Boşver düşünson ler allah içini biliyor ben hiç bebeğimi büyümüş hayal edemiyorum hep doğduğu hali gözümün önünde ne kadar tatlıydı oğlum kimbilir nasıl olacaktı diyorum ah ah çok zor nasıl dayanıyorum diyorum bu insan benmiyim diyorum
Benim 7 ay oluyor hiç korunmadımSenin ne kadar zaman oldu bebegini kaybedelo doktor bana 40 gün lohusa dönemi bittiğinde korunmayi bırakabilirsin dedi. Pskljk olarak nasil olucak bilemiyorum da...
Sogan kürü dene bence ben soğan kürü ile hamile kalmişim:)Benim 7 ay oluyor hiç korunmadım
evet haklisin banada öle dediler. içine atma derdini dediler çok üzülme dediler.. o zamanda üzülmemeye çalıştım. rahim küsmesin diye.. 6 ay korundum. geçen martta korunmayi biraktim haziranda hamile kaldim. üç ay bekledim soğan kürü denedim çok şükür bayram öncesi hamile olduğumu öğrendim o gün kimseyi de sölemedim.Cunku oyle eger atarsan icine derdi tamamiyla rahim kusuyor bizim.tanidik oyle oldu halada senelerdir olmuyor
Aynen oyle Hamdolsub sukur Rabbime hayirla saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin Rabbim.dualarim hepimizleevet haklisin banada öle dediler. içine atma derdini dediler çok üzülme dediler.. o zamanda üzülmemeye çalıştım. rahim küsmesin diye.. 6 ay korundum. geçen martta korunmayi biraktim haziranda hamile kaldim. üç ay bekledim soğan kürü denedim çok şükür bayram öncesi hamile olduğumu öğrendim o gün kimseyi de sölemedim.
çok şükür rabbim kucagimiza almaya nasip etsin..Aynen oyle Hamdolsub sukur Rabbime hayirla saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin Rabbim.dualarim hepimizle
Bian evvel kilo vermek istiyorum kızlar sanmayın ki fit görünmek için. Göbeğimin olmasıni istemiyorum. Bebeğimin ilk zamanları aklıma geliyor hep canım yavrum hep solumdaydi.hep dalga geçerdim sag tarafımda bi tane daha büyürmus diye...bi an evbel kilo vermek karımin beni eski günlere götürmesinden kurtulmak istiyorum
Allahin izniyle olacak inaniyorum ve bizde artik boyle mutlulugumuzu paylasacagiz burdaBian evvel kilo vermek istiyorum kızlar sanmayın ki fit görünmek için. Göbeğimin olmasıni istemiyorum. Bebeğimin ilk zamanları aklıma geliyor hep canım yavrum hep solumdaydi.hep dalga geçerdim sag tarafımda bi tane daha büyürmus diye...bi an evbel kilo vermek karımin beni eski günlere götürmesinden kurtulmak istiyorum
Oyle ben suan kimseye bisey anlatmiyorun kicunku beni anlamiyorlar en yakinlarim bile hala yapma etme unut bilmem ney kolaydi iste lafla hersey kolay gelse bana anlat.. burda beni anliyor herkes kimse sus unut bosver gecer demiyor birbirimze bi nevi sabir oluyoruz tutunuyoruz yalniz degiliz diyoruz ne anneleriz biz diyoruz.. iyiki de beraberiz Rabbim.cok buyuk en guzel sinav bu gercekten bu...Inşallah canım hiçbirimiz birbirmizi tanimadan ortak acılarla buluştuk.Herkesten iyi anliyoruz birnirmizi.Buraya yazmak bana iyi geldi.
aynen öyle cnmen yakınlarımız bile unut diyor. nasıl unutucan neyi unutacaksın. RABBİM sabrını versin sadece bunu deriz biz. herkes sebepleri yaşanmışlıkları farklı olsa da sonuçlar aynıOyle ben suan kimseye bisey anlatmiyorun kicunku beni anlamiyorlar en yakinlarim bile hala yapma etme unut bilmem ney kolaydi iste lafla hersey kolay gelse bana anlat.. burda beni anliyor herkes kimse sus unut bosver gecer demiyor birbirimze bi nevi sabir oluyoruz tutunuyoruz yalniz degiliz diyoruz ne anneleriz biz diyoruz.. iyiki de beraberiz Rabbim.cok buyuk en guzel sinav bu gercekten bu...
Aynen oyle bende hep arastirdim onlari okudum ogrendim daha da sevindim aksine mutlu oldum artik.oyle yorum yapan insanlardan uzagim umrumda bile degiller benim sadece soyle kotu bi yanim var hemen bahsedilince agliyorum gozlerim hemen doluyor tutamiyoru.acar songul ben ölen bebekler hakkındaki hadisleri okudukça morel buldum. Benimde en tahammül edemediğim şey 'geride kaldi o' birde ben karnımda öldüğü için bebegime boşver yüzünü görmedin muamelesi yapanlara deliriyorum...yüzünü görmek için neler verirdim. 5 aylikta evlat 9 aylikta evlat...o senin içine düştüğü anda evlat...tabiki mutlaka zaman ilerledikçe bebek büyüdükçe acı derinlesir mutlaka. Sadece senin yaşadığı acınin çeyreğini yaşamayanlar böyle yorum yapıyo deliriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?