Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bu olayların hepsi insanların bizi anlamamasından kaynaklanıyor bence. bende bu dönemde bi çok kişiye çok kırıldım. işyerinden de öyle. kendi grubumdan kişiler başsağlığına gelmediler. ben de dedim sizin kötü gününüzde de ben gelmem artık ne iyisinde ne kötüsünde. halbuki ben giderdim önem veririm, ama hiçkimse samimi diilki. ben sildim biçok kişiyi. şuanda da az insanla konuşuyorum mecbur olmadıkça umrumda diil. işyerinden ayrıldığımda biçoğu ile görüşmeyeceğim nasılsa. samimi diilseniz üzülmeyin bence, kaybedecek bişey yok, boşverin, iyi niyetli olanlar işte bizler hep kaybederiz zaten.. ben diyorum safım ben diye zaten.

aynı duayı ben de ettim ne olur kavuşamayacaksam hareketlerini henüz hiissetmeden gitsin dedim. offf offf offf... umarım karnımızdaki bebişlere sağlıkla uzun ömürle kavuşuruz. tek dileğimiz.

bende silmişim. ama ilk bebegimde yaşadığım kabusa ya bu yaşarsam diye diye korkuyorum işte anlayan olmuyor bunu.
hiç kimse anlamadi.. eşim de anlamadi. en iyisi melek anneler anlar işte
anlamayanlarla en iyisi muhattap olmamasi lazim.
5 ayı bekliyorum allahim ne olur dedim nolur kucagimiza almaya nasip et dedim. hep böle dua ediyorum

sorma benimle ayni zamanda hamile olanlarin fotosunu da görmüşüm ayni senin düşündüğü gibi düşündüm.
bi kere dün birinin düğünde oğlumla 1 ay arasi olan çocuk gözleride maviydi.. oğlumun da öleymişti. o çocuğu görünce oğlumu görüyorum. çok zor aci ama artık aciyi hissetsem de. karnimdaki bebegi düşünüyorum artık

Çok etkilendim yazdıklarından. Evet hepsi bi teselli haraketler yada yüzünü görmemiş olmak ama inan acı aynı acı çünkü hayaller aynı, giden evlat. Allah bebeğini sag salim sağlıkla kucağına versin ve içinde kalan sevinçleri yaşatsin inş.

Son düzenleme:
aynı duayı ben de ettim ne olur kavuşamayacaksam hareketlerini henüz hiissetmeden gitsin dedim. offf offf offf... umarım karnımızdaki bebişlere sağlıkla uzun ömürle kavuşuruz. tek dileğimiz.

Amin canım, inşallah... Cumartesi günü benim sıpa 7 saatte sadece bir kere tekme attı. Bir sürü şeker, çikolata, kola yedim içtim yok. Tek bir dönme hareketi bile hissetmedim. Dedim eşime yürü, gidiyoruz Dr.a. O yaşadığım korkuyu anlatamam. Bir taraftan oğlum sen de gitme ne olur diye ağlıyorum, bir taraftan kendimi telkin etmeye çalışıyorum hayır iyi, bir şeyi yok, uyuyordur diye. Gittik Dr.a hastasının çıkmasını beklerken başladı tepiklemeye... Dedim sen bir doğ da bak ben senin popona popona nasıl vuruyorum... :) Hakikaten bunu yapacağım... Doğunca poposuna vuracağım. Bu bizi 2. telaşlandırması...

B BlackandBlack sonra doktor hicbsy demedimi.nedensiz mi durmuş kalbi bebişin.birde ne kadar sonra hamile kaldın tekrar canım.

Ben de kan pıhtılaşması çıktı canım. Bebeğimi besleyen damarları tıkamış vücudumun oluşturduğu pıhtılar. Sonunda preeklampsi de olmuşum. Minik oğlum hem preeklampsiye hem de pıhtılaşmaya daha fazla dayanamamış Ben 5,5 ay sonra hamile kaldım bu oğluma hem de sezaryanlı olmama rağmen. Çok şükür şu ana kadar da bir problem yaşamadım...

Şuan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum... Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın hiç birimize...

Bende iğne kullanıyorum ve sezeryandan aşırı korkuyorum , normal doğum yapmayı düşünüyorum inşallah ama sadece ben düşünüyorum herkes bu konuda tepkili , kan pıhtılaştırıcı serum falan verseler o an bize zaten iğne olmucaz o gün olmaz mı diye düşünüyorum .

