canım maşallah. Allah tamamına erdirsin. darısı başımızabendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...
çok uyuyorum neredeyse... kimseyede hamile olduğumu sölemedim.. aileler dişinda..
bilsin istemiyorum.. fesahlik hasetlik kişiler benden uzak olsun...
bi daha olur üzülme deyip geçiyolar.. bi daha olur ama ilk evladimi unuturmuyum ben.. o benim parçamdi bitanemdi. hiç yerini doldurmuycak asla.. her insanin yeri başkadir.. kurban bayramda söler miyim bilmiyorum o zamanda 4 aylik olurum inş.. yada sölemem.. içimden gelmiyor hiçcanım maşallah. Allah tamamına erdirsin. darısı başımıza
bende hamile kalırsam sölermiyim bilmiyorum .ailelere bile .2. kaybımdı benim .insanlar okadar boş yorumlar yaptılarki .herkes uzman herkesin kendince yorumları var .destek olucaklarına daha çok moral bozuyorlar
söyleme boşver. benim işyerinde hala bilmiyorlar. 3-5 kişi biliyor. karınım çıktı aslında ama normaldede göbeğim vardı bide insanlar bu başımıza gelenlerden sonra sormak istemiyorlsr sanırım. bilmiyorum.bendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...
çok uyuyorum neredeyse... kimseyede hamile olduğumu sölemedim.. aileler dişinda..
bilsin istemiyorum.. fesahlik hasetlik kişiler benden uzak olsun...
bana da herkes geçti artık. iyisin zaten sen diyorlar.ne geçtiysee ben onu anlayamıyorum ama herkese göre geçti:bi daha olur üzülme deyip geçiyolar.. bi daha olur ama ilk evladimi unuturmuyum ben.. o benim parçamdi bitanemdi. hiç yerini doldurmuycak asla.. her insanin yeri başkadir.. kurban bayramda söler miyim bilmiyorum o zamanda 4 aylik olurum inş.. yada sölemem.. içimden gelmiyor hiç
bana da herkes geçti artık. iyisin zaten sen diyorlar.ne geçtiysee ben onu anlayamıyorum ama herkese göre geçti:
bana hiç sormadi bebiş varmi??söyleme boşver. benim işyerinde hala bilmiyorlar. 3-5 kişi biliyor. karınım çıktı aslında ama normaldede göbeğim vardı bide insanlar bu başımıza gelenlerden sonra sormak istemiyorlsr sanırım. bilmiyorum.
aynen öle yaşayan bilir bende çok sıkıldım..Çok haklısın canım yaşınız genç tekrar olur,bak millet şehit ediyor,geçti artık üzülme vs. gibi cümleleri duymaktan o kadar yoruldum ki...ben evladımı kaybetmişim nasıl geçer bu geçse bi nasıl unutulur boşuna dememişler bir yaşayan bilir bir derdi çeken bilir diye
geçenlerde bu yorumlarda yazmişim ben hala olmuşum.. yegenimi 2 aydir görmesem de annesi atiyordu. benim nurmarami bilmiyor silmiş sanirim.. ben silmemişim.. işte fotograflari görüyorum..bana da herkes geçti artık. iyisin zaten sen diyorlar.ne geçtiysee ben onu anlayamıyorum ama herkese göre geçti:
ah canım yaa evet daha minnacık bebek. yeni doğmuştu. hayırlısı olsun belki düzelirler. çocuk olunca bazı evliliklerde sorunlar çıkıyormuş, inşallah aşarlar sorunlarını.geçenlerde bu yorumlarda yazmişim ben hala olmuşum.. yegenimi 2 aydir görmesem de annesi atiyordu. benim nurmarami bilmiyor silmiş sanirim.. ben silmemişim.. işte fotograflari görüyorum..
abimden boşanmak üzere.. şu 2 aylık bebegin annesi babasi birden boşanma karar aldilar.. çocuk nasıl anasiz babasiz büyüycek. hiç düşünen yok.. abim çok düşündü.. yapmayin kızımız var desede yengem illa boşanmaya kararli..
ailesi uğruna kocasinin arkasinda bile olmadi.. işte ailesi için boşaniyor abimden.. bende en çok yegenime üzülüyorum..
ne nice insanlar var düşünebiliyormusun?
