• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Korkma canım alt tarafı iğne olacaksın hergün ciğerim ize batan iğneler kadar acıtmaz sonuçta derdinin dermanı bulunmuş şükür , inşallah anne oluruz yine biz çok güçlü kadınlarız dayanırız yeter ki yavrularımız sağlıklı ömürlü olsunlar ya dermansız derdimiz olaydı allah korusun bak okullar açılıyor iş güç derken kafan dağılır bi bakmıssın hamilesin hamileyiz .Bende senin gibi diyorum ki kızım olsa Severmiyim acaba sanki oğlum olsa daha çok sever mişim gibi oğlumun yerini dolduracak çünkü inşallah nasip olur .
Canm herkes kaybettigi cinsiyeti istiyo.zaten bu da cok normal.hep hayallerimiz onun üstüne kuruldu.diyorum oglum olsa kullanamadığım pembe kıyafetlere baktikca yyine yanacak icim.ama diyorum saglikli hayırlı olsun kiz erkek önemli degil.hic anne olamamaktan cok korkuyorum.bu ay düşünüyordk test aldgm gün adet oldum.ins bu son adet tarihim olur ve tedavisiz gebe kalırım diyorum.Allah hic birimizin kucağını bos birakmasn.bu ciger yangnmz biraz diner ins

Mrblar burası benim yerim sanırım 12 gün önce oğlum karnımda öldü 28 haftalık sezeryan ile alındı hala dünyam yıkık nefes alamıyorum ve beni sizin yaşayanların cümleleri hafifletiyor,çok daha kötü zaöanalrdan geçtim delircem sandım fışkıran sütümle sanki dünyam tersine dönüyor bir tane üç yaşında kozım var abla olacaktı ağlamalarım içimin yanması hiç durmuyor insanın saç teli bile acır mı acırmış hayat buymuş.eşey ve kordon patolojiye gitti ama bir sonuç çıkcağı düşünülmüyor kan pıhtılaşması üzerinde duruluyor tüm tenkitlere başlandı ve sonrası altı ay sonra tekrar geelik düşğnebilrisin dendi sezeryan bir yandan yaş faktörü bir yandan polikistoverim bir yandan o kadar kötü ki ruh halim anlatamam size kendimi çok üzgünüm çok.

Dün son kalan pıhtılaşma sonucumu da aldım arkadaşlar. Hiç birşey çıkmadı ,doktorum bu zamana kadar bu tetkikler için gönderipte bu kadar normal sonuç alan ilk hastamsın diyebilirim dedi. Hersey normal hersey yolunda ne Zaman istiyorsan gebelik düşünebilirsin tabiki psikolojin hazır olduğunda dedi. Yakın Zamanda doğum yaptım kürtaj oldum beklemem gerekmez mi dedim.neredeyse 1yıl olucak doğum yapalı, rahim gayet iyi bir problem olmaz dedi. Artık bi kaç ay geçsin kendimi hazır hissedeyim rabbim de nasip ederse olur insallah . Bana da dua edin olur mu
Çok sevindim canım bişey çıkmadığına bakalım bende ne çıkacak demek ki bu yaşadığımız çok büyük bir imtihan sebebi bile yok inşallah muradına erersin tabi bende

Ca
Mrblar burası benim yerim sanırım 12 gün önce oğlum karnımda öldü 28 haftalık sezeryan ile alındı hala dünyam yıkık nefes alamıyorum ve beni sizin yaşayanların cümleleri hafifletiyor,çok daha kötü zaöanalrdan geçtim delircem sandım fışkıran sütümle sanki dünyam tersine dönüyor bir tane üç yaşında kozım var abla olacaktı ağlamalarım içimin yanması hiç durmuyor insanın saç teli bile acır mı acırmış hayat buymuş.eşey ve kordon patolojiye gitti ama bir sonuç çıkcağı düşünülmüyor kan pıhtılaşması üzerinde duruluyor tüm tenkitlere başlandı ve sonrası altı ay sonra tekrar geelik düşğnebilrisin dendi sezeryan bir yandan yaş faktörü bir yandan polikistoverim bir yandan o kadar kötü ki ruh halim anlatamam size kendimi çok üzgünüm çok.
Canım benim öncelikle başın sağolsun Rabbim sabrını çok versin ne güzel bir evladın varmış allah Ona güzel uzun ömürler versin en azından sarılacağın evladın var şükür ya bizim gibi bomboş odalara kalsaydın allah korusun inşallah yeni bebeğin olur oğlunun yerini dolduracak buraya gelen her anne içimizi daha fazla sızlıyor

kirmizidefter kirmizidefter canım rahim filmi çektirmişmiydin sen ? Ben rahim filmi çektirdim perde ya da polip ya da herhangi başka bişey çıkmamıştı rahim şeklimde normaldi şekli kalp olmuş şimdi ama çok takmadım başka doktora da sorucam özellikle üniversite de ki doktora o çekmişti rahim filmimi , sende başka doktorlara danış mutlaka

