Kimse kimseyi anlamıyor içinin yandığını göremiyor en yakının bile herkes unuttu benim ablam bile kanamam oluyor aman ne abartıp duruyorsun doktor demiş zaten düşeceği varsa düşsün niye kendini üzüp kafayı takıyorsun diyo doktorum sağlıksızsa düşsün dedi zaten ama işte kimse kimseyi anlamıyoranladım cnm.dediğim gibi tanımadığım için bilemiyorum. artık yalan söylemesine gerek yok. hamileyse sağlıkla kucağına alsın inşallah. insan başına gelmeden anlamıyor böyle şeyleri. diyorum benim annem bile unut artık kaybettiğin bebeğini dedinasıl unutayım ben. 1 senesi olcak. ağustos gelmesin diyorum . nasıl dayancam diyorum. ben mezarına bile ağlamaktan gidemezken en yakının bile unut geçti diyebiliyor..
Sütü kesmek için ilaç kullanmadım . Sardım doktorum öyle söyledi. Göğüslerimde bi ağrı filan yok . Elime gelen bişey de yok. Sadece biraz sarkma oldu doğum sonrasımemede süt tıkanması. ilaç kullanmışsınsır mutlaka süt geri gitsin diye ama bazen gitmiyormuş tam olarak filan. hatta emzirenlerde oluyor süt toplanıyor, beze yapıyor, o da ateş yapıyor, o aklıma geldi birden ama öyle olsa göğsün ağrır .stres üzüntüdendir, benim ilk aylarda kalbim çok sıkışıyordu mesela nefes alamıyordum..
Hahah herkeste aynı dert desene . Kaynananın yaptıklarına gelsem yatacak yeri yok. İftira bile attı o derece. Hakkı'mı helal etmiyorum kesinlikle . Can veremesin .Yanlış anlama ama umursama benim kayınvalidem bazen dengesizleşiyor ilaçları var onu kullanmadığı zaman ne dediğini bilmiyor iki yıla yaklaştı evleneli hala bi dengeli halini görmedim bi kere bile yüzüne gelip sunu dedin bunu dedine getirmedim kanamam oluyo diyorum niye oluyo benim hiç olmazdı gibi daha saysam bissürü olur dengesiz şeyler ben hiç umursamıyorum benim ondan daha önemli önceliklerim var deyip he deyip geciyorum
Boşver canım herkes ettiği ile kalırHahah herkeste aynı dert desene . Kaynananın yaptıklarına gelsem yatacak yeri yok. İftira bile attı o derece. Hakkı'mı helal etmiyorum kesinlikle . Can veremesin .
bugün bi abi geldi odama ufaklık nasıl diye sormaz mı dondu kaldım biliyormusun yavrum 5 aylık olacaktı bir hafta sonraBoşver canım herkes ettiği ile kalır
Boş ver canım herkes ettiğini çekmeden ölmezmişHahah herkeste aynı dert desene . Kaynananın yaptıklarına gelsem yatacak yeri yok. İftira bile attı o derece. Hakkı'mı helal etmiyorum kesinlikle . Can veremesin .
Olur canım öyle bence art niyetli dememiştir. Ama öyle durumlarda insan diyecek bişey bulamıyor zor ama alışacağızBu
bugün bi abi geldi odama ufaklık nasıl diye sormaz mı dondu kaldım biliyormusun yavrum 5 aylık olacaktı bir hafta sonra
Aynı şeyi bende yaşadım. Evraklar için gecen ay kuruma gitmiştim. Evrak kayıttaki abi diyoki bu kim çocuğunun kimi. Dedim ölü doğum oldu sen duymadın mı. Benden duydu o an . Çok saşırdı gönlümü almasını da bildi ama gençsiniz Allah yine nasip eder filan dediBu
bugün bi abi geldi odama ufaklık nasıl diye sormaz mı dondu kaldım biliyormusun yavrum 5 aylık olacaktı bir hafta sonra
Âmin inşallah canım Rabbim korktuğuna uğratmasın sakın kimseyi umarım aynı şeyleri bi daha yaşamayız benzer şeyler yaşamışız canım bende de perde varmış gebeyken de kalmadan öncede doktora gittim hiç biri denemedi var diye o ameliyatı bende oldum pıhtılaşma cıktı bende de iğne kullanıyorum bendeMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok zor tarifi olmayan bi durum gerçekten. Ben de tam bi sene önce 8. Ayımda bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim ve sezaryen oldum.. Ameliyat ta rahimde Septum rastlandı sonrasında onun ameliyatını da oldum. Gerekli testler yapıldı ve pıhtılaşma olduğu anlaşıldı bu yüzden mi öldü bebeğim bilemem ama kısmet boyleymis ve gerçekten biz bilmesekte bizim için hayırlısı buymus. Hamileligim boyunca iğne vurulucam Allah kısmet ederse hamile kalırsam eğer. :) Rabbim daha güzelini daha sağlıklı daha hayirlisini nasip etsin isteyen herkese..
