Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende hafif düzeyde kan pıhtılaşması çıktı canım ama doktorlar kesin bu sebeptir demiyor. Sadece bir dahaki gebelikte önlem alabilmek için öğrenmiş oluyoruz. Aslında kesin bir durum yok. Sen de illa bir sebebe dayandırmaya çalışma. Şöyle ki; biz elbette elimizden gelen her araştırmayı yapıcaz. Varsa düşünülmemiş atlanan birşey veya bilinmeyen birşey bunu öğrenmeye çalışıcaz. Ama birşey bulamazsak da yapıcak birşey yok. Rabbimin bize imtihanı diyeceğiz. Yani bebeklerimiz yüzde yüz sağlıklı olabilir, bir saniyelik kan gitmemesi durumunda bu oluşabilir. Rabbim öyle istedi.. Yani biz 9 ay hastanede cihazlara bağlı doğumu beklesek bile olacaksa olur ve hiçkimse hiçbişey yapanaz.. Bizim en büyük yardımcımız tevekkül ve dua ile Allah..

Senin gibi ikinci gebeliğinde bunu yaşayan N nihangenc arkadaşmız var.

Pıhtılaşma testlerini devlet 3 bebek kaybından önce yapmıyor ama rica minnet yaptırdık pek çoğumuz. Bence de yaygınlaşmalı. İnsanlar zaten artık eskiye göre çok daha zor hamile kalabiliyor. Bir de ileriki haftalarda kayıp gerçekten çok zor. İnsallah dediğin gibi yaygınlaşır.

Çok teşekkürler canım vümlelrin o kadar ben doku ki dediğingibi başta sorgulaöalar bitmiyor aonra elbette kabullenip bu acı ile yaşamaya başlıyorsun ben galiba bir daha cesaret edemem ama bir yanım hep o yanım kardeşsiz kalmasın kızın diyen yanım var şimdilik toparlanma derdine düştüm ama ama kafam çok kötü inşallah çabuk geçer ya da geçmez de az da olsa hafifler daha bahsetmediğim ama sizlerden de okuduğum soshal hayat el alem ve iş hayat çevrem var herşey karmakarışık sadece bu zamnada bu acı ile etraf iyice göZlemleniyor yarabbi ya sabr hepimizin acısını hafiflet

Ah c
ah canım insna ikinci gebelikte daha farkında oluyor heeşeyin ben son ikigğn hareket etmediğini fark ettim ama yapılacak bir şey kalmamıştı zaten hekes sna bir şey olmadı diyen göLerle baktı hep hastane oersoneli bebeği ölmüş bir anneye uygulanabilcek herşeyi uyguladı ama kim ne yaparsa yapsın boştu avı benim di ciğeirmdi seni anlıyorum belki senin yeride olsam ben delirirdim dedim ya bunda bile delirmeye ramak kaldı allahım hep şunu düşündüm çekemeyceğin bir yük olsa vermezdi rabbim dedim hayata bakışım insanalra duruşum değişti baöbaşkalaşıylrım her geçen gün ve yavrusunu kaybetmiş yüm annelere saygım milyonlarca arttı bana aman ne bar biz de düşğk yaptık aman e var nasıl olsa dığmadı diyen zihniyetlerle yaşamaya devam etmek zorundayım ama hayat bu diyorum kimşn başına ne zaman ne an ne geleceğini kim bilebilir allahım hep dua ederdim evlatla sınama diye inanılmaz bir acıya gömğldüm geçmeyecek ama alışılacak inanın bana ilk evlat kokusu yeri asla onun yeri değil ben yılalrca onla yaşamış gibiyim özlüyoeum

Hep ilk 3 ay tehlike var dedikleri için bende seninle aynı şoku yaşadım. Karnımda kaybettim senin gibi.Ama 17 haftada oldugum icin normal dogum yaptim.Daha dogrusu suni sanciyla ölü doğum sen o dogumu yapiyorsun yaninda saglikli dogumlar bebekler allahim en aci gunum! Sonuçları bekliyorum bende. N nly242533

Ne güzel demişsin canım kardeşiz kalmasın diye ben tek çocuğum kendim o kadar çok istedim ki bebeğim olmasını. Bana bi can yoldasi olsun. Annem babam allah geçinden versin kaybettgimde bana güç olsun diye...küçükken hep derdim kardeşim yok herkapidan bi cocuk çıkacak benim evimde. Cook istedim. Onu kaybetigim için yıkıldim.Bakalim zaman bana bizlere bi bebek daha getirecek mi...yoksa ciddi anlamda yalniz korkusu çöküyor üstüme. Kim istemezki ileride büyük bi ailesi olsun.

