Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Bu ay adetim epey gecikti. Söktürücü bildiğiniz bir kür/bitkisel çözüm var mı?
ada cayi , coban cantasi,aslan pencesi , hayit tohumu ve civan percemi. Bunları aynı miktarlarda alıp (100er gr gibi) robattan geçiriyorsun. Daha sonra bu karışımı sabah akşam aç karnına kaynamış suyun içine bir çorba kaşığı atıp içiyorsun.

Canım Zelal böyle bir karışım paylaşmıştı ama bu adet düzenleyici bildiğim kadarıyla. İşine yarar mı bilmiyorum...

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Bu ay adetim epey gecikti. Söktürücü bildiğiniz bir kür/bitkisel çözüm var mı?
geçmiş olsun canım. hayıt otunu biliyorum ben de. adet düzenleyici ve kistler için filanda kistin atılması için kullanılıyor. ama bunları kullanmadan önce hamile olup olmadığından emin ol canım.

kızlar birşey soracağım size.ben hala insanların laflarından kaçıyorum. işyerinde eminimki hala bebeğimi kaybettiğimi bilmeyenler vardır. büyük bi firmada çalışıyorum, çok konuşmadığım merhaba merhaba dediğim insanlarla konuşmak istemiyorum, sanki bebek nasıl dicekler diye kaçıyorum, sizlerde böylemisiniz.kenidime mi acıyorum, insanların acımasından mı kaçıyorum yoksa kendimi mi suçluyorumm acaba. bilmiyorum

Canım benim bu şekilde olman çok normal. Ben de aynı durumdayım. Örneğin İzmir'e her gittiğimde bebeğimin ölümünden sonra karşılaşmadığım akrabalarımla karşılaşacağım ve bana başın sağ olsun diyecekler diye çok korkuyorum
Dün gece de çok garip bir rüya gördüm. Birileriyle saklambaç oynuyoruz yine büyük halimizle, sonra ben bir yere saklanıyorum ve saklandığım yerde bir çift daha vardı. Kadın nedense eşini benden kıskanıyor ve oradan gitmemi istiyor. Ben de diyorum ki neden senin eşine ilgi duyayım, ben çok büyük bir aşk evliliği yaptım ve eşimi çok seviyorum. Ayrıca bebeğimiz de olacak çok mutluyum, diyorum. Sonra kadın demez mi ilk bebeğini kaybetmişken nasıl mutlu olabiliyorsun diye. Benim o an nevrim dönüyor ve sinirden hem ağlıyorum, hem de kadını saçlarından tutup dövmeye başlıyorum sen bana nasıl böyle bir şey dersin diye...

Gerçekten Metehan içimde hareket ettikçe çok mutlu oluyorum. Onunla abisiyle konuştuğum gibi konuşuyor, seviyor, okşuyorum. Ama oğlum Mustafam aklıma geliyor sonra ve gözlerim doluyor, ağlamaya başlıyorum. Sonra diyorum Yasemin iyi olmalısın, aynı şeyleri yaşamamak için iyi ve mutlu olmalısın diyor ve toparlamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü bana sinir, üzüntü ve stres yasak. Tansiyonumun çıkmaması gerekiyor. Bilinç altımda da demek ki mutlu olabildiğim için kendimi suçluyorum diye düşünüyorum bu rüyadan dolayı...

canım bizim mutluluklarımız eskisi gibi değil ki. eskisi gibi gülmelerim kalmadı benim.ama sonuçta hayat devam ediyor ve bi şekilde sıyrılmazsak akıl hastanesi olur sonumuz . o yüzden gülmeye hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz sadece. ALLAH başka büyük dertlerden korusun hepimizi.ama gerçekten hepimizin bilinçaltı hiç iyi diil.

Bende aynıyım canım insanların ileri geri konuşmalarından kaçıyorum kimseyle muhattap olmuyorum. Cenaze vardı gecen hafta eşimin memleketine gittik lüzümsuzun biri ileri geri konuştu kendini topla hayata atıl bebeğin olmaz bidaha olsada karnında durmaz büssürü bişeyler dedi bende hamile oldugumu demedim henüz desem bu seferde başka şeyler diyecek kimseyle muhattap olmuyorum gayette iyiyim kendini suçlamayla başkalarının acımasıyla alakası yok bunun sadece acılarımızı tazelemeyle ( acımız aynı ama insanların gereksiz sorularıyla bizi bunaltması) alakası var

Canim gecmis olsun cok uzuldum cok.Yasadigin hic kolay degil tam yeni umutlar yesermeye baslamisken hayal kirikligi yasamak cok zor.Rabbim sana sabir versin guc versin vardir mutlaka bir hayir belki de biraz daha toparlanman gerekiyor.Insallah saglikla bebegine kavusacagin gunleri goreceksin canim sabret dua et benimde dualarim seninle

