- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Adetime 2 gun kala 68 mis canim test sonucuna baktim.Tekrarladin mi testi aklim sende merakla guzel haberlerini bekliyorumAmin canim insallah..
Adetin den kac gun once 60 di cnm insallah benimde degerim yukseliyordur, gercekten iyi geliyor yeni bir bebek dusuncesi icimde minik bir can olduğu düşüncesi bile beni cok sevindirdi, evde yaptığım testte iki cizgi gordugumde hem agladim hem çığlık attm gulumsedim cok degisik duygu ins gercek bir gebeliktir mutluluğum daim olur(amin)
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin kolay sağlıklı hamilelik gecirmeyi nasip etsin..
Saol canım benim de dualarim sizlerle saglikla bebegine kavus canim(amin)
Tatlim bende tam yazicaktim biraz önce aldım sonucumu 107.25 cikti doktorum iki gun snra tekrr yapp yanima gelin dedi sizce iyi midir hala cok stresliyimAdetime 2 gun kala 68 mis canim test sonucuna baktim.Tekrarladin mi testi aklim sende merakla guzel haberlerini bekliyorum
Ne güzel yükselmis iste.canm ins sağlıklı bi gebeliktir.bizleri de gaberdar et olur muTatlim bende tam yazicaktim biraz önce aldım sonucumu 107.25 cikti doktorum iki gun snra tekrr yapp yanima gelin dedi sizce iyi midir hala cok stresliyim
Tatlim bende tam yazicaktim biraz önce aldım sonucumu 107.25 cikti doktorum iki gun snra tekrr yapp yanima gelin dedi sizce iyi midir hala cok stresliyim
Sanki doktor a gore iyi degilmis gbi konustu bundan snra iki kat artmasi lazim diyor nasil hesapliyorsunuz kizlar benim hesabima gore düşük kaliyor azcik ins sorun yokturNe güzel yükselmis iste.canm ins sağlıklı bi gebeliktir.bizleri de gaberdar et olur mu
Cok saol tatlim sanki bana eksik kalmis gbi geldi tam iki kat gbi olmams ama bir yerde okudum iki katin %60iartinca oda normal sayiliyrms ins sorun olmaz guzelce yukselir..Canım neden stres yapıyorsun gayet güzel yükselmiş, böyle artmaya devam eder inşallah lütfen sıkıntı yapmamalısın bak guzel ilerliyor
Cok saol tatlim sanki bana eksik kalmis gbi geldi tam iki kat gbi olmams ama bir yerde okudum iki katin %60iartinca oda normal sayiliyrms ins sorun olmaz guzelce yukselir..
Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum boyama kitabı aldim onu byuyorum kafam dagilsin yksa elimde degil heyecan stres karisik haldeyim Rabbim insallah nasip eder bebegimi..
Yazayim cnm 15 eylül de 44.42 bugün de saat 12 de yaptrmstm 107.25 cikti.Şuana kadar yaptırdığın testlerin tarih ve sonucunu yazabilir misin
Yazayim cnm 15 eylül de 44.42 bugün de saat 12 de yaptrmstm 107.25 cikti.
son adet tarihim de gecen ay lekelenmem de oldu 16agsts da onu mu adet sayicam ama 18 i baya yogun geldi onumu adetimin ilk gunu sayicam 18 ini sayarsam adetm henuz iki gun gecikti bgn...aspirin ictigim icin adetlerim uzuyordu ve lekelnmeyle basliyor cnm..
Doktorum bndan snra 2 kat artmali dedi
Bugün çok sıkıntıliyim içim sıkılıyor de benle aynı zamanda doğum yapmış birinin bebeğini gördüm o mu etkiledi acaba kocaman olmus biraz önce de komşuya karşılaştım karnımı gördü hamile misin dedi evet dedim ısrarla çocuk yapacağım diyorsun yani dedi taş kesildim resmen bu ne demektir ya bende allah nasip ederse dedim offf derdimizi taşlara anlatsak susar yeminler bu insanlar ne kadar acımasız evlat acısı nedir çeken bilir
Cok saol canim ilgilenip hesap yaptigin icin biraz olsun icim rahatladi insallah hersey guzel ilerler sizinle de paylasirim mutluluğumu insalah bundancanım bak gayet iyi bence. 15 eylülde 44 çıktıysa, 17 eylülde 88 olması beklenir. 19 eylülde 160. muhtemelen yarın 107den 160a doğru çıkıcak. hesaba göre normal görünüyor. doktorlar 300-400 ü geçmeyince hep şüpheyle yaklaşıyorlar. sen de sıkıntı yapma. güzel düşün Rabbim güzeli nasip etsin inşallah.
Cok saol canim ilgilenip hesap yaptigin icin biraz olsun icim rahatladi insallah hersey guzel ilerler sizinle de paylasirim mutluluğumu insalah bundan snra hep guzel mutlu gunlerimiz olur...
Evet cnm doktorlar hep supheyle yaklasiyor korkutuyorlr zaten korkuyla yaklasiyoruz herseye icimiz icimizi yiyor..Allah yardimcimiz olsn canim...
Canm sacma sapan insanların laflarina hic takilma bizi bizden baskasi ne yazik ki anlayamaz bitti gecti der herkes ama icimizdeki yangini anca bizim gbi gönlü yaralilar anlar...Bugün çok sıkıntıliyim içim sıkılıyor de benle aynı zamanda doğum yapmış birinin bebeğini gördüm o mu etkiledi acaba kocaman olmus biraz önce de komşuya karşılaştım karnımı gördü hamile misin dedi evet dedim ısrarla çocuk yapacağım diyorsun yani dedi taş kesildim resmen bu ne demektir ya bende allah nasip ederse dedim offf derdimizi taşlara anlatsak susar yeminler bu insanlar ne kadar acımasız evlat acısı nedir çeken bilir
Gözün Aydın canım stres yapacak bi durum yok Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahTatlim bende tam yazicaktim biraz önce aldım sonucumu 107.25 cikti doktorum iki gun snra tekrr yapp yanima gelin dedi sizce iyi midir hala cok stresliyim
Canım hayırlı olsunn doktorlar değer için belli bi seviye istiyorlar sanırım. Birde kan değerlerine aynı labarotuarda baktır. Onlar da değişkenlik gösterebiliyor çünkü. İnşallahh bebeğin tutunmuştur sana annesiCok saol canim ilgilenip hesap yaptigin icin biraz olsun icim rahatladi insallah hersey guzel ilerler sizinle de paylasirim mutluluğumu insalah bundan
Aynen cnm bu duygu hiç geçmeyecek heralde. Şimdi yürürdü pıtır pıtır diyorum. Yarın başka bişey diyeceğim hiç geçmeyecek sanırım.Nihancım boşver kendini bilmez insanlar çok etrafımızda. Venim suyum erken gelmişti kızıma heran bişey olma ihtimali vardı maşallah biz öok iyiydik kg sı gelişimi falan biride bana demişti ki 'illa doğcam diyo işte' lafa bak işte densiz adı ğstünde densizz hiçç takma kafana. Bebekletimizle aynı zamanlarda doğanlar ile ilgili durumda önrümüz boyunca malesef karşılaşacağımız bi durum bu devamlı hemde. İçimizi bi acıtacak ah dicez ah benim kuzumda olsa...... Diyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?