Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hiç üşenmeden hepsini okudum nasıl duygusal yazmişsin yasemincim.
ağlamadim degil. ağladim okudukça..
öteki dünyada biz evlatlarimza kavuşacagiz amin inşallah..

canım benim okudum ağladım, sadece yaşananalar farklı ama sonuçlar aynı.. diyecek zaten bişi yok artık. koskoca 1 sene geçiş üstünden, en zorlarını atlattık, artık bunla yaşamak bize düşen, hani bir yakının ölünce 40 mum yanarmış, hergün biri sönermiş 1 i hep kalırmış ya o hesap bizimki de, hiç sönmeyecek bir ateş var kalbimizde, en derinlerde.. belki 60 yaşımıza gelsek bile ahh bebeğim yaşasaydı şimdi şöyle böyle olurdu diye geçireceğiz içimizden.bizimkiler büyümeyen bebekler, cennette ellerimizden tutup bizi yanlarına alacaklar, şimdi bize acıyarak bakalnlar ozaman kıskanacaklar, ve orası sonsuzluk, belki ahiretin nasıl birşey olduğunu bilseydik sevinirdik bile, ama işte fani dünyaya öyle bağlanıyoruzki, asıl olanı unutuyoruz.. bu hafta sana zor geçer, hatta bu ay zor geçer, benimde ağustostaydıbiliyorsun, o ağustos takvim yaprağını eylüle çevirene kadar ruhum sıkıldı, o tarih orda bana baktı baktı durdu...inşallahh karnımızdaki bebeklerimiz yaralarımıza merhem olacaklar , inşallah inşallah

@yaseminkara canım içim yanarak okudum gözyaşlarıma hakim olamadım. Canım arkadaşım dakikalar geçmiyor günler geçmiyo aylar geçmiyo derken yıl olmuş bak fani hayat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo geçmiyo desekte geçiyo işte ve bizim cennet kuşlarımıza kavuşmamız yaklaşıyo. İnşallah biri canında biri de yanında olacak kuzularının mustafanı özledikçe daha çok sarılacaksın bu kuzuna yara a merhem olacak inşallah. Dayan arkadaşım dayan napalım bu dünyada acımız büyük ahirette de mükafatımız büyük inşallah. Hani bi laf varya öldüm der durur yine de yaşarsın diye bizim ki de o hesap işte. Rabbim önce kendisine sonrada evlatlaımıza layık ana baba olmayı nasip etsin inşallah

@yaseminkara içim yandı farklı şeylerde yaşasak acı aynı kuzularımız bizi cennette bekliyor
Rabbim bu emanetlerini korusun bunlara güç kuvvet bize de sabır versin inşallah

Canım içimi yaktın. Allah sabır versin hepimize. Okudukça yaşadıklarım bir bir geçti gözümün önünden. Rabbim bu yaşadıklarımızın mükafatını verir inşallah.

Kim buraya ne yazsa herşey tekrar tekrar canlanıyor sanki yaşayan benmişim oluş şekilleri farklı ama sonuç hep aynı acılarımız hep aynı hamile olan arkadaşlar şükredin ki Rabbim size başka evlat nasip etmiş çok şanslısın ız acınız bi nebzede olsa dinecek sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah allah çok bekletmeden bizlere de nasip etsin bizede dua edin yaseminciğim seni çok iyi anlıyorum ilk evlat ilk kaybediş hayal kırıklığı yarım kalmışlık çok zor şimdi bayram da geliyor ben oğlumun yine soğuk mezar taşını öpüp koklayacam herkes şu kıyafeti mi bu kıyafeti mi alsak diye düşünürken biz nelere üzüleceğiz çok zor çoook

evet yine bayram geliyor. bayram gelmiş neyime derler ya hani geçen bayramda mezarlığa gitmeyeceğim dedim dedim dayanamadım, bu bayramda gitmesem diyorum, ama kesin yine gideceğim.. offf. o soğuk mezar taşını öpmek ne zor ne