Ben de kizimla ilgili kimsenin birsey konusmasini istemiyorum soru sormasini da.Bu aciyi kendi kendime yasamaya alistim galiba biri birsey sordugunda o kadar bocaliyorum ki soyleceyek soz verecek cevaplarim bitiyor hemen ordan kacmak istiyorum.Zaten sormasinlar artik bu bana hic masum gelmiyor ne haklari var o an bizi altust etmeye bilmiyorlar mi biz de bu acinin kapanmayacagini neden kanatiyorlar ki hala

Evet arkadaşlar bizi kimse anlamaz anlayamaz bugün benim şef diyor ki keşke tek tabanca olsaydım çok sinir oldum oysa ki hergün ağzını doldura doldura çocuklarından bahseder şöyle çalışkan böyle akıllı gibi laflar eder dünyanın hali belli değil falan diyor oysa ki ben dünya da yaşayacağım son gün bile olsa anneciğim diye seslenenlerim olsun isterim seni yavrunun yanına götürüyoruz deseler birsaniye bile düşünmezdim bazen kafayı yediğimi bile düşünüyorum ne tatlıymış evlat ne güzel bir nimetmiş anne olmadan önce ne kadar eksikmiş im yavrum yok ama ben onun annesiyim umutlarımızı yıkma allahım

Canm cok acı gercekten ama biz bebeksiz anneleriz.ben anneyim .....dogum yapıp da bebegini hic goremeyen.ben anneyim......hic bilmediğim kızımın kokusunu özleyen bir anne.......ben anneyim evlat sevgisi tatmadan evlat acısı yaşayan.....ben anneyim ....sadece 9 ay karnımda taşıdığım ama bütün ömrümü onla hayal etmiş ve hayal kırıklığı yaşayan bir anneyim...ben yüreği yanan bir anneyim.ben evladı cennette olan bi anneyim.ben hayalleri ertelenmiş öteki tarafa kalmış bir anneyim.

Canım o kadar güzel ifade etmişsin ki durumumuzu okurken hüngür hüngür ağladım. Rabbim evlatlarımızın kardeşlerini en tez ve hayırlı zamanda kucaklarımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah... Yaralarımızı sarsın kardeşleri, yangınımıza su serpsinler...

dünyalık çok zor bir acı

Arkadaşlar OHAL nedeni ile bütün izinler iptal raporlar iptal olmuş bende belki tatil iyi gelir diyordum 3 ay OHAL ilan edilmiş şimdi yerimden bile kıpırdayamıyorum Rabbim şu günleri tez zamanda atlatmayı nasip etsin

aynen canım bizimde iptal oldu ve 2 hafta sonra izne çıkcaktım, bebeğimi kaybettiğimin 1. yılı oluyor. konuştum yöneticimle, durumum böyle böyle dedim. gelsemde pek bi faydam olmaz dedim, bakalım müdürle konuşcam, o psikolojiyle ben nasıl işe geleceğim..

sahip olanlar olmayanları anlayamaz canım. hani bekara karı boşamak kolay gelir derler ya o hesap işte.

zaten herkes iyisini iyisn diyor artık. hee çok iyiyim mutluluktan havalara uçuyorum. geçen arkadaşıma dedimki, benim yaşadıklarım çok zor çeken bilir dedim. ama geçti artık diyor. herkese göre geçti, sanki bebeğimi kanımı canımı kaybetmedim de, yüzüğümü küpemi kaybettim

Aynen canım bende çok zorlanıyorum herkes her lafı söylüyor boş boş konuşuyorlar işte

Rabbim sabır versin canım beterinden korusun
amin canım teşekkür ederim.

umudunu hiç kaybetme Canım gün doğmadan neler doğar. İnsanız ve hayatta herşeyi görüp yaşıyoruz rabbim Beterinden korusun. 3 ay 5ay gibi bir süre vermiyorum sonuçlara göre hareket ederiz o kadar beklemeye gerek yok dedi dr.

Canm cok üzüldüm gercekten.Allah sabır versin.ins kısa sürede hamile kalır ve bebeklerimizi kucagimiza alırız hepimiz cok büyük travma yaşıyoruz.yasadıklarmz cok üzücü gercekten.
amin Canım.evet üzücü ve yıpratıcı bir süreç.ne diyelim nasip iste

ne kadar zor ne kadar üzücü seyler yasasakta hep bi umut var işte Canım.bu dünyaya nasibi olan geliyor elden Gelen bir şey yok.sabrediyoruz ,dua ediyoruz ,seyrediyoruz

inşallah canım. Herşey hemen güzel olsun yoluna girsin istiyoruz ama bazen sabretmek beklemek gerekiyor .dediğin gibi vardır bir hayır.çok sevinirim bana da dua edersen .hep dualarımdasınz

Bundan daha güzel anlatılamazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…