Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim seni gordugume sevindim kuzucunun iyi olmasinada Allah saglikli hayirli omur nasip etsin yavrunada sanada hep guzel gunler nasip etsin insallah darsi bizlerin basina

Bilemiyoruz işte başımıza ne gelecek sarılık yüzünden mi vefat etti mikrop falan mı kaptı ki
Şu anda hiç bir nedeni yok ani bebek ölümü diyorlar adli tıp sonucu da temiz çıktı olan bana oldu hergün oğlumu düşünüyorum doğduğu an kucağıma aldığım an bakışmamız koklaşmamız içim yandı gitti işte kuzum kokusu burnum da kaldı hergeçen gün daha çok özlüyorum özlemim günden güne artıyor duygularım karma karışık

Canım seni cok iyi anliyabiliyorum.icimizdeki aci tarif edilemez.ben dogumhaneden kucagimda bebegimle çıkmayı hayal ediyordum.ama yavrumu hic göremedim.kokusu nasıldı onu bile bilmiyorum.insann dogum yapip da bebeksiz kalması kadar zor bisey yok.her gecen gün yasasaydi su kadar olacakti büyümüş olacaktı diye düşünüyor ve üzülüyoruz.ne yapalim bizim bebeklerimiz cennete gittiler iste.yerleri garanti ve cok güzeldir.ins öteki tarafta severiz oksariz koklarız yavrularimizi.ve bu tarafta da acilarini unutturacak hayirli ömürlü evlatlarımız olur.su anda büyük bir travma yaşıyoruz.çalıştığım ortamda hamile arkadaslar var.kadınlarn klasik konusmaları hep dogumdan hamilelikten ve cocuktan.ben yanlarında kalakaliyorum.sevincle yaşadığım hamileligi simdi derin yaralar açtı bende.tek tesellim bir önce hamile kalabilmek ve sorunsuz dogum yapıp bebegimi kucağıma almak.Rabbim elbet bu aglamalarımızı gulmelere cevirir.

Bende hep yavrumu kucağıma verdiklerinde mutluluk gözyaşları dökeceğimi hayal ederdim. Kısmet olmadı.ama Rabbim E çok şükür o zor anlarda da bana öyle bi güç verdiki o cümleyi duyduktan sonrada 8 saat suni sancı sonunda onca acıya rağmen tek damla süzülmedi. Şimdi düşünüyorumda Nasıl yapmışım. Kendime bile şaşıyorum . Çok şükür Rabbime. İnşallah hayırlı sağlıklı imamlı bi kız çocuğu nasip eder Rabbim. Eşimde bende hep bi kızımız olsun istiyorduk. Kaybettiğim bebeğim erkekti öncesinde de bi düşüğüm var. Bazen düşünüyorum buldunda bunama Rabbim neyi nasip ederse diye. Sonra da diyorum dua önemli. Ben fakir bi ailede büyüdüm çoğu Zaman başkalarının kıyafetlerini giydim.gezmelere tozmazlara çok ayak uyduramadım. Oyüzden içinde kalan birçok şeyi kızımlada olsa bi nebze yaşamak istiyorum. Tabi önce hayırlısı

Eltim hamilelik haberi kesinleşti . 10 mayısta whatsupp durumundan anlamıştım sordum inkar etti. Olsa söylerim Can'ım demişti. Buakşam instagramda patik fotosu paylaşmış. Aradım hayırlı olsun için. Kadın ben anlamayım diye 14 hafta dedi. Cinsiyeti belli olmuştur dedim. Çoktandır gitmedik filan dedi. İkili test haftası nereye gitmiyon aklı sıra beni salak yerine koyucak neyse üstelemedim de zaten. Ailelerin haberi varmıydı ben yeni gördüm dedim onlarada yeni söyledik dedi ama meğerse 20 gün öncesinde kayınvalidem eşimi arayıp demiş . Eşimde ben üzülmiyim diye söylememiş meğerse. İyiki de söylememiş aslında. Neyseki bu ay biraz daha iyiyim psikolojik olarak. Bide kayınvalideme demişlerki abim çocuğunu kaybettik Nasıl söyliyceğimizi bilmiyoruz zaten beklemiyorduk bizede sürpriz oldu felan . Benim yanımdan gittikten sonra Facede bildirimler gelmeye başlamıştı daha öncesinde böyle bişey yoktu. Tamam benim bebeğim öldü diye kimse Bebek yapmıycak değil bunlar yalan dolan ayakta uyutmaya çalışıyorlar akıllarınca. İnsan ona sinir oluyor ya

Canim seni gordugume sevindim kuzucunun iyi olmasinada Allah saglikli hayirli omur nasip etsin yavrunada sanada hep guzel gunler nasip etsin insallah darsi bizlerin basina
Sende yolu yarılamışsın :) Allah cümlemize hayırlı evlatlar hayırlı ömürler nasip etsin

Kızlar günaydın:)
Esigul6061 34 haftalık hamile. Plesantasında küçük Bi kanama alanı görmüş dr. Bugün hastaneye yatışı yapıldı yarın bebeği alınacak. Hepinizden dua bekliyor.

cnm sütle ilgili bi sıkıntın olabilir mi. süt bezesi vs gibi. o da ateş yapıyor çünkü. çok geçmiş olsun

hayırlısı olsun canım. ALLAH tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. eltini tanımıyorum tabi bilemem ama sen üzülme diye söylemek istememiştir. insan ne yapacağını da şaşırıyor böyle durumlarda.yani söylesen üzülcek, söylemesen başka şeyler düşüncek diye düşünüyor insan. onlar içinde zor bir durum . ne bileyim ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahh

Esigul6061 34 haftalık hamile. Plesantasında küçük Bi kanama alanı görmüş dr. Bugün hastaneye yatışı yapıldı yarın bebeği alınacak. Hepinizden dua bekliyor.
Dualarım onunla Rabbim yardımcısı olsun bebeğinde onunda sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağına alır inşallah

Bende senin gibi iyiniyetli yaklaşmak isterdim istedim de kendisinin daha önce yaptıklarını ve bana karşı yaklaşımlarını da bildiğim için sırf Can'ımı acıtmak için böyle birşey yaptığına eminim. Zaten bana karşı anlam veremediğim bi tuhaflığı var. Bişey söylerim sorarımcvp vermez duymamazlıktan gelir çoğu kez. Yada hep yalan söyler. Akşam hayırlı olsun diye aradım beş dakikada üç yalanını yakaladım . Zaten beni gıcık eden tarafıda bu

cnm sütle ilgili bi sıkıntın olabilir mi. süt bezesi vs gibi. o da ateş yapıyor çünkü. çok geçmiş olsun
Süt bezesi Nasıl oluyor Can'ım. Ya benim stres üzüntü vs. Kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Vucüdum çok tuhaf toparlanamadım bi türlü

Boşver canım Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin o muhtemelen seni kıskanıyordur baksana soru sorsan bişey söylesen cevabını bile veremiyormuş napim diye düşünmüştür aklı sıra elinden gelen bu olmuştur evlat acısı yaşamayan bizi anlamaz cahille bir olma bence kafanı da takmamaya çalış umursama bile hayırlısıyla kucağına alır diye dua et kalbini bozma hiç

Whatsupp durumunda gördüm sordum bana inkar etti yok öyle bişey olsa söylerim dedi olduğu halde. İnsanlar Nasıl yalancı olmuşlar ya. Kalkıp salak yerine koymaya çalışan halleri beni delirten. Senin çocuğun olsa bana ne . Zaten mantıken düşündüğümde böylesi çokdaha iyi oldu. İlk gelinim herşey bende tecrübe edildi. Ağzımla kuş tutsam yaranamadım yaranamıyorumda.

Benimde eşimin akrabalarından biri benim bebeğim ölünce aramadı gelmedi filan gelmesin hiç umurumda değil zaten Sonrada bana haber göndermiş onunda erkekti benimde belki beni görür kıskanır diye daha öncede anlatmışımdır zaten şimdi doğum yaptı o aldı kucağına şükür Rabbim kimseye yaşatmasın acısını benim kayınvalidem de gitmiş onun bebek şekerini almış ister mi istemez mi deyip bak ablası ne kadar güzel deyip gözüme sokuyor ne kadar üzüldüğümü anlamaması acayip çünkü ben acımı yaşıyorum hala gitmiş aynı kişinin bana kantaron yağıymış gitmiş bana onu getirmiş çatlak olmasın diye sürülüyormuş ben istemedim ki sen bana niye getiriyorsun bi de onun ki ni yani dengesiz insan bir sürü zaten acımız var bi de onları kafaya takıp hayatı daha da zorlastırma kendine bence

doğru söylüyorsun Can'ım kimseyi kafaya takmamak en iyisi. Zaten onların istedikleri de bu . Benim üzüldüğümü görmek.

Yanlış anlama ama umursama benim kayınvalidem bazen dengesizleşiyor ilaçları var onu kullanmadığı zaman ne dediğini bilmiyor iki yıla yaklaştı evleneli hala bi dengeli halini görmedim bi kere bile yüzüne gelip sunu dedin bunu dedine getirmedim kanamam oluyo diyorum niye oluyo benim hiç olmazdı gibi daha saysam bissürü olur dengesiz şeyler ben hiç umursamıyorum benim ondan daha önemli önceliklerim var deyip he deyip geciyorum

doğru söylüyorsun Can'ım kimseyi kafaya takmamak en iyisi. Zaten onların istedikleri de bu . Benim üzüldüğümü görmek.
Aynen öyle canım hiç gerek yok ben umursamadıkca bazen telefonlarını bile görmedim deyip açmıyorum kendileri gıcık oluyo

anladım cnm.dediğim gibi tanımadığım için bilemiyorum. artık yalan söylemesine gerek yok. hamileyse sağlıkla kucağına alsın inşallah. insan başına gelmeden anlamıyor böyle şeyleri. diyorum benim annem bile unut artık kaybettiğin bebeğini dedi nasıl unutayım ben. 1 senesi olcak. ağustos gelmesin diyorum . nasıl dayancam diyorum. ben mezarına bile ağlamaktan gidemezken en yakının bile unut geçti diyebiliyor..

Süt bezesi Nasıl oluyor Can'ım. Ya benim stres üzüntü vs. Kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Vucüdum çok tuhaf toparlanamadım bi türlü
memede süt tıkanması. ilaç kullanmışsınsır mutlaka süt geri gitsin diye ama bazen gitmiyormuş tam olarak filan. hatta emzirenlerde oluyor süt toplanıyor, beze yapıyor, o da ateş yapıyor, o aklıma geldi birden ama öyle olsa göğsün ağrır .stres üzüntüdendir, benim ilk aylarda kalbim çok sıkışıyordu mesela nefes alamıyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…