ilk çocuk sağlıklı olabilir. ömrü varmış yaşamış öyle düşünebilirsin. genetik merkezler yapıyor ama ücretleri pahalıymış. ben istanbuldayım. eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım. sonuç 1 ayda çıktı. pıhtılaşma çıktı orta düzeyde. doktor illa bundan diyemeyiz dedi ama başka da görünen bi sebep yoktu. allah sabır versin .daha çok yeni .zamanla geçmeyecek ama alışacaksın işte.kızında çok etkilenmiştir, onun yanında ağlamamaya özen göster.

canım ben varım bir tane oğlum var. ikinci oğlumu kaybettim. 40. haftada sebepte bulunamadı işte. orta düzey pıhtılaşma çıktı. şimdi pıhtılaşma için iğne kullanıyorum. inşallah bu bebeğime sağlıkla uzun ömürle kavuşabilirim.

uf canım bugün başka bir dünyaya girdim sizleirn sayesinde şu an kafamı hissetmiyorum hepinize ayrı cevap vermeye çalılıyorım veremiyorsam da mazur görün olur mu çok kötüyüm çünkü içim çok acıyor hepinizin her kelimesi çok değerli ben de şu yranvayı atlattığım an benim gibiler için hep burda sağlam cümlelerle olacağım..inanamıyorum gerçekten polikistoerim bu geneliğime çatlmaa iğnesi ile kaldım kolay hamile kalan bir durum olsa ve yaşım 34 olcak hiç üzülmem ama o şansım kıvvetli değil..allahım hepimize kolaylık versin bu acı ile yaşamayı başarabilen hepimiz gerçektwn çok kıymetlisiniz.peki bu üçüncü gebeliğin mi nihan ilk ikisi de swzeruan mıydı ölü doğumdan sonra ne kadar ara verdin?

Ben de gaziantepteyim burda ünv yönlendirildi zaten özel doktorum burda ünv de gösterecez ama ben hiç tatmin olacağını düşünmüyorum sadece bu başıma gelecekmiş diyorum takdiri ilah diyorum ve sonrası için en çok sebep araltırmalarım herşeyi yapacam olmazsa başka yerlere kadar çıkacam ama dediğin gibi sonuç hep aynı ihtimal ve beşki de hiç ihtimal yok nwt cevap alamazsın dendi bana hayatımda en nefret ettiğim şey belirsizlik ve koca bir beliraizlikle boğuluyorum şu an,kızıma olabildiğince hissettirmiyoeum ama ileride hatırlayacak eminim çünkü ağlama krizlerime denk geldi hep oyın arkadaşları ortamdan kaçrma şimdi de ufun iyilwşti öi diyor evt dedim ve kardeşini aordu gitti dedim neden dedi sen büyük abla olduounda gelecek dedim gelir inşallah inşallah

Ah canım senin me zamandı sanki ben gibisin aynı ben yılmayacam ama tekrar kızım için isteyeem düşğnecem bilmiyorum ya üzülmemek elde değil kelimeler bile yetersiz kalıyor aşlahım inşallah herkese verir bu acı geçmez ama hafiflesin

hiç üşenmeden hepsini okudum nasıl duygusal yazmişsin yasemincim.
ağlamadim degil. ağladim okudukça..
öteki dünyada biz evlatlarimza kavuşacagiz amin inşallah..

@yaseminkara içim yandı farklı şeylerde yaşasak acı aynı kuzularımız bizi cennette bekliyor
Rabbim bu emanetlerini korusun bunlara güç kuvvet bize de sabır versin inşallah

Canım içimi yaktın. Allah sabır versin hepimize. Okudukça yaşadıklarım bir bir geçti gözümün önünden. Rabbim bu yaşadıklarımızın mükafatını verir inşallah.

Allah sabrını,sabrımızı arttırsın yasemincim.onlar anne babalarının cennet kuşları. Vakti geldiğinde yanımızda Olucaklar inşallah. Zor bir süreç ama elimizden dua etmekten baska birşey gelmiyor
Yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. En zor zamanlarımızda hep birbirimize destek olduk. Bizi kimse anlamazken, birbirimizin dert ortağı, sırdaşı olduk. Tek başımıza atlatamazdık en zor zamanlarımızı. Sizi çok seviyorum canım kaderdaşlarım. İnşallah mutluluklarımızı da hep paylaşırız. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun ve bir daha aynı acıyla sınamasın hiç birimizi...

Canım öncelikle sen beden ve ruh sağlığını iyileştirmeye bak. Sen iyi olmazsan hiçbir şeyin manası yok. Kendin için bunu yapmalısın.

Ben de ilk zamanlar yeni bir bebek fikrine çoook uzak hissediyordum. Herkes çivi çiviyi söker gibisinden yeni bir hamileliğin iyi geleceğini söyledi ama ben acele etmedim. Düşünsene ertesi gün 40 haftalık olacaktık ve ağız mendiline kadar herşeyi hazırdı kızımın. Normal doğumu bekliyorduk. 11 ay geçti. Başta çok korkuyordum nasıl geçer 9 ay diye ama şimdi ben de istiyorum. Olacaksa yine olacak. Bunu bilerek istiyorum bu sefer. Allahın yardımını dileyerek tabi..

