Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hamile görüp üzülen, gebe ve bebek muhabbetlerine maruz kalan, bebek isteyen, korunmak zorunda olan veya korunmayıp mucizesini bekleyen arkadaşlarım.. Lütfen yıpratmayın kendinizi. Ve yalnız olduğunuzu düşünmeyin. Hepimiz benzer acıları yaşadık, benzer korkuları yaşıyoruz. Yani yapayalnız değiliz. Ben en kötü en tek başıma hissettiğim anda, biliyorum ki burda tanımasam da benim gibi arkadaşlarım var. Bnm için dua eden, benim onlara dua ettiğim.. Biz farkında değiliz ama bu yaşadıklarımız bize kim bilir neler katıyor. Hayatın türlü meşakkatlerine karşı güçlendiriyor bizi. Ve kalbimizi yumuşacık yapıyor. Derdi olana daha bir anlayışlı bakar hale geliyoruz..
Ben inanıyorum deneyen, isteyen herkes mucizesine kavuşacak.. Biiznillah..

Seni cok iyi anlıyorum.ben de eylülde ucretsiz izne ayrılırım diye düşünüyordum.nasıl da seviniyordum bebegimimin dogum tarihi bi ögretmen icin en ideal zamana denk gelmişti.araya tatil girince okul acilinca 5 aylik olur yaşını doldurana kadar izin alırım diyordum.olmadı nasip değilmiş.ins cok beklemem.dedigin gibi beni de umudum ayakta tutuyo.bundan sonra belki hamileyimdir belki vardr diye diye bi sonraki adete kadar hep umut edecem iste.Bu karanlığn ardnda aydınlık vardr.ins bu günlerimizi cabucak atlatr ve bebeklerimize hayırlısıyla sağlıkla kavusuruz.

S sernur3535 nolur umutsuzluğa kapılma herşeyin bi vakti saati var bu hayatta rabbim herşeyi kararlıyor bizler için hayırlısıyla. Umut olmadan hiçbişey olmuyor negatif düşünme kötüyü çekme nolur benim son yaşadığım şeyden sonra en büyük dersim oldu negatif kötü süşünmicem hiçbişeyi herşeye olumlama yapıcaö artık biliyorum ozaman daha iyi olucam bende,yaşadıklarımda..

Sağol canım evet herşeyin bi vakti saati var ama bugün kendimi durduramıyorum gözlerim şişti ağlamaktan doktoru aradım bu ay bayram tatili girdi takip yapamayız dedi iyice umutsuzlaştım bir ay daha bekleyeceğim canım çok sıkılıyor bugün

S sernur3535 allah ol der ve olur ötesi berisi şusu busu yokk.Psikoloji çokk önemli. Biraz akışına bırak söylemesi kolay diceksin tabiki anlıyorum ama grrçekten öyle. Ben neyin üstünedüşüp çok istesem çok düşünsem olmadı olsada sonunda mutsuz oldum. Çünkü ortadan ikiye de ayrılsak çatlasakta patlasakta olcak olan şeyi değiştiremiyoruz. seni okadar iyi anlıyorum ki uzun bekleyişin sonunda ömerinin acısını dindiremediğin için tek çarem yeni bebek diyosun hepimiz öyle diyoruz. Ama sen psikolojik olarak kendini toparlayamadığın için belkide rabbim beklemeyi daha hayırlı görüyodur belkide. Mesela ben böyle düşünüyorum kendimi toparlamadan hamile kalırsam evhamdan kendimi yiyip bitircem karnımda o sabi de huzursuz olcak bende hep huzursum olcam heran bişey olcak diye ödüm patlıcak deli gibi olcam kendimi biliyorum çünkü dün psikolağa gittim hoş hiç enerjimiz tutmadı ama başka bi doktor arıyorum şimdi. Çünkü gerçekten bizim önce olumsuz düşüncelerimizden kırtulmamız lazım hem kendimiz için hemde ruh hali sağlıklı evlatlar yetiştirebilmemiz için.

