• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Y Yusuf Eymen melegim nasılsın? Bizi de mutlaka haberdar et. Hayalim benimin oğlu çok iyi maşallah Bi kaç gün küvezde yattı şimdi sağlığı gayet yerinde. Bende 36 haftalık doğum yaptım benim kızım da gayet iyi. Şimdi 76 günlük oldu bile:) senin de güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle. Ama mutlaka haber ver bize de merakta bırakma.
gülçin merhaba canım. 36. haftalık doğmuş kızın, