Yok canım ikiside sezeryan dier inden 4 yada beş ay sonra korunmayi bıraktım çok şükür hemen kaldım hamile sonra tabi zorlu bi dönem inanin zordu heleki son haftalar her gün hastanede yim ve yine sezeryan oldum[/QU
Bu haberleri duymak öyle ii geliyo kı bana..yavrunuzu sağlıkla bi şekilde büyütün inş..son zamanlarda sezaryenden dolayi bi sıkıntı yasadiniz acaba?
Bu haberleri duymak öyle ii geliyo kı bana..yavrunuzu sağlıkla bi şekilde büyütün inş..son zamanlarda sezaryenden dolayi bi sıkıntı yasadiniz acaba?Yok canım ikiside sezeryan dier inden 4 yada beş ay sonra korunmayi bıraktım çok şükür hemen kaldım hamile sonra tabi zorlu bi dönem inanin zordu heleki son haftalar her gün hastanede yim ve yine sezeryan oldum
Ağla canım ağla tabiki ağlayscaksın içine atma. Çok zor şeyler yaşadık geri dönüp baktığımda nasıl dayanmışım allahım diyorum. Benim 13 ay oldu kaybedeli . Hala bebeklere bakamıyorum bile . Biri doğum yapınca gitmek istemiyoruö zorunlu olmadıkça ve hediye olarak bebek kıyafeti alamıyorum saçma belki ama bunları yapamıyorum.Merhaba arkadaşlar. Yine ağlıyorum ve sabır güç diliyorum Rabbimden. Bebeğimin eşyalarını çıkarıp bakmak koklamak istiyorum. Geçen yıl bu ay 6 aylık hamileydim. Hafta hafta bebeğimin gelişiminİ takip ediyordum netten. O günlerİ düşünüp nerden nereye diyorum. Bakalım Allah ömür verirse önümüzdeki sene bugünlerde neler karşılayacak. İnşallah özlemimize kavuşuruz. O kadar imreniyorum ki çevremde bir bebeğin bir çocuğun annesine bakışı gülüşü ne kAdar güzel ne kadar mutluluk verici bir duygu anne baba demesi. Yaşayacak mıyım diyorum acaba bu duyguyu. Allah herkesin evladını annesine babasına bağışlasın.
Seni çok iyi anlıyorum canım geçen sene bende 3 aylık hamileydim sanki bulutların üstünde uçuyordum sadece seneye bu vakitler oğlum yedi aylık olacak diyordum şu kıyafeti alırım şunu yaparım bunu yaparım diyordum inanılır gibi değil şimdi bomboşum bu yarım kalmışlık çok zor seneye de inşallah bebeklerimiz kucağımızda geçmişi hatırlayıp ne kadar üzgünmüşüz deriz yavrularımıza bakıp şükretmeyi nasip etsin allah inşallah bizlerde mutlu oluruzMerhaba arkadaşlar. Yine ağlıyorum ve sabır güç diliyorum Rabbimden. Bebeğimin eşyalarını çıkarıp bakmak koklamak istiyorum. Geçen yıl bu ay 6 aylık hamileydim. Hafta hafta bebeğimin gelişiminİ takip ediyordum netten. O günlerİ düşünüp nerden nereye diyorum. Bakalım Allah ömür verirse önümüzdeki sene bugünlerde neler karşılayacak. İnşallah özlemimize kavuşuruz. O kadar imreniyorum ki çevremde bir bebeğin bir çocuğun annesine bakışı gülüşü ne kAdar güzel ne kadar mutluluk verici bir duygu anne baba demesi. Yaşayacak mıyım diyorum acaba bu duyguyu. Allah herkesin evladını annesine babasına bağışlasın.
Hiç saçma değil canım inan ki aynıyız bu nasıl büyük bir acı allahım hayatımda şükredeceğim çok şeyim var ama hiç mutlu değilim HATTA inanılmaz mutsuzumAğla canım ağla tabiki ağlayscaksın içine atma. Çok zor şeyler yaşadık geri dönüp baktığımda nasıl dayanmışım allahım diyorum. Benim 13 ay oldu kaybedeli . Hala bebeklere bakamıyorum bile . Biri doğum yapınca gitmek istemiyoruö zorunlu olmadıkça ve hediye olarak bebek kıyafeti alamıyorum saçma belki ama bunları yapamıyorum.
Canm benim esim kendisine de bebege bakamamış.kucagina almış ama yüzüne bakamadm diyo.sonra babasna fotografni cekin demis.annesi hep merak ediyordu kizim nasıl yuzu gözü burnu nasıl diye kime benziyo diye.fotosunu çekmişler.dünyalar güzeli bi kızım olmuş ve bana da benziyormuş.dogumdan bi kac gün sonra esim fotosu var bakmak istersen bakarz yoksa silelim dedi.ben ilk öğrendiğimde bile bakamadm.bikac gün sonra bakabildim ancak.annem de kızım bak benim annemi de kaybettik onun fotosu telefonnda duvar kağıdı o da senin bebegin kalsn fotosu ozledikce bakarsn demişti.her baktığımda o kadar cok ağlıyorum ki.ben sana doymadm diyorum.hic bilmedigim kokusunu özlüyorum.ins öteki tarafta severim kucağıma alır hasret gideririm.melek kızım.canm kızım gecen babam da torunlarını sayıyordu.ilk önce en küçük torunum öteki tarafta dedi.onu sayması be cok hoşuma gitti.dedesi de unutmamış torununu.icim cok yanıyo cok acıyo.kendimi hep eksik hissediyorum.evlatsz yasamak bos yasamak gibi geliyo.ama inanıyorum ins yakın zamanda hamile olurum ve kucağım dolar.ins hepimizin olur.gercekten burda yazılanları okuyunca cok şaşırıyorum aynen benim duygularm düşüncelerim diyorum.yara ayni olunca ciger yangini olunca ayni dil ayni sözler cikiyor agizdan.Allah hepimize sabır versin.Dün bi çerçeve aldım bebegimin ultrason fotosu ve kalp atışını içine koydum. Tv ünitesine yerleştirdim...