Bende piskoloğa gittim oda da boğulacak gibi hissetmiştim kendimi sonra açtım kuran okudum o kadar iyi geldi ki evet bende neyin üstüne düşsem hep hayal kırıklığı yaşadım ama içime söz geçiremiyor um duygularım alt üst oldu dua ediyorum sürekli elbet birgün kabul olur olmasa da ne yapayım elden ne gelir sabah eşime dedim galiba benim çocuğum olmayacak seninde hayatını karartmayayım çıktı gitti evden o kadar Üzgünüm ki onu da üzüyorum bayram geliyor bebeğim yok hiçbir özel günün gelmesini istemiyorum inan ki psikolojim düzelsin diye neler yapıyorum ama dert insanın içinde olunca ne yapsan boş bu arada Sağol canım teşekkür ederim Rabbim sana aratmasın hiç birimize inşallah

Canm su anda hayatmz sanki sadece bebege odaklanmis gibi.bu odak noktasndan kurtulmamız lazm.biz büyük bi travma yaşadık.ama güçlü olup üstesinden gelecez.Rabbim ol dediğinde olacak o bebek karnimizda can bulacak.hayat devam ediyor.elimizdekilerin kıymetini bilelim.bi arkadaşım bekar ve kansere yakalandı kemoterapi görüyo. O kadar zor ki.bi arkadaşmn esi hamile ve bebegin felçli dogma ihtimali cok yüksek.neler neler var.du anda işsiz güçsüz olan esinden şiddet gören vb vb....cok şükür biz saglikliyiz çoğumuz güzel rahat hamillik yaşadık.sonucu hüsran oldu ama öteki tarafta mükafatı cok olacak ins.burda sabredesek bebeklerimiz olacak ins.düşünsene şöyle 10 yıl sonra burdaki nerdeyse herpmizin 2 evladı olacak.cocuklarmzla parklara pikniklere gidecez..onlarn egitimleriyle ilgilenecez.bu bebeklerimizi de öteki tarafta sevme görme umudumuz hayalimiz olacak ins.o günleri görünce bugün bu kadar dert etmemiz belki cok garip gelecek.bak ben bi ay icinde 6 doktora gittim.kalp kulak noroloji dis dahiliye kadn dogum.sonra bi baktm hep hastanedeyim.ruh halim bedenimi etkiliyor dedim.birden kendine gel kendinde hastalık arama sen cok iyisin ve sagliklisin dedim.Ben zamanı gelince korunmam benek düşünürüm.3 5 ayda hamile kalamazsam tedaviye başlarım.elimden geleni yaparm ve sonucu Allaha bırakırım.bi gözyaşlarımı Alllahtan başkası bilmez.ciger yangınımı ondan başkası göremez.elbet takdur eder bana da hayırlı evlatlar nasip eder ben inanıyorum.olmazsa da hayat böyle de devam ediyor.yine de cök şükür ben anne oldum.bebegim yanmda degil ama ben anneyim iste.Allah bizim icin hayırlar yazmıştr.bebegim dogumda kurtulsa bile engelli kalacaktı.ben onu öyle acı çektiğini gördükçe kahrolacaktm.ömür boyu bebegimle ilgilenecek sabrm olacak miydi acaba?biz hep hayirlisini ver Allahm diye dua ettik.demek ki hayır olan buymuş.kadere rıza göstermek gerekiyor.hem acılar karı koca arasını ya tamamen açar ya da tamamen kenetlendirir çiftleri.biz dogumdan once esimle ufak tefek seylerden birbirimizi fok kırardk.ama artk daha dikkatliyiz.bu acıdan sonra cogu sey cok basit geliyor bana.kaybetme korkusu olustu çünkü.hem sadece ben bebegimi kaybetmedim.o da babasıydı sonucta.hamileyken elimi karnıma koyar saatlerce bir tek tekmeyi hissedebilmeyi beklerdi.o da en az benim kadar heveslenmisti.simdi hırsımı ondan cikarmann anlamı yok.bir sürü cift var hic bebek sahibi olmayan onlar da mutlu mesut yaşayabiliyorlar.gecen benimle yaşıt kuzenim bana cok kızdı sen neden üzülüyorsun ki?bak senin eşin var tekrar bebek yaparsn.ben hala bekarm ben nadl bebek yapayım dedi?sonucta o da bir hayat arkadaşı olmasını bir yuva kurmak ve anne olmak ister.cok şükür yine biz her ay adete kadar umutla bekleyeceğiz.kendimizden iyileri düşünürsek daha da cökeriz ama kötüleri görüp sukredecegiz.Rabbim evladımızı gönderecegi zamanı belirlemistir.bize dusen sabretmek ve dua etmek.gönlümüzü ferah tutalm ins olur her sey cok güzel olur.

