- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Sen doğumdan kaç ay sonra hamile kaldınBEn Saraçoğlunun video sunu izledim öğle ve akşam yemeğinden önce aç için diyordu bende yapıyorum bugün 9 gün oldu adetin 7 günü başla diyordu öyle yaptım umarım yanlış yapmamımışımdır bugünlerde ovülasyon günü bi zararı olmaz inşallah 15 gün yapacam yani 6 gün kaldı tam yumurtlamayi da kapsıyor kader kısmet vesile olur inşallah
canım bence sevin pzitif düşün pozitif olsun.. Bende ilk test yaptırdığımda 27 lerde çıkmıştı erken yapmıştım güya testi ama adetim düzensizdi doğumdan sonra. çok şükür bak 31. haftaya geldik üstelik gelişimi 1 hafta önden gidiyor. stres yapma yüce Mevla ol demişse olmuştur. güzel haberlerini bekliyoruzBide canim hesapladim da korunmayi brktigmiz gun 31 agstsmus yani cok yeni dye mi byle dusuktur gec olusuyrdur masallah canim saglikla bebegine kavus insallah..sevinemedm ble acildeki dktr tekrr yaptir iki gun snra dedi sevincm kursagimda kaldi ins yuzumuz guler hepimizin
benim bir ay oldu daha. Allah yardımcımız olsun . Cok haklısın güçlü olmak lazım.NE kadar oldu bebeğini kaybedeli inan ki benim 7 ay oldu hala aynıyım acım aynı sadece özlemim arttı ve zaman zaman umudumu kaybediyorum eskisi gibi değilim herşeye sinirleniyorum acı hiç geçmiyor geçmesini bekleme iyi şeyler düşünmeye çalış yoksa bu acı bizi öldürür ben doktora gittiğimde doktor dedi ki böyle devam edersen menepoza girersin işte o zaman dönüşü olmaz hatta o zaman kist falan da çıktı kimyasal gebelik geçirdim baktım doktor doğru söylüyor kendimi toparlamaya gayret ediyorum sen de öyle yap canım bu Ateş biz ölünce söner o güne kadar dayanacağız Rabbim yardım etsin bize bu cuma yüzü suyu hürmetine
Basın sağolsun rabbim sağlıkla kucağınızi doldursun inş.5 martta kaybettim doğduktan bir hafta sonra
Canm moral olarak cok coktum korkuyorum adet olucam dyecanım bence sevin pzitif düşün pozitif olsun.. Bende ilk test yaptırdığımda 27 lerde çıkmıştı erken yapmıştım güya testi ama adetim düzensizdi doğumdan sonra. çok şükür bak 31. haftaya geldik üstelik gelişimi 1 hafta önden gidiyor. stres yapma yüce Mevla ol demişse olmuştur. güzel haberlerini bekliyoruz
Çok zor canım çook Rabbim yardım etsin hepimizecanım çok yanıyo çok özlüyorum fotolara bakıyorum inanamıyorum benim kızım o ya diyorum 6 ay karnımda hayata tutunabilmesi için birlikte savaştığımız kızım 13 gün yüzünü görebildiğim kızım , benim kızım. Koca 1 ay oldu yazıyorum hislerimi duygularımı yazıyorum ama yok boşaltamıyorum içimi hep yazasım hep konuşasım geliyo. Her yerde onu görüyorum denizde havada yerde gökte hep onu arıyorum. Okadar hayatımın her anında ki okadar herşeyle onu bağdaştırmışım ki en ufak şeyde burnumun direği sızlıyo. O küçücük bedeniyle okadar büyük acı bıraktı ki bana geçmyo sanki. Gözümden yaş süzülmediği tek bir gün yok acım aynı yangınım aynı ama sanırım kabulleniyorum artık. Eline dokunduğumda kokusunu alabilmek için parmağımı burnumdan çekmezdim yol boyunca ama dezenfektan kokusundan kızımın kokusunu alamıyodum ki hiç olsum diyodum ama o zaman nasıl olsa helecek kynuma diyodum ama olmadı olmadı işte olmadı! Bir tek ilk doğduğunda doktorumuz göreyim diye getirdi yanıma bi orda koklayıp öptüm ama ondada heran bişey olur korkusuyla anlamamışım bile hatırlayamıyorum ki hiç. Of allahım içime oturuyo düşündükçe farklı farklı şeylrr geliyo aklıma acaba diyorum küvözde sevgisiz mi kaldı kuzum on dk gmrüş veriyolardı kucağıma vermediler ki hiç çok küçük 26 haftalık 1 kg olduğu için alamadım ki koynuma bi tek dokunabiliyodum ama ondada korkuyodum ki enfeksiyon kapacak diye küçücüktü ki zaten konuşuyordum ama hissediyomuydu ki acaba hep dua okuyoum güzel kuzum benim minik bebeğim allahım seni bana bağışlasın inşallah diye dualar okuypduö hiç durmadan hissedemedin mi acaba annem sen benim seni nasıl sevdiğimi yanlız mı hissettin de o minick kalbin duruverdi birden? Ben bu dünyada en çok seni sevdim annem en öok sana yandım. Düşündükçe içim dağlanıyo allahım
Aramaz mı insan arar tabi bende 7 8 aylık erkek bebek gördüm mü hele bide siyah saçları varsa allahım resmen eriyorum hergün diyorum oğlum olsa şunu yapardım bunu yapardım şöyle olur böyle olur inşallah ömrüm böyle hayal ederek geçip gitmez inşallah yarım kalan hayallerim tamamlanır"Iyi değilim iyi olamıyorum" bende bende!
