• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynen öyle cnmen yakınlarımız bile unut diyor. nasıl unutucan neyi unutacaksın. RABBİM sabrını versin sadece bunu deriz biz. herkes sebepleri yaşanmışlıkları farklı olsa da sonuçlar aynı :KK43: inşallah yüzümüz gülecek. yine unutmayacağız kaybettiklerimizi ama en azından bi dayanma gücü olacak inşallah bizlere.
insAllahhh tek duam o bizim gibi yanan Annelere Rabbim dayanma gucu nasip etsin etsin ki bi nebze hafiflesin hafiflem3sede oyle oldu diyelim

İ
merve100 merve100 onun olacağı varsa hepsi bahane işte...Eşim de çabalıyor ama bana sanki eğlenmek haram geliyo şöyle çocuğu ölmüş nerde geziyo diyorum kendime başkası yerine.

S sernur3535 bi kaç tanıdığım 6 7 ayda ancak oluyo demişti. Güzel haberlerin olsun inş. Izmirlimisin sen 3535 ? Bende izmrdym
İzmir de yaşıyorum canım

Soğan kürü nasıl yapılıyor adetime 5 gün var
adet gününden itibaren bitene kadar hergün bi bardak su ve bi sogani (küçük ) 4e bölenerek kaynatiyosunuz. bi bardak içeceksin .ben öle yaptım. adetim bitene kadar içmişim.. sora o sira hamile kaldim. tadi bana göre çok güzel çok sevmişim hep içmişim.:)

@orkidekaramel ben bekarken adet sancim için icmistim.bilmiyordum ertesi gun kalan soğan suyunu dolaptan içmeye kalktım geberiyodum az daha ama sen taze taze iç :) S sernur3535
:) alemsin tamam canım dikkat ederim umarım hamileyim dir ve gerek kalmaz hiç bir belirti de yok oğlumda hangi belirtiler vardı hatırlamıyorum beynim silinmiş sanki

:) alemsin tamam canım dikkat ederim umarım hamileyim dir ve gerek kalmaz hiç bir belirti de yok oğlumda hangi belirtiler vardı hatırlamıyorum beynim silinmiş sanki
Tam ben dicektim 5 gün var adetime demişsin bellimi olur keşke. Ama olmazsada en hayırlı en güzel zaman neyse o zman olsun sonu guzel olsun

Ay ben kum döküyormuşum :KK34: tiroit yine fırlamış 5'e :rolleyes: Doktor insan 4 günde Nasıl değişebilir Dedi eşim de bizim hanım söz konusuysa normal Dedi kan grubum da değişmişti a pozitif olmuştu şimdi yine AB pozitif olmuş

Ay ben kum döküyormuşum :KK34: tiroit yine fırlamış 5'e :rolleyes: Doktor insan 4 günde Nasıl değişebilir Dedi eşim de bizim hanım söz konusuysa normal Dedi kan grubum da değişmişti a pozitif olmuştu şimdi yine AB pozitif olmuş
yok artık:) kan grubun nasıl değişti. ilk defa duydujm böyle bişi. bence senin hastane lab da bi sorun var:)

yok artık:) kan grubun nasıl değişti. ilk defa duydujm böyle bişi. bence senin hastane lab da bi sorun var:)

Yok Can'ım benim doğum Zaman'ı da şok geçiriyor kanda hazırlayın denildi o an kan grubum AB giriş yapılmış A çıkış olmuş doktor şaşırdı bir çok kez başka yerlere de gönderip yaptırmış A çıktı aradan 1 ay geçti kontrole gittim o Zaman kendi ellerimle koydum tüpü makineye A çıktı , ilk böyle değişti şimdi de böyle

Kızlar ben acımi uzun uzun anlatigim bi yazım var.acilar paylaştıkça azalırmi bilmiyorum ama kelimelere sığındım.kimseyle konuşmuyorum sadece buraya yazıyorum. Belki biri okur haline şükür eder...benim gibi acıli olanlar da acısını paylaşır diye yazmıştım bu forumu keşfetmeden evvel. Okursanız google ' bir evcilik oyunu ölü doğum' yazın...

okudum tüm yazılarını...
okudum da sanki sen değil ben yazmışım gibi oldum...
sen oğlum yazdın ben oğlumu andım...
eğer gitmeseydi bu haftalarda kucağıma gelecekti oğlum... Tahmini doğum tarihi 18 Eylüldü...
evet zor çok zor... Zor kelimesi bile yetersiz...
Rabbim hiç birimize böyle acılar göstermesin, meleklerimizin kardeşleriyle evlerimize hayatımıza ailemize sevinçlerin en büyüğünü yaşatsın inşallah.