Bende düşük ve ölü doğum sonrası pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Şimdi coraspin kullanıyorum kese göründükten sonrada iğne ye başlamalıymışımMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok zor tarifi olmayan bi durum gerçekten. Ben de tam bi sene önce 8. Ayımda bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim ve sezaryen oldum.. Ameliyat ta rahimde Septum rastlandı sonrasında onun ameliyatını da oldum. Gerekli testler yapıldı ve pıhtılaşma olduğu anlaşıldı bu yüzden mi öldü bebeğim bilemem ama kısmet boyleymis ve gerçekten biz bilmesekte bizim için hayırlısı buymus. Hamileligim boyunca iğne vurulucam Allah kısmet ederse hamile kalırsam eğer. :) Rabbim daha güzelini daha sağlıklı daha hayirlisini nasip etsin isteyen herkese..
Canım benim unuturmuyum sizi burası beni hayata bağlamıştı. Tükendiğim kendimi kaybettiğim de burayla kendime gelmiştm çok şükür rabbim güzel günler gösterdi ben eminim allahin izniyle hepimiz bi gün bebeklerimizden bahsedicez. Sabrın sonu selametmis mukafatımız büyük. Kokulu kokulu öperim kızımı Teyze lerinin yerine :)))Cok sevindim evlatlarini kucagina alanlar yazmis hep bu gundarisi basimiza insallah ara sira ugrayin bura kuzlar bebeklerden firsat olmuyor biliyorum ama malesef her gun yeni melek anneleri katiliyo aramiza onlara ve bize morel umut oluyosunuz bu arada Allah kuzimada sizede saglikli uzun omurler versin kuzucugu op yerime bizede dua etmeyi unutmayin
offf en korktuğum soruBu
Valla ben herkes biliyor sanıyordum ama o abi bilmiyor muş o da üzüldü ama oldu işte sabahtan beri çok kötüyümofff en korktuğum sorubenimde kaç kez başıma geldi
Üzülmemek eldemi. Kaderde varmış bütün bunları yaşamak. Allah sevdiği kuluyla alışveriş yaparmış. İnşallah bu sınavı Hakkı'yla verebilmişizdirValla ben herkes biliyor sanıyordum ama o abi bilmiyor muş o da üzüldü ama oldu işte sabahtan beri çok kötüyüm
Valla ben herkes biliyor sanıyordum ama o abi bilmiyor muş o da üzüldü ama oldu işte sabahtan beri çok kötüyüm
Allah inşallah sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip eder. Zor günler gerçekten geçmek bilmiyor. En azından içinde Bircan daha var. Onun varlığı bi nebzede olsa güç veriyor olmalı. Ben düşününce bile Mutlu oluyorum . İnşallah hayırlısıyla yeni bi Bebek en yakın Zaman'da gelir. Varlığına çok ihtiyacım varEvvelki hafta eşimin dedesi vefat etti. Geçen hafta sonu da 7si için cami de mevlüt okutup, okumadan sonra da iftar verdik. Eşimin sülalesindeki herkes geldi tabii... Herkesin kucağında, elinde çocuğu, bir benim elim, kolum boş. O kadar kötü oldum ki... Kimisi daha yeni yürüyor, kimisi emekliyor, kimisi koşup oynuyor etrafta... Oğlum aklıma geldi, başladım ağlamaya. Herkes bana bakıyor, ne oldu dedikçe onlar ben daha çok ağlıyorum... Rabbim aynı acıyla sınamasın hiç birimizi bir daha. Hepimizin kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah... Hiç bir zaman kapanmayacak yaramız, yangınımız hiç sönmeyecek. Ama evlatlarımızın acısını bir nebze de olsun azaltacak, yangınına su serpecek kardeşlerini nasip etsin hepimize...
Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin acı hep aynı yerde... Duruyor öylece...
Can'ım iğneler çok can yakıyormuş gerçekten öylemi . Bazısı korkulacak bişey yok diyor . Kişiden kişiye değişiyor sanırım . Bide günlük mü bu iğnelerEvvelki hafta eşimin dedesi vefat etti. Geçen hafta sonu da 7si için cami de mevlüt okutup, okumadan sonra da iftar verdik. Eşimin sülalesindeki herkes geldi tabii... Herkesin kucağında, elinde çocuğu, bir benim elim, kolum boş. O kadar kötü oldum ki... Kimisi daha yeni yürüyor, kimisi emekliyor, kimisi koşup oynuyor etrafta... Oğlum aklıma geldi, başladım ağlamaya. Herkes bana bakıyor, ne oldu dedikçe onlar ben daha çok ağlıyorum... Rabbim aynı acıyla sınamasın hiç birimizi bir daha. Hepimizin kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah... Hiç bir zaman kapanmayacak yaramız, yangınımız hiç sönmeyecek. Ama evlatlarımızın acısını bir nebze de olsun azaltacak, yangınına su serpecek kardeşlerini nasip etsin hepimize...
Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin acı hep aynı yerde... Duruyor öylece...
Evet canım, her gün bir tane yapıyorum ben. İlk zamanlar canımçok yanıyordu ama artık yanmıyor. Ben karnımın bir akşam sağ tarafına bir akşam sol tarafına yapıyorum. Bir de bir önce yaptığım yere yakın yapıyorum o zaman canım yanmıyor. Ama ilk defa bir yere yaptığım zaman çok canım yanıyor. O sebeple iğne yaptığım yerlere yakın yapıyorum ki canım yanmıyor.Can'ım iğneler çok can yakıyormuş gerçekten öylemi . Bazısı korkulacak bişey yok diyor . Kişiden kişiye değişiyor sanırım . Bide günlük mü bu iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?