Tam bian toparlandim diyorum ama heran herşey tetikliyor...Bugün çimlere oturmuş eşimin işten çıkmasını bekliyorum. Yanıma koşturarak bi oğlan çocuğu geldi 2 yaşında falan...eskiden nasıl kucaklardim hemen çocuğa resmen yuz vermedim.gozlerime baktı beni seviyo abla abla diyo annesi çağrıyo gitmiyo yanımdan...allahım diyorum anlıyormu acaba oğlumun hasreti ile kavruldugumu bana annesinin kucağından kaybolana kadr el salladı. O el salladikca ben ağladım. Eşim geldi yanıma biz biraz dolaşacaktik aslında ama eve döndük çünkü ben yine başa döndüm.
Keşke böyle olmasaydı diye diye yanıyorum. Keşke benim bebeğimde sağlıkla benimle olsaydı. Her erkek çocuğunda oğlumu arıyorum....ne yasadigimi ne demeye çalıştgmi bi tek siz anlıyorsunuz.
Ne güzel 31 haftalık olmuşsun maşşallah size annesi bu sefer herşey Güzel olur inşallah bize de dua etcanım bence sevin pzitif düşün pozitif olsun.. Bende ilk test yaptırdığımda 27 lerde çıkmıştı erken yapmıştım güya testi ama adetim düzensizdi doğumdan sonra. çok şükür bak 31. haftaya geldik üstelik gelişimi 1 hafta önden gidiyor. stres yapma yüce Mevla ol demişse olmuştur. güzel haberlerini bekliyoruz
kendını suclama ne olur bizim kabahatimiz degıl bu. Destek alıyor musuncanım çok yanıyo çok özlüyorum fotolara bakıyorum inanamıyorum benim kızım o ya diyorum 6 ay karnımda hayata tutunabilmesi için birlikte savaştığımız kızım 13 gün yüzünü görebildiğim kızım , benim kızım. Koca 1 ay oldu yazıyorum hislerimi duygularımı yazıyorum ama yok boşaltamıyorum içimi hep yazasım hep konuşasım geliyo. Her yerde onu görüyorum denizde havada yerde gökte hep onu arıyorum. Okadar hayatımın her anında ki okadar herşeyle onu bağdaştırmışım ki en ufak şeyde burnumun direği sızlıyo. O küçücük bedeniyle okadar büyük acı bıraktı ki bana geçmyo sanki. Gözümden yaş süzülmediği tek bir gün yok acım aynı yangınım aynı ama sanırım kabulleniyorum artık. Eline dokunduğumda kokusunu alabilmek için parmağımı burnumdan çekmezdim yol boyunca ama dezenfektan kokusundan kızımın kokusunu alamıyodum ki hiç olsum diyodum ama o zaman nasıl olsa helecek kynuma diyodum ama olmadı olmadı işte olmadı! Bir tek ilk doğduğunda doktorumuz göreyim diye getirdi yanıma bi orda koklayıp öptüm ama ondada heran bişey olur korkusuyla anlamamışım bile hatırlayamıyorum ki hiç. Of allahım içime oturuyo düşündükçe farklı farklı şeylrr geliyo aklıma acaba diyorum küvözde sevgisiz mi kaldı kuzum on dk gmrüş veriyolardı kucağıma vermediler ki hiç çok küçük 26 haftalık 1 kg olduğu için alamadım ki koynuma bi tek dokunabiliyodum ama ondada korkuyodum ki enfeksiyon kapacak diye küçücüktü ki zaten konuşuyordum ama hissediyomuydu ki acaba hep dua okuyoum güzel kuzum benim minik bebeğim allahım seni bana bağışlasın inşallah diye dualar okuypduö hiç durmadan hissedemedin mi acaba annem sen benim seni nasıl sevdiğimi yanlız mı hissettin de o minick kalbin duruverdi birden? Ben bu dünyada en çok seni sevdim annem en öok sana yandım. Düşündükçe içim dağlanıyo allahım
Ağla ağla cok kötü olmuştum o bes dakika cok zor geçmişti dengesiz bi doktordu işteniye morelini bozuyor dr.. olurmu öle şey( benim psikolojim iyice altüst ederdi böle deseydi Allah korusun.
