Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ay çok zor Rabbim daha ağır ve aynı imtihanlar yasatmasin inşallah. Sabrimizin sonu hayırlı ve cok beklenildigine deger olsun kimsenin Kucağı boş kalmasın inşallah. Benim de sebep belli değil gerekli tetkikler yapıldı pıhtılaşma varmış iğne vurulucam inşallah önce bi hamile kalabilsem hayırlısı ile :)

Canım Rabbim evladını sağlıkla büyütmek nasip etsin.herşey çok güZel olsun insallah . Dualarım Sen Bebeğin ve diğer tüm arkadaşlarla

Allah sabır versin canım. İnsallah bizleri tekrarından korusun. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız hayırlısıyla.

Bende de kan pıhtılaşması çıktı ama hamile kalmadan önce bebe aspirini kullanıyordum. Prolaktin hormonun yüksek çıkmış bayaa.. Hamile kalmadan önce benim de yüksek çıkmıştı dostinex yazmıştı Dr. Zaten kullandıktan sonra ertesi ay hamile kaldım çok şükür.

Bebe aspirinini dr.una bir sor istersen. Ben şuan hem coraspin hem de iğne kullanıyorum ama gebe kalmadan önce başlatmıştı bebe aspirinine Dr. bana. Çünkü hem hamile kalmayı zorlaştırıyormuş pıhtılaşma hem de benim kalp ve damar sağlığım için sürekli kullanmam gerekiyormuş...

Evet canım süt hormonum bayagi yüksek ben de dostinex kullanıyorum şuan inş düşer. Ayriyetten bana da coraspin verdi günde bi tane yada iki taneydi galiba ama ben onu hiç kullanmadım :/ kullanmaya başlayım bugün itibari ile.. gebelik saglandiktan sonra da iğneler inş. İğne dozun kac acaba Canm kendin mi vuruyorsun çok zor mu ?

Esigul6061 dan haberi olan var mı.
Bebeğini dünyaya getirmiş şükür canım.kuvöz e almışlar. Ikisi de iyi diye duydum dua edelim bir an önce buluşsun annesi ve kuzusu

Amin inşallah canım benim. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Siz hamile siniz bana dua edinnn
amin insallh canım.dua ederken sadece kendim için değil hepimiz için ediyorum. Hatta bize sesi ulaşmayan bilmediğimiz ama aynı durumda olan tüm annelere dua ediyorum.

Ben şuanda günde bir tane kullanıyorum hibor 7500 0.3 ml. Ama ilerleyen zamanlarda artar mı bilmiyorum. İlk ignemi hemşire eşliğinde vuruldum ama sonrakileri hep kendim vurdum. Küçücük ucu var zaten. İğne acıtmıyor da içindeki sıvı çok yakıyor. Ama ben alıştım artık. İnsanoğlu nelere alismiyor ki...

Ayy çok şükür Rabb'ime. Allah'ın izniyle sağ salim kavuşurlar inşallah...

Ben de kullanmaya başlayayım coraspini çok geçmeden. Aynen öyle hayırlısı ile evlatlarımizi kucağımiza alalım da iğne de vuruluruz olsun :)

Canm Rabbim bi daha yasatmasn bu acıyı.39.haftamn bittigi gun kontrele gittim.ben hastaneye girdim fis alirken sancim ve kanamam başladı.esim o sirada atabayi park ediyordu.gemen doktorun odasina gittim.esim geldiginde beni ameliyata alıyorlardı.esim hemen kosup bebegin cantasini getirmiş arabadan döndüğünde ablam agliyormus.vebegi kaybettik dedi.düşün on dk önce yolda sarki söylüyor c ed gülüp egleniyorduk.besigini herşeyini almıştık..ama hiçbirşeyini kullanamadan tekrar paketlendi.insann doguma kucagi bos cikması o kadar acı bir durum ki....

