• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yok canım çok şükür kürtajlık bi durum olmadı zaten henüz kese oluşmamıştı. Bir önlemi yok. Çok doğal bir durummuş, pek çok kadın bunu yaşarmış fakat adet olunca farkedilmezmiş. Ben iğne kullanacağım için erkenden test yaptım öyşe öğrenmiş oldum.. Tekrarlamaz inşallah..
Anladim canim cok gecmis olsun insallah tekrarı olmaz Allahin izniyle guzel dusun tatlim guzel olsun en kisa surede saglikli evladin olur insallah..dua ediyorum herzmn hepimize Rabbim yuzumuzu guldursun insallah

Spinal oldum çok rahat oldu canım bel baş ağrısı falan da olmadı tabi iki doğum arası yakın olunca dik isler daha çok agriyo ilkinde daha çabuk ayaklanmistim bu kez daha zor iyilescek gibi

Canım çok sevindim. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeğine. Darısı bizim başımıza inşallah :) sen iğne kullaniyordun sanırım. Bana epidural yapamayız dedi dr.um. Ben de iğne kullanıyorum. Spinal nasıl oluyor, bir araştırayım.

Kızlar lutfen bana yardim edin adetm henuz iki gn geckmsti evde test yaptm cok silik czgi ckti apar topar hastaneye geldik sindi sonucumu aldim 44.42 ckti cok dusuk geldi bana korkuyrm:KK43: oglumda 198 ckmsti(esimle ymrtlama zamanmdan hesapladgmdn snra iliski olmustu devam etti )acaba gecmi oluştu yda yokmu

Canım geç döllenme olabilir. Hemen telaş etme. 2 gün sonra aynı yerde tekrar et testi. 2 katına çıkmışsa sorun yok demektir. :) Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah...

Canım çok sevindim. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeğine. Darısı bizim başımıza inşallah :) sen iğne kullaniyordun sanırım. Bana epidural yapamayız dedi dr.um. Ben de iğne kullanıyorum. Spinal nasıl oluyor, bir araştırayım.

Canım geç döllenme olabilir. Hemen telaş etme. 2 gün sonra aynı yerde tekrar et testi. 2 katına çıkmışsa sorun yok demektir. :) Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah...
Amin canim amin insallah iki katina cikar hayirlisiyla dua edin ne olur Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Amin canim amin insallah iki katina cikar hayirlisiyla dua edin ne olur Rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Merhaba canım kaybettim bebeğim de seninle aynısıni yaşadım.hatta doktor çok ilgilenmemisti benimle folikasit bile vermedi hamile değilimdir kimyasal gebeliktir diye. Geç döllenmeymis. Icini ferahtut o yuzden.Allah gonlune gore versin.Dedikleri gibi kızların 2gunde bir artmasi yeterli. Allah bizede nasip etsin sağlıkla hayırla...

Merhaba canım kaybettim bebeğim de seninle aynısıni yaşadım.hatta doktor çok ilgilenmemisti benimle folikasit bile vermedi hamile değilimdir kimyasal gebeliktir diye. Geç döllenmeymis. Icini ferahtut o yuzden.Allah gonlune gore versin.Dedikleri gibi kızların 2gunde bir artmasi yeterli. Allah bizede nasip etsin sağlıkla hayırla...
Ah canim yaa insallah bundan sonra senin de yuzun gulsun Rabbim kucagina alicagin bebegini nasip etsin..
Insallah kzlarin dedigi gbidir insallah iki katina cikar deger cok heyecanliyim agrilarim da var adet olucak gbi adet olucam dye korkuyrm herseyin hayirlisi..
Allahim hepimize bu dunyada da anneligi yasamayi nasip etsin insallah

İnşallah canım ben adet olacağım gün yaptım evde test negatifti bi gün sonra yaptım hafif bi çizgi cıktı bende acile gittim yerleşme kanamasıydı sanırım acildeki doktor dış gebelik falan demişti hatta bir hafta sonra başka doktora gittim devlet hastanesiydi ordaki doktor kalbi atmıyor dedi sonra alttan baktı aaaa atıyormuş ben yanlış görmüşüm dedi
niye morelini bozuyor dr.. olurmu öle şey:KK43:( benim psikolojim iyice altüst ederdi böle deseydi Allah korusun.

İyi degılım. Iyı olamıyorum. Bıraz toparlıyorum sonra gene aynı. İlk günkü gibi. Siz nasıl dayanıyorsunuz kızlar? Bu hep boyle mi olacak
NE kadar oldu bebeğini kaybedeli inan ki benim 7 ay oldu hala aynıyım acım aynı sadece özlemim arttı ve zaman zaman umudumu kaybediyorum eskisi gibi değilim herşeye sinirleniyorum acı hiç geçmiyor geçmesini bekleme iyi şeyler düşünmeye çalış yoksa bu acı bizi öldürür ben doktora gittiğimde doktor dedi ki böyle devam edersen menepoza girersin işte o zaman dönüşü olmaz hatta o zaman kist falan da çıktı kimyasal gebelik geçirdim baktım doktor doğru söylüyor kendimi toparlamaya gayret ediyorum sen de öyle yap canım bu Ateş biz ölünce söner o güne kadar dayanacağız Rabbim yardım etsin bize bu cuma yüzü suyu hürmetine

İyi degılım. Iyı olamıyorum. Bıraz toparlıyorum sonra gene aynı. İlk günkü gibi. Siz nasıl dayanıyorsunuz kızlar? Bu hep boyle mi olacak
Ben kaybedeli 5 ay oldu iki bebeğimi birden kaybettim bakamadim bile yüzlerine.hayirlisi boyleymis dedim üstelik nedenini de bulamadılar çok saglikliydi kuzularim.onumuze bakmamiz gerek yeni bir bebek acimizı biraz dindirir.takili kalırsam hayatı kendine de esinede zindan edersin ,tabiki uzuluyoruz ama dünyanın sonu değil ,rabbim böyle uygun gormus demek ki.

Canım sen soğan kürü yapmışsın ya kaç gün yaptın günde kaç defa yaptın
adet gününden başlayip adet bitimine kadar hergün bi bardak soğan suyu içeceksin.
bi tane sogani 4e bölüp kaynatiyosun.
bana çok tatlı gelmişti utanmasam iki kere içerdim:)
sogan kürü içtikten sora o ay hamile kaldim.

adet gününden başlayip adet bitimine kadar hergün bi bardak soğan suyu içeceksin.
bi tane sogani 4e bölüp kaynatiyosun.
bana çok tatlı gelmişti utanmasam iki kere içerdim:)
sogan kürü içtikten sora o ay hamile kaldim.
BEn Saraçoğlunun video sunu izledim öğle ve akşam yemeğinden önce aç için diyordu bende yapıyorum bugün 9 gün oldu adetin 7 günü başla diyordu öyle yaptım umarım yanlış yapmamımışımdır bugünlerde ovülasyon günü bi zararı olmaz inşallah 15 gün yapacam yani 6 gün kaldı tam yumurtlamayi da kapsıyor kader kısmet vesile olur inşallah

Back