Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canımm çok sevindim rabbim kucağına sağlıkla alıp büyütmek nasip etsin.gönlünü ferah tut herşey güzel olucak gör bak.hadi hayırlısı
Cok saol canım insallah sagliklidir hersey guzel olur yolunda olur .. Rabbim sana da nasip etsin butun melek annelerine ve isteyen herkese versin insallah bizde bu dunyada da anneligi yaşarız doyasıya..

Basinsagolsun canm.seni cok iyi anlayabiliyorum.ben de 26 martta rutin kontroldeuken bebegim esinden ayrıldı ve ayni sebeple kaybettim bbebegimi.ben 39.haftadaydm normal dogumu bekliyordm.herşeyimiz hazırdı beşik kiyafetler dogum cantam arabadaydi.hic birseyi kullnamadm.evimin sessizliği yüreğimi parçalıyor.ben bu zamanları bebeğimle gecirmeyi hayal ediyordum.simdi tekrar gebelik planları korkular aci gözyaşı.aglamak çözüm degil biliyorum ama gözyaşlarıma da gakim olamıyorum.insann dogum yapp kucagnn bos kalması cok acı ve cok zor gercekten.bu arada test olarak ben sadece trombofili paneli yaptrdm.pek sorun yok gibi ama doktorm onlem amaçlı gebelikte kan sulandirici kulanrsn dedi.bir de ben arastrma has.yaptrdm testi.normalde 3 dusuge yapyrz ama dekolman da yapılması gerekir preeklamsi olabilir dedi.

bende igne kullaniyorum dediği gibi osteocare ilaca başlamadim.
doktola konuşucam.
kalça çıktığım agriyo. kemik erimeye başladığı düşünüyorum. hiç halim kalmiyo
omega3 u mutlaka yiyorum.
doğumada az kaldi rabbim sağlıkca kucaginza almaya nasip etsin inş hepimize..

Canim basin sagolsun yasadigin aci oyle buyukki seni anlayabiliyorum.Ekim 15 de bir yil olacak kizimi kaybedeli acisi hala icimde ilk gunki gibi hala agliyorum hala zaman zaman dibe vuruyorum.Gecmiyor aci dinmiyor.Tek tesellisi yeni bir bebek galiba insallah tez zamanda yeni bir heyecanla tesellini bulur saglikli bir bebege kavusursun.Ama su bir gercekki ne olursa olsun onun yarasi icinde kapanmiyor Allah sana sabir güc versin canim

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin hepimize. Benim de tam 10 ay meleğimi kaybedeli. Acı aynı acı alışıyorsun sadece. Rabbim mükafatını verir hepimize inşallah.

Hikaye farklı olsa da acı aynı acı, hissedilenler hep aynı Başın sağ olsun canım. Rabbim sabırlar versin. 13 ay olacak bir hafta sonra oğlumu kaybedeli. Çok şükür Mevlam aratmadan bir evlat daha nasip etti 5 ay sonra. Ama bir an olsun ilk göz ağrım aklımdan çıkmıyor. Kalbi durmuştu meleğimin, görünürde bir sebep yoktu...

Eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan testler sonucu kan pıhtılaşması çıktı sebep. Şuan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ama korkular hiç geçmiyor. Sen de kesinlikle Trombofili panali testini yaptır canım. Ruhen ve bedenen kendini iyi hissettiğinde de yeni bir bebek düşünmeye başla. Emin ol sana en iyi gelecek olan şey bu. Rabbim tekrarından korusun ve en tez ve hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun kucağını inşallah...

Canım Osteocare'i kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim. Gerçekten çok etkili bir takviye. Ben ne kramp sorunu yaşıyorum ne de kemik ağrısı. Diş sızlaması falan hiç yaşamadım... Doktorun yazmasına da gerek yok. SGK karşılamıyor zaten bu ilacı. Eczaneden kendin de temin edebilirsin...

Zaman ilerledikçe insan daha sabırsızlaşıyor ve korkuları artıyor. Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah...

bende kramp oluyor gerilmemeye çalışıyorum çok kötü oluyor bacaklarimda..
diş sizlamasi yok şükür.. hergün bol bol süt içiyorum. vitamin yiyorum
kemik erimesine karşı hap ariyordum. teşekkür ederim:)

sevgili nihangenc teşekkür ederim biliyorum ki birgün meleklerimizle olma umudu ile yaşayacağız

sevgili toprakim umarım birgün cesaretemi toplarım gitmek için,dilerim hepimize yüce allah sağlıkla uzun ömürle hayırlı evlatlar verir

sevgili beyazpeynir1 keşke aramıza hiçbir melek annesi katılmasa tekrar hamile kalanlar benim umudum

acılar geçmiyormuş sadece acıyla yaşamaya alışıyormuşsun

sevgili bengisu2, melekoğlummm,nehirimmmm, arasımmmm ve tüm melek anneleri hepinize iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.
acımıza derman olacak tekşey bebeklerimizin kardeşinin olması.

araştırma hastanesi okadar rahattıkı 2 ölümden sonra testleriniz burada yapılır dedi.ben sizler yüzünden bir evladımı daha kaybedemem desemde ne fayda.

Son düzenleme:
merhaba yaseminkara bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına al ve doğdugu an hepimiz adına bizler için kokla onu.biliyorum bebek umudu bile daha rahat nefes almamı sağlayacak. yapılan testleri burada paylaşsam bana yardımcı olabilirmisin.

başinsaolsun.
bende geçen yıl 14 ay önce 31 haftalikken bebegimi kaybettim. nedeni yüksek tansiyondu.. bebegim gayet sağlıklıydı otopsi yaptırmadik her an. kucagima almak yerine mezara gitti evladim...
kaybettikten 10 ay sonra hamile kaldim. çok şükür herşey yolunda.. tabi korkularim var bilmiyorum ya bunu da kaybedersem diye endişeleniyorum igne vurduruyorum. çok şükür sorun da yok. rabbim kucagimza almaya nasip eder inş.
acin çok yeni ben burda yeni geleni gördükçe içim paramparça oluyor ve ağlıyorum rabbim en kısa zamanda yeniden anne olmaya nasip etsin 6 ayi geçmiş beklemeyin. burda çoğu 5-6 ay sonra hamile kaldi. bende korunmayı 6. ayında biraktim. rabbim 10. ayında nasip etti çok şükür.
hepimiz öteki dünyada şefaatçimiz olucak. biz özel melek annesiyiz.
mehmet yıldızın küçük kızın kıyafetini yırttılar videosunu izlerseniz için belki rahat olacak. tavsiye ederim ben defalarca izledim halada izlerim.

14 martta bende 40 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için ölü doğum yapmiştim . Ne acı tesadüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…