Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hayırlısı ne ise o olsun. zaten en iyisi karışmamak.yarın öbürgün yine siz kötü olursunuz.ee madem boşanacan niye çocuk yapıyon be kadın. kendini düşünmüyorsan evladını düşün.maddi manevi hep eksik kalacak yavrucak.benzermi anne baba ile sicak bi aile ortamında büyüyen çocuga hiç

hiç karişmiyorum tabi.. ama üzülüyorum yalnizca.. bebegin aileye ihtiyaci var anne babasini elini tutup hoop atliycak parka götürcek demi.. öle bi ihtiyaci var ki demi.

Melisaveannesi nasıl sevindim anlatamam. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Allah sağlıklı evlat eylesin.

Burada bekleyen tüm arkadaşlara da nasip etsin. Hamile olanlara da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Bizde herşey yolunda çok şükür. Minnak kızım büyümeye çalışıyor.

Sagol canim cok teşekkürler simdi de kahverengi sari lekelerle ugrasiyorum progestani 2 ye cikardik korkuyorum yatıyorum artik ..allah kizini saglikla buyutmeyi nasip etsin sevgiler

Sagol canim cok teşekkürler simdi de kahverengi sari lekelerle ugrasiyorum progestani 2 ye cikardik korkuyorum yatıyorum artik ..allah kizini saglikla buyutmeyi nasip etsin sevgiler
İnşallah sıkı sıkı tutunur annesine. Hayırlısıyla kavuş da 9 ay yat hiç önemli değil.

Herkese mrb. Ben de bebeğimi 39. Haftada plesanta dekolman nedeniyle kaybettim 1.5 ay oldu ama hala kendime gelemedim. Ve maalesef doktor ihmali yüzünden kaybettim yavrumu.preeklampsi olduğum halde anlamamiş. İzmirde yaşıyorum karatasta aysel Zabit Taşer e gidiyodum. Bunu yazıyorum çünkü benim canım yandı başka kimsenin yanmasın o doktor yüzünden. Şimdi tabi ki yeni bi bebek istiyorum ama bi doktor 6 ay bi doktor 1 yil dedi kafam çok karıştı. Bana izmirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mıdır acaba

başın sağolsun canım. yine yeni biri gelince çok üzülüyorum 6 ay iyi bence. vücudunun toparlanması için, şimdi hemen istemen çok normal ama bi kendine gel canım önce. senin vücudun iyi olsunki yeni bebeğe hazır olsun

kızlar ben birşey soracağım size. preeklampsi geçirip geçirmediğinizi nasıl anladınız. beni bir korku sardı da. ya bende geçirdiysem diye. benimde birdenbire oldu herşey. hareketlerini hissetmemiştim gittim ve kaybettiğimi söylediler. son haftamdaydım.doktor neye bakarak söyledi geçirenlere. bana kimse birşey demedi.

Teşekkür ederim inş 6 ay beklerim yoksa bu aci dinmeyecek gibi. Benim elimde ve yüzümde çok ödemim vardı başım çok ağrıyodu tansiyonum yüksekti 20. Haftada ayrintili ultrasonda bı degerim yüksek cikmistı ve bebeğim 35. Haftadan sonra hiç kilo almadi. Tabi ben preeklampsi olduğumu daha sonra gittigim doktorlardan öğrendim maalesef...

Canm Allah sabir versin.ben de ayni sebepten ve ayni haftada bebegimi kaybettim.benim bebegim de son hafta kilosu ayni cikmisti.doktora sordum sorun yok dedi.ve ben de de ödem olmustu.n

Benim doktorum da 6 ay bekle dedi.ama beklemek kolay mi sanki.her gec3n gün kuzim biraz daha büyümüş olacaktı deyip kahroluyorum iste.

