- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Canm masallah yolu yarılamissn cinsiyeti aynı mı peki,ins sagliklı ömürlü olur.bizler icin de dua et olur mu?Canım korkma Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah bende ilk yaptırdığımda 78 cıktı bi gün sonra 130 ondan iki gün Sonrada 330 filan cıktı rahat ol bende korkmuştum kanamam filanda olmuştu bi acile gittiğimde doktor dış gebelik olabilir demişti ama şükür şimdi 20 haftalık gebeyim
Melek olan erkekti bu kız Canım :)Canm masallah yolu yarılamissn cinsiyeti aynı mı peki,ins sagliklı ömürlü olur.bizler icin de dua et olur mu?
Amin canim insallah sevincim kursagimda kalmaz şu iki gun nasil gecer bilmiyorum ben hic byle ikinciye yaptirmamistim kan testini dün gece yarisi yaptirdim 12 gbi,ikinciyi cumartesi yaptirmam lazim degil mi?Bu arada hayırlı olsun.Sağlıkla kucagina apmak nasip olur ins.
Amin canim insallah sevincim kursagimda kalmaz şu iki gun nasil gecer bilmiyorum ben hic byle ikinciye yaptirmamistim kan testini dün gece yarisi yaptirdim 12 gbi,ikinciyi cumartesi yaptirmam lazim degil mi?
Doktor da boyle diyince hevesim kaçtı iki de bir wcye giriyorum adet olurmuyum dye korkuyorumCanm gönlünü ferah tut.genelde doktorlar keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra tamm hamilesin diyorlar.bunun icin de bebegin 8 9 haftalk olması gerekiyo.ben hep adet olacam diye bekliyordum o ay hamile oldugumu ogrendim.ve 4 5 aylik olana kadar da surekli adet sancısı gibi sancm vardı.doktorum bu normal degil demisti ama ben 39.haftama kadar hic sorun yasamadm.bir de 5 haftalkjen sadece igne ucu kadar kan görmüştüm o kadar
Tamam canim oyle yaparim ayni hastaneye giderim yine gece gtmem gerekli o zaman ...Canım hemen sıkıntıya sokma kendini. Geç döllenmip daha anca yükseliyor olabilir değerin. Testi yaklaşık 48 saat sonra tekrarlaman lazım. Aynı yerde yaptır mümkünse
Tamam canim oyle yaparim ayni hastaneye giderim yine gece gtmem gerekli o zaman ...
hayirlisi olsun insallah gec dollenmedir gercek bir hamileliktir insallah
Dogru canim Rabbim eger nasip ettiyse olur etmediyse olmaz malesefEvet canım mümkünse öyle yap. Bi de sıkıntıya sokma kendini, biliyorsun Rabbim ol derse olur, O ne derse o olur. Sen dua et, sakince bekle. Ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Bildiğim kadarıyla dış gebelikte değerin çok yüksek olması lazım.
İnşallah yükselir canım panik yapma canım bende stres olmuştum ama iki güne için rahatlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım :)Canm masallah size saglikla kavus insallah bebegine, mesajin için de cok cok tesekkur ederim icimi rahatlattin cok dogru diyorsun Rabbim nasip ettiyse hersey yolunda gider ve bana nasip eder Rabbime biraktim herseyimi ol derse olur zaten ins yüzümüz gülsün hepimizin:) folbiolla aspirini icicem o zmn bugunde o kdr pinpirikim ki aspirin düşük yapar dye yazilar da okudum tedirgin oldum,doktorum yazmis deger dusuk takip edelim dye aspirinle folbiola devam demis iki gun snra tekrarla dedi testi ins hayirlisiyla yükselir
Her namazımda her duamda aklımdasınız zaten canım bizi en iyi biz anlıyoruz bizden baskası bizi anlamıyor maalesef herkes oldu bitti gecti gitti modunda kimse sanki o sekiz ay yaşanmamış gibi davranıyorCanm masallah yolu yarılamissn cinsiyeti aynı mı peki,ins sagliklı ömürlü olur.bizler icin de dua et olur mu?
Dogru canim Rabbim eger nasip ettiyse olur etmediyse olmaz malesefKimyasal gebelik nasil oluyor canim cok gecmis olsun Rabbim saglikli sihhatli bebis nasip etsin
Amin canim insallah suan hamilelik dusuncesi bile icimi mutlu ediyor insallh mutlulugumuz artar cnm:) cumrtesi zor gelicekİnşallah yükselir canım panik yapma canım bende stres olmuştum ama iki güne için rahatlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım :)
Kürtaj filan bir sknti yasamadn dmi canim adetle atiyor yani peki ne önlem aldilar smdi ?Rabbim hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah..bakalim benim de iki gun snra yukselirse sorun yktur insallahAmin, Allah razı olsun hepimize insallah Rabbim sağlıklı bebekler versin. Kimyasal gebelikte önce bhcg biraz yükselip kese filan oluşmadan bhcg düşüyor. Sonra adet oluyorsun. Yani vücut önce kendini hamile zannediyor ama sağlıklı bir döllenme olmadığı için vücut adetle dışarı atıyor. Başka bir sıkıntısı yok..
Desene mavileri giyinen bi kızın olacak?yaşadığımız acıdan sonra kızın erkeg8n hic önemi yok zaten.Melek olan erkekti bu kız Canım :)
Hayırlısıyla mutlu haberi alırsın inşallah canım bizede haber verAmin canim insallah suan hamilelik dusuncesi bile icimi mutlu ediyor insallh mutlulugumuz artar cnm:) cumrtesi zor gelicek
Canm ben hamile oldugumu ögrendigim gün pedle geziyordum oldum olacam diye.sen ona bakma rahat ol.hersey cok yi olur insaalah.hepimiz karanlığı yasadk simdi aydınlığa çıkma vakti..Doktor da boyle diyince hevesim kaçtı iki de bir wcye giriyorum adet olurmuyum dye korkuyorum
ins olmam da degerim de yükselir herşeyin hayirlisi tabi canim ara ara hala agrilar giriyor geciyor sanki islaklik hissediyorum devamli psikolojik belki de korkudan byle hissediyorum
Aynen canım Abi'sinin kıyafetleri aynen duruyo bu sefer doğduktan sonra alacağım herşeyini öyle canım sağlıklı olsunda hiç önemli değilDesene mavileri giyinen bi kızın olacak?yaşadığımız acıdan sonra kızın erkeg8n hic önemi yok zaten.
Kürtaj filan bir sknti yasamadn dmi canim adetle atiyor yani peki ne önlem aldilar smdi ?Rabbim hepimize saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah..bakalim benim de iki gun snra yukselirse sorun yktur insallah
Amin canim insallah vermem mi hic hemen buraya yazarım dua edin ne olur iki kat artsın degerimiz bebegim oluşsun.Hayırlısıyla mutlu haberi alırsın inşallah canım bizede haber ver
Canim inanirmisin ben de pedleyim suan disardayim dye kullandim surekli wcye gdiyorum insallah guzel haberim gelir insallah hepimizin guzel haberlerini alalim Rabbimin izniyleCanm ben hamile oldugumu ögrendigim gün pedle geziyordum oldum olacam diye.sen ona bakma rahat ol.hersey cok yi olur insaalah.hepimiz karanlığı yasadk simdi aydınlığa çıkma vakti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?