- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
NE kadar duygulandım acı çok büyük bende hep diyorum nasıl dayanıyorum daha 2 saat önce bu yaşadıklarım bir kabus olsa diyordum ve uyanSam herşey bitse diyordum bende yavrumun her saniyesini aklıma kazımışım sanki koca bir ömür yaşamışım yavrumla beraber tekrar hamile olanlarınız var Rabbim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin bize yeni umutlarımızı göndersinZaman geciyor mu,gecmiyor mu anlamiyorum... yuregim diyorum nasilda katlandin nasilda tas oldun dayandin kuzununu kolarina dogru duzgun alamadan topraga birakmaya... Her kes unutsada ben ve baban unutmadik dogum gununu cok hayallerimiz varken mezarina iki tas su dokmek oldu nasibimizcocuklara cikolata dagittim,agladim... iyi ki seni dogurmusum dedim yinede iyi ki senin annenim. 5 gunluk omrunde gordugum en guzel seydin. 25 temmuz gunu ruh gibi gezdim. Yarin gocup gittigin gun. ozlemek hic bu kadar acitmamisti kalbimi kavusmak mahsere kaldi... elimde olsa takvim yapragindan cikarip atardim bu gunu ama soz verdim kendime 30 temmuz yok benim icin sen hep kalbimdesin ve ben hep dogum gununu kutluycam yavrumun her saydigim yil kavusmamiza yaklastigimizi gisterecek bana. Boyle dusunup 1 yil daha gecti kavusmamiza az kaldi yavrum diycem yaslanamak acutmayacak icimi...kardesin can bukurken icimde bazen senin adinla seslenesim geluyor... olsun diyorum oglum, olsun Ali Baranim kadere isyan etmek olmaz bu dunyada Allah kardeslerinle belkide sinirli omur vericek bana insallah acilarini gostermez bize onlari buyutup guzel gunlerini gorelim babanla sonra gocup gelelim yanina tamda senin cennete uctugun zamandan orda devam edelim hayatimiza... Allahim sen yuregini sana acmis tum melek annelerinin sesini duy kimseye bu aciyi yasatma yasamis olan bizim gibi analara sabir ver bu gunumuzu unuturacak aci verme dogacak evlatlarimiza saglik omur ver iyi insanlar iyi kullar olmalarini nasip et bizlerede hayirli evlat olsunlar insallah... AMIN...
Canm ne guzel yazmissin.hepimiz ayni duyguları yasiyoruz.inşaallah yarm kalan hayallerini karninda kardesiyle yaşayacaksın.hem de kiymetini daha da fazla bilerek.biz diger annelerden daha farklı olacağız bebeklerimizle gecirecegimiz her anın daha da degerini bilecegiz.hem de oteki tarafta ins kaybettiklerimiz sinsuza kadar bebek olarak kalacaklar.onlar cennet kuşlarımz.Zaman geciyor mu,gecmiyor mu anlamiyorum... yuregim diyorum nasilda katlandin nasilda tas oldun dayandin kuzununu kolarina dogru duzgun alamadan topraga birakmaya... Her kes unutsada ben ve baban unutmadik dogum gununu cok hayallerimiz varken mezarina iki tas su dokmek oldu nasibimizcocuklara cikolata dagittim,agladim... iyi ki seni dogurmusum dedim yinede iyi ki senin annenim. 5 gunluk omrunde gordugum en guzel seydin. 25 temmuz gunu ruh gibi gezdim. Yarin gocup gittigin gun. ozlemek hic bu kadar acitmamisti kalbimi kavusmak mahsere kaldi... elimde olsa takvim yapragindan cikarip atardim bu gunu ama soz verdim kendime 30 temmuz yok benim icin sen hep kalbimdesin ve ben hep dogum gununu kutluycam yavrumun her saydigim yil kavusmamiza yaklastigimizi gisterecek bana. Boyle dusunup 1 yil daha gecti kavusmamiza az kaldi yavrum diycem yaslanamak acutmayacak icimi...kardesin can bukurken icimde bazen senin adinla seslenesim geluyor... olsun diyorum oglum, olsun Ali Baranim kadere isyan etmek olmaz bu dunyada Allah kardeslerinle belkide sinirli omur vericek bana insallah acilarini gostermez bize onlari buyutup guzel gunlerini gorelim babanla sonra gocup gelelim yanina tamda senin cennete uctugun zamandan orda devam edelim hayatimiza... Allahim sen yuregini sana acmis tum melek annelerinin sesini duy kimseye bu aciyi yasatma yasamis olan bizim gibi analara sabir ver bu gunumuzu unuturacak aci verme dogacak evlatlarimiza saglik omur ver iyi insanlar iyi kullar olmalarini nasip et bizlerede hayirli evlat olsunlar insallah... AMIN...
