Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

NE kadar duygulandım acı çok büyük bende hep diyorum nasıl dayanıyorum daha 2 saat önce bu yaşadıklarım bir kabus olsa diyordum ve uyanSam herşey bitse diyordum bende yavrumun her saniyesini aklıma kazımışım sanki koca bir ömür yaşamışım yavrumla beraber tekrar hamile olanlarınız var Rabbim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin bize yeni umutlarımızı göndersin

Canm ne guzel yazmissin.hepimiz ayni duyguları yasiyoruz.inşaallah yarm kalan hayallerini karninda kardesiyle yaşayacaksın.hem de kiymetini daha da fazla bilerek.biz diger annelerden daha farklı olacağız bebeklerimizle gecirecegimiz her anın daha da degerini bilecegiz.hem de oteki tarafta ins kaybettiklerimiz sinsuza kadar bebek olarak kalacaklar.onlar cennet kuşlarımz.

Insallah sende yakin zamanda yeniden hamile kalirsin canim. Tuhaf bi duygu ilki gibi olmuyor ama bu zor zamanlarimda icimde yeni bi bebegin can bulmasi tabi ki daha guclendirdi beni... ikinci hamilelik tuhaf bi sekilde mutluluk huzun kaygi ile geciyor. Ilkinee sadece mutluluk guzel hayaller vardi bu aciyi bilmiyoduk korku pek sarmiyodu icimizi simsi hareket edince mutlu oluyorum bazen kaybetigim yavrumun adiyla seslenesim geliyor ama son anda farkedip yutkunuyorum. Allah beterunden korusun baska acilar vermesin bize insalah...

Amin canim insallah... inana bana guc verende bu dunyanin baki olmamasi bi gun gocup gidicegiz elbet o gun geldiginde bana ellerini uzatacak bir melegimin oldugunu bilmek guc veriyor bana ve sabredip ayakta kalmami sagliyor. Bu inanc olmasa nasil dayanirdim bilmem. Allah hepimizin kucagini hu dunyada da dokdursun en hayirli zamanda hepinize saglikli omurlu ve hayirli evlatlar nasip etsin...

Amin inş biz de kucagimizda yavrularımızla anne oluruz bigün..

Canim ne kadar guzel anlatmissin nasil duygulandim anlatamam okurken icim yandi.Duygularimiza tercuman olmus yazin.Surekli gecen sene bu zamanlar...kelimeleriyle baslayan cumlelerim var ama dogum gunu bir baska zor olacak benim icin yazini okurken de daha iyi anladim.Cennette bizi bekleyen bir yavrumuz var bununla teselli bulup sukrediyorum senin gibi baska elden ne gelir

Kızlar dogum yapalı 4 ay oluyo.hemen cocugum olsun istiyorum ama dikislerim de korkutuyo beni.hala ağrı sızı var.

Kızlar dogum yapalı 4 ay oluyo.hemen cocugum olsun istiyorum ama dikislerim de korkutuyo beni.hala ağrı sızı var.
Cnm bence 2 ay daha bekle çünkü eğer hamile kalır da bişey olursa bu kez daha çok üzülürsün vicdanin rahat etmez. Ben de deli gibi istiyorum ama daha 4 ay var benim baksana senin 2 ayın kalmış. Az önce okudum biri folik asit almak bile mutlu ediyo diye yemin ederim ben de öyleyim umut etmek öyle güzel ki..ya rahmimi alsalardı diyorum o zaman ne yapardim ki alinma ihtimalı çok yüksekmiş. Bu çok büyük bi aci gerçekten ama ve başka bi bebek olmadan da geçecek gibi durmuyo ama ii olmaya çalışırken ikinci bi acı yasamayalim. Böyle düşünüp teselli olmaktan ve sabretmekten başka çaremiz yok ne yazık ki..

Canm bizim yaşadığımız durumda anne kaybı da oluyormuş ve bazen anneyi kurtarmak icin rahim de aliniyormus.ben de cok şükür rahmim yerinde duruyo diyorum.Demek ki Rabbim bize tekrar evlat nasip edecek diyorum.canm geciyo zaman emin ol.ben ilk haftadan buraya bakıp kaybınn ustunden zaman gecenlete bile ozenmistim.senin de gecer icini ferah tut ve hep dua et.