Kizlar bir de trombofili paneli sonucum cikti.pihtilasma varmış.doktorgebelikte igne kullanman gerekiyo dedi.cok zor oluyo mu her gün igne vurunmak.açıkçası üzüldüm bu duruma.

Canım 0,6 lık kullanıyorum iğne eşim yapıyor kolumdan bazen çok yanıyor ilk başlarda ağladım ama insan sonra alışıyor eşim olmadığında karnımdan kendim yapıyorum . Üzülme bende çok üzülmüştüm ama bu sayede sağlıkla kucağımıza alıcaksak değer Allah beterlerinden korusun

Başın sağolsun canım.Cook uzuldum.Acini çok iyi tanıyorum...insanin sac telide acir yuregide kanar ahahh.artık seninde bir meleğin var öyle düşün. Dün gece bebeğimin ilk oyuncağı diye aldgim tavşanina sarılıp ağlaya ağlaya uyuyup kaldım yine...Ruyalarimdan aglayarak uyaniyorum.Sabah oluyo hayat devam ediyor bişekilde...Her evladın başka.Senin bi evladın daha var kokusunu alıp hasretini dindirecegin ben oyuncaklara sarılıyorum.Kizinda daha çok küçük 3 yaşında sana ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım.Cook uzuldum.Acini çok iyi tanıyorum...insanin sac telide acir yuregide kanar ahahh.artık seninde bir meleğin var öyle düşün. Dün gece bebeğimin ilk oyuncağı diye aldgim tavşanina sarılıp ağlaya ağlaya uyuyup kaldım yine...Ruyalarimdan aglayarak uyaniyorum.Sabah oluyo hayat devam ediyor bişekilde...Her evladın başka.Senin bi evladın daha var kokusunu alıp hasretini dindirecegin ben oyuncaklara sarılıyorum.Kizinda daha çok küçük 3 yaşında sana ihtiyacı var.
Kafama o kadar dağınık ki bana cevap olarak yazan ve acımı oaylaşam herkese sonsuz teşekkürler evet bir kızım var şükrettiğim ama her evlat başka inanın buna sorgu suallerim bitmiyor çünkü çok taze acım bir şey geliyor içime çökşyor ve yaşam dursun istiyorum geçecek biliyorum forum çok geniş hepsini okuma gücüm yok genelde bu tarz kayıpların sebebi ne çıktı bana bir söyleyin

Kafama o kadar dağınık ki bana cevap olarak yazan ve acımı oaylaşam herkese sonsuz teşekkürler evet bir kızım var şükrettiğim ama her evlat başka inanın buna sorgu suallerim bitmiyor çünkü çok taze acım bir şey geliyor içime çökşyor ve yaşam dursun istiyorum geçecek biliyorum forum çok geniş hepsini okuma gücüm yok genelde bu tarz kayıpların sebebi ne çıktı bana bir söyleyin
başın sağolsun canım. pıhtılaşma çıkıyor genelde. genetik testi yaptırmanı öneririm.

N nly242533 canım genelde yüksek tansiyon ve kan pohtılaşması sebepler benim sizin gibi değil ama arkadaşlarımın yaşadıklarını biliyorum kordondan bebek beslenemediği için böyle sonuç oluyormuş

sonuçlariniz iyi olmasina çok sevindim.. Allah yeniden yine hamile kalmaya ve kucaginiza almaya nasip etsin inşallah.
pskiolojin hazır olduğunda düşün. Allah en güzel ve en doğru zamanda bebiş verir sana. Dua edicem sana hep.
içiniz ferah tut. arkadaşim.
amin inşallah canım.tüm duaların için teşekkür ederim rabbim hepimize güzel günler göstersin