Bana cok iyi geldi.iyi hissettim.gözümün önünde durması bana güç verdi sanki.
Evimin meleği...
Farkettim ki onu yok kabuketmek gittgini kabul etmek beni daha fazla üzüyor.
Hatirlatmak istemem diyorlar yaa.!
Herkes her gelen görsün. !
Benim bebeğim her ölümlu gibi sadece öldü. Dogmadigi icin Tamamen olmamış gibi davranılmasi beni çok üzüyor.
Bu şekilde ona baktıkça canm oğlum meleğim en güzel yerlerde annesini bekliyor deyip gülümsemeyi öğrendim...
Aile fotolarinin olduğu yerde onun yer almamasi meger ne cok canımı yakiyormus.Bu biraz iyi geldi.
Ahah Bizde bunlarla avunuyorz işte ah dostlar.
anlamiyor.. nereden anliycak..Bizi kimse anlayamaz aslında bizi sadece evladını kaybeden bi anne anlar yine sonbahar geldi
,lk zamanlar bebek reklamlarına oturup ağlardım. hatta eşim hemen çevirirdi kanalı. zamanla alışıyorsun herşeye, acıya alıştığımız gibi...Biri yazıyor ama kim yazarsa yazsın o kişi herkesi anlatıyor sanki. Cümleler dualar hep aynı...hepimizin Allah yardincisi olsun.
O kadar yorgunum ki, bu ara tamamen akşîna bıraktım hayatı. Çünkü kendimi paralasam yine herşey olacağına varıyor.Caresizce arkasindan bakiyorum yaşadıklarimin.tek duam bugünleri unutacak sevinçler yaşamak istiyorum artik zamanla...
Artık kimseyi düşünmüyorum ailemden başka... Bebek görmek o gün bana iyi gelmeyecekse çıkmıyorum dışarı daha güçlü hissediyorsam çıkıyorum. Bazen tvde bebek bezi reklamina bile tahammül edemiyorum.
herkesin tesellisi farklı. ben mesela bu senin yaprtğını yapamamDün bi çerçeve aldım bebegimin ultrason fotosu ve kalp atışını içine koydum. Tv ünitesine yerleştirdim...
Bana cok iyi geldi.iyi hissettim.gözümün önünde durması bana güç verdi sanki.
Evimin meleği...
Farkettim ki onu yok kabuketmek gittgini kabul etmek beni daha fazla üzüyor.
Hatirlatmak istemem diyorlar yaa.!
Herkes her gelen görsün. !
Benim bebeğim her ölümlu gibi sadece öldü. Dogmadigi icin Tamamen olmamış gibi davranılmasi beni çok üzüyor.
Bu şekilde ona baktıkça canm oğlum meleğim en güzel yerlerde annesini bekliyor deyip gülümsemeyi öğrendim...
Aile fotolarinin olduğu yerde onun yer almamasi meger ne cok canımı yakiyormus.Bu biraz iyi geldi.
Ahah Bizde bunlarla avunuyorz işte ah dostlar.
normal bi gebelik yaşayamıyoruz maalesef. benimde sürekli karnım ağrıyor. bugün dahiliye doktoruna gittim, bişiyin yok dedi. çok mu streslisin dedi. anlattım , o zaman stresten karnına vurmuş dedi. bana psikolojik destek hizmeti verdi resmen kadıncağız. stresin kimseye yararı yok dedi, zararı var sadece dedi. akışına bırakmak lazım sanırım.. ALLAH OL DERSE OLUCAK İNŞALLAH.ikinciye hamileyim ama ilk bebegimden kalan psikolojik..
bunu da kaybedicem korkusu...
bebegim niye aşagida.. bebegim niye pıt pıt degil gibi.
hep böle şeylerle yaşiyorum.
korkular endişeler...
doktorum bile kızıyor işte.
evet normal bir gebelik geçiremiyorum.normal bi gebelik yaşayamıyoruz maalesef. benimde sürekli karnım ağrıyor. bugün dahiliye doktoruna gittim, bişiyin yok dedi. çok mu streslisin dedi. anlattım , o zaman stresten karnına vurmuş dedi. bana psikolojik destek hizmeti verdi resmen kadıncağız. stresin kimseye yararı yok dedi, zararı var sadece dedi. akışına bırakmak lazım sanırım.. ALLAH OL DERSE OLUCAK İNŞALLAH.
Bende henüz aldgm giysileri açmayı cesaret edemedim. Eşim hastane çıkışında saklatmiş cok bsy almamistik ama benim için en önemli patikleriydi.o kutuyu açmaya cesaretim yok.herkesin tesellisi farklı. ben mesela bu senin yaprtğını yapamamhepsini sakladım bi yerlere. bi tane hamileyken düğünde çekilmiş bi fotom vardı, onu da sakladım, sosyal medyadaki, hamileyken çekilmiş tüm resimlerimi sildim
niye konuşmuyorlar işyerinde hamilesin diye? anlayamadımevet normal bir gebelik geçiremiyorum.
korkular endişelerle dolu.
korkuyorum.
işyerinde bile sorun yaşiyorum hamileyim diye kimse benimle konuşmuyolar farkli gözle bakiliyorum.O kadar üzülüyorum ki..
stresliyim bebegim nasıl diyorum.kasığım da agrilar giriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?