Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Selam kızlat.kam pihilasmasi icin test yaptirmayi düşünüyorum.hangi bölüme gitmem gerekiyo ve hangi tahlilleri istemeliyim.yardimci olursanz cok sevinirim

Kızlar öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun bir anda bütün düzenin hayatın değişebiliyor kader kısmet yazı diyoruz. Herşey Allah tan. Geçtiğimiz sene kizimi 34. Haftada kaybettim çok zor günler geçirdik sabır ettik çok sukur rabbim bu sene bir kız evlat daha nasip etti. Şimdi aynı hafta da problem çıktı zaten genetik olarak kan pıhtılaşması var iğne ler ilaçlar kullanıyorum buna rağmen plesanta da kanama meydana geldi dr um dün yatisimi yaptı. Bu sabah nasip se 10.30 sezeryan a giricem yavrum daha çok küçük dua edin bize.. inşallah kizimi kucağıma aldığım da yazarım. Biz burada böyle kavuşma hikayeleri ile hep umut bulduk. Umarım bende sizlere umut olurum sağlıkla bebeğim e kavusurum. Rabbim size de en hayırlı vakitte nasip etsin insallah. Iyi geceler. ..

Canım Rabbim sağlıkla, sıhhatle evladını kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bizi de haberdar etmeyi unutma. Güzel haberlerini bekliyoruz :) Dualarımız sizinle...

Selam kızlat.kam pihilasmasi icin test yaptirmayi düşünüyorum.hangi bölüme gitmem gerekiyo ve hangi tahlilleri istemeliyim.yardimci olursanz cok sevinirim

Eğitim ve Araştırma hastanelerinin Genetik bölümünde yaptırabilirsin canım. Ben Kadın Doğuma gitmiştim ama genetik bölümüne sevk etmeden vermişti Dr. sağ olsun. Diğer arkadaşlar hep genetik bölümünde yaptırdılar. Rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah...

Allah yar ve yardımcın olsun canım herşey Güzel olur inşallah

aynen öyle canım aynen. benimde hamile olduğumu bilenler hayırlısı olsun filan diyorlar ben ona bile ağlıyorum. inşallah iyi olur bu sefer diye. hiç hayal kuramıyorum hiç, doğacak şunu yaparız bunu yaparız diye..

zaten o doktor muayeneleri o kadar stresli ki. bana doktor eğer gelmek seni rahatlatacaksa sık gel dedi, stres yapacaksa rutin kontrollerine gel dedi. ben pek sık gitmemeye çalışıyorum. çünkü ya kalbi durmuş dersediye gitmeden 2 gün önceden strese giriyorum hareketlerini hissedince rahatlarsın dedi, ben hiç sanmıyorum. bu sefer de hareket etmiyo, noldu diye düşüncem sürekli .. ALLAHIM sağlıkla uzun ömürle kucağımıza almayı nasip etsin.

inşallah bu sefer herşey güzel olur allah kimseyi gördüğünden geri koymasın çok zor bir durum rabbim şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün

devlet hastanesine git canım, ücretsiz yapıyorlar. eğitim araştırma genetik bölümünde yaptırdım ben. gerek yok diyebilirler, pes etme, ben 3. doktordan sonra yaptırabildim anca.

canımm inşallah hiçbisorun olmaz. dua edicem sana. sağlıkla kavuşun inşallah

Allah yardmcnz olsun canm.ins sağlkla kucagına alirsın bebeginle eve dönersin ve hayırla büyütürsün.

Dediğin gibi hareketlerini hissetmeye başlayınca da aklın sürekli onda oluyor. Neden hareket etmedi, acaba bir şey mi oldu diye... Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Tesekkurler kizlar.bakalm pihtilasma testimi yatirmak istiyoru.Nasip olursa diger gebelik icin bi önlem alınabilir ins.

Yaaa kızlar bende ikidir karnımda (bebeğin olduğu yerde) durup durduk yere elektrik çarpması oluyor. İlk defa Dr. kontrolünde olmuştu tam da ultrasonla bakarken olmuştu, acaba ultrason elektrik mi kaçırıyor dedim. Düşünün yani o derece çarpıldım. Dün de işten geldim, evde oturuyorum otururken oldu aynı şekilde çarpılma. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Ben bu gebeliğimde yaşıyorum... Normal mi acaba?

Arkadaşlar yaa dün yazmistim bende 8.Ayımda Bebeğimi kaybetmiştim. 6 aydır Korunmasız ilişki olmasına rağmen sonuç alamadık. Adetin 22 23. Gunu progesteron hormonuna bakıldı 50 prolaktin (süt hormonu) 43,2 çıktı bununla ilgili bi fikriniz var mı acaba çok güzel yumurtlama olmuş ama Süt hormonum bayagi yüksek galiba

Bu arada bebeklerinizin ölüm sebepleri belli miydi kizlar
Canm benimkinin sebebi belli.son ayimda bebek esinden ayrıldı.esinden ayrilinca da agzindan burnundan nefes almaya başladığı icin bogulmaya baslamis.doktorum acil sezaryana aldi kurtarmak icin.cunku muayene esnasında kalbi atıyordu ama kurtarılamadı maalesef.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…