- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Kızlar öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun bir anda bütün düzenin hayatın değişebiliyor kader kısmet yazı diyoruz. Herşey Allah tan. Geçtiğimiz sene kizimi 34. Haftada kaybettim çok zor günler geçirdik sabır ettik çok sukur rabbim bu sene bir kız evlat daha nasip etti. Şimdi aynı hafta da problem çıktı zaten genetik olarak kan pıhtılaşması var iğne ler ilaçlar kullanıyorum buna rağmen plesanta da kanama meydana geldi dr um dün yatisimi yaptı. Bu sabah nasip se 10.30 sezeryan a giricem yavrum daha çok küçük dua edin bize.. inşallah kizimi kucağıma aldığım da yazarım. Biz burada böyle kavuşma hikayeleri ile hep umut bulduk. Umarım bende sizlere umut olurum sağlıkla bebeğim e kavusurum. Rabbim size de en hayırlı vakitte nasip etsin insallah. Iyi geceler. ..
Selam kızlat.kam pihilasmasi icin test yaptirmayi düşünüyorum.hangi bölüme gitmem gerekiyo ve hangi tahlilleri istemeliyim.yardimci olursanz cok sevinirim
inşalalhh. umarım bilmeden isyan etmemişizdir.Üzülmemek eldemi. Kaderde varmış bütün bunları yaşamak. Allah sevdiği kuluyla alışveriş yaparmış. İnşallah bu sınavı Hakkı'yla verebilmişizdir
Allah yar ve yardımcın olsun canım herşey Güzel olur inşallahKızlar öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun bir anda bütün düzenin hayatın değişebiliyor kader kısmet yazı diyoruz. Herşey Allah tan. Geçtiğimiz sene kizimi 34. Haftada kaybettim çok zor günler geçirdik sabır ettik çok sukur rabbim bu sene bir kız evlat daha nasip etti. Şimdi aynı hafta da problem çıktı zaten genetik olarak kan pıhtılaşması var iğne ler ilaçlar kullanıyorum buna rağmen plesanta da kanama meydana geldi dr um dün yatisimi yaptı. Bu sabah nasip se 10.30 sezeryan a giricem yavrum daha çok küçük dua edin bize.. inşallah kizimi kucağıma aldığım da yazarım. Biz burada böyle kavuşma hikayeleri ile hep umut bulduk. Umarım bende sizlere umut olurum sağlıkla bebeğim e kavusurum. Rabbim size de en hayırlı vakitte nasip etsin insallah. Iyi geceler. ..
aynen öyle canım aynen. benimde hamile olduğumu bilenler hayırlısı olsun filan diyorlar ben ona bile ağlıyorum. inşallah iyi olur bu sefer diye. hiç hayal kuramıyorum hiç, doğacak şunu yaparız bunu yaparız diye..Evvelki hafta eşimin dedesi vefat etti. Geçen hafta sonu da 7si için cami de mevlüt okutup, okumadan sonra da iftar verdik. Eşimin sülalesindeki herkes geldi tabii... Herkesin kucağında, elinde çocuğu, bir benim elim, kolum boş. O kadar kötü oldum ki... Kimisi daha yeni yürüyor, kimisi emekliyor, kimisi koşup oynuyor etrafta... Oğlum aklıma geldi, başladım ağlamaya. Herkes bana bakıyor, ne oldu dedikçe onlar ben daha çok ağlıyorum... Rabbim aynı acıyla sınamasın hiç birimizi bir daha. Hepimizin kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah... Hiç bir zaman kapanmayacak yaramız, yangınımız hiç sönmeyecek. Ama evlatlarımızın acısını bir nebze de olsun azaltacak, yangınına su serpecek kardeşlerini nasip etsin hepimize...
Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin acı hep aynı yerde... Duruyor öylece...
zaten o doktor muayeneleri o kadar stresli ki. bana doktor eğer gelmek seni rahatlatacaksa sık gel dedi, stres yapacaksa rutin kontrollerine gel dedi. ben pek sık gitmemeye çalışıyorum. çünkü ya kalbi durmuş dersediye gitmeden 2 gün önceden strese giriyorumEvet canım, her gün bir tane yapıyorum ben. İlk zamanlar canımçok yanıyordu ama artık yanmıyor. Ben karnımın bir akşam sağ tarafına bir akşam sol tarafına yapıyorum. Bir de bir önce yaptığım yere yakın yapıyorum o zaman canım yanmıyor. Ama ilk defa bir yere yaptığım zaman çok canım yanıyor. O sebeple iğne yaptığım yerlere yakın yapıyorum ki canım yanmıyor.
