Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canm masallah yolu yarılamissn cinsiyeti aynı mı peki,ins sagliklı ömürlü olur.bizler icin de dua et olur mu?

Bu arada hayırlı olsun.Sağlıkla kucagina apmak nasip olur ins.
Amin canim insallah sevincim kursagimda kalmaz şu iki gun nasil gecer bilmiyorum ben hic byle ikinciye yaptirmamistim kan testini dün gece yarisi yaptirdim 12 gbi,ikinciyi cumartesi yaptirmam lazim degil mi?

Amin canim insallah sevincim kursagimda kalmaz şu iki gun nasil gecer bilmiyorum ben hic byle ikinciye yaptirmamistim kan testini dün gece yarisi yaptirdim 12 gbi,ikinciyi cumartesi yaptirmam lazim degil mi?

Canım hemen sıkıntıya sokma kendini. Geç döllenmip daha anca yükseliyor olabilir değerin. Testi yaklaşık 48 saat sonra tekrarlaman lazım. Aynı yerde yaptır mümkünse

Doktor da boyle diyince hevesim kaçtı iki de bir wcye giriyorum adet olurmuyum dye korkuyorum
ins olmam da degerim de yükselir herşeyin hayirlisi tabi canim ara ara hala agrilar giriyor geciyor sanki islaklik hissediyorum devamli psikolojik belki de korkudan byle hissediyorum

Canım hemen sıkıntıya sokma kendini. Geç döllenmip daha anca yükseliyor olabilir değerin. Testi yaklaşık 48 saat sonra tekrarlaman lazım. Aynı yerde yaptır mümkünse
Tamam canim oyle yaparim ayni hastaneye giderim yine gece gtmem gerekli o zaman ...
hayirlisi olsun insallah gec dollenmedir gercek bir hamileliktir insallah

Tamam canim oyle yaparim ayni hastaneye giderim yine gece gtmem gerekli o zaman ...
hayirlisi olsun insallah gec dollenmedir gercek bir hamileliktir insallah

Evet canım mümkünse öyle yap. Bi de sıkıntıya sokma kendini, biliyorsun Rabbim ol derse olur, O ne derse o olur. Sen dua et, sakince bekle. Ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Bildiğim kadarıyla dış gebelikte değerin çok yüksek olması lazım.

Dogru canim Rabbim eger nasip ettiyse olur etmediyse olmaz malesefKimyasal gebelik nasil oluyor canim cok gecmis olsun Rabbim saglikli sihhatli bebis nasip etsin

İnşallah yükselir canım panik yapma canım bende stres olmuştum ama iki güne için rahatlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım :)

Canm masallah yolu yarılamissn cinsiyeti aynı mı peki,ins sagliklı ömürlü olur.bizler icin de dua et olur mu?
Her namazımda her duamda aklımdasınız zaten canım bizi en iyi biz anlıyoruz bizden baskası bizi anlamıyor maalesef herkes oldu bitti gecti gitti modunda kimse sanki o sekiz ay yaşanmamış gibi davranıyor

Dogru canim Rabbim eger nasip ettiyse olur etmediyse olmaz malesefKimyasal gebelik nasil oluyor canim cok gecmis olsun Rabbim saglikli sihhatli bebis nasip etsin

Amin, Allah razı olsun hepimize insallah Rabbim sağlıklı bebekler versin. Kimyasal gebelikte önce bhcg biraz yükselip kese filan oluşmadan bhcg düşüyor. Sonra adet oluyorsun. Yani vücut önce kendini hamile zannediyor ama sağlıklı bir döllenme olmadığı için vücut adetle dışarı atıyor. Başka bir sıkıntısı yok..

İnşallah yükselir canım panik yapma canım bende stres olmuştum ama iki güne için rahatlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım :)
Amin canim insallah suan hamilelik dusuncesi bile icimi mutlu ediyor insallh mutlulugumuz artar cnm:) cumrtesi zor gelicek

Kürtaj filan bir sknti yasamadn dmi canim adetle atiyor yani peki ne önlem aldilar smdi ?Rabbim hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah..bakalim benim de iki gun snra yukselirse sorun yktur insallah

Canm ben hamile oldugumu ögrendigim gün pedle geziyordum oldum olacam diye.sen ona bakma rahat ol.hersey cok yi olur insaalah.hepimiz karanlığı yasadk simdi aydınlığa çıkma vakti..

Kürtaj filan bir sknti yasamadn dmi canim adetle atiyor yani peki ne önlem aldilar smdi ?Rabbim hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah..bakalim benim de iki gun snra yukselirse sorun yktur insallah

Yok canım çok şükür kürtajlık bi durum olmadı zaten henüz kese oluşmamıştı. Bir önlemi yok. Çok doğal bir durummuş, pek çok kadın bunu yaşarmış fakat adet olunca farkedilmezmiş. Ben iğne kullanacağım için erkenden test yaptım öyşe öğrenmiş oldum.. Tekrarlamaz inşallah..

Canm ben hamile oldugumu ögrendigim gün pedle geziyordum oldum olacam diye.sen ona bakma rahat ol.hersey cok yi olur insaalah.hepimiz karanlığı yasadk simdi aydınlığa çıkma vakti..
Canim inanirmisin ben de pedleyim suan disardayim dye kullandim surekli wcye gdiyorum insallah guzel haberim gelir insallah hepimizin guzel haberlerini alalim Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…