Allah sabır versin arkadaşım.keske son olsak kimse yaşamasa bu acıyı başka ama olmuyor işte.insanın başına hersey geliyor. Cennet kuşun o melek. Allah sizi de vakti geldiğinde cennetinde buluştursun insallah. Acıycak, Canın çok acıyacak ama Zaman'la bununla yasamayı öğreneceksin rabbim sabrını da vericek. Ağlama üzülme geçicek diyemeyiz. Ama sadece kendini yıpratmamaya çalış. Bir evladın daha varmış onun sana ihtiyacı var güçlü olmak zorundasın.en tez vakitte acını hafifleticek evlat nasip etsin rabbim

Çok sevindim canım bişey çıkmadığına bakalım bende ne çıkacak demek ki bu yaşadığımız çok büyük bir imtihan sebebi bile yok inşallah muradına erersin tabi bende
canım çok saol. İnşallh senin sonuçların da güzel çıkar. İmtihan evet zor bir imtihan ama inanıyorum mükafatımız çok güzel olucak.hersey hepimizin gönlünce olsun

N nly242533 canım genelde yüksek tansiyon ve kan pohtılaşması sebepler benim sizin gibi değil ama arkadaşlarımın yaşadıklarını biliyorum kordondan bebek beslenemediği için böyle sonuç oluyormuş
Herşeye o kadar titiz davranan bir çiftiz ki bunun bizim başımıza gelmiş olmasına hayretler ediyorum doktorum sırdan bile değildi aürekli prof a gittim düşünün ama allah istemezse hayırlı görmezse herşey bomboş anladım beni en çok etkileyen sağlıklı bir kızımın olması ikincide böyle bri şey yaşamak ve aklıma heeşey gelirdi özürlü engelli organ eksik gelişmemeii ama karnımda öleceği asla gelmezdi bunun büyük bir tranvası oldu.ıygr diye bir hastalık varmış ve bebekler 24 haftadan sonra yakalanıyormuş rahim içi gelişim geriliği bu olabilir dendi ve sbepler bilinmiyor bahsettiğin gibi eslenme bozukluğu ve kordonun kopup eşeyden ayrılması bri de bahsettiğin kan pıhtı olayı var ama benim çok iyi bir kadın doğum uzmanı arkadaşım o olsa ilk üç ay düşerdi dedi anlam veremiyorum bu acıyla hiç bir şeye bir de afas diye bir şey varmış kanda bir mikrop bilmiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum kafayı yememek istiyorum inanın teselli belki ama üç yaşında ve yanıda çökmüş bir anne olmak şu an çok daha fazla acıtıyor içimi dua edin bana

başın sağolsun canım. pıhtılaşma çıkıyor genelde. genetik testi yaptırmanı öneririm.
Genetik araltırma merkezine yönlendirildim eşey ve kotdon patolojşye gitti oeki bana doktorum iki ay sonra gidip kan ber sonuöta iki ay sürüyomuş sanırım başka bakılacak bir şey var mı ilk çocuk sağlıklı olunca genetikten pk şüphe duymuyorlar ama bana bu konuda uzman türkiyenin neresi olursa önereceğiniz bir isim barsa lütfen aöyleyin

Yaşayan bilir bu acıyı nefes bile almak çok zor alışaam belki acıya ama içimdeki boşluk kocaman

Arkadaşım geçmiş olsun, başın sağ olsun. Öncelikle hemen şunu söyleyeyim sakın pıhtılaşma olmaz diye düşünme. Bana da doktorum kesinlikle olmaz dedi ama ben yine de gerekli testleri yaptırdım. Ağır düzeyde de olmasa pıhtılaşma çıktı. Yasemin arkadşaımız 36.haftasında kaybetmişti onun daha ağır düzeyde çıktı mesela. İlk 3 ayda kaybederdik diye birley yok. Bunu doktorlar nasıl bilmiyorlar ben ona şaşıyorum.

Daha acın çok taze.. İnsan zaman geçtikçe bir nebze ferahlıyor ama tabi zaman zaman yine ilk günlerdeki gibi duygu yığunlupu olabiliyor her zaman. Sana şunu söyleyebilirim; yalnız değilsin. Burda hepimiz benzer acıları yaşadık, yaşıyoruz. Ben 40. Haftada kaybettim bebeğimi ve o zamana kadar minicik bile bir sıkıntımız olmamıştı. İlk gebeliğimdi.. Ben de polikistik overdan ötürü 16.ayda hanile kalmıştım ama doğumdan sonra polikistik over kalmadı. Belki senin de öyle olur, onu kafana takma. Doğum vücudu çok değiştiriyor ve yeniliyor.

Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah. Meleklerimizle de cennette buluşacağız Allahn izniyle..

