- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biliyorum kendi memleketinde erfunlu orman kurulmuş. kızının mezarlığını sökede yapmış.Çok acı ya evet sergül kato. Bide elfony vardı ikisi de dün içimi acıttı. Sergül katonun tema vakfınadam efsunluorman fikri çok hoşuma gitti bende düşünücem ölümsüz bi hatıra
merve100 canım onu hiç bilmiyorum ama sanmıyorum sanırım doğuştan gelen bi durum. Benim de kalp şeklindeymiş doğumda bebeğin eşi gelmedi yapışmış sağ tarafa o zaman öğrenmiştim bende
Normal doğuma engel değil canım ben normal doğum yaptım
Ben doktora buna benzer birsey sordumda.bana rahimin herzaman kendini toplayacak yenilecek şekilde yapıda olduğunu söylemişti.Hanımlar , rahim şekli bozulur mu hiç zamanla
Ben doktora buna benzer birsey sordumda.bana rahimin herzaman kendini toplayacak yenilecek şekilde yapıda olduğunu söylemişti.
merve100 cajım iğne deyince bende şaşırdım şimdi. Bilgilendirildiğinde bizimlede paylaşırmısın yarın kontrolüm vAr benim sorucam bende bakalım benimki ne dicek
iğne en etkilisi ondan cnm. düşük tehditin varsa. benimde ara kanamalarım oluyor. halen kullanıyorum iğne.proluton verdi banada. haftada 1 filan oluyorum iğne. heryerim iğneden delik deşik oldu vallahi..Kelebekcikk34 hmm :/ ilaç demese ben takm
Progestan iğne olucaksın Dedi , hapı kullanıyorum aslında içiyordum 4 gündür fitil olarak kullanıyorum . Bayram'dan sonra gidicem bidaha sorarım hala aynı mı neden böyle diye . Sende bilgilendir olur mu canım ?
iğne en etkilisi ondan cnm. düşük tehditin varsa. benimde ara kanamalarım oluyor. halen kullanıyorum iğne.proluton verdi banada. haftada 1 filan oluyorum iğne. heryerim iğneden delik deşik oldu vallahi..
Canim bu aralar cok giremedim gec gordum. Misafurlerim vardi is ev derken zaman geciyor benim henuz var doga bu cumartesi kontrole gitcem. Is yerindeku hekimde bakti gecen hafta iyiyiz simdilik cok sukurKizler slm bu siteye bayadr girmiyorum her girdiğimde yeni melek annesi okadar zorkii biliyorum ayno larini yasadim çok zor Rabbim sabir nizi arttirsin bir an ewwl ewlatlar versin sağlıkla uzun ömürlü nolur Umudunuz u kaybetmeyinn bizler guclu yüz ole olmalı ben çok şükür iki aylık oldum bile düşünün sizlerde olcaksin z burdaki herkes kavuştu sırala sizlerde ole olcak bu arada zelal yasemin hamileydi onlar doğum yaptım ii
Sen nasilsin bebegin nasil ? Allah hep guzel gunler nasip etsin bundan sonra hem size hem tum melek annrlerineKizler slm bu siteye bayadr girmiyorum her girdiğimde yeni melek annesi okadar zorkii biliyorum ayno larini yasadim çok zor Rabbim sabir nizi arttirsin bir an ewwl ewlatlar versin sağlıkla uzun ömürlü nolur Umudunuz u kaybetmeyinn bizler guclu yüz ole olmalı ben çok şükür iki aylık oldum bile düşünün sizlerde olcaksin z burdaki herkes kavuştu sırala sizlerde ole olcak bu arada zelal yasemin hamileydi onlar doğum yaptım ii