merve100 canım bıgün doktora gittim ve rahim şekliyle ilgili görüştüm senin durumun benimji gibi değil sanırım. benimki kalp şeklindeydi yani perde gibi bişeyle bölünüyomuş rahim. Lohusalığım bitti benim bugün sanırım diğer reglinin 3.günü gel prof bi hocam var ona göstericem dedi operasyon gerekip gerekmediğini ama küçük bişey gerekmicek gibi dedi. Benim bildiğim kadrıyla bu aradaki perde tam kapalıysa ıperasyon gerekiyo. Yani benim anladığım standart bi tedavi yok rahimdeki anomali farklılığı veya boyutuna göre tedavi var sanırım. Bi daha ki ay bi kaç dktora görünücem tek doktorla hareket edilecek gibi bi durum değil galiba

Canim arkaasim Allah dayanma gucu versin... Aslinda acimiz hic dinmiyor tuhaf bi sekilde bu aciyla yasamaya alisiyoruz. Yavrularimiz cennnet kuslari dusunsene her anne baba evlatlarini en guzel yerde gormek ister. En iyi kiyafetleri giysin en iyi yiyecekleri yesin en guzel okullarda okusun vs vs... bizim yavrularimiz bu dunyada iyi bildigimiz her nimetin en iyisine sahipler. En guzel mekanda bizi bekliyolar ustelik sonsuzlukta. Het gun oglumum defnedildigi mezarligin onunden geciyorum ise gidip gelirken. Once bi fatiha okuyorum sinrada seni cok seviyorum Ali Baranim, bi gun kavuscagiz diyorum. Insallah Allah a hayirli kullar olarak veririz son nefesimizi ve yavrularimiza kavusuruz. Bu dunyada da bos birakmasin kucagimizi mevlam. Gecen her seneyi meleklerimize kavusmamiza az kaliyor diye sayicagiz. Allah tum melek annelerine bu gunlerini aratmasin ve saglikli hayirli ve omurlu evlatlar nasip etsin insallah...

@yaseminkara Allah sabır versin.ciger yangını cok zor.üzülmemek elde degil ama rn azndan kardesini bekliyorsun.iinde umudun var.ben 2 yilda hamile kalmistim.simdi dogum gününde ya karnm da bos olsa diye ödüm kopuyo.her gün beni üzecek farklı farklı şeylerle karsilasiyorum.bugün gebe arkadaşlar kiz bebekleri icin isim hakkinda konusuyolardi en son benim kizimin adini söylediler hepsi aaa cok guzel isim bence koyalm dedi.on dk sadece o isim söylendi.kahroldum resmen evet ben de o ismi cok begendim hatta kizima koydum diyemedim.biseyler düğümlendi boğazıma yalnızca icimden dua ettim.Allahm sem kucağımı bos birakma diye.bir de bugün camdan dışarı bakıyordum baktm 3 yaslarnda 2 erkek cocuk sokaktan oyun oynuyo hic tanimiyorum da.şöyle baktm yaa hic kızım olmaz da erkek olursa sever miyim diye düşünüyordum.cocuklardan biri döndü masallah be kadar da tatliydi vana adımı sordu.ben de söyledim sonra onunkini sordum polat dedi.çocuğun 2.sorusu senin bebegin nerde dedi.sok oldum.ne yapacan dedim.o da senin bebegin de olur ya da olsa benim de bebegim olsa. Ben de oynarm ..diye konusa konusa gitti.arkasndan kalakaldm.Allah hepimize sabir versin zor cok zor ama ins mükafatnı görürüz.ve kisa sürede kardeşlerine de kavuşurz(bazen diyorum ki uyusam uyansam hamileligim bitmis yanmda bi bebisim olsa diyorum)cok özlüyorum kızımı cokkk.icim parçalanıyor.ve ben de hergün mezarlığın önünden geçiyorum..her fecrukce bi ic çekiyorm.

Kizlar bir de trombofili paneli sonucum cikti.pihtilasma varmış.doktorgebelikte igne kullanman gerekiyo dedi.cok zor oluyo mu her gün igne vurunmak.açıkçası üzüldüm bu duruma.

Ya ben çok tuhaf oldum sanki şu son kırk günü ben yaşamamış gibiyim yerde miyim göktemiyim kafayı yicem ya tuhaf bi boşluk halindeyim şuan. Şok hali mi oldu bende ilk defa böyle hissediyorum

Kizlar bir de trombofili paneli sonucum cikti.pihtilasma varmış.doktorgebelikte igne kullanman gerekiyo dedi.cok zor oluyo mu her gün igne vurunmak.açıkçası üzüldüm bu duruma.
Korkma canım alt tarafı iğne olacaksın hergün ciğerim ize batan iğneler kadar acıtmaz sonuçta derdinin dermanı bulunmuş şükür , inşallah anne oluruz yine biz çok güçlü kadınlarız dayanırız yeter ki yavrularımız sağlıklı ömürlü olsunlar ya dermansız derdimiz olaydı allah korusun bak okullar açılıyor iş güç derken kafan dağılır bi bakmıssın hamilesin hamileyiz .Bende senin gibi diyorum ki kızım olsa Severmiyim acaba sanki oğlum olsa daha çok sever mişim gibi oğlumun yerini dolduracak çünkü inşallah nasip olur .

Ya ben çok tuhaf oldum sanki şu son kırk günü ben yaşamamış gibiyim yerde miyim göktemiyim kafayı yicem ya tuhaf bi boşluk halindeyim şuan. Şok hali mi oldu bende ilk defa böyle hissediyorum
Yaşadığın şey çok normal canım daha yenisin daha çok git gellerin olacak allah yardım etsin hepimize

Oğlunu kaybetmiş olanlar hep aynı düşünüyor...kızını kaybetmiş olanlarda erkek için aynısını düşünüyor...gönül öyle istiyor ama ben dua ederken oğlum olsun diyemiyorum Allahim sana bıraktım diyorum hep.Allah gönlümüze göre versin.Oglanlarimizin hasretini dindirecek evlatlar...

Allah sabrını,sabrımızı arttırsın yasemincim.onlar anne babalarının cennet kuşları. Vakti geldiğinde yanımızda Olucaklar inşallah. Zor bir süreç ama elimizden dua etmekten baska birşey gelmiyor

Dün son kalan pıhtılaşma sonucumu da aldım arkadaşlar. Hiç birşey çıkmadı ,doktorum bu zamana kadar bu tetkikler için gönderipte bu kadar normal sonuç alan ilk hastamsın diyebilirim dedi. Hersey normal hersey yolunda ne Zaman istiyorsan gebelik düşünebilirsin tabiki psikolojin hazır olduğunda dedi. Yakın Zamanda doğum yaptım kürtaj oldum beklemem gerekmez mi dedim.neredeyse 1yıl olucak doğum yapalı, rahim gayet iyi bir problem olmaz dedi. Artık bi kaç ay geçsin kendimi hazır hissedeyim rabbim de nasip ederse olur insallah . Bana da dua edin olur mu

sonuçlariniz iyi olmasina çok sevindim.. Allah yeniden yine hamile kalmaya ve kucaginiza almaya nasip etsin inşallah.
pskiolojin hazır olduğunda düşün. Allah en güzel ve en doğru zamanda bebiş verir sana. Dua edicem sana hep.
içiniz ferah tut. arkadaşim.

ben burayı çok seviyorum.
çünkü melek anneler bizi çok iyi anliyor.. sonuçta bende evladimi kaybetmiş bir anneyim.
onlar cennet kuşu.. onlar en güzel bir yerde bizi bekliyor. öteki dünyada anne babasini hemen taniycak ve koşacak..
ben o yüzden mutluyum. çünkü şefaatçimiz olucak. hasanım bana koşacak.anneeeee diyecek.. öle hissettim tüm varliliğimla.
sizden başka yada bebegini kaybetmiş annelerden başka kimse anlamiyor. başka gözüyle bakiyor. üzülüyorum. anlamasin boşver diyorum.
Allahim çok şükür yine hamileyim. Rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inşallah. çok dua ediyorum bizede dua edin dualarin eksik olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…