Insallah sende yakin zamanda yeniden hamile kalirsin canim. Tuhaf bi duygu ilki gibi olmuyor ama bu zor zamanlarimda icimde yeni bi bebegin can bulmasi tabi ki daha guclendirdi beni... ikinci hamilelik tuhaf bi sekilde mutluluk huzun kaygi ile geciyor. Ilkinee sadece mutluluk guzel hayaller vardi bu aciyi bilmiyoduk korku pek sarmiyodu icimizi simsi hareket edince mutlu oluyorum bazen kaybetigim yavrumun adiyla seslenesim geliyor ama son anda farkedip yutkunuyorum. Allah beterunden korusun baska acilar vermesin bize insalah...NE kadar duygulandım acı çok büyük bende hep diyorum nasıl dayanıyorum daha 2 saat önce bu yaşadıklarım bir kabus olsa diyordum ve uyanSam herşey bitse diyordum bende yavrumun her saniyesini aklıma kazımışım sanki koca bir ömür yaşamışım yavrumla beraber tekrar hamile olanlarınız var Rabbim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin bize yeni umutlarımızı göndersin
Amin canim insallah... inana bana guc verende bu dunyanin baki olmamasi bi gun gocup gidicegiz elbet o gun geldiginde bana ellerini uzatacak bir melegimin oldugunu bilmek guc veriyor bana ve sabredip ayakta kalmami sagliyor. Bu inanc olmasa nasil dayanirdim bilmem. Allah hepimizin kucagini hu dunyada da dokdursun en hayirli zamanda hepinize saglikli omurlu ve hayirli evlatlar nasip etsin...Canm ne guzel yazmissin.hepimiz ayni duyguları yasiyoruz.inşaallah yarm kalan hayallerini karninda kardesiyle yaşayacaksın.hem de kiymetini daha da fazla bilerek.biz diger annelerden daha farklı olacağız bebeklerimizle gecirecegimiz her anın daha da degerini bilecegiz.hem de oteki tarafta ins kaybettiklerimiz sinsuza kadar bebek olarak kalacaklar.onlar cennet kuşlarımz.
Amin inş biz de kucagimizda yavrularımızla anne oluruz bigün..canım çok geçmiş olsun.başın sağolsun.bende 37 haftalıkken kaybettim bebeğimi 4 ay önce normal doğum yaptım.benim doktorum normal yaptığın için 3 adetten sonra hamile kalabilirsin demişti.ama ben daha kendimi hazır hissetmiyorum.sezeryanadA 6 ay dio doktorlar.allah tez zamanda evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin.bizi bu dünyada yalnız bırakmasın.
