• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hiç kıyamıyorum ya hiç kondurAmıyorum o minicik bedenine. Çığlık çığlığa bağırmak istiyorum annem minik bebeğim benim kızım benim süt kuzum diye haykırmak istiyorum içim alev alev yangınım çok büyük acım çok büyük. Kafayı yicem diye korkuyorum o kadar acı yaşadım ama bu başka büyük geldi başka Bi acı geldi. Kuzenimde bir ili haftaya doğum yapacak akran olacaklardı şimdi o her biyüdüğünde böyle olacaktı oda yürücekti oda koşacaktı dicem. Rabbim sabrın en büyüğünü versin inşallah bize. Kuzularımız şimdi belkide cennet bahçelerinde koşuyolardır oynuyolardır bize bakıyorlardır kimbilir. Allah yardımcımız olsun çokk üzgünümm çokk

Son düzenleyen: Moderatör:
Başın sağ olsun canım. Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize... Kızın çok savaşmış annesi sizinle kalabilmek için... Rabbim ahirette kavuştursun meleklerimize inşallah. Ben de 11 ay önce 36 haftalık hamileyken oğlumun kalbi durduğu için kaybettim. Preeklampsi geçirmişim, Dr.um fark etmemiş. Doğumdan sonra yaptırdığım testler sonucunda kan pıhtılaşması hastası olduğum ortaya çıktı. Benim de Mustafam çok hareketliydi 34.haftaya kadar, kımıl kımıl balık gibiydi... Hiç bir problemimiz yoktu... Sonra hareketleri azalmaya başladı Dr. normal son haftalarda yeri daralıyor azalır dedi. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce de bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diye kontrol zamanım gelmemesine rağmen Dr.a gittim. NST'ye sokup, ultrasonla bakıp her şey normal deyip gönderdi. Oysa ki normal değilmiş, oğlum yeterli beslenemiyormuş ve sonradan da preeklampsi ile de savaşmak zorunda kalmış meleğim. Çok uğraşmış bana tutunmak için ama olmamış. Dr. anlamamış problem olduğunu, oğlumun içeride yaşam savaşı verdiğini...

Ben babama çok düşkünümdür. Hep derdim babamı kaybetsem dayanamam herhalde, Rabbim bana onun acısını göstermesin diye. Ama başa gelince insan evlat acısına bile katlanıyormuş, ona bile dayanıyormuş... 11 ay oldu yangınım hala aynı... Sadece alışıyorsun bu acıyla yaşamaya o kadar. Ama acı hep aynı yerde öylece duruyor...

Çok şükür Rabbim oğlumun kardeşini gönderdi bana. O saracak inşallah yaralarımı. Bir oğlum daha olacak kısmetse. Ne tesadüf arkadaşım ben de kasım annesi olacağım inşallah... Kasım anneleri arasında erken doğum yapan 2 arkadaşım daha var, inşallah onların bebekleri tutunur hayata...

Rabbim sana sabır versin. Dayanamıyorum diye çok ağladım, çok feryat ettim. Allah'ım sabır ver diye günlerce çok ağladım. Şükür veriyor yaradan sabrını. Sen de Rabbin'den sabır iste. Bize tek yardım olabilecek olan O... Bir de sana tavsiyem psikolojik destek al, gerçekten çok iyi geliyor... Ben destek aldım. Kabullenmeni ve bu şekilde yaşamanı kolaylaştırıyor...

canım diyecek laf yok zaten sabır diliyorum sana. daha kaybedeli 4 gün olmuş. çok çok yeni.. şimdi sana hiçbi laf fayda etmez,içine atma boşver ağla rahatla, hiçkimseyi umursama, kim ne der diye, çünkü kimse seni anlamayacak emin ol, bu acıyı anca çeken anlar gerisi yalan. yeri gelecek eşin bile anlamayacak geçti diyecek. sen Allaha sığın, duadan başka tesellimiz yok.benim 1 seneyi geçti, yazını okurken ağladım. öyle acıkiii...

Şöyle düşün canım, sen ağladığın zaman bebeğin de seni görüyor ve o da üzülüyor. Ben çok ağladığım zaman bunu aklıma getirip "Tamam oğlum annen ağlamıyor, siliyorum göz yaşlarımı" diyorum. Bu insanı rahatlatıyor gerçekten. Ve inan sen mutluysan o da mutlu... Sen çok üzülürsen o da üzülüyor. Ne sen onu üzmek isterdin ne de o seni değil mi?

Rabbim sıhhali sağlıklıı kucağına almanı nasip etsin inşallah. Mustafanın yerini tutmaz ama acın diner hayata tutunma nedenin olur avunursun. Annem abim rahmetli oldığu zaman anneannen deden öldüğü zaman bittim ben dedim ama abin öldüğü zaman içim yandı ciğerim kavruldu yüreğim yandı hayat bitti dedim ama sizin için dayandım derdi. Şimdi düşünüyorum 21 yaşında aslan gibi dağ gibi evladını toprağa koymaya nasıl dayandıysa anacım bende dayanırım inşallah. Kızımda bende çok savaştık çok direndik. Minik kuzum benim miniğim. Küvözde okdar iyi olunca çok inandım biz hemen çıkçaz burdan heralde dedim. Kimseye iyi diye söyleyemyodum nazar değer diye. Prematüre anneleri okuyodum instagramdan diyodum allahım onlara verdiğin mucize banada geldi dedim. Rabbim inşallah benim ve bizim gibi olan yüm yüreği yanık annelerin kucağını doldursun yüzleri ni güldürsün evleri bebek kahkahalarıyla dolsun taşsın inşallah. Bi arkadaşı biliyorum equita geçen hafta doğum yaptı konuştum onla şimdilik aynıymış rabbim yardımcımız olsun direnme gücü versin bebişine inşallah

İstemem tabi istermiyim hiç kuzumu üzmeyi. Güçlü olmaya çalışıyorum iyi olucam biliyorum ama şuan geçmicek gibi geliyo. içimde kaldı keşke alaydım kucağıma bi sarılaydıö diyorum içim içimi yiyo niye dayanmadım diye. Psikolğa gidicem bu sefer yek başıma üstesinden gelemicem hissediyorum çünkü hergün başka bi düşünce geliyo aklıma. Göbeği bide fotoğraflrı var bide kısacıl bi video onlarla avunuyorum. Minicik ellerine ayaklarına bakıyorum evlat Dünyadaki cennetmiş hayatmış. Annemin ölümüne anca bi evlatla dayanırım üstesinden gelirim diyodum ama bu başka bişeymiş

Aklında bulunsun canım, psikoloğa gidersen EMDR tekniğini bilen birine git. Sakın ilaç falan alma. Onlar beynini uyutmaktan başka bir işe yaramıyor ve onları kullandığın sürece bebek de yapamıyorsun. Sana en iyi gelecek olan şey ise yeni bir bebek, yeni bir umut. Kesinlikle kaybettiğin evladının yerine koyamazsın ama insan umudu oldukça yaşıyor ve ayakta duruyor... Rabbim sana bol bol sabır versin canım...

B BlackandBlack emdr tekniğini söylediler banada ilaca tamamen karşıyım zaten kullan desede kullanmam. Acımı yaşayarak tüketmem gerek unutmak istemiyorum. .... hemen geldi yeni bebeğimde hemen gelir inşallah bana yeni bi can yeni bi umut olur. Rabbim kimseye dayanamıcağı acı vermez biliyorum. Lohusalığım biter hemen inşallah sütler için ilaç içtim nane falan koyduk geçti halbuki iki gün süt gelsin çoğalsın diye ne uğraşmıştım. pazartesi gecesi sütler kendiliğinden akıp durdu benim içim yandı kavruldu off çok zor bi imtihan çok zor bi sınav rabbim güç kuvvet metanet versin inşallah. Beterin beteri var biliyorum

Acınız çok taze Allah sabır versin ..27 ay önce bende 28 haftalık ağır preeklampsi ile doğum yapıp bi hafta sonra kaybettim oğlumu .başra çok zor .insan unutmuyor ama Zaman'la acı azalıyor .şükür ki 13 ay sonra kardeşine hamile kaldım.5 aylık oldu bile .Allah hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Canim oncelikle basin sagolsun bende 2 agusosta 1 aylik bebegimi kaybettim benim herseyim normaldi dogum sirasinda rahimi yirttilar bebegim oksijensiz kaldi ben olumden dondum ameliyat gecirdim bebegimde 1 ay dayandi hic gozunu bile acamadi eger yasasaydi bile bircok engeli olabilirmis dusun hersey yolunda dokuz ay saglam bir bebegi yarim saatte mahvettiler.cok zor bir aci yasiyan anlar
Benim bir kizim daha var 2 yasinda onun icin ayakta durmaya calisiyorum hersey zaman zsman en iyi ilac allah hepimize sabir versin

A Annebabakuzusu E Eladiren
Allah razı olsun bu acı tek bana değil biliyorum sizler gibi benim gibi birsürü anne var rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. İlk baştan beri travmatik bi hamilelik geçirdim heran bişey oldu korkusu ile yaşadım en kötüsü ile yüzleşmek zorunda kaldım. Okadar istedim ki anne olmayı rabbim aratmadan bikerede verdi inşallah aramam yine şuan hamilelik düşününce içimi bi korku sarıyo bi tuhaf oluyorum ama çok istiyorum artık daha çok istiyorum nolur dua edin Bizlerin kalbi kırık gönlü yanık içten olur duamız rabbim sabır versin nolur dua edin

A Annebabakuzusu E Eladiren
Allah razı olsun bu acı tek bana değil biliyorum sizler gibi benim gibi birsürü anne var rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. İlk baştan beri travmatik bi hamilelik geçirdim heran bişey oldu korkusu ile yaşadım en kötüsü ile yüzleşmek zorunda kaldım. Okadar istedim ki anne olmayı rabbim aratmadan bikerede verdi inşallah aramam yine şuan hamilelik düşününce içimi bi korku sarıyo bi tuhaf oluyorum ama çok istiyorum artık daha çok istiyorum nolur dua edin Bizlerin kalbi kırık gönlü yanık içten olur duamız rabbim sabır versin nolur dua edin
Evet bizim gibi ayni acilari yasiyan birsuru anne var bide soyle dusun kucagimiza aldiktan buyuttukten sonra boyle bir kayip yasasaydik benim komsumun cocugu 14 aylik balkondan dusup oldu bu bizim durumumuzdan daha agir allaha şükrediyorum daha buyuk acilar vermesin diys ama her sey bizim icin biliyomusun bebegimi morg dan kendim teslim aldim yikanirken bas ucunda bekledim kefenlediler kucagima aldim mezara kadar tasidim kendi elimle topraga verdim dayandim guc geldi sende guclu olmaya calis ilerde dogacak bebeklerin icin

E Eladiren tabiki de öyle rabbim beterinden korusun. Güçlü olucam inşallah dediğin gibi doğacak bebeklerim için. Doktora gitmem lazım en azından tekrar hamile kalabilecek zamana kadar biraz toparlanmam lazım hergünüm korkuyla geçerse kötü düşünüp kötü çağırmak istemiyorum. Kuzumu özledimmm çokk özledimm minik bebeğimii mezarlığa iki gün gittim bi daha götürmüyolar lohusayım diye.

Y yeniden_ çok üzgünümm acımız çok taze çok yeni dinmicek gibi geliyor dimi? Rabbim yardımcımız olsun inşallah inşallah rüyalarımızda kucaklarız bebeklerimizi rüyalarda öpüp koklarız için alev alev dimi yanıp kavruluyor dimi rabbim yine yüzümüzü güldürsün sabırlar versin hepimize inşallah.

Merhaba arkadaşlar hepimizin başı sağolsun bende yavrumu Umut eymen i kaybettim 17 Mayıs sabahı kanamam oldu hastaneye gittim acil sezaryana alındım bebek senden ayrılmış dediler bebegim dogdu 11 gün yaşadı oglum ve kaybettim bu acının tarifi yok 3 aydır kendimde degilim her dakika her saniye aklımda oglum eşim evdeyken belli etmiyorum aglamıyorum eşim kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorum aglamaya kendimi durduramıyorum minicik elleri hiç gözümün önünden gitmiyor ne yapacağımı nasıl hayatıma devam edecegim i bilmiyorum

Okadar zor okdar acı ki. Bizi bizden başkası anlamaz. Benim eşimde artık ağlama sürekli düşünüp durma unut artık deyip duruyo daha 5 gün oldu ya bana acımı yaşatmıyorlar. Ömrümce geçmicek aslında farkında değiller. Benden korktuğu için böyle yapıyo biliyorum aklımı kaybedicem sanıyo ama acımı yaşamadan nasıl kabullenicem. Beynim heran dolu hep elis niramın yüzü minik elleri ona dokunduğum an o kıpır kıpır halleri gözümün önünde. U Umut eymen rabbim sabır versin hepimizi inşallah napalım acımızı hep kendi kendimize kalınca yaşıcaz. Rabbim kucağımızı en yakın zamanda aratmadan doldursun bi daha böyle acılar yaşamayalım inşallah

Merhaba arkadaşlar hepimizin başı sağolsun bende yavrumu Umut eymen i kaybettim 17 Mayıs sabahı kanamam oldu hastaneye gittim acil sezaryana alındım bebek senden ayrılmış dediler bebegim dogdu 11 gün yaşadı oglum ve kaybettim bu acının tarifi yok 3 aydır kendimde degilim her dakika her saniye aklımda oglum eşim evdeyken belli etmiyorum aglamıyorum eşim kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorum aglamaya kendimi durduramıyorum minicik elleri hiç gözümün önünden gitmiyor ne yapacağımı nasıl hayatıma devam edecegim i bilmiyorum
Cnm öncelikle basın sagolsun benim de yavrum benden ayrılmıştı benim kanamam falan da olmadı şiddetli agriyla gittim hastaneye..bikaç gün kala kaybettim oğlumu ve ben de yoğun bakımda oldugum için hiç göremedim meleğimi. Senin neden oldu doktorlar bişey dedi mi?

Back