Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ah canım çok üzüldüm. İnanamadım tekrar tekrar okudum. Umarım yanlış okumuşumdur diye.çok üzüldüm. Allah sabır versin. En kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıcakla alırsın kucağına inşallah

Hayata dönüyorSun ben ilk defa güldüğüm de vicdan azabından Ölecekdim ama dış görünüş olarak normale dönüyorSun ama artık eksik bi insan oluyorsun hayat gerçekten çok zor yeni bebişe gelince ne zaman hazır hissedersiniz o zaman düşün benim doktor arkadaşlar bile bana 6 ay bekle dediler ben dinlemedim ama yine de olmadı

Tabi en az o kadar bekleriz zaten ama daha uzunu çok zor geliyor..yine de hayirlsini istemek lazım Allah hayılı olan en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bize..sizin normal doğum muydu o yüzden mi beklemediğin?

Çayın lafı geçmişken bende bi anlatayım.Ben bu karışımı geçen ay içtim. Bu ay 1 hafta geciktim ( halada gelmedi ) çayın etkisiyle hamile miyim acaba diye test yaptırdım ama sonuç negatif. Bunun yanında 1 haftadır halsizleniyorum başım dönüyor. Ne olduğunu anlamadım. Bi akıl verin bana

C cookies91 canım öncelikle basın sağolsun Rabbim cennette kavuşturacak melegine bol bol sabır düşüyor bize sadece bende ve geçen yıl haziranda dekolman sebebiyle 39+3 te kaybettim ve dekolman neden oldu hiçbir sebep bulunamadı doktor ihmali oldu biraz da sanki dün gibi dile kolay 1 sene geçmiş ama bide bana sorsunlar.. sana yine 1 yıl bekle demiş doktor bana 2 yıl bekleyeceksin sezeryan bu öyle buda hemen olmaz dediler ilk bebegimdi acemilik, tecrübesizlik bi yandan evladımin acısı inandım doktorlara.. sonra buradaki arkadaşlarla tanıştım ve umutla doldum dertlestim birçok şey öğrendim ve şu an 32 haftalık hamileyim sakin kimseye kulak asma gel burda sor konuş dertles kendine iyi bak toparlan

Senin de basın sağolsun cnm ben de tam 39+3 te kaybettim..acaba ben de senin gibi seneye bu zamanlar böyle hamile olur muyum..çok sevindim senin için acin hafiflemistir biraz.inş kucağına da sağlıklı bı şekilde alirsin. Peki ne zaman hamile kaldın sezeryandan sonra sıkıntı yasadin mi?riskli gebelik uzmanına mi gidiyosun ne gibi önlemler aldı doktor?kusura bakma çok soru sordum ama her gün bunları dusunuyorum.

Canım başın sağolsun. Allah sabır versin. Yaşadığımız öyle zor ki yaşamayan bilmez, bizi anlamaz. Bebeğimi 36. Haftada kaybettim. Ben de buraya yazdığım, paylaştığım için o kadar rahatlıyorum ki. Melek bebeklerimiz cennette onlar. Doktorum 6 ay demişti, sezaryen oldum ben de.

evet cennette oldukları fikri rahatlatıyor zaten insanı..ben de 6 ay sonra hamile kalıp hem problem yasamak istemiyorum hem vicdani sorumluluk hem de ıkıncı travma agır gelir.ama bi yandan da beni iyilestırecek tek sey yenı bı bebek onu da bılıyorum.ızmırde gercekten guvenebılecegım bı doktor arıyorum o da 6 ay derse ıcım cok rahatlayacak

Arkadaşlar benim regl 2 gün geçti. Ha oldum ha olacakmışım gibi. Klomen de kullanmıştım bu ay. Ama şu an çok ufak kahverengi lekelenmelerim var. Ümidim yok yani.

Yok benim de sezeryan oldu ama doktorum hemen hamile kal dedi galiba üzüntüden hemen kalamadim geçen ay hamileydim düştü bebek kimyasal mış zaten

Ah canım benim hemen hemen aynı problemleri yaşamışız. Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın... Ben de Dr. ihmalinden kaybettim oğlumu 36.haftada. Ben de preeklampsi geçirmişim ama Dr.um anlamamış. 34.haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başlamıştım. Benim de tüm vücudum şişmişti ödemden. Ayaklarım resmen dev ayağı gibi olmuştu ama buna rağmen Dr.um her şey normal dedi. Hatta bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce acilden giriş yapmıştım bebeğim hiç hareket etmiyor diye. Kendi Dr.um nöbetçiymiş, NST'ye soktu, ultrasona soktu ve bir şey yok deyip gönderdi. 3 gün sonra da bebeğimin kalbi durdu