Canim ne kadar guzel anlatmissin nasil duygulandim anlatamam okurken icim yandi.Duygularimiza tercuman olmus yazin.Surekli gecen sene bu zamanlar...kelimeleriyle baslayan cumlelerim var ama dogum gunu bir baska zor olacak benim icin yazini okurken de daha iyi anladim.Cennette bizi bekleyen bir yavrumuz var bununla teselli bulup sukrediyorum senin gibi baska elden ne gelirZaman geciyor mu,gecmiyor mu anlamiyorum... yuregim diyorum nasilda katlandin nasilda tas oldun dayandin kuzununu kolarina dogru duzgun alamadan topraga birakmaya... Her kes unutsada ben ve baban unutmadik dogum gununu cok hayallerimiz varken mezarina iki tas su dokmek oldu nasibimizcocuklara cikolata dagittim,agladim... iyi ki seni dogurmusum dedim yinede iyi ki senin annenim. 5 gunluk omrunde gordugum en guzel seydin. 25 temmuz gunu ruh gibi gezdim. Yarin gocup gittigin gun. ozlemek hic bu kadar acitmamisti kalbimi kavusmak mahsere kaldi... elimde olsa takvim yapragindan cikarip atardim bu gunu ama soz verdim kendime 30 temmuz yok benim icin sen hep kalbimdesin ve ben hep dogum gununu kutluycam yavrumun her saydigim yil kavusmamiza yaklastigimizi gisterecek bana. Boyle dusunup 1 yil daha gecti kavusmamiza az kaldi yavrum diycem yaslanamak acutmayacak icimi...kardesin can bukurken icimde bazen senin adinla seslenesim geluyor... olsun diyorum oglum, olsun Ali Baranim kadere isyan etmek olmaz bu dunyada Allah kardeslerinle belkide sinirli omur vericek bana insallah acilarini gostermez bize onlari buyutup guzel gunlerini gorelim babanla sonra gocup gelelim yanina tamda senin cennete uctugun zamandan orda devam edelim hayatimiza... Allahim sen yuregini sana acmis tum melek annelerinin sesini duy kimseye bu aciyi yasatma yasamis olan bizim gibi analara sabir ver bu gunumuzu unuturacak aci verme dogacak evlatlarimiza saglik omur ver iyi insanlar iyi kullar olmalarini nasip et bizlerede hayirli evlat olsunlar insallah... AMIN...
Cnm bence 2 ay daha bekle çünkü eğer hamile kalır da bişey olursa bu kez daha çok üzülürsün vicdanin rahat etmez. Ben de deli gibi istiyorum ama daha 4 ay var benim baksana senin 2 ayın kalmış. Az önce okudum biri folik asit almak bile mutlu ediyo diye yemin ederim ben de öyleyim umut etmek öyle güzel ki..ya rahmimi alsalardı diyorum o zaman ne yapardim ki alinma ihtimalı çok yüksekmiş. Bu çok büyük bi aci gerçekten ama ve başka bi bebek olmadan da geçecek gibi durmuyo ama ii olmaya çalışırken ikinci bi acı yasamayalim. Böyle düşünüp teselli olmaktan ve sabretmekten başka çaremiz yok ne yazık ki..Kızlar dogum yapalı 4 ay oluyo.hemen cocugum olsun istiyorum ama dikislerim de korkutuyo beni.hala ağrı sızı var.
Canm bizim yaşadığımız durumda anne kaybı da oluyormuş ve bazen anneyi kurtarmak icin rahim de aliniyormus.ben de cok şükür rahmim yerinde duruyo diyorum.Demek ki Rabbim bize tekrar evlat nasip edecek diyorum.canm geciyo zaman emin ol.ben ilk haftadan buraya bakıp kaybınn ustunden zaman gecenlete bile ozenmistim.senin de gecer icini ferah tut ve hep dua et.Cnm bence 2 ay daha bekle çünkü eğer hamile kalır da bişey olursa bu kez daha çok üzülürsün vicdanin rahat etmez. Ben de deli gibi istiyorum ama daha 4 ay var benim baksana senin 2 ayın kalmış. Az önce okudum biri folik asit almak bile mutlu ediyo diye yemin ederim ben de öyleyim umut etmek öyle güzel ki..ya rahmimi alsalardı diyorum o zaman ne yapardim ki alinma ihtimalı çok yüksekmiş. Bu çok büyük bi aci gerçekten ama ve başka bi bebek olmadan da geçecek gibi durmuyo ama ii olmaya çalışırken ikinci bi acı yasamayalim. Böyle düşünüp teselli olmaktan ve sabretmekten başka çaremiz yok ne yazık ki..