Ahh sorma bizi birbirimizden başkası anlayamaz gerçekten. Tarifi olmayan bi acı hakikaten... insan yaşadıklarına inanamiyo. Rabbim birdaha yasatmasin daha kötüsü olmasın inşallah. Hayırlı sağlıklı birsürü evlatlarımiz olur ve bu acı ve büyük tecrübe ile çok iyi anneler oluruz inş bak gör:) tarifi imkansız gerçekten eşimide üzmek istemiyorum pek anlatamıyorum bişi ama böylesi daha hayırlı inan canım Rabbim isteseydi kısmeti olsaydı her halukarda yaşardı bebeklerimiz. Görmediğimiz hayırlar var bir sürü ve melek bebeklerimiz :)

Kizlar gecen gun bastanede bankoda dusuncelere daldim. Oglumu dusundum icimdeku cani dusundum dualar ettim ve Allahim insallah vakti geldiginde soylenildigi gibi ogluma kavusurum ebediyette dedim. Uzefinden cok gecmedi iki bagan geldi muayneye ben dalmisken biri sordu kac aylik hamilesin diye bende 18 dedim ilk cocuk mu dedi yutkundum ama oglumu yok sayamiyorum aslinda ikinci dedim. Halimden anladi dusuk mu oldu dedi yok dogumdan 5 gun sonra kaybettim dedim. Dua etti o an ve uzulme o seni kapida karsilayacak dedi.. sonra tuylerim uperdi sanki icimi okurmus gibi 5 dk once acaba gercekten yavruma vakti gelince kavuscakmiyim diye dua ederken hic tanimadigim kadin cevap verdi.. inzallah o vakit gelince hepimiz meleklerimize kavusacagiz. Allah bizi yolundan ayirmasin hayirli saglikli ve omurlu evlatlarla bu dunyadada yuzumuzu guldursun kucagimizi doldursun.

Canim bendede oluyor kramp desem degil sanki bi anlik bi sey batip geciyir bi ara bu haftalarda bu kadar sudetli hisedemem heralde hareketlerini dedim icimden ama iki dogum aramiz kisa karnimiz gevsemisti ilk dogumda sinra tam toparlanurken yeniden gevsedi heralde kas kramplari diyorum. Dokular aciliyor sonucta

Tesekkurler kizlar.bakalm pihtilasma testimi yatirmak istiyoru.Nasip olursa diger gebelik icin bi önlem alınabilir ins.
Yaptır Can'ım kesinlikle erteleme. Dikişler için kontrole gittiğimde doktoruma sormuştum bu testleri yaptırmalıymıyım diye ( bi düşük bi ölü doğum var ) sıralı düşüklerde yapılıyor o testler senin bu ölü doğumdu yaptırmana gerek yok dedi. Bide bunu söyleyen doktorun 30 senelik meslek hayatı var . Araştırmalarım en çok da buradaki arkadaşların paylaşımları ile yaptırmaya. Karar verdim. Bazı belirtiler vardı çünkü. Küçük bi Doğu ilinde yaşıyorum devlet hastanesinde kadın doğumcuya gittim üç Bebek kaybım var beni sevk edin testlerimi yaptırmak istiyorum dedim . Atatürk üniversitesinde yaptırdım orda da üç Bebek kaybım var dedim iki olmasına rağmen hiç sorun çıkarmadan hemen yaptılar . Yaklaşık yirmi gün sonra sonuçlar çıktı . 4 değerim heteroxigottu. Şuan coraspin kullanıyorum. Hamile kaldıktan sonra kan sulandırıcı iğneye başlıycam inşallah. Allah razı olsun Buradaki arkadaşlardan . İyiki doktorun ağzına bakmamışım. Ben tedbirimi alıyım da gerisi Alah in takdiri. O , ol derse olur

Ben de kullanmaya başlayayım coraspini çok geçmeden. Aynen öyle hayırlısı ile evlatlarımizi kucağımiza alalım da iğne de vuruluruz olsun :)
Bende pıhtılaşma için kullanıyorum coraspin Can'ım. Gittiğim iki doktorda gebelikten önce kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Hergün değilde günaşırı içiyorum. Bi gün iç bi gün içme dedi

Ah Can'ım bilmem mi o acıyı . İki gün sonrası bende sezeryana girecektim kısmet olmadı. Hafif kasılmalarım başladığında hemen doktora koştum doğum sancısını kaldıramaz sezeryan demişti doktorlar. Gittiğimde nst de bi türlü kalp atışı çıkmadı . İlk o an anladım ama kondurtmadım. O daha Bebek niye ölsün ki . Ölüm yaşlılar için değilmi . Hep böyle düşünmezmiyiz her konuda bende o an için o şekilde kendimi teselli etmeye çalıştım. Sekiz saat suni sancı ile ölü Bebek doğuracağını bile bile o doğuma girmek öyle zor. Ama çok şükür Rabbim o an o gücü verdi. Şimdi düşünüyorum da Nasıl yapmışım aklım bile almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…