Canm Allah sabir versin.ben de ayni sebepten ve ayni haftada bebegimi kaybettim.benim bebegim de son hafta kilosu ayni cikmisti.doktora sordum sorun yok dedi.ve ben de de ödem olmustu.n
Teşekkür ederim ben de ölümden döndum işin kötüsü uzun bi süre yoğun bakımda kaldım..tekrar hamile ne zaman kalabilirim sürekli bunu araştıriyorum gerçekten hiç iyi değilim...

Teşekkür ederim ben de ölümden döndum işin kötüsü uzun bi süre yoğun bakımda kaldım..tekrar hamile ne zaman kalabilirim sürekli bunu araştıriyorum gerçekten hiç iyi değilim...
Canm cok gecmis olsun.benim tam 4 ay önce oldu.cok kanaman oldu mu?sezaryan oldun demi?bol bol dua et canm.bi imtihan bu.ins atlatiriz.bi arkadasm yaklasik 18 yil önce ilk bebeginde aynı durumu yaşamış.ve su anda 3 kizi var.Rabbim bi daha yasatmasn ayni acıyı.ve kucagimiza alabilecegimiz baska evlatlarmz olur ins

İnş tek umudumuz yeni evlatlarımız..benim dışarı kanamam olmadı hiç ama karnım çok ağrıdı.hemen sezeRyana aldılar. Şimdi bi doktora daha gidicem bakalım o diyecek. Birinin bana bu acının geçeceğine inandirmasina çok ihtiyacım var..

Başın sağolsun canım Rabbim sabrını bol versin sezeryan mı oldun bende izmirdeyim kendi doktorumu tavsiye edebilirim ahmet seçkin önoğlu şirinyer de benim de bebeğim melek olalı yarın tam 6 ay oluyor bugün içim öyle buruk ki benim yavrum doğduktan bir hafta sonra vefat etti sarılık için yatırdık malesef sebebi bile belli değil bu arada nasıl bu kadar süre geçti anlamadım inan hala Ağlıyorum benim doktorum daha kırkım çıkar çıkmaz hamile kal bile dedi ama 2 ay ben bekledim sonra da bir kimyasal yaşadım hala bişey yok nasip inşallah çok bekletmez Rabbim

ŞİMDİ sen nasıl deli gibi bebek istiyor sundur aklın karmakarışık ne yapacağını şaşırmışsındır o kadar zor ki Rabbim yardım etsin hepimize inşallah kucaklarımız dolar en hayırlı zamanda bugün benim iş yerinde 2 arkadaş doğum yaptı bebeklerin resimlerine bile bakamadım o kadar canım yandı ki bahçeye çıkıp ağladım sadece Boynumuz çok bükük zaman geçtikçe insanın acısı artıyor inşallah acımızı azaltacak yavrularımız olur

Evet aynen öyleyim sanki kimse beni anlamıyor..canım çok yanıyor dayanamayacakmisim gibi geliyor.ben disari bile çıkmak istemiyorum bebek hamile görmek isetmiyorum. Hayata dönmek istiyorum ama olmuyor işte. Buraya yazmak nedense ii geldi çünkü evlat acısını gerçeken yaşayan anliyor.bu arada sezeryan oldum evet.dua etmekten başka şey gelmiyor elimizden

Bi de doktor dün en az 1 yıl bekle deyince çok üzüldüm..geçen gittigim doktor 6 ay demişti..bunu neye göre diyolar bilmiyorum.

Başın saolsun canım benimde 34 haftada birden kalbi durdu bebeğimin o sırada bana da hayat durdu sanki zaman geçtikçe unutmuyorsun ama acınla yaşamaya alışıyorsun bende ilk doğum yaptığımda hep buraya yazdım burdakileri okudum ve benimle aynı düşünen aynı acıları yaşayan insanlar beni o kadar rahatlattı ki bebeklerimiz melek hem de bize cennetin kapısını araladılar cok şükür. Lütfen etraftaki insanları takma ileri geri konuşmalarını sallama ve kafana takma... Insanlar konuşurlar sadece acını azaltmak yerine artırmayı tercih ediyor bazıları dediğin gibi dua etmekten başka birsey gelmiyor elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…