Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...
çok uyuyorum neredeyse... kimseyede hamile olduğumu sölemedim.. aileler dişinda..
bilsin istemiyorum.. fesahlik hasetlik kişiler benden uzak olsun...
canım maşallah. Allah tamamına erdirsin. darısı başımıza
bende hamile kalırsam sölermiyim bilmiyorum .ailelere bile .2. kaybımdı benim .insanlar okadar boş yorumlar yaptılarki .herkes uzman herkesin kendince yorumları var .destek olucaklarına daha çok moral bozuyorlar

bi daha olur üzülme deyip geçiyolar.. bi daha olur ama ilk evladimi unuturmuyum ben.. o benim parçamdi bitanemdi. hiç yerini doldurmuycak asla.. her insanin yeri başkadir.. kurban bayramda söler miyim bilmiyorum o zamanda 4 aylik olurum inş.. yada sölemem.. içimden gelmiyor hiç

bendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...
çok uyuyorum neredeyse... kimseyede hamile olduğumu sölemedim.. aileler dişinda..
bilsin istemiyorum.. fesahlik hasetlik kişiler benden uzak olsun...
söyleme boşver. benim işyerinde hala bilmiyorlar. 3-5 kişi biliyor. karınım çıktı aslında ama normaldede göbeğim vardı bide insanlar bu başımıza gelenlerden sonra sormak istemiyorlsr sanırım. bilmiyorum.

bana da herkes geçti artık. iyisin zaten sen diyorlar.ne geçtiysee ben onu anlayamıyorum ama herkese göre geçti:

bana da herkes geçti artık. iyisin zaten sen diyorlar.ne geçtiysee ben onu anlayamıyorum ama herkese göre geçti:

Çok haklısın canım yaşınız genç tekrar olur,bak millet şehit ediyor,geçti artık üzülme vs. gibi cümleleri duymaktan o kadar yoruldum ki...ben evladımı kaybetmişim nasıl geçer bu geçse bi nasıl unutulur boşuna dememişler bir yaşayan bilir bir derdi çeken bilir diye

bana hiç sormadi bebiş varmi??
birisi sordu ama yok dedim.. sölemedim içimden gelmiyor ki sölemeye.

aynen öle yaşayan bilir bende çok sıkıldım..
duymak istemiyordum. kafami başka yere çevirdiğimi biliyorum.
üzülme yine olur diyenler evlat acisini bilmeyenlerdir işte.

geçenlerde bu yorumlarda yazmişim ben hala olmuşum.. yegenimi 2 aydir görmesem de annesi atiyordu. benim nurmarami bilmiyor silmiş sanirim.. ben silmemişim.. işte fotograflari görüyorum..
abimden boşanmak üzere.. şu 2 aylık bebegin annesi babasi birden boşanma karar aldilar.. çocuk nasıl anasiz babasiz büyüycek. hiç düşünen yok.. abim çok düşündü.. yapmayin kızımız var desede yengem illa boşanmaya kararli..
ailesi uğruna kocasinin arkasinda bile olmadi.. işte ailesi için boşaniyor abimden.. bende en çok yegenime üzülüyorum..
ne nice insanlar var düşünebiliyormusun?
bende evladimi kaybetmişim.. ama evlilik bizi çok güçlendirdi.. eşimle simsiki tuttuk birbirmize. çok şükür sorunumuz yok.
onlarin yaptığı daha kötü.. bide 2 aylık bebek çok üzülüyorum

ah canım yaa evet daha minnacık bebek. yeni doğmuştu. hayırlısı olsun belki düzelirler. çocuk olunca bazı evliliklerde sorunlar çıkıyormuş, inşallah aşarlar sorunlarını.