Canm Allah sabır versin.diger evladina sımsıkı sarl.Allah ona uzun ömür versin bizlerin hic evladi yok anne olacakken ilk geyecelan ilk bekleyis ve hayal kırıklığı ve hic olamama korkusu.hepimiz icin cok zor.

Canm Allah sabır versin.diger evladina sımsıkı sarl.Allah ona uzun ömür versin bizlerin hic evladi yok anne olacakken ilk geyecelan ilk bekleyis ve hayal kırıklığı ve hic olamama korkusu.hepimiz icin cok zor.
Allahım sizleri düşünemiyorum ben bir tane var yerle bir oldum sonrasını göremiyorım alllahım şu imtihandan çıkmamızı sağlasın yavrularla

Arkadaşım geçmiş olsun, başın sağ olsun. Öncelikle hemen şunu söyleyeyim sakın pıhtılaşma olmaz diye düşünme. Bana da doktorum kesinlikle olmaz dedi ama ben yine de gerekli testleri yaptırdım. Ağır düzeyde de olmasa pıhtılaşma çıktı. Yasemin arkadşaımız 36.haftasında kaybetmişti onun daha ağır düzeyde çıktı mesela. İlk 3 ayda kaybederdik diye birley yok. Bunu doktorlar nasıl bilmiyorlar ben ona şaşıyorum.

Daha acın çok taze.. İnsan zaman geçtikçe bir nebze ferahlıyor ama tabi zaman zaman yine ilk günlerdeki gibi duygu yığunlupu olabiliyor her zaman. Sana şunu söyleyebilirim; yalnız değilsin. Burda hepimiz benzer acıları yaşadık, yaşıyoruz. Ben 40. Haftada kaybettim bebeğimi ve o zamana kadar minicik bile bir sıkıntımız olmamıştı. İlk gebeliğimdi.. Ben de polikistik overdan ötürü 16.ayda hanile kalmıştım ama doğumdan sonra polikistik over kalmadı. Belki senin de öyle olur, onu kafana takma. Doğum vücudu çok değiştiriyor ve yeniliyor.

Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah. Meleklerimizle de cennette buluşacağız Allahn izniyle..
Allahım ne güzel cümleller kuranlarım var sadece yaşayanlar anlıyor benimle aynı şeyleri..muhtemelen kan pıhtılaşması çokacak peki onun testi iki ay sonra dendi bana hormonlardan dolayı sabırsızlıkla bekliyorum o testi ve sonucunu evt belki sonuç değiştirmeyecek ama kafam artık sorgulamaktan durcak beynen bittim gerçekten..benim gibi ikinci gebeliğinde yakalanan var mı prki bu duruma dediğin gibi ben prof ve ünv ile götürüdm bu gebeliği demek kan oıhtılaşması farklı bri şey ve gözükmüyor devlet bunu her gebeye yapmıyormuş ama bu vakalar arttıkca bence ikili test gibi yayılacak öyle de olmalı umarım son acıyan en olurum çok zor gerçekten..

Allahım sizleri düşünemiyorum ben bir tane var yerle bir oldum sonrasını göremiyorım alllahım şu imtihandan çıkmamızı sağlasın yavrularla
Canm ben 4 yildir evliyim 2 yilda ancak hamile kaldm.hamileligimfe gersey normaldi.son aylar bebwgin hazirligini yaptk.besik alndi kiyafetler dogum cantasi hazır.bugun yatn olur diye bekledim normal dogum düşünüyordum.39.haftamn bittifi gün kontrole diye gityim doktorum da socent iyi biri.hastanede fis alrken ani sancı ve kanama.ve o zaman aferin kızım tam zamnnda dogu yo bebisim dedim doktor ultrasndan baktı acil sezaryan dedi.uyudum uyandım bebegim yok. Eve döndüm bombos beşik kiyafetler kaldırılmış ve birkez göremedm bile.ölmedm yasiyorum iste ama bir sn bile aklimdan çıkmıyor bebeğim.hayat devam ediyo iste.bi eksiklik bi yarm kalmışlık aci gözyaşı ve hayal kırıklığı.5.5 ay oldu hala her gece ruyamda bebek görüyorm.alışmaya çalışıyorum acimla hayatımı devam ettirmeye iste.ne yapalm nasibi yokmuş bebeklerimizin Allah verdi Allah aldı.dilerse tekrar verir ömürlü hayırlı sağlıklı olanndan ins

Back