Arkadaşım geçmiş olsun, başın sağ olsun. Öncelikle hemen şunu söyleyeyim sakın pıhtılaşma olmaz diye düşünme. Bana da doktorum kesinlikle olmaz dedi ama ben yine de gerekli testleri yaptırdım. Ağır düzeyde de olmasa pıhtılaşma çıktı. Yasemin arkadşaımız 36.haftasında kaybetmişti onun daha ağır düzeyde çıktı mesela. İlk 3 ayda kaybederdik diye birley yok. Bunu doktorlar nasıl bilmiyorlar ben ona şaşıyorum.
Daha acın çok taze.. İnsan zaman geçtikçe bir nebze ferahlıyor ama tabi zaman zaman yine ilk günlerdeki gibi duygu yığunlupu olabiliyor her zaman. Sana şunu söyleyebilirim; yalnız değilsin. Burda hepimiz benzer acıları yaşadık, yaşıyoruz. Ben 40. Haftada kaybettim bebeğimi ve o zamana kadar minicik bile bir sıkıntımız olmamıştı. İlk gebeliğimdi.. Ben de polikistik overdan ötürü 16.ayda hanile kalmıştım ama doğumdan sonra polikistik over kalmadı. Belki senin de öyle olur, onu kafana takma. Doğum vücudu çok değiştiriyor ve yeniliyor.
Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah. Meleklerimizle de cennette buluşacağız Allahn izniyle..