Sen bu ay bekliyordun var mı bi gelişme inşallah vardır

Sen bu ay bekliyordun var mı bi gelişme inşallah vardır
Yok Can'ım . Yaa ben de bi tuhaflık var zaten . Hala iyileşmedim ben. Vücüdümda sürekli Ateş . Yumurtlama günlerinden sonrada kasıkağrısı göğüslerde hassasiyet filan yarın doktora gidicem . 4. Adetim bitti ama hala geçmedi sanırım enfeksiyon

Psikolojik mi acaba kan tahlili yaptır aile hekimliği bakıyor enfeksiyona idrar da falan baktır

Psikolojik mi acaba kan tahlili yaptır aile hekimliği bakıyor enfeksiyona idrar da falan baktır
Psikolojik oldugunu sanmıyorum. İlk aylara göre çok daha iyiyim . İdrarda baktırmıştım hafif enfeksiyon dedi ilaca gerek yok bol su iç geçer dedi geçen ay . Ee ilk adet sonrası parça kalmış dediler hem adet sökücü hemde antibiyotik kullanmıştım Öncesinde de Ateş vardı . Bilmiyorum inşallah ciddi bişey çıkmaz

Normal doğum da zor muş baksana korktuğum kadar var mış
Aslında hiç zor değil tamamen şehir efsanesi . Bugün olsa yine hiç düşünmem kabul ederim . Bazılarında idrar kaçırma veya basur sorunları oluşabiliyor bende de idrar yaparken ağrı oluyordu ıkınma anında çok şükür geçti . Diğer şikayetlerim için de yarın doktora bakalım . Umarım ciddi bişeyler yoktur .

ah canım yaa evet daha minnacık bebek. yeni doğmuştu. hayırlısı olsun belki düzelirler. çocuk olunca bazı evliliklerde sorunlar çıkıyormuş, inşallah aşarlar sorunlarını.
keşke aşsalar... biraz düzelir diye bekledik.. ama boşanmak isteyen yengem... kararliyim diyo.. abim bişey yapmadi elinden geleni herşeyi yaptı bebiş daha 10 günlükken annesine gitti şimdi annesinde.. geri dönmeyi düşünmüyor..çok üzülüyorum. ne yapacagi bilmiyorum. yegenim anali babali büyüsün isterdim inanki....

igneye başladim oksasar mi ne onu kullaniyorum. clexane vermedi. bende az pirtlaşma çiktiği için..
hatta doğumdan hemen sora da kullandim. 10 gün vurdum 10 tane...onun pırtlaşma ignesi olduğu bilmiyordum ayni çikinca sasirdim. heyete girmem lazim benim çünkü 9 ay boynca kullancam neredeyse.

ya çok üzüldüm. olan gerçekten çocuklara oluyor. keşke barışma ihtimali olsa

ya çok üzüldüm. olan gerçekten çocuklara oluyor. keşke barışma ihtimali olsa
keşke... allaha havale ediyorum keşke cocuğunu düşünseydi.. gelecegi ne olacagi düşünseydi..
banada daha ayrılmadan laf atmişti bundan 8 ay önce..
bebegimi kaybedeli çok yeni olmuştu..
dedi ki. ben yuvama çocuğuma sahibim.. ondan boş konuşma dedi.. bi cuma msji attim 1 cümle.. hayırlı cumalar...
o 2 msj uzun satir yazdi agzindan geleni saydi.. bende hiç cvp vermedim.. ondan sora nurmarami silmiş.. ben allaha havale ettim hiç bişey demedim abim biliyordu bunlari.. bişey diyemiyordu. boşver abi kendi ettiği bulur dedim sustum. şimdiyse yaşananlara utanç duyuyormuş. bize ve ailemize yaptığı kötülüğünden utaniyor boşanmak istiyor. ben öle düşünüyorum. biz iyilik ettik bişey demedik sustuk.. burdada yazdim kötü görümce ilan edildim.. anlayan olmadi burda.. bi dahada yazmadim. ben barişsin istiyorum ortada çocuk var.. ne yapabilir ki üzülüyorum en çok çocuk adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…