Canım nasıl ağrın var dikiş yeri mi ağrıyor valla benim hiç ağrım olmadı şuan da yok acaba ben mi anormalim dıştan yapıştırma zaten benimde 6.aya girdik hala hamile değilim dikişten falan da korkmuyorum 4 aydır bekliyorum sadece bir kimyasal gebelik geçirdim hayırlısı böyle demekki pKızlar dogum yapalı 4 ay oluyo.hemen cocugum olsun istiyorum ama dikislerim de korkutuyo beni.hala ağrı sızı var.
Canm bi defasında ters bi hareket yapmistim ve icten bi nokta cok feci agrimisti.simdi de arada ayni yer sızlıyor.yani sadece bi noktada ağrı hissediyorum.normalde bu adetten sonra bebek dusunecektik.boyle olunca tereddüt ettim.yakın zamand bi kontrole gideyim.gerci doktorum 4 ya da 5 ay yeterli demistiCanım nasıl ağrın var dikiş yeri mi ağrıyor valla benim hiç ağrım olmadı şuan da yok acaba ben mi anormalim dıştan yapıştırma zaten benimde 6.aya girdik hala hamile değilim dikişten falan da korkmuyorum 4 aydır bekliyorum sadece bir kimyasal gebelik geçirdim hayırlısı böyle demekki p
Evet canım hemen hamile kalınmıyor mesala ben kaç ay oldu hala yok oğluma da öyle geç hamile kalmıştım kendini iyi hissediyorsan bence düşün çok beklemeyiz inşallahYa aslinda ben bos yere bekliyorum.zaten hem2n hamile kalinmiyo.kizimda tam 22.ayda hamile kalmıştım.bebegim gec geldi erken gitti.karnimdayken kizim sen gelmeden de ven seni seviyor ve özlüyorum derdim.ahh kızıma hic doyamadm.hasretim daha da arttı..
bende çocuk yapmayı cesaret edememdaha çok korkacagim..
aynen dediği gibi sabretmişim katlanmişim.. işte rabbim dayanma gücü veriyor.
1 ay sora oğlumun doğum günü..
o gün idari izinim olucak. 30 agustos zafer bayrami..
mahalledeki çocuklara çikolata dagitcam. oğlum öteki dünyada mutlu olsun diye..
o gün doğum günü kutlayamadiğim için.. pastasini bile yiyemediği için..
ALLAH korusun. inşallah karnımızdakiler sağlıkla uzun ömürle doğarlar.bende yaşıtlarını görünce çok kö tü oluyorum bakamıyorum hiç, en kötüsü haftaya cumartesi kaybettiğim gün. napıcamm bilmiyorum. normalde izne çıkcaktım burda duramam diye. izinleri de iptal ettiler. çakıldık buraya
Zaman geciyor mu,gecmiyor mu anlamiyorum... yuregim diyorum nasilda katlandin nasilda tas oldun dayandin kuzununu kolarina dogru duzgun alamadan topraga birakmaya... Her kes unutsada ben ve baban unutmadik dogum gununu cok hayallerimiz varken mezarina iki tas su dokmek oldu nasibimizcocuklara cikolata dagittim,agladim... iyi ki seni dogurmusum dedim yinede iyi ki senin annenim. 5 gunluk omrunde gordugum en guzel seydin. 25 temmuz gunu ruh gibi gezdim. Yarin gocup gittigin gun. ozlemek hic bu kadar acitmamisti kalbimi kavusmak mahsere kaldi... elimde olsa takvim yapragindan cikarip atardim bu gunu ama soz verdim kendime 30 temmuz yok benim icin sen hep kalbimdesin ve ben hep dogum gununu kutluycam yavrumun her saydigim yil kavusmamiza yaklastigimizi gisterecek bana. Boyle dusunup 1 yil daha gecti kavusmamiza az kaldi yavrum diycem yaslanamak acutmayacak icimi...kardesin can bukurken icimde bazen senin adinla seslenesim geluyor... olsun diyorum oglum, olsun Ali Baranim kadere isyan etmek olmaz bu dunyada Allah kardeslerinle belkide sinirli omur vericek bana insallah acilarini gostermez bize onlari buyutup guzel gunlerini gorelim babanla sonra gocup gelelim yanina tamda senin cennete uctugun zamandan orda devam edelim hayatimiza... Allahim sen yuregini sana acmis tum melek annelerinin sesini duy kimseye bu aciyi yasatma yasamis olan bizim gibi analara sabir ver bu gunumuzu unuturacak aci verme dogacak evlatlarimiza saglik omur ver iyi insanlar iyi kullar olmalarini nasip et bizlerede hayirli evlat olsunlar insallah... AMIN...