Çok çok şükretmelisin bir tane evladın var. Elbette bu acını azaltacak değil ama yine de şükür sebebindir. Biz merak içindeyiz bir bebek nasıl kokar, nasıl kucağa alınır, nasıl emzirilir, nasıl şefkatle büyütülür.. Rabbim nasip eder inşallah.

"Biz merak içindeyiz bir bebek nasıl kokar, nasıl kucağa alınır, nasıl emzirilir, nasıl şefkatle büyütülür.. Rabbim nasip eder inşallah." beyazpeynir1

O son paragraf varya beni yeniden kanatti aglatti. O cümleleri yüzlerce kez dedim kendime bebeğim olmadan evvel.Ben hic anne olamayacakmiyim hic anneler günu kutlayamayacakmiyim diye ağlıyordum hep...o anneler günü reklamlari döndükce icim cekiliyordu.Derken anneler gününde hamile olduğumu öğrendim. Allahim dünyanın en mutlu insaniydim hamileyken dünya yansa umrumda değildi. Tek hayalim bebeğimi kucağıma alıp koklamak elini ayağını parmaklrini tek tek sevmek.Sadece kontrole gittik yaa yarim saatlik bi rutin kontrol! Dünya tersine döndü! Yüzünü görmeden onu şimdi sevdirende rabbim. Rabbim bizede göstersin sevinçten aglayalim.

Canım. İnşallah olucak ben inanıyorum..
Bende hep emzirmeyi hayal etmiştim. Eşime hep bundan bahsederdim, kızım doğduğunda onu besleyeceğimi, seve seve emzireceğimi. O anı ben çok merak ediyorum. Hem sarılıp hem doyurmak. Sanki hem ruhunu veriyorsun ona hem sütünden gıdasını. Çok başka geliyor.
Dün yasemin in yazdıklarını okuyunca yeniden ilk günlere döndüm 11 ay sonra. Uzun uzun ağladım. Bayramda kızımın yanına gideceğim, 2.kez olacak. Çok zor...

Canm benim bebegim esinden ayrildi.onceki gece asiri hareketliydi bugun yarn dogar diyordum.savah da tekmeleri vardı konusuyordum bhep ve bebegimle.ben hastanedeyken esinden kopmus ve o an yine hareket ediyordu ama bi gariplik vardı meger boguluyormus kuzum.doktor baktgnda kalbi atyordu o yüzden sezaryana aldı.karnmdan alndiginda da kalbi atormus ama sonra tamamen durmuş.kalp masaji yapmışlar ama kurtarılamamş.ne yapalm kızımn karmmda nasibi varmış dışarda yokmuş.ben de senin gibi ilk aylar hep bahane aradm.hatta dogum yaptgm gun yedigim 5 hurmayı bile sebep saydm.ama degil bi hafta once yedigim 2 dilim tatli 5 tane hurma.emniyet kemerini takmam rsimin arabayı hızlı sürmesi odemim dis kanamam..... Bunlar. Ve diğerleri hicbiri sebep degil.sebep Allahm takdiri.bi cok sevdik istedik heveslendik elimizden geleni yaptk.ama sonuc bu.duadan ve sabirdam baska bisey gelmiyor elden.ins cok beklemeden evlat hasretimiz diner

Ne
ne kadar tuhaf dimi binlerce annenin bi süre sonra bıktığı şey bizim için en büyük heves en büyük özenç en içte kalan şey

Evet cnm ikiside sezeryandı. 2. Sini normal doğum yapmak için bekledim40. Haftaya kadar. Bilsem beklermiydim ölü doğumdan sonra 7 aydan sonra hamile kaldım.

merve100 canım bende düşünüyorum rahim filmi çektirmeyi ve doktorun cevabına göre bi doktora daha giderim. Rahim filmi nasıl çekiliyo dikkat etmek gereken bişey varmı

merve100 canım bende düşünüyorum rahim filmi çektirmeyi ve doktorun cevabına göre bi doktora daha giderim. Rahim filmi nasıl çekiliyo dikkat etmek gereken bişey varmı

Çok korkulacak şey dediler öyle kasıldım ki ben , benden önce girenler çok rahat çıktı ama doktor bende ilacı kaydırınca canım biraz acıdı kanamam da oldu , alttan Bi alet takıp sıvı veriyorlar normal röntgen çekilir gibi uzanır pozisyondasın ilaç verilirken çekiliyor . Girmeden önce Çekime ağrı kesici ilaç içsen iyi olur Bi yarım saat Bi saat önce ya da çıktıktan sonra içebilirsin , doktora mutlaka sor sizin tavsiyeniz var mı yapmamı istediğiniz diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…