• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok acı ya evet sergül kato. Bide elfony vardı ikisi de dün içimi acıttı. Sergül katonun tema vakfınadam efsunluorman fikri çok hoşuma gitti bende düşünücem ölümsüz bi hatıra

Çok acı ya evet sergül kato. Bide elfony vardı ikisi de dün içimi acıttı. Sergül katonun tema vakfınadam efsunluorman fikri çok hoşuma gitti bende düşünücem ölümsüz bi hatıra
evet biliyorum kendi memleketinde erfunlu orman kurulmuş. kızının mezarlığını sökede yapmış.
sergül kato japonyada olsun istememiş.. öle duymuşum. kocasiyla baya yaş farki vardi. 15 yaş mı ne. japonyada aşciydi.. şimdi müdürmüş..
çok güzel yemek paylaşiyolar. japon mantisi çin pilavi felan. videolarini hepsini izledim
sergül katoyu videoyu izledikçe çok sevmişim. içten samimi biri. ama kızını kaybetmesiyle başka bişey oldu eskisi gibi bişeyler paylaşmiyor:(

merve100 merve100 canım onu hiç bilmiyorum ama sanmıyorum sanırım doğuştan gelen bi durum. Benim de kalp şeklindeymiş doğumda bebeğin eşi gelmedi yapışmış sağ tarafa o zaman öğrenmiştim bende

merve100 merve100 canım onu hiç bilmiyorum ama sanmıyorum sanırım doğuştan gelen bi durum. Benim de kalp şeklindeymiş doğumda bebeğin eşi gelmedi yapışmış sağ tarafa o zaman öğrenmiştim bende

Ya bana da öyle Dedi ilk defa duydum ve rahim filminde falan da bişey çıkmadı şaşırdım açıkcası öyle olsa normal doğumda sorun olmazmıydı

Ben doktora buna benzer birsey sordumda.bana rahimin herzaman kendini toplayacak yenilecek şekilde yapıda olduğunu söylemişti.

Rahim filmimi açıp baktım hiçte öyle gözükmedi acaba hamilelikte mi öyle oldu anlamadım , zaten şuan evime yakın diye bir doktora gidiyorum eltimin doğumun da tanışmıştım kendisiyle güzel konuşuyordu en azından ilgisi sadece o an değil arayıp soruyorda , üniversiteye de gitmeyi düşünüyorum o Zaman daha detaylı çıkar herhalde

Bi yazıda denk geldim.bi bayanın rahimine baktığınızda daha evvel doğum yaptığını anlayabilirisiniz çünkü doğumdan dolayi hafif yataylasir tarzinda birsey yazıyordu.Bek doktora eskisi gibi olurmu eskiyr dönecekmi rahimim dediğim de öyle dedi. merve100 merve100

merve100 merve100 cajım iğne deyince bende şaşırdım şimdi. Bilgilendirildiğinde bizimlede paylaşırmısın yarın kontrolüm vAr benim sorucam bende bakalım benimki ne dicek

Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 hmm :/ ilaç demese ben takm
merve100 merve100 cajım iğne deyince bende şaşırdım şimdi. Bilgilendirildiğinde bizimlede paylaşırmısın yarın kontrolüm vAr benim sorucam bende bakalım benimki ne dicek

Progestan iğne olucaksın Dedi , hapı kullanıyorum aslında içiyordum 4 gündür fitil olarak kullanıyorum . Bayram'dan sonra gidicem bidaha sorarım hala aynı mı neden böyle diye . Sende bilgilendir olur mu canım ?

Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 hmm :/ ilaç demese ben takm

Progestan iğne olucaksın Dedi , hapı kullanıyorum aslında içiyordum 4 gündür fitil olarak kullanıyorum . Bayram'dan sonra gidicem bidaha sorarım hala aynı mı neden böyle diye . Sende bilgilendir olur mu canım ?
iğne en etkilisi ondan cnm. düşük tehditin varsa. benimde ara kanamalarım oluyor. halen kullanıyorum iğne.proluton verdi banada. haftada 1 filan oluyorum iğne. heryerim iğneden delik deşik oldu vallahi..

merve100 merve100 tabiki bildiğim kadarıyla teorikte erken doğuma sebep veriyo ama araştırdım ben bir çok kişi 40 haftalık doğum yapmış yani pratikte çok fazla yok. Bende erken doğum yaptım 26 haftada bağlantısı olabilir mi acaba? Benim şöyle gelişti hamileliğimin başından beri kanamam vardı hep buda plasentanın yanlış yerleşmesinden dolayıydı (ozaman rahim şekil bozukluğundan olabilir ) o kanama alanı enfeksiyona sebebiyet verip keseyi incelterek deldi ve çok erken haftalardan beri erken dopum riskim vardı benim.

Bu arada bende hamileliğimde proluton haftada bir ve progestan devamlı kullanıyodun

iğne en etkilisi ondan cnm. düşük tehditin varsa. benimde ara kanamalarım oluyor. halen kullanıyorum iğne.proluton verdi banada. haftada 1 filan oluyorum iğne. heryerim iğneden delik deşik oldu vallahi..

İlk hamileliğim de kanama oldu ve kullandım iğne ve hap mahvetmişti beni delik deşik olmuştum , bunda bir kanamam ya da herhangi öyle bir belirti yok şuan doktor o yüzden düşük doz önlem olsun diye hapı vermişti , iğneyi duyunca tansiyonum düştü zaten direk bembeyaz oldum . Acısını yine hissettim , hayırlısı olsun bakalım ama başka doktora da sorucam, bende hiç rahimle ilgili bişey olmadı hatta Bi doktor ilk hamileliğim de Rahmi'n çok güzel çok iyi demişti yine de kaybettim bebeğimi rahim filmi çekildim onda da birşey çıkmadı :/

Kizler slm bu siteye bayadr girmiyorum her girdiğimde yeni melek annesi okadar zorkii biliyorum ayno larini yasadim çok zor Rabbim sabir nizi arttirsin bir an ewwl ewlatlar versin sağlıkla uzun ömürlü nolur Umudunuz u kaybetmeyinn bizler guclu yüz ole olmalı ben çok şükür iki aylık oldum bile düşünün sizlerde olcaksin z burdaki herkes kavuştu sırala sizlerde ole olcak bu arada zelal yasemin hamileydi onlar doğum yaptım ii
Canim bu aralar cok giremedim gec gordum. Misafurlerim vardi is ev derken zaman geciyor benim henuz var doga bu cumartesi kontrole gitcem. Is yerindeku hekimde bakti gecen hafta iyiyiz simdilik cok sukur

Kizler slm bu siteye bayadr girmiyorum her girdiğimde yeni melek annesi okadar zorkii biliyorum ayno larini yasadim çok zor Rabbim sabir nizi arttirsin bir an ewwl ewlatlar versin sağlıkla uzun ömürlü nolur Umudunuz u kaybetmeyinn bizler guclu yüz ole olmalı ben çok şükür iki aylık oldum bile düşünün sizlerde olcaksin z burdaki herkes kavuştu sırala sizlerde ole olcak bu arada zelal yasemin hamileydi onlar doğum yaptım ii
Sen nasilsin bebegin nasil ? Allah hep guzel gunler nasip etsin bundan sonra hem size hem tum melek annrlerine

08.09.2016 08:24

Bugün gün aymadı bana. Bugün en karalık günüm. Bugün seni kaybettiğim gün oğlum. Oysa ne kadar büyük bir sevinçle gitmiştim hastaneye seni göreceğim diye. Baban muayene için kayıt yaptırırken hemşireye “Artık sık görüşeceğiz 2-3 güne bir buradayız” diyordum. Nerden bilebilirdim o hastaneye bir daha ayak basmayacağı?

