Ah canım benim hemen hemen aynı problemleri yaşamışız. Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın... Ben de Dr. ihmalinden kaybettim oğlumu 36.haftada. Ben de preeklampsi geçirmişim ama Dr.um anlamamış. 34.haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başlamıştım. Benim de tüm vücudum şişmişti ödemden. Ayaklarım resmen dev ayağı gibi olmuştu ama buna rağmen Dr.um her şey normal dedi. Hatta bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce acilden giriş yapmıştım bebeğim hiç hareket etmiyor diye. Kendi Dr.um nöbetçiymiş, NST'ye soktu, ultrasona soktu ve bir şey yok deyip gönderdi. 3 gün sonra da bebeğimin kalbi durdu
Ben de bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim preeklampsi geçirdiğimi. İşin garip tarafı benim hiç tansiyonum çıkmadı ama ödem çok fazlaydı. Bebeğimi kaybettiğim gün idrar testi yapmış Dr. protein çıkmış. Daha sonra başka Dr.lara gittim. Kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti doğumu yaptıran Dr. çünkü bebeğimin plesantasında kan pıhtıları varmış. Genetik testleri yaptırdım ve ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı

Bebeğimi hem preeklampsi hem de pıhtılaşmadan kaybetmişim. Güzel oğlum ikisine birden dayanamamış

Bence kesinlikle sen de bu testleri yaptır canım. Eğer yaptırmak istersen ayrıntılı olarak veririm testleri sana. Sende de kesinlikle pıhtılaşma çıkacak bence...
Canım idrar testi yaptır. Özellikle 20.haftadan sonra 15 günde bir, 28.haftadan sonra da her hafta. İdrarda protein kaçağı olması en belirgin özelliği. Sağlık ocağında cihaz varsa yaptır, test kiti varsa sakın orada yaptırma çünkü hatalı sonuçlar çıkabiliyor test kitlerinde. Ben 15 günde bir yaptırıyorum. Tansiyonum normal, ama benim Mustafamda da hiç tansiyonum çıkmamıştı ve ona rağmen preeklampsi geçirmiştim. İdrar testi yaptır, en garantisi...