Ben de bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim preeklampsi geçirdiğimi. İşin garip tarafı benim hiç tansiyonum çıkmadı ama ödem çok fazlaydı. Bebeğimi kaybettiğim gün idrar testi yapmış Dr. protein çıkmış. Daha sonra başka Dr.lara gittim. Kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti doğumu yaptıran Dr. çünkü bebeğimin plesantasında kan pıhtıları varmış. Genetik testleri yaptırdım ve ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı Bebeğimi hem preeklampsi hem de pıhtılaşmadan kaybetmişim. Güzel oğlum ikisine birden dayanamamış Bence kesinlikle sen de bu testleri yaptır canım. Eğer yaptırmak istersen ayrıntılı olarak veririm testleri sana. Sende de kesinlikle pıhtılaşma çıkacak bence...

Canım idrar testi yaptır. Özellikle 20.haftadan sonra 15 günde bir, 28.haftadan sonra da her hafta. İdrarda protein kaçağı olması en belirgin özelliği. Sağlık ocağında cihaz varsa yaptır, test kiti varsa sakın orada yaptırma çünkü hatalı sonuçlar çıkabiliyor test kitlerinde. Ben 15 günde bir yaptırıyorum. Tansiyonum normal, ama benim Mustafamda da hiç tansiyonum çıkmamıştı ve ona rağmen preeklampsi geçirmiştim. İdrar testi yaptır, en garantisi...

Arkadaşlar benim regl 2 gün geçti. Ha oldum ha olacakmışım gibi. Klomen de kullanmıştım bu ay. Ama şu an çok ufak kahverengi lekelenmelerim var. Ümidim yok yani.

Ümidini kaybetme canım. Rabbim büyük, bu ay olmazsa, bir daha ki aya inşallah...

Canım ben kullanmadım çayı hiç. O nedenle ne olmuştur bilemiyorum. Kullanan arkadaşlar var ama, belki onlar yardımcı olur sana...

canım malesef acı geçmiyor. sadece alışıyorsun o kadar. benim 1 yıl olacak haftaya. ve kahroluyorum. 1 yaşını kutlayacakkenn şimdi napıcam ben diye

Bi de doktor dün en az 1 yıl bekle deyince çok üzüldüm..geçen gittigim doktor 6 ay demişti..bunu neye göre diyolar bilmiyorum.
çünkü doktorlar bizi anlamıyorlar. 2 yıl bekle diyende oldu bana. ama en az 6 ay diyorlar. genetik testi yaptırmak için bile 3 doktor gezdim. o kadar vurdumduymaz ki doktorlar. böyle bön bön bakıyor suratına.

Inşallah canım Rabbim neler neler gosteriyo insanoğluna yeter ki biz sabredip teslim olalım Allaha.. sezeryandan tam 6 ay sonra hamile kaldım hem de mucize gibi kist var düzensizlik var bebek olmaz bi süre dedi doktor ben de akışına bıraktım ertesi ay kontrole gittiğim de kist gitmiş yerine bebis gelmisti:) tabi sonra hemen bi perinatoloji uzmanı buldum aynı zamanda prof oldukça yaşlı tecrübeli bi doktor hemen coraspin başlattı hiç bi testi tahlili atlamadi çok şükür bu haftaya kadar gelebildik tabi ilk hamilelige göre daha zor ve yorucu geciyo dikislerde bazen sizlama oluyo ama dayanılmaz degil

Yok benim de sezeryan oldu ama doktorum hemen hamile kal dedi galiba üzüntüden hemen kalamadim geçen ay hamileydim düştü bebek kimyasal mış zaten
Çok geçmiş olsun bu durumlarda moral çok önemliymis yüksek tut gelecek yavrularını düşün olur inş en hayırlı zamanda..

O testleri de yaptırcam inş bakalım ama aklınızda bulunsun kızlar geçen gittigim doktor idrarda protein çıkması literaturden çıkarıldı dedi yani idrarda protein çıkmasa bile preeklampsi olunabiliyomus.

Tamam cnm çok sağol inş benim de yeniden bu umudum olur senin gibi oğlumu çok özlüyorum..

O testleri de yaptırcam inş bakalım ama aklınızda bulunsun kızlar geçen gittigim doktor idrarda protein çıkması literaturden çıkarıldı dedi yani idrarda protein çıkmasa bile preeklampsi olunabiliyomus.

Peki nasıl teşhis edilebilecek? Benim tansiyonum en fazla 12/8 olarak ölçüldü. Ama protein kaçağım 90 çıktı ki 24 saatlik toplamada değil, anlık alınan idrar örneğinde... Dediğim gibi vücudum da davul gibi şişmişti. Toplam 19 kg almıştım doğumdan sonra 10 gün içinde 14 kg vermiştim. Geri kalan 5 kg da üstümde kaldı, veremedim zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…