- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Günaydın canım. Hayırlı Cumalar herkese...günaydın arkadaşlar. hayırlı cumalar inşallah
Canim hepimiz zor gunler gecirdik ve gecirmeye devam ediyoruz cok sukur bin sukur yeniden hamileyiz ama dedigin gibi icimizdeki canlar ne kadar mutlu etsede bizi yasayamadigimiz hasret kaldigimiz yavrularimiza ozlemimizde o kadar cok... bende bazdn karnimda hareket ettimce konusuyorum deniz olsun dedim adi ama bazen ali baranim diyesim geliyor... sonra gozledim doluyor... haftalar cabubcak gecsin isterken bazende gecmesin iztiyorum oglumu dogumdan sonra kaybettim ben korkum durtuyor beni ama sonra Allaha yalvariyorum verende sensin alanda ne olur bizi ayni acilarla sinama ve beterinden koru diye... bazen mutlu oluyorum oglumla konusuyorum bazen ali baranim olsaydi nasil olurdu diye hayallere daliyorum. Ne yaparsak ne dilersek bos kaderimizde ne varsa onu yasiycagiz. Allah hakimizda hayirli olani nasip etsin. Insallah dogacak yavrullarimiz omurlu olur saglikli hagirli olur... vakti gelincede meleklerimizd kavusturur insallah biziCanım benim bu şekilde olman çok normal. Ben de aynı durumdayım. Örneğin İzmir'e her gittiğimde bebeğimin ölümünden sonra karşılaşmadığım akrabalarımla karşılaşacağım ve bana başın sağ olsun diyecekler diye çok korkuyorum
Dün gece de çok garip bir rüya gördüm. Birileriyle saklambaç oynuyoruz yine büyük halimizle, sonra ben bir yere saklanıyorum ve saklandığım yerde bir çift daha vardı. Kadın nedense eşini benden kıskanıyor ve oradan gitmemi istiyor. Ben de diyorum ki neden senin eşine ilgi duyayım, ben çok büyük bir aşk evliliği yaptım ve eşimi çok seviyorum. Ayrıca bebeğimiz de olacak çok mutluyum, diyorum. Sonra kadın demez mi ilk bebeğini kaybetmişken nasıl mutlu olabiliyorsun diye. Benim o an nevrim dönüyor ve sinirden hem ağlıyorum, hem de kadını saçlarından tutup dövmeye başlıyorum sen bana nasıl böyle bir şey dersin diye...
Gerçekten Metehan içimde hareket ettikçe çok mutlu oluyorum. Onunla abisiyle konuştuğum gibi konuşuyor, seviyor, okşuyorum. Ama oğlum Mustafam aklıma geliyor sonra ve gözlerim doluyor, ağlamaya başlıyorum. Sonra diyorum Yasemin iyi olmalısın, aynı şeyleri yaşamamak için iyi ve mutlu olmalısın diyor ve toparlamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü bana sinir, üzüntü ve stres yasak. Tansiyonumun çıkmaması gerekiyor. Bilinç altımda da demek ki mutlu olabildiğim için kendimi suçluyorum diye düşünüyorum bu rüyadan dolayı...
Canim ne desek ne soylesek bos oyle uzuldum ki dua etmekten baska bi sey gelmiyor elden Allah bi daha boyle acilarla sinamasin insallah.. umarim genetik testlerin temiz cikar. Iki tane melegin var artik. Allah saglikli hayirli omurlu evlatlarla yeniden doldursin kucahiniŞükür Canım iyi diyelim.hayırlısı olsun insallah en yakın zamanda rabbim gönlüne göre versin. Benim 3hafta kadar önce gebeliğim sonlandı. Tesadüfen 10.hafada kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendim.hiç bir belirti de göstermedi. Dr ilk kaybın ve 2.kaybın o kadar birbirinden farklı ki bir sebebe bağlamam mümkün degil ama patolojiye göndericem incelensin sonuca göre yolumuzu çizeriz dedi. Genetik test falanda yapılacak ama Dr Um sanmıyorum bir sorun çıkacağını çünkü sağlıklı olarak ilk Bebeğin dünyaya geldi dedi. Artık ne düşünüceğimi bilemez oldum. Rabbim beterinden korusun ne diyim veren de o alan da. Yazmak istemedim sizleri etkilememek için ama sorunca yazma gereği duydum
Canım basınsagolsun.ve Rabbim sabır versin.senin acını ancak biz anlarz canm.insann karnının bosaldikran sonra kucaginin da bos kalması gercekten cok acı.sabretmekten ve dua etmekten başka bisey gelmiyo elimizden.Öncelikler herkese merhaba hepimizin başısağolsun...
yaşamayan bilemez bu acıyı aynı acıyı yaşan bilir(ki düşmanım bile yaşamasın) hergün oğlumda olsaydı diye düşünmediğim gün yok.ben 20.haftamda kontrolde gittiğim de kalp atışlarını olmadığını yaklaşık 3 haftadır öldüğü öğrendim.ilk hamileliğimdi. ne hayaller kurmuştum ama nerden bilebilirdim bu hayallerimin kısa süreceğini daha 2 ay anca oldu acım çok yeni gerçi bu acı eskir mi de sanki.benimle hamile kalan arkadaşlarımı gördükçe daha bi canım yanıyor. kesinlikle isyan etmiyorum sabretmekten başka yapabilceğim birşey yok bu dönemde etrafımdakilerin beni teselli bile etmesini istemiyorum yaşınız genç daha olur, şehit annelerini düşün gibi cümlelerden çok sıkıldım tamam da benim de acım büyük canım yanıyor rabbim ferahlık versin sabır versin hepimize kucaklarımızı boş koymasın inşallah.
