Cok saol canım insallah sagliklidir hersey guzel olur yolunda olur .. Rabbim sana da nasip etsin butun melek annelerine ve isteyen herkese versin insallah bizde bu dunyada da anneligi yaşarız doyasıya..Canımm çok sevindim rabbim kucağına sağlıkla alıp büyütmek nasip etsin.gönlünü ferah tut herşey güzel olucak gör bak.hadi hayırlısı
Basinsagolsun canm.seni cok iyi anlayabiliyorum.ben de 26 martta rutin kontroldeuken bebegim esinden ayrıldı ve ayni sebeple kaybettim bbebegimi.ben 39.haftadaydm normal dogumu bekliyordm.herşeyimiz hazırdı beşik kiyafetler dogum cantam arabadaydi.hic birseyi kullnamadm.evimin sessizliği yüreğimi parçalıyor.ben bu zamanları bebeğimle gecirmeyi hayal ediyordum.simdi tekrar gebelik planları korkular aci gözyaşı.aglamak çözüm degil biliyorum ama gözyaşlarıma da gakim olamıyorum.insann dogum yapp kucagnn bos kalması cok acı ve cok zor gercekten.bu arada test olarak ben sadece trombofili paneli yaptrdm.pek sorun yok gibi ama doktorm onlem amaçlı gebelikte kan sulandirici kulanrsn dedi.bir de ben arastrma has.yaptrdm testi.normalde 3 dusuge yapyrz ama dekolman da yapılması gerekir preeklamsi olabilir dedi.merhaba sevgili melek anneleri,
rutin kontrole gittiğimizde 14 martta hayatımı herseyimi perişan eden gün 34+2 günlük hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dekolman nedeniyle meleğimi oğlumukaybettim ve sezeryan oldum
ruhumdaki kalbimdeki acılar dinmek bilmiyor bebeğimin mezarına hala gidemedim
internetten sizleri buldum bu dünyada bu acıyı sadece benim yaşadığımı düşünürken.
devlet hastaneleri nin testleri yapmadığını araştırdık ve bizi özel e yönlendirdiler kriz yaşadığımız için napacağimızı bilmiyorduk ve özelde yaptırdık hiç bir neden bulamadılar.tabi testler eksikmi tammı inanın bilemiyorum 6 ay ilk günki gibi paramparçayım
dilerim hepimiz sağlıkla uzun ömürle evlat sahibi oluruz.
bende igne kullaniyorum dediği gibi osteocare ilaca başlamadim.Canım ben iğneyi de aspirini de akşam alıyorum. Dr.um onunla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Ama iğnenin saatini geçirmemen gerekli sadece o kadar. Limonlu su da kanı sulandırıyormuş. İstersen Dr.un iğne verene kadar limonlu su iç canım sabahları...
İğneye başladığımdan beri içtiğim bir hap daha var. Ama o tamamen benim için, kemik erimesi olmayayım diye. Çünkü kullandığımız kan sulandırıcı iğneler kemik erimesine sebep oluyormuş. Osteocare diye takviye bir ilaç daha içiyorum. Bunu SGK karşılamıyor. Eczaneden kendin de alabilirsin. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım bu hem senin için hem de bebek için önemli. Ayrıca haftada en az bir de balık ye. Ben başlarda balık yiyemiyordum Dr.um bu sebeple omega3 yazmıştı...
Rabbim bu çabalarımızın karşılığını bu dünyada da sevip okşayabileceğimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarla versin inşallah...
Canim basin sagolsun yasadigin aci oyle buyukki seni anlayabiliyorum.Ekim 15 de bir yil olacak kizimi kaybedeli acisi hala icimde ilk gunki gibi hala agliyorum hala zaman zaman dibe vuruyorum.Gecmiyor aci dinmiyor.Tek tesellisi yeni bir bebek galiba insallah tez zamanda yeni bir heyecanla tesellini bulur saglikli bir bebege kavusursun.Ama su bir gercekki ne olursa olsun onun yarasi icinde kapanmiyor Allah sana sabir güc versin canimmerhaba sevgili melek anneleri,
rutin kontrole gittiğimizde 14 martta hayatımı herseyimi perişan eden gün 34+2 günlük hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dekolman nedeniyle meleğimi oğlumukaybettim ve sezeryan oldum
internetten sizleri buldum bu dünyada bu acıyı sadece benim yaşadığımı düşünürken.
devlet hastaneleri nin testleri yapmadığını araştırdık ve bizi özel e yönlendirdiler kriz yaşadığımız için napacağimızı bilmiyorduk ve özelde yaptırdık hiç bir neden bulamadılar.tabi testler eksikmi tammı inanın bilemiyorum 6 ay ilk günki gibi paramparçayım
Canim cok sevindim Insallah hersey yolunda gider dualarim seninlebengisu022 cnm doktor keseyi grelim ona gore konusalim dedi cok heyecanliyim streslym ins hersey yolunda gider gunler zor geciyor dua edin benim icin de hersey yolunda olsun bebegim olsun ins
Canım çok sevindim hamile olduğuna. İnşallah en iyi haberleri alırsın.Canm insallah sağlıklıdır doktorum pazartesi yda sali gel ultrasonla bakalim dedi insallah kesesini görürüz büyük ihtimal sali gunune randevu alicam
Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin hepimize. Benim de tam 10 ay meleğimi kaybedeli. Acı aynı acı alışıyorsun sadece. Rabbim mükafatını verir hepimize inşallah.merhaba sevgili melek anneleri,
merhaba sevgili melek anneleri,
bende igne kullaniyorum dediği gibi osteocare ilaca başlamadim.
