Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ya aslında bu psikolojik durumlar için ben eşinizle daha yakın olmanızı daha fazla vakit geçirmenizi gidip eğlenmenizi tavsiye ediyorum ben asla yapmam dediğim bir çok çılgınlığı yaptım lohusalıktan sonra eşim sürekli eğlenmem için uğraştı doğum günümde kaybettiğim için doğum günümü bile arkadaşlarla süpriz yaparak kutladı asla izin vermezdim ama çabası hoşuma gitti , ve eşime ben hazır hiçbir zaman olmam o hep kafamda içimde olucak sen beni iyi gördüğün Zaman tamam olur dediğin Zaman bana söyleme dedim ve hep şükürler olsun ki o gün hamile kaldım . Sonunda üzüldüm , aradan 5 ay geçti 3 ay hiç düşünmedik ve bir sürü hastalık triottir kisttir bir sürü şeyler çıktı hele ki tiroit çıkınca delirdim resmen en son ovulasyon testi arıyordum acaba yumurtlama artık olmucak mı diye eczacılar vermiyordu yaşadıkların kolay değil ama ihtiyacın yok kafana takıp daha kötü yapma diye ve mucize gibi tekrar kaldım , sağımda hala kist var douglassta sıvı toplanıyordu Bi de kist çıktı yine hastalıklar devam ama Rabbim belki bu sefer yüzümü güldürür

Senin ne kadar zaman oldu bebegini kaybedelo doktor bana 40 gün lohusa dönemi bittiğinde korunmayi bırakabilirsin dedi. Pskljk olarak nasil olucak bilemiyorum da...
Benim 7 ay oluyor hiç korunmadım

merve100 onun olacağı varsa hepsi bahane işte...Eşim de çabalıyor ama bana sanki eğlenmek haram geliyo şöyle çocuğu ölmüş nerde geziyo diyorum kendime başkası yerine.

S sernur3535 bi kaç tanıdığım 6 7 ayda ancak oluyo demişti. Güzel haberlerin olsun inş. Izmirlimisin sen 3535 ? Bende izmrdym

Kelebekcikk34 öyle düşünme bana dediler ki elbette çok üzüleceksin normal üzülmen ama içini yaka yaka herşeyini bozarsın Rahmin büzüşür yumurtalıkların büzüşür dediler koca karı sözleri ama bana doğru mantıklı geldi

Bak gördün mü ben inanıyorum , Songül arkadaşımızda örnek verdi bizim de benim Adımı veren bir tanıdığımız var onun hiç Çocuğu olmamış hep korktuğu Bi akrabası varmış hep üzer dalga geçer sen kadın mısın dermiş o her geldiğin de hamileyim diyormuş o kadar üzülüp dert ediyormuş ki içine hiç olmadı .

Ben ilk kaybettigim zaman ve bi hafta boyu hep deli gibiydim.kendimde degildim sesim.cikmazdi hep bi yerde otururdum fenaydim en son millet yapma atma icine agla bagir haykir rahmin kusecek bidaha olacagi varsa olmayacak diye kizmislardi bana

Cunku oyle eger atarsan icine derdi tamamiyla rahim kusuyor bizim.tanidik oyle oldu halada senelerdir olmuyor
evet haklisin banada öle dediler. içine atma derdini dediler çok üzülme dediler.. o zamanda üzülmemeye çalıştım. rahim küsmesin diye.. 6 ay korundum. geçen martta korunmayi biraktim haziranda hamile kaldim. üç ay bekledim soğan kürü denedim çok şükür bayram öncesi hamile olduğumu öğrendim o gün kimseyi de sölemedim.

Aynen oyle Hamdolsub sukur Rabbime hayirla saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin Rabbim.dualarim hepimizle

Bian evvel kilo vermek istiyorum kızlar sanmayın ki fit görünmek için. Göbeğimin olmasıni istemiyorum. Bebeğimin ilk zamanları aklıma geliyor hep canım yavrum hep solumdaydi.hep dalga geçerdim sag tarafımda bi tane daha büyürmus diye...bi an evbel kilo vermek karımin beni eski günlere götürmesinden kurtulmak istiyorum

Allahin izniyle olacak inaniyorum ve bizde artik boyle mutlulugumuzu paylasacagiz burda

Inşallah canım hiçbirimiz birbirmizi tanimadan ortak acılarla buluştuk.Herkesten iyi anliyoruz birnirmizi.Buraya yazmak bana iyi geldi.

Inşallah canım hiçbirimiz birbirmizi tanimadan ortak acılarla buluştuk.Herkesten iyi anliyoruz birnirmizi.Buraya yazmak bana iyi geldi.
Oyle ben suan kimseye bisey anlatmiyorun kicunku beni anlamiyorlar en yakinlarim bile hala yapma etme unut bilmem ney kolaydi iste lafla hersey kolay gelse bana anlat.. burda beni anliyor herkes kimse sus unut bosver gecer demiyor birbirimze bi nevi sabir oluyoruz tutunuyoruz yalniz degiliz diyoruz ne anneleriz biz diyoruz.. iyiki de beraberiz Rabbim.cok buyuk en guzel sinav bu gercekten bu...

acar songul ben ölen bebekler hakkındaki hadisleri okudukça morel buldum. Benimde en tahammül edemediğim şey 'geride kaldi o' birde ben karnımda öldüğü için bebegime boşver yüzünü görmedin muamelesi yapanlara deliriyorum...yüzünü görmek için neler verirdim. 5 aylikta evlat 9 aylikta evlat...o senin içine düştüğü anda evlat...tabiki mutlaka zaman ilerledikçe bebek büyüdükçe acı derinlesir mutlaka. Sadece senin yaşadığı acınin çeyreğini yaşamayanlar böyle yorum yapıyo deliriyorum.

aynen öyle cnmen yakınlarımız bile unut diyor. nasıl unutucan neyi unutacaksın. RABBİM sabrını versin sadece bunu deriz biz. herkes sebepleri yaşanmışlıkları farklı olsa da sonuçlar aynı inşallah yüzümüz gülecek. yine unutmayacağız kaybettiklerimizi ama en azından bi dayanma gücü olacak inşallah bizlere.

Aynen oyle bende hep arastirdim onlari okudum ogrendim daha da sevindim aksine mutlu oldum artik.oyle yorum yapan insanlardan uzagim umrumda bile degiller benim sadece soyle kotu bi yanim var hemen bahsedilince agliyorum gozlerim hemen doluyor tutamiyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…