Başın sağolsun canım allah tekrarından korusun inşallahÖncelikler herkese merhaba hepimizin başısağolsun...
yaşamayan bilemez bu acıyı aynı acıyı yaşan bilir(ki düşmanım bile yaşamasın) hergün oğlumda olsaydı diye düşünmediğim gün yok.ben 20.haftamda kontrolde gittiğim de kalp atışlarını olmadığını yaklaşık 3 haftadır öldüğü öğrendim.ilk hamileliğimdi. ne hayaller kurmuştum ama nerden bilebilirdim bu hayallerimin kısa süreceğini daha 2 ay anca oldu acım çok yeni gerçi bu acı eskir mi de sanki.benimle hamile kalan arkadaşlarımı gördükçe daha bi canım yanıyor. kesinlikle isyan etmiyorum sabretmekten başka yapabilceğim birşey yok bu dönemde etrafımdakilerin beni teselli bile etmesini istemiyorum yaşınız genç daha olur, şehit annelerini düşün gibi cümlelerden çok sıkıldım tamam da benim de acım büyük canım yanıyor rabbim ferahlık versin sabır versin hepimize kucaklarımızı boş koymasın inşallah.
Rabbim sana bin kat fazla sabır versin seni çok iyi anlıyorum inşallah bu kara Günlerimiz in aydınlık Sabahlarına kavuşuruz elbet bizimde yüzümüz gülecekamin canım teşekkür ederim.
umudunu hiç kaybetme Canım gün doğmadan neler doğar. İnsanız ve hayatta herşeyi görüp yaşıyoruz rabbim Beterinden korusun. 3 ay 5ay gibi bir süre vermiyorum sonuçlara göre hareket ederiz o kadar beklemeye gerek yok dedi dr.
amin Canım.evet üzücü ve yıpratıcı bir süreç.ne diyelim nasip iste
ne kadar zor ne kadar üzücü seyler yasasakta hep bi umut var işte Canım.bu dünyaya nasibi olan geliyor elden Gelen bir şey yok.sabrediyoruz ,dua ediyoruz ,seyrediyoruz
inşallah canım. Herşey hemen güzel olsun yoluna girsin istiyoruz ama bazen sabretmek beklemek gerekiyor .dediğin gibi vardır bir hayır.çok sevinirim bana da dua edersen .hep dualarımdasınz
Canım basınsagolsun.ve Rabbim sabır versin.senin acını ancak biz anlarz canm.insann karnının bosaldikran sonra kucaginin da bos kalması gercekten cok acı.sabretmekten ve dua etmekten başka bisey gelmiyo elimizden.
Başın sağolsun canım allah tekrarından korusun inşallah
Canım dostinex kullanırken hamile kalma demişti doktorum benimde prolaktin im yüksekti önce bu ilacı kullandım bittikten sonra hamile kaldım istersen doktora bir sorMerhaba arkadaşlar Bugün kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki. Sırt ağrım var, kaç sabahtır mide bulantısıyla uyanıyorum. Neyse ki elmayla bastırıyorum. Kullandığım ilaçlar mahvetti beni. Dostinex, klomen, coraspin, folik asit... Günüm geçmiş olsa hamilelikten diyecem ama :) Sanırım midem de artık isyanlarda...
Yarına adetimi bekliyorum. Artık bakıcam adet görürsem doktora gidip tekrar tahlil istiycem hormon düzelmiş mi diye. O zaman da sorarım senin dediğini. Dostinexten 1 tabletim kaldı.Canım dostinex kullanırken hamile kalma demişti doktorum benimde prolaktin im yüksekti önce bu ilacı kullandım bittikten sonra hamile kaldım istersen doktora bir sor
bende çokk ama çok halsizim, halsizliğim hiç geçmiyor. işe ağlayarak geliyorum nerdeyse. daha da bugün pazartesiMerhaba arkadaşlar Bugün kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki. Sırt ağrım var, kaç sabahtır mide bulantısıyla uyanıyorum. Neyse ki elmayla bastırıyorum. Kullandığım ilaçlar mahvetti beni. Dostinex, klomen, coraspin, folik asit... Günüm geçmiş olsa hamilelikten diyecem ama :) Sanırım midem de artık isyanlarda...
bendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...bende çokk ama çok halsizim, halsizliğim hiç geçmiyor. işe ağlayarak geliyorum nerdeyse. daha da bugün pazartesi
1 günüm geçti bakalım bu ay olmuş mu? Tahlil yapmadım henüz. Dün ufaktan sancı vardı sabah. O andan beri de hiç sancı yok.bende çokk ama çok halsizim, halsizliğim hiç geçmiyor. işe ağlayarak geliyorum nerdeyse. daha da bugün pazartesi
Kucağınıza alırsınız hayırlısıyla inşallah. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.bendede halsizlik var hiç çalışasim gelmiyor...
çok uyuyorum neredeyse... kimseyede hamile olduğumu sölemedim.. aileler dişinda..
bilsin istemiyorum.. fesahlik hasetlik kişiler benden uzak olsun...
amin cümlemizde inşallah.Kucağınıza alırsınız hayırlısıyla inşallah. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?