NST için kayıt yaptırdık, hemşireyi bekliyoruz. Bense senin o minik ama güçlü kalp atışlarını duyacağım için heyecanlıyım. Hemşire geldi probları bağlamak için yok bir türlü kalp atışlarını alamadı. Ben telaşlanmadım çünkü biliyordum o NST problemli olan NST idi. Daha önce NST’ye girdiğimizde o NST’de başka bir bebeğin kalp atışlarını bulmakta zorlanmışlardı. Uzun uğraşlardan sonra ancak bulabilmişlerdi bebeğin kalp atışlarını. Bunu hemşireye söyledim, dedim bu NST arızalı zaten, diğer NST nerede? Doğumhanede olduğunu söyledi, biz apar topar babanla doğumhaneye gittik. Baban endişelendi bir şey olduğunu düşündü ben onu sakinleştiriyorum o NST bozuk diye. Kontrollere gittiğimiz DR da doğumhanedeymiş, o gece nöbetçiymiş. Diğer NST ile kalp atışlarını bulmaya çalıştılar, yok… Kalbin atmıyordu… Dr. Hemen ultrasonu istedi, ultrasonla bakmak için. Yok orada da kalp atışların yoktu. O minik kalbinin atmadığını ben de görmüştüm. Bağırdım kalbi atmıyor, kalbi atmıyor diye… Feryatla ağlamaya başladım. Detaylı USG ile bakalım, kesin emin olalım dedi. Baban dışarıda bizi bekliyor her şeyden habersiz. Ben ağlayarak çıkınca anladı, ne oldu dedi? Oğlumuzun kalbi durmuş, atmıyor dedim. Detaylı USG’ye gönderdi Dr. Dedim.

Sonucun değişmeyeceğini bile bile girdim USG’ye. Dr. Kalbi durmuş yaklaşık 12 saat önce dedi. Ben anneydim, nasıl anlamadım oğlum? Nasıl anlamadım senin sıkıntıda olduğunu? Anlamadım, anlayamadım L Beni affet oğlum. Sen benim ilkimdin. Annen bilmiyor ki neyin normal, neyin anormal olduğunu? Dr.a soruyorum her şey normal. Hareketleri çok azaldı diyorum, Normal yeri dar. Tekme bile atmıyor artık, sadece dönüyor diyorum, normal artık çok büyüdü. Her yerim çok şiş diyorum, normal yaz gebesisin… Her şey normal, normal, normal…

Sonuç: Seni KAYBETTİM L Seni ilk göz ağrımı, evladımı, cennet kokulumu kaybettim.

Oysa sen benim minik yaramazım olacaktın, sen benim minik bal böceğim… Bal böceğim diye severdim seni. Seni kaybettikten sonra tesadüf mü bilmiyorum oğlum uzun bir süre bir arı pencereden hep aynı saatlerde evimize giriyor, evi şöyle bir dolanıp çıkıyordu. Sen miydin acaba diye çok düşündüm. Ne saçma sapan düşünce değil mi? Ama biliyorum oğlum, sen hep benim yanımdasın. Annenin koruyucu meleğisin. Hatta şu an bile ağladığım için belki de sen de üzülüyorsun. Gözyaşlarımı silmeye çalışıyorsun belki de Annecim ağlama diye… Ama olmuyor kuzum. Sabahtan beri annen gözyaşlarına engel olamıyor… Olmuyor, tutamıyorum gözyaşlarımı… İstemsizce gözlerimden akıyorlar…

Bekle beni annem, bekle… Annenin sana kavuşmayı beklediği gibi sen de bekle. Bu dünya yalan, bu dünya geçici. Sonsuz dünyada birlikte olacağız Cennet Kuşum… Birlikte çoook mutlu olacağız. Hayal edip de yapamadığımız her şeyi yapacağız orada… Sadece sabredeceğiz oğlum. Sadece sabredeceğiz…

Annen seni içine ilk düştüğün andan itibaren çok sevdi ve her zaman da çok sevecek. Sen benim en sevdiğimsin Mustafam…

Back