Çok güzel yazmışsın canım sağol iyi olurum inşallah

Kizler slm bu siteye bayadr girmiyorum her girdiğimde yeni melek annesi okadar zorkii biliyorum ayno larini yasadim çok zor Rabbim sabir nizi arttirsin bir an ewwl ewlatlar versin sağlıkla uzun ömürlü nolur Umudunuz u kaybetmeyinn bizler guclu yüz ole olmalı ben çok şükür iki aylık oldum bile düşünün sizlerde olcaksin z burdaki herkes kavuştu sırala sizlerde ole olcak bu arada zelal yasemin hamileydi onlar doğum yaptım ii

Bide inanin her ewlat in yeri bambaşka yeni bi can okadar iyi gelio ko çok şükür bin şükür arkadaşlarım bir an ewwl toparlanin vücudunuza iyi bakin kan sulandirici muhakkak kullanın derim bu sadece benim tavsiyemmm ben ona rağmen 35 de suyum azaldı ve doğum yaptimm çok sukurki gayetde iyiyzz

Lütfen normal hayatınızı dönmeye çalışın ve kimseden sizi anlamasini beklemeyin eşinizden bile onlar cok farkli yasio lar mes
Alá benim eşim şu an acısını yasio benim gormedigim lohusa depresyonuna o girdiiama oda geçecek biliyorum

Sağlıkla büyüsün inşallah , normal doğum yapmadınız değil mi ?

Allah analı babalı büyütsün başka acılar göstermesin inşallah Rabbim bize de nasip eder inşallah ne güzel Yavruna kavuşmuşsun herşey Güzel olur umarım

Sağlıkla büyüsün inşallah , normal doğum yapmadınız değil mi ?
Yok canım ikiside sezeryan dier inden 4 yada beş ay sonra korunmayi bıraktım çok şükür hemen kaldım hamile sonra tabi zorlu bi dönem inanin zordu heleki son haftalar her gün hastanede yim ve yine sezeryan oldum

Canım maşallah size, Rabbim evladınızı size bağışlasın, sıhhatle büyütmek nasip olsun inşallah. Bebek sahibi olduktan sonra da unutmayıp buraya gelmen ne kadar güzel.. Bizlere ümit kaynağı oluyor. Rabbim sana ve ailene sağlıklı günler nasip etsin inşallah.

Merak ettiğim birşey, ilk sezeryan ile ikinci arasında çok fark oluyor mu? Ve anestezi hangisi oldun?

Merhaba herkese çok oldu girmeyeli buraya. Umarım herkes iyidir . Sormak istediğim bişey var. Nerdeyse 6 ay oluyor doğum yapalı ama hala Rahmi'mde ağrı var benim. Bide normal doğumdu . Ani hareket yaptığımda veya erdirdiğimde sanki içinde yara varmış gibi acıyor. Kızlar bu normal mi .

Kontrole gitmedin mi Can'ım? Benim de sol alt kasıkta Ağrı'm oluyordu ultrasyonda baktılar ettiler bişey yok bişey yok sonunda mr çekildi kaslarımda yırtılma olmuştu

Bir sürü doktorda muayene oldum normal diyorlar . Nasıl bi ağrıydı ki senin Can'ım
Kontrole gitmedin mi Can'ım? Benim de sol alt kasıkta Ağrı'm oluyordu ultrasyonda baktılar ettiler bişey yok bişey yok sonunda mr çekildi kaslarımda yırtılma olmuştu

Bir sürü doktorda muayene oldum normal diyorlar . Nasıl bi ağrıydı ki senin Can'ım

Bıçak saplanır gibiydi birde aahh diyordum hele dışarıdaysam yüz ifadem bile değişiyordu ses çıkarmamak için ama rahim kısmında değildi tabi Kist falan var patlıyor herhalde diyordum annem orda kist olmaz etmez dedi , doğumun sıkıntılı mı geçti ?
Ben 5 gün suni sancı aldım alt üst serum 2 cm açılma ile girdim sanırım makattan gelirken olmuş olabilir dediler

Aslında doğumum zor geçmedi. Yedi saat suni sancı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…