Canim insallah bebegin seninledir Olumlu düsün stres yapma degerin cok dusuk degil bence.ben ogrendigimde de 60 lardaydi iki gun sonra tekrar yaptir dediler adetime iki gun vardi.sen de testi erken yaptirdigin icin dusuk cikmistir.Bebeginin seninle olma dusuncesi o cift cizgi nasil heyecanlandiriyor insani degil mi tadini cikar ve guzel düsün canim insallah yarin guzel haberlerini duyacagiz dualarim seninleKızlar lutfen bana yardim edin adetm henuz iki gn geckmsti evde test yaptm cok silik czgi ckti apar topar hastaneye geldik sindi sonucumu aldim 44.42 ckti cok dusuk geldi bana korkuyrmoglumda 198 ckmsti(esimle ymrtlama zamanmdan hesapladgmdn snra iliski olmustu devam etti )acaba gecmi oluştu yda yokmu
Canım destek almıyorum emdr tekniği diye bi teknikten bahsetti arkadaşlar bende duymuştum bursada 1 psikolog var ona gittim 1 seans memnun kalmadım hiç bi daha gitmedim. Bir kaç Aile dostumuz doktor psikoloğun uygun olmadığını emdr tekniğinin deneme aşamasında bi teknik olduğunu etkilerinin hala araştırıldığını söylediler. Psikiyatriste gitmemi önerdiler ben ilaçla tedavi olmak itemiyorum deyince hatta benle alay ettiler senin sünnetçiye doktor demen gibi bişey bu dediğin dediler. Psikiyatriste tıp okumuş biri psikolog fen edeniyat mezunu biri dediler. Psikoterapi denen bişey var psikiyatristin psikoterapi uygular dediler kafam karıştı çok o yüzden arada kaldım. Sen destek alıyomusunCanım..
kendını suclama ne olur bizim kabahatimiz degıl bu. Destek alıyor musun
Amin canim insallah..Canim insallah bebegin seninledir Olumlu düsün stres yapma degerin cok dusuk degil bence.ben ogrendigimde de 60 lardaydi iki gun sonra tekrar yaptir dediler adetime iki gun vardi.sen de testi erken yaptirdigin icin dusuk cikmistir.Bebeginin seninle olma dusuncesi o cift cizgi nasil heyecanlandiriyor insani degil mi tadini cikar ve guzel düsün canim insallah yarin guzel haberlerini duyacagiz dualarim seninle
Benim doktorum biraz bekle drmişti. Yeni bir ay oldu artık gitmeyi düşünüyorum psikolojim alt üst çünkü. Emdr yi bende dıydum arastırıyorum. İlaç kullanmak bnde istemiyorum . Bakalım bu hafta bi yer var bakacagım.Canım destek almıyorum emdr tekniği diye bi teknikten bahsetti arkadaşlar bende duymuştum bursada 1 psikolog var ona gittim 1 seans memnun kalmadım hiç bi daha gitmedim. Bir kaç Aile dostumuz doktor psikoloğun uygun olmadığını emdr tekniğinin deneme aşamasında bi teknik olduğunu etkilerinin hala araştırıldığını söylediler. Psikiyatriste gitmemi önerdiler ben ilaçla tedavi olmak itemiyorum deyince hatta benle alay ettiler senin sünnetçiye doktor demen gibi bişey bu dediğin dediler. Psikiyatriste tıp okumuş biri psikolog fen edeniyat mezunu biri dediler. Psikoterapi denen bişey var psikiyatristin psikoterapi uygular dediler kafam karıştı çok o yüzden arada kaldım. Sen destek alıyomusun
İnşallah her geçen gün alışıp daha iyi olucaz sağlıklı gebelik geçirebilmek için mecburuz. Bende de sütler travmatik bi durum halini aldı buzluk süt dolu poşet poşet kuzuma giderken götürüyordum atamıyorum şimdi eşim en son ben atçam diyo sinir oluyorum ama elim ermiyor napıcam bilmiyorum kıyamıyorum hiç sanki tek bağım o sütler kalmış gibiBenim doktorum biraz bekle drmişti. Yeni bir ay oldu artık gitmeyi düşünüyorum psikolojim alt üst çünkü. Emdr yi bende dıydum arastırıyorum. İlaç kullanmak bnde istemiyorum . Bakalım bu hafta bi yer var bakacagım.
Yaa kıyamam sana bebeğin kardeşi ile birlikte yenileyecek seni güzel günlerde bebeğine vereceğin yeni sütün olucak o zmn daha iyi hissedersin.illa atmak için acele etmene gerek yok.kendini ne zmn hazir hissedersen o zaman yap.Onlar orda cennette güzel nimetlerin için de. Biz en güzel yere emanet ettik çocuklarimizi.İnşallah her geçen gün alışıp daha iyi olucaz sağlıklı gebelik geçirebilmek için mecburuz. Bende de sütler travmatik bi durum halini aldı buzluk süt dolu poşet poşet kuzuma giderken götürüyordum atamıyorum şimdi eşim en son ben atçam diyo sinir oluyorum ama elim ermiyor napıcam bilmiyorum kıyamıyorum hiç sanki tek bağım o sütler kalmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?