Canım Dr.um dedi ki normal doğumla seni riske atamam. Kanamayı durduramayabiliriz. O sebeple sezaryen olmalısın dedi... Ama normal doğum yaptıran Dr.lar da varmış... Bilemedim valla... Benim zaten sezaryen olduğundan dolayı mecbur sezaryen olacak ama ben yine de sormuştum normal doğum olabilir mi diye...

Boşver plan yapma bence o an Rabbim nasıl hayırlı ise öyle yönlendirsin.Yeterki sağlıkla al kucağına sezeryan yada normal hic takma kafana.

Aynen öyle canım. Karnımızdakiler de bizim evladımız. Onları düşünmek zorundayız artık...

bende normal doğumu çok istiyorum. ama bilmiyorum işte.
kan pırtlaşmasi olup da igne vurdurup da normal doğum yapanda varmiş.
olmazsa nabayim sezaryenle doğum yapıcam. sağlıklı olsun da gerisi boş.

Pıhtı çıktığında ben doktora sordum eğer hamile kalırsam normal yapamaz mıyım ben sezeryandan korkuyorum diye Bi kere ne şartlarda yaptın tabiki de yapabilirsin Dedi içimde o umut var

Herkese söyleniyorsa kuzum elbet öğrenicez bunu , nispet yapar gibi eltim yaptı bana . Normal bir şekilde ben hamileyim dese Bi arkadaşım Nasıl sevinirim ben dua ederim bol bol üstüne .
Eltiler hep aynı benim ki de hamileyken bebişin ugs sini at derdi bende mal mal vatsup tan atardım bak bebeğim gideli 7 ay oldu daha bi kere aramadı o yüzden normal yani allah biliyor ve görüyor

Pıhtı çıktığında ben doktora sordum eğer hamile kalırsam normal yapamaz mıyım ben sezeryandan korkuyorum diye Bi kere ne şartlarda yaptın tabiki de yapabilirsin Dedi içimde o umut var
sen ilki normal doğum yaptıysa normal yapabilirsin. sezaryende korkulacak bişey degil belinden igne vuruluyorsun. ayaklarini hissedilmiyosun. ama narköz etkisi bi kaç güne geçiyo bebek olunca herşey unutursun narköz felan da kalmiyor:) benim epidural sezaryendi sanirim. benim bebegim olmadığı için çok zor günler geçirdim.

Doğum fotoğrafçılığı yapıyordum ben sezeryandan sonra bir çok annenin acıları , yapılan yanlışlar falan çok korkuttu beni , birde pıhtısı sezeryan için belden iğne vurulucaz ya sıkıntı olabiliyor yazıyor ilacın içinde direk kısa omuriliğe kan sızabilir falan yazıyordu iyice korktum. Bebeği kaybettiğimde de ben bilinçsiz olmama rağmen normal doğurucam dedim doktorlar şaşırdı o an ne sandı var ne açılma nerden geldi bu akıl diye büyüktü çünkü Bebek ama şükür oldu ne kesi oldu ne yırtılma oldu

Ali abi veli abi muhabbeti biraz sıksa ifade ediş çok hoşuma gitti paylaşmak istedim

annecik16 bu video neydi. ben işteyim göremiyom öğlen bakarim..
bide
mehmet yıldız- küçük kızın kıyafetini yırttılar videosunu izlemeyi tavsiye ederim.
o kadar güzel anlatiyo ki. iki-üç kere izlemişimdir.

@orkidekaramel canım o video zaten dün efsun diye 8,5 aylık bebeğini kaybetmiş blogger bi annenin sayfasında gördüm bunu hiç haberim yoktu çokk hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle

@orkidekaramel canım o video zaten dün efsun diye 8,5 aylık bebeğini kaybetmiş blogger bi annenin sayfasında gördüm bunu hiç haberim yoktu çokk hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle
sergül katonun videosu mu:)
biliyorum youtube kanali vardi onun. çok sevdiğim vloggerdir. japonyada yaşiyordu japonla evliydi.
kızının ölümü ani bebek ölümüymüş galiba.. çok üzülmüşüm ağlamişim.
videolari hep izliyordum. bebegin videosu bile vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…