offf canım ağlattın benii. bende çok kötüyüm benimde bu cumartesi 1 yıl olacak. o gün napıcam nerelere atacağım kendimi bilmiyorummZaman geciyor mu,gecmiyor mu anlamiyorum... yuregim diyorum nasilda katlandin nasilda tas oldun dayandin kuzununu kolarina dogru duzgun alamadan topraga birakmaya... Her kes unutsada ben ve baban unutmadik dogum gununu cok hayallerimiz varken mezarina iki tas su dokmek oldu nasibimizcocuklara cikolata dagittim,agladim... iyi ki seni dogurmusum dedim yinede iyi ki senin annenim. 5 gunluk omrunde gordugum en guzel seydin. 25 temmuz gunu ruh gibi gezdim. Yarin gocup gittigin gun. ozlemek hic bu kadar acitmamisti kalbimi kavusmak mahsere kaldi... elimde olsa takvim yapragindan cikarip atardim bu gunu ama soz verdim kendime 30 temmuz yok benim icin sen hep kalbimdesin ve ben hep dogum gununu kutluycam yavrumun her saydigim yil kavusmamiza yaklastigimizi gisterecek bana. Boyle dusunup 1 yil daha gecti kavusmamiza az kaldi yavrum diycem yaslanamak acutmayacak icimi...kardesin can bukurken icimde bazen senin adinla seslenesim geluyor... olsun diyorum oglum, olsun Ali Baranim kadere isyan etmek olmaz bu dunyada Allah kardeslerinle belkide sinirli omur vericek bana insallah acilarini gostermez bize onlari buyutup guzel gunlerini gorelim babanla sonra gocup gelelim yanina tamda senin cennete uctugun zamandan orda devam edelim hayatimiza... Allahim sen yuregini sana acmis tum melek annelerinin sesini duy kimseye bu aciyi yasatma yasamis olan bizim gibi analara sabir ver bu gunumuzu unuturacak aci verme dogacak evlatlarimiza saglik omur ver iyi insanlar iyi kullar olmalarini nasip et bizlerede hayirli evlat olsunlar insallah... AMIN...
bende hep öyle derdim ilk zamanlar. bunlar kabus uyanıcam ve karnımda yine bebeğim olacak derdim ama olmuyor işteNE kadar duygulandım acı çok büyük bende hep diyorum nasıl dayanıyorum daha 2 saat önce bu yaşadıklarım bir kabus olsa diyordum ve uyanSam herşey bitse diyordum bende yavrumun her saniyesini aklıma kazımışım sanki koca bir ömür yaşamışım yavrumla beraber tekrar hamile olanlarınız var Rabbim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin bize yeni umutlarımızı göndersin
Evet canım çok acı bi gerçek heran yüzyüze geldiğimiz bi gerçek artık bu acım geçsin istiyorum artık hiç birşey hissetmek istemiyorum inan çok yoruldum yeni bebeğim olsa nasıl olur bilmiyorumbende hep öyle derdim ilk zamanlar. bunlar kabus uyanıcam ve karnımda yine bebeğim olacak derdim ama olmuyor iştekabus değil gerçekti .. bu fani dünyanın gerçeği...
canım çok geçmiş olsun. acele etme derim. önce sağlık .ve en önemlisi senin sağlıgın. yoğun bakımda yatmışsın bide uzun süre.kendini düşün önce .Teşekkür ederim ben de ölümden döndum işin kötüsü uzun bi süre yoğun bakımda kaldım..tekrar hamile ne zaman kalabilirim sürekli bunu araştıriyorum gerçekten hiç iyi değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?