doktola konuşucam.
kalça çıktığım agriyo. kemik erimeye başladığı düşünüyorum. hiç halim kalmiyo
omega3 u mutlaka yiyorum.
doğumada az kaldi rabbim sağlıkca kucaginza almaya nasip etsin inş hepimize..
bende kramp oluyor gerilmemeye çalışıyorum çok kötü oluyor bacaklarimda..Hikaye farklı olsa da acı aynı acı, hissedilenler hep aynıBaşın sağ olsun canım. Rabbim sabırlar versin. 13 ay olacak bir hafta sonra oğlumu kaybedeli. Çok şükür Mevlam aratmadan bir evlat daha nasip etti 5 ay sonra. Ama bir an olsun ilk göz ağrım aklımdan çıkmıyor. Kalbi durmuştu meleğimin, görünürde bir sebep yoktu...
Eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan testler sonucu kan pıhtılaşması çıktı sebep. Şuan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ama korkular hiç geçmiyor. Sen de kesinlikle Trombofili panali testini yaptır canım. Ruhen ve bedenen kendini iyi hissettiğinde de yeni bir bebek düşünmeye başla. Emin ol sana en iyi gelecek olan şey bu. Rabbim tekrarından korusun ve en tez ve hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun kucağını inşallah...
Canım Osteocare'i kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim. Gerçekten çok etkili bir takviye. Ben ne kramp sorunu yaşıyorum ne de kemik ağrısı. Diş sızlaması falan hiç yaşamadım... Doktorun yazmasına da gerek yok. SGK karşılamıyor zaten bu ilacı. Eczaneden kendin de temin edebilirsin...
Zaman ilerledikçe insan daha sabırsızlaşıyor ve korkuları artıyor. Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah...
başın sağolsun canım. çok zor bir acı. ALLAH sabrını versin hepimize inşallah. benim 14 ay oldu, halen ara ara ağlıyorum. unutmak mı dersen aslaburaya yaz iyi geliyor. yanlız olmadığını anlıyorsun, ALLAH meleklerimizi bizlere şefaatçı yapsın inşallah.
Rabbim sabır versin canım. Çok uzatma arayı bence git meleğinin yanına çünkü sonra daha zor olur.ilk gittiğinde çok kötü oluyor insan ama sonradan ona Bile alışıyorsun . Mümkün olduğunca her hafta gidiyorum ben inan daha iyi hissediyorm. Burası olmasa Nasıl atlatırdık bilemiyorum çok iyi geliyor yazmak .en azından sorgulayan yok anlamayan gözler anlamayan yürekler yok. Herkes seni anlıyor acını yürekten paylaşıyor burda. Tez Zaman'da nasip etsin rabbim uzun ömürlü evlatlar
geçmiş olsun, Allah sabrınızı ve sabrımızı artırsın. ben 39+6 da kaybettim bebeğimi.. ilk sorduğum şeylerden biriydi hastanede, başkaları da böyle bir şey yaşıyor mu? çünkü hiç duymamıştım ve dünyada tek sanmıştım kendimi o an. fakat burada gördüm ki pek çok kişi var ve sürekli yeni arkadaşlar katılıyor aramızaöte yandan korunma süresi bitip yeniden hamile olanlar ve bebeğine sağlıkla kavuşanlar da var.. onlar da bize umut oluyor..
ben de yaklaşık 10 ay sonra gidebildim bebeğimiz mezarına. o anı hayal ederken dayanamaz kendimi kaybederdim ama sandığım kadar zor olmadı. bu durum bizler için bir imtihan. 7 ekimde 1 yıl olacak. bazen iyi bazen kötü.. 1 yıl da olsa 10 yıl da bu böyle gidecek herhalde..
Canm başın sağolsun cok zor acıbenim de oglumu kaybedeli 14 ay oldu hala aynı acı hicbir sey degismedi Rabbim hepimize sabır versin guc kuvvet versin..dayanmak zor ins cennette yavrularimiza kavusuruz..
Rabbim bu dunyada da anneligi yasatsin hepimize saglikli hayirli kucagimiza alacağımız evlatlar versin..
Cok saol canım darısı isteyen herkesin başına olsun.Canım çok sevindim hamile olduğuna. İnşallah en iyi haberleri alırsın.
Hikaye farklı olsa da acı aynı acı, hissedilenler hep aynıBaşın sağ olsun canım. Rabbim sabırlar versin. 13 ay olacak bir hafta sonra oğlumu kaybedeli. Çok şükür Mevlam aratmadan bir evlat daha nasip etti 5 ay sonra. Ama bir an olsun ilk göz ağrım aklımdan çıkmıyor. Kalbi durmuştu meleğimin, görünürde bir sebep yoktu...
Eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan testler sonucu kan pıhtılaşması çıktı sebep. Şuan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ama korkular hiç geçmiyor. Sen de kesinlikle Trombofili panali testini yaptır canım. Ruhen ve bedenen kendini iyi hissettiğinde de yeni bir bebek düşünmeye başla. Emin ol sana en iyi gelecek olan şey bu. Rabbim tekrarından korusun ve en tez ve hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun kucağını inşallah...
merhaba yaseminkara bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına al ve doğdugu an hepimiz adına bizler için kokla onu.biliyorum bebek umudu bile daha rahat nefes almamı sağlayacak. yapılan testleri burada paylaşsam bana yardımcı olabilirmisin.
başinsaolsun.merhaba sevgili melek anneleri,
14 martta bende 40 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için ölü doğum yapmiştim . Ne acı tesadüfmerhaba sevgili melek anneleri,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?