Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

toprakim- Canm benim okuduğum da o kadar üzüldüm ki anlatamam Rabbim sabır versin güç versin en kısa zaman da da kucağına alacağın yavrunu nasip etsin cumlemize insallah...
Yaşadıklarımız cok cok zor... ben de hem bebegimi hem babami düşünüyorum 1 ağustosta kemoterapi alicak babam hersey ust uste geldi ve bu ayn 31inde de canımın canını kaybedeli bir yıl olucak... hala korkularm var endişelerim var ama umudum da var...sen de hic umudunu kaybetme canm hep aynı şeyler olmuycak biz de mutlu olucaz hiçbirimiz kaybetmeyelim elbet güzel günler mutlu günler gelicektir.
"Herşey üstüne gelip seni dayanamayacagn vakte getirdigin de sakın vazgeçme! iste orası kaderinin değişeceği noktadır" demiş Mevlâna,ne güzel de demiş inaniyrm ki hepimizin cok guzel geleceği olucak mükafatını göreceğiz yaşadıklarımızın, sadece ihtiyacımız olan 'sabır ve dua'dr Rabbim bütün melek annelerine yardm etsin güzellikler nasip etsin...

Öncelikler herkese merhaba hepimizin başısağolsun...
yaşamayan bilemez bu acıyı aynı acıyı yaşan bilir(ki düşmanım bile yaşamasın) hergün oğlumda olsaydı diye düşünmediğim gün yok.ben 20.haftamda kontrolde gittiğim de kalp atışlarını olmadığını yaklaşık 3 haftadır öldüğü öğrendim.ilk hamileliğimdi. ne hayaller kurmuştum ama nerden bilebilirdim bu hayallerimin kısa süreceğini daha 2 ay anca oldu acım çok yeni gerçi bu acı eskir mi de sanki.benimle hamile kalan arkadaşlarımı gördükçe daha bi canım yanıyor. kesinlikle isyan etmiyorum sabretmekten başka yapabilceğim birşey yok bu dönemde etrafımdakilerin beni teselli bile etmesini istemiyorum yaşınız genç daha olur, şehit annelerini düşün gibi cümlelerden çok sıkıldım tamam da benim de acım büyük canım yanıyor rabbim ferahlık versin sabır versin hepimize kucaklarımızı boş koymasın inşallah.

Canim hepimiz zor gunler gecirdik ve gecirmeye devam ediyoruz cok sukur bin sukur yeniden hamileyiz ama dedigin gibi icimizdeki canlar ne kadar mutlu etsede bizi yasayamadigimiz hasret kaldigimiz yavrularimiza ozlemimizde o kadar cok... bende bazdn karnimda hareket ettimce konusuyorum deniz olsun dedim adi ama bazen ali baranim diyesim geliyor... sonra gozledim doluyor... haftalar cabubcak gecsin isterken bazende gecmesin iztiyorum oglumu dogumdan sonra kaybettim ben korkum durtuyor beni ama sonra Allaha yalvariyorum verende sensin alanda ne olur bizi ayni acilarla sinama ve beterinden koru diye... bazen mutlu oluyorum oglumla konusuyorum bazen ali baranim olsaydi nasil olurdu diye hayallere daliyorum. Ne yaparsak ne dilersek bos kaderimizde ne varsa onu yasiycagiz. Allah hakimizda hayirli olani nasip etsin. Insallah dogacak yavrullarimiz omurlu olur saglikli hagirli olur... vakti gelincede meleklerimizd kavusturur insallah bizi

Canim ne desek ne soylesek bos oyle uzuldum ki dua etmekten baska bi sey gelmiyor elden Allah bi daha boyle acilarla sinamasin insallah.. umarim genetik testlerin temiz cikar. Iki tane melegin var artik. Allah saglikli hayirli omurlu evlatlarla yeniden doldursin kucahini

Canım basınsagolsun.ve Rabbim sabır versin.senin acını ancak biz anlarz canm.insann karnının bosaldikran sonra kucaginin da bos kalması gercekten cok acı.sabretmekten ve dua etmekten başka bisey gelmiyo elimizden.