Canım nasıl ağrın var dikiş yeri mi ağrıyor valla benim hiç ağrım olmadı şuan da yok acaba ben mi anormalim dıştan yapıştırma zaten benimde 6.aya girdik hala hamile değilim dikişten falan da korkmuyorum 4 aydır bekliyorum sadece bir kimyasal gebelik geçirdim hayırlısı böyle demekki p

Canm bi defasında ters bi hareket yapmistim ve icten bi nokta cok feci agrimisti.simdi de arada ayni yer sızlıyor.yani sadece bi noktada ağrı hissediyorum.normalde bu adetten sonra bebek dusunecektik.boyle olunca tereddüt ettim.yakın zamand bi kontrole gideyim.gerci doktorum 4 ya da 5 ay yeterli demisti

Ya aslinda ben bos yere bekliyorum.zaten hem2n hamile kalinmiyo.kizimda tam 22.ayda hamile kalmıştım.bebegim gec geldi erken gitti.karnimdayken kizim sen gelmeden de ven seni seviyor ve özlüyorum derdim.ahh kızıma hic doyamadm.hasretim daha da arttı..

Evet canım hemen hamile kalınmıyor mesala ben kaç ay oldu hala yok oğluma da öyle geç hamile kalmıştım kendini iyi hissediyorsan bence düşün çok beklemeyiz inşallah

Ben de o günü düşündükçe içim sıkışıyor. Hafta sonu o kadar çok özledim ki oğlumu... Ağlamamak için kendimi tutmaya çalıştım ama yok gözümden istemsiz bir şekilde yaşlar akmaya devam etti Eşim 3 ay daha sık dişini Aşkım, 3 ay boyunca sana üzülmek, ağlamak ve sinirlenmek yasak diyor. Ama elimde değil ki... Nasıl dayanayım, nasıl ağlamadan üzülmeden durayım. İlla ki geliyor aklıma oğlum, kardeşini ultrasonda her gördüğümde Mustafamı görüyorum sanki. O kadar çok benziyorlar ki... Rabbim aynı acılarla ne bizi ne de başka anneleri sınasın. Çok zor...

Ahhh canım arkadaşım ahhh... Yaktın içimi, kavurdun yüreğimi. Dediğin gibi takvimden silmek istiyorum ben de o günü. Hiç gelmesin istiyorum o gün. Nasıl dayanacağım diye şimdiden düşünmeye başladım... Rabbim hepimize dayanma gücü versin ve meleklerimizle ahirette kavuşmayı nasip etsin...

ben eşime bunu kaybedersen bi daha çocuk yapmam demişim.. eşim allah korusun öle deme dedi bende tövbe ettim.. büyük konuşmak istemiyorum. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş. bunu kucagimiza alacagi hissediyorum rüyamda bebek görüyorum hep. kucagimdaydi öle gördüm rabbim bu rüyayi gerçekleşirsin uzun ömürlü evlat olsun inş.
8+4um şu an midem bulaniyor bişey yiyemiyorum 4 kilo vermişim 8 haftada.:/

offf canım ağlattın benii. bende çok kötüyüm benimde bu cumartesi 1 yıl olacak. o gün napıcam nerelere atacağım kendimi bilmiyorumm dediğin gibi herkes unuttu ama anneleri olarak bizlerin acısı hep taze inşallah Allahım başka acıklar göstermez, karnımızdaki bebeklerimize sağlıklı uzun ömür verir.

bende hep öyle derdim ilk zamanlar. bunlar kabus uyanıcam ve karnımda yine bebeğim olacak derdim ama olmuyor işte kabus değil gerçekti .. bu fani dünyanın gerçeği...

bende hep öyle derdim ilk zamanlar. bunlar kabus uyanıcam ve karnımda yine bebeğim olacak derdim ama olmuyor işte kabus değil gerçekti .. bu fani dünyanın gerçeği...
Evet canım çok acı bi gerçek heran yüzyüze geldiğimiz bi gerçek artık bu acım geçsin istiyorum artık hiç birşey hissetmek istemiyorum inan çok yoruldum yeni bebeğim olsa nasıl olur bilmiyorum

Teşekkür ederim ben de ölümden döndum işin kötüsü uzun bi süre yoğun bakımda kaldım..tekrar hamile ne zaman kalabilirim sürekli bunu araştıriyorum gerçekten hiç iyi değilim...
canım çok geçmiş olsun. acele etme derim. önce sağlık .ve en önemlisi senin sağlıgın. yoğun bakımda yatmışsın bide uzun süre.kendini düşün önce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…