Ah
okudum tüm yazılarını...
okudum da sanki sen değil ben yazmışım gibi oldum...
sen oğlum yazdın ben oğlumu andım...
eğer gitmeseydi bu haftalarda kucağıma gelecekti oğlum... Tahmini doğum tarihi 18 Eylüldü...
evet zor çok zor... Zor kelimesi bile yetersiz...
Rabbim hiç birimize böyle acılar göstermesin, meleklerimizin kardeşleriyle evlerimize hayatımıza ailemize sevinçlerin en büyüğünü yaşatsın inşallah.
Ah canm benim ya gönuller bir acılar bir desene...inan tüylerim dikendiken oldu.amin canim aminnnnn

Ah

Ah canm benim ya gönuller bir acılar bir desene...inan tüylerim dikendiken oldu.amin canim aminnnnn
Canm Allah sabır versin.sana hatırlatıp üzmek istemem ama?ne zaman kaybettin?sezaryan mı oldun?cok zor gercekten cok zor.ama Allah dahanma gücü veriyo iste.ins Rabbim bu acımızı hafifletecek baska sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder.bu acı baska türlü dinmez yoksa

Canm Allah sabır versin.sana hatırlatıp üzmek istemem ama?ne zaman kaybettin?sezaryan mı oldun?cok zor gercekten cok zor.ama Allah dahanma gücü veriyo iste.ins Rabbim bu acımızı hafifletecek baska sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder.bu acı baska türlü dinmez yoksa
Cok yeni henüz canim o yüzden hatirlatmis olmassin zaten unutulcak bişey değil. Benim bebeğim karnimda kalbi durduğu için suni sancı ile normal doğurdum. Amin canim sizleri dualari ile inş guzel olsun artık hersey

Bişey sorucam size tahlil yaptırdım ben tsh çok düşük çıktı doktorum düşüklüğü değil yüksekliği prob dedi ama ben tedirgin oldum yinede sizce neden düşük çıkar ki o netten de baktım pek açıklayıcı bişey yazmıyo endokrine mi gitsem

arkadaşlar bugün çok canım sıkılıyor adet oldum çünkü oysa ki bu ay ne kadar umutluydum hayırlısı böyle imiş deyip kendimi teselli ediyorum allahım sen yardım et

arkadaşlar bugün çok canım sıkılıyor adet oldum çünkü oysa ki bu ay ne kadar umutluydum hayırlısı böyle imiş deyip kendimi teselli ediyorum allahım sen yardım et
Canm üzülme belki bi dahaki ay olur.ben de deli gibi bebek istiyorum.kafaya takmamaya çalış.ben de doktora gittim doktorum yine 6 ay bekle dedi.ben devcok istiyorum deyince yavaş yavaş korunmayı bırak dedi.ben de bu ay tamamen bıraktım.ins diğer gebeligi beklediğim kadsr beklemem.calistigim ortamda 5 hamile var.3ü yeni dogum yapmış bikac kisi de bebek düşünüyor.her gün sadece gebe ve bebek muhabbbeti.bugün o kadar üzüldüm ki simdi ben de kizimdan bahsederdim dedim.kızımı cok özledim icim yaniyo resmen

Gecen bulundugum ortamda bi kadın ağladı.yeni evli ve 2 aydr bebek istiyormus ve olmuyormuş.ahh ahh dedim ben ne yapayım.22 ay bekledim ve bir kez yüzünü bile göremedim.

Gecen bulundugum ortamda bi kadın ağladı.yeni evli ve 2 aydr bebek istiyormus ve olmuyormuş.ahh ahh dedim ben ne yapayım.22 ay bekledim ve bir kez yüzünü bile göremedim.
İnşallah olur canım bende Oğlumu çok bekledim ama busefer ki bekleme çok farklı resmen çöktük bugün eşimde çok üzüldü pazartesi doktora gideceğim bakalım ne yapacağız birde şu soğan kürü nü deneyecem ne yapayım ne bulursam onu yapıyorum gibi bişey oldu inşallah senin bebişin seni bekletmez bizede bugün sürekli öğretmenlerin ücretsiz izin yazıları geldi gördükçe iç geçirdim bende ayrılacaktım dedim allahım ne zormuş boynu bükük kalmak ne zormuş bekleyip bekleyip hüsrana uğramak bu sene ömrümden ömür gitti inan umudum vardı biraz yüzüm gülüyordu resmen çöktüm bugün ağlamaktan

Back