Başın sağolsun canım allah tekrarından korusun inşallah

Bu 2016 yılı hiç uğurlu gelmedi önce bebeğimi kaybettim ona üzülürken kayınbabam kanser olduğunu öğrendik şok olduk tam o psikolojiye alışırken kimyasal gebelik geçirdim yine bunalıma girdim ağlıyorken ülkemizin başına gelenlere bakın allahım sen yardım et bu zoran günler çabucak gider ve hepimiz mutlu oluruz inşallah

Rabbim sana bin kat fazla sabır versin seni çok iyi anlıyorum inşallah bu kara Günlerimiz in aydınlık Sabahlarına kavuşuruz elbet bizimde yüzümüz gülecek

Canım basınsagolsun.ve Rabbim sabır versin.senin acını ancak biz anlarz canm.insann karnının bosaldikran sonra kucaginin da bos kalması gercekten cok acı.sabretmekten ve dua etmekten başka bisey gelmiyo elimizden.

Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın inşaallah canım bu acıyı yaşan bilir

Merhaba arkadaşlar Bugün kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki. Sırt ağrım var, kaç sabahtır mide bulantısıyla uyanıyorum. Neyse ki elmayla bastırıyorum. Kullandığım ilaçlar mahvetti beni. Dostinex, klomen, coraspin, folik asit... Günüm geçmiş olsa hamilelikten diyecem ama :) Sanırım midem de artık isyanlarda...

Canım dostinex kullanırken hamile kalma demişti doktorum benimde prolaktin im yüksekti önce bu ilacı kullandım bittikten sonra hamile kaldım istersen doktora bir sor

Canım dostinex kullanırken hamile kalma demişti doktorum benimde prolaktin im yüksekti önce bu ilacı kullandım bittikten sonra hamile kaldım istersen doktora bir sor
Yarına adetimi bekliyorum. Artık bakıcam adet görürsem doktora gidip tekrar tahlil istiycem hormon düzelmiş mi diye. O zaman da sorarım senin dediğini. Dostinexten 1 tabletim kaldı.

bende çokk ama çok halsizim, halsizliğim hiç geçmiyor. işe ağlayarak geliyorum nerdeyse. daha da bugün pazartesi

ben devlet kurundayim..
Ohal nedeniyle 3 ay izin yasaklandi..
hastaneye gidemiycek miyim? hastalanirsam rahatsizlanirsam işten mi atilacak...
nedense izin almam zorlaşti.. haftasonu cts günü alacagim sanirim...
oğlumun doğum gününe 1 ay kaldi.. zafer bayrami denk geliyor.. mezarina gidemiycem. babasi gitsin..
o gün marketten çikolata alip mahalle çocuklara dagitmayi düşünüyorum.
ağlayamiyorum bebegim etkileniyor. etkilenmesini de istemiyorum..
bu bebek kalsin.. hep dua ediyorum.. hamileliğimin 8. haftasi içindeyim şu an.. çok şükür sorun yok rabbim kucagimiza almaya nasip etsin.. en büyük dilegim bu.

bende çokk ama çok halsizim, halsizliğim hiç geçmiyor. işe ağlayarak geliyorum nerdeyse. daha da bugün pazartesi
bendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...
çok uyuyorum neredeyse... kimseyede hamile olduğumu sölemedim.. aileler dişinda..
bilsin istemiyorum.. fesahlik hasetlik kişiler benden uzak olsun...

bendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...
çok uyuyorum neredeyse... kimseyede hamile olduğumu sölemedim.. aileler dişinda..
bilsin istemiyorum.. fesahlik hasetlik kişiler benden uzak olsun...
Kucağınıza alırsınız hayırlısıyla inşallah. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…