bende evladimi kaybetmişim.. ama evlilik bizi çok güçlendirdi.. eşimle simsiki tuttuk birbirmize. çok şükür sorunumuz yok.
onlarin yaptığı daha kötü.. bide 2 aylık bebekçok üzülüyorum
Sen bu ay bekliyordun var mı bi gelişme inşallah vardırcanım maşallah. Allah tamamına erdirsin. darısı başımıza
bende hamile kalırsam sölermiyim bilmiyorum .ailelere bile .2. kaybımdı benim .insanlar okadar boş yorumlar yaptılarki .herkes uzman herkesin kendince yorumları var .destek olucaklarına daha çok moral bozuyorlar
Yok Can'ım . Yaa ben de bi tuhaflık var zaten . Hala iyileşmedim ben. Vücüdümda sürekli Ateş . Yumurtlama günlerinden sonrada kasıkağrısı göğüslerde hassasiyet filan yarın doktora gidicem . 4. Adetim bitti ama hala geçmedi sanırım enfeksiyonSen bu ay bekliyordun var mı bi gelişme inşallah vardır
Psikolojik mi acaba kan tahlili yaptır aile hekimliği bakıyor enfeksiyona idrar da falan baktırYok Can'ım . Yaa ben de bi tuhaflık var zaten . Hala iyileşmedim ben. Vücüdümda sürekli Ateş . Yumurtlama günlerinden sonrada kasıkağrısı göğüslerde hassasiyet filan yarın doktora gidicem . 4. Adetim bitti ama hala geçmedi sanırım enfeksiyon
Psikolojik oldugunu sanmıyorum. İlk aylara göre çok daha iyiyim . İdrarda baktırmıştım hafif enfeksiyon dedi ilaca gerek yok bol su iç geçer dedi geçen ay . Ee ilk adet sonrası parça kalmış dediler hem adet sökücü hemde antibiyotik kullanmıştım Öncesinde de Ateş vardı . Bilmiyorum inşallah ciddi bişey çıkmazPsikolojik mi acaba kan tahlili yaptır aile hekimliği bakıyor enfeksiyona idrar da falan baktır
İdrarımı yaparken ağrı oluyordu 3. Adet sonrası kendiliğinden kayboldu .Psikolojik mi acaba kan tahlili yaptır aile hekimliği bakıyor enfeksiyona idrar da falan baktır
Normal doğum da zor muş baksana korktuğum kadar var mışİdrarımı yaparken ağrı oluyordu 3. Adet sonrası kendiliğinden kayboldu .
Aslında hiç zor değil tamamen şehir efsanesi . Bugün olsa yine hiç düşünmem kabul ederim . Bazılarında idrar kaçırma veya basur sorunları oluşabiliyor bende de idrar yaparken ağrı oluyordu ıkınma anında çok şükür geçti . Diğer şikayetlerim için de yarın doktora bakalım . Umarım ciddi bişeyler yoktur .Normal doğum da zor muş baksana korktuğum kadar var mış
keşke aşsalar... biraz düzelir diye bekledik.. ama boşanmak isteyen yengem... kararliyim diyo.. abim bişey yapmadi elinden geleni herşeyi yaptı bebiş daha 10 günlükken annesine gitti şimdi annesinde.. geri dönmeyi düşünmüyor..çok üzülüyorum. ne yapacagi bilmiyorum. yegenim anali babali büyüsün isterdim inanki....ah canım yaa evet daha minnacık bebek. yeni doğmuştu. hayırlısı olsun belki düzelirler. çocuk olunca bazı evliliklerde sorunlar çıkıyormuş, inşallah aşarlar sorunlarını.
ya çok üzüldüm. olan gerçekten çocuklara oluyor. keşke barışma ihtimali olsakeşke aşsalar... biraz düzelir diye bekledik.. ama boşanmak isteyen yengem... kararliyim diyo.. abim bişey yapmadi elinden geleni herşeyi yaptı bebiş daha 10 günlükken annesine gitti şimdi annesinde.. geri dönmeyi düşünmüyor..çok üzülüyorum. ne yapacagi bilmiyorum. yegenim anali babali büyüsün isterdim inanki....
keşke...ya çok üzüldüm. olan gerçekten çocuklara oluyor. keşke barışma ihtimali olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?