Evet. Rabbime çok şükür yeni bir can var içimde. Hareketlerini hissettigimden beri daha iyiyim ama her gün hareket edecek mi acaba diye endişe ediyorum. Her dr. muayenesinde kalbi durmuş cümlesini duymaktan korkuyorum. Kaybetme korkusu daha da çok oluyor. Rabbim içimize ferahlık versin inşallah...
inşallah bu sefer herşey güzel olur allah kimseyi gördüğünden geri koymasın çok zor bir durum rabbim şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsünzaten o doktor muayeneleri o kadar stresli ki. bana doktor eğer gelmek seni rahatlatacaksa sık gel dedi, stres yapacaksa rutin kontrollerine gel dedi. ben pek sık gitmemeye çalışıyorum. çünkü ya kalbi durmuş dersediye gitmeden 2 gün önceden strese giriyorumhareketlerini hissedince rahatlarsın dedi, ben hiç sanmıyorum. bu sefer de hareket etmiyo, noldu diye düşüncem sürekli .. ALLAHIM sağlıkla uzun ömürle kucağımıza almayı nasip etsin.
devlet hastanesine git canım, ücretsiz yapıyorlar. eğitim araştırma genetik bölümünde yaptırdım ben. gerek yok diyebilirler, pes etme, ben 3. doktordan sonra yaptırabildim anca.Selam kızlat.kam pihilasmasi icin test yaptirmayi düşünüyorum.hangi bölüme gitmem gerekiyo ve hangi tahlilleri istemeliyim.yardimci olursanz cok sevinirim
amin canım amin hepimizin.inşallah bu sefer herşey güzel olur allah kimseyi gördüğünden geri koymasın çok zor bir durum rabbim şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün
canımm inşallah hiçbisorun olmaz. dua edicem sana. sağlıkla kavuşun inşallahKızlar öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun bir anda bütün düzenin hayatın değişebiliyor kader kısmet yazı diyoruz. Herşey Allah tan. Geçtiğimiz sene kizimi 34. Haftada kaybettim çok zor günler geçirdik sabır ettik çok sukur rabbim bu sene bir kız evlat daha nasip etti. Şimdi aynı hafta da problem çıktı zaten genetik olarak kan pıhtılaşması var iğne ler ilaçlar kullanıyorum buna rağmen plesanta da kanama meydana geldi dr um dün yatisimi yaptı. Bu sabah nasip se 10.30 sezeryan a giricem yavrum daha çok küçük dua edin bize.. inşallah kizimi kucağıma aldığım da yazarım. Biz burada böyle kavuşma hikayeleri ile hep umut bulduk. Umarım bende sizlere umut olurum sağlıkla bebeğim e kavusurum. Rabbim size de en hayırlı vakitte nasip etsin insallah. Iyi geceler. ..
Allah yardmcnz olsun canm.ins sağlkla kucagına alirsın bebeginle eve dönersin ve hayırla büyütürsün.Kızlar öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun bir anda bütün düzenin hayatın değişebiliyor kader kısmet yazı diyoruz. Herşey Allah tan. Geçtiğimiz sene kizimi 34. Haftada kaybettim çok zor günler geçirdik sabır ettik çok sukur rabbim bu sene bir kız evlat daha nasip etti. Şimdi aynı hafta da problem çıktı zaten genetik olarak kan pıhtılaşması var iğne ler ilaçlar kullanıyorum buna rağmen plesanta da kanama meydana geldi dr um dün yatisimi yaptı. Bu sabah nasip se 10.30 sezeryan a giricem yavrum daha çok küçük dua edin bize.. inşallah kizimi kucağıma aldığım da yazarım. Biz burada böyle kavuşma hikayeleri ile hep umut bulduk. Umarım bende sizlere umut olurum sağlıkla bebeğim e kavusurum. Rabbim size de en hayırlı vakitte nasip etsin insallah. Iyi geceler. ..
zaten o doktor muayeneleri o kadar stresli ki. bana doktor eğer gelmek seni rahatlatacaksa sık gel dedi, stres yapacaksa rutin kontrollerine gel dedi. ben pek sık gitmemeye çalışıyorum. çünkü ya kalbi durmuş dersediye gitmeden 2 gün önceden strese giriyorumhareketlerini hissedince rahatlarsın dedi, ben hiç sanmıyorum. bu sefer de hareket etmiyo, noldu diye düşüncem sürekli .. ALLAHIM sağlıkla uzun ömürle kucağımıza almayı nasip etsin.
Canm benimkinin sebebi belli.son ayimda bebek esinden ayrıldı.esinden ayrilinca da agzindan burnundan nefes almaya başladığı icin bogulmaya baslamis.doktorum acil sezaryana aldi kurtarmak icin.cunku muayene esnasında kalbi atıyordu ama kurtarılamadı maalesef.Bu arada bebeklerinizin ölüm sebepleri belli miydi kizlar
Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.Kızlar öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun bir anda bütün düzenin hayatın değişebiliyor kader kısmet yazı diyoruz. Herşey Allah tan. Geçtiğimiz sene kizimi 34. Haftada kaybettim çok zor günler geçirdik sabır ettik çok sukur rabbim bu sene bir kız evlat daha nasip etti. Şimdi aynı hafta da problem çıktı zaten genetik olarak kan pıhtılaşması var iğne ler ilaçlar kullanıyorum buna rağmen plesanta da kanama meydana geldi dr um dün yatisimi yaptı. Bu sabah nasip se 10.30 sezeryan a giricem yavrum daha çok küçük dua edin bize.. inşallah kizimi kucağıma aldığım da yazarım. Biz burada böyle kavuşma hikayeleri ile hep umut bulduk. Umarım bende sizlere umut olurum sağlıkla bebeğim e kavusurum. Rabbim size de en hayırlı vakitte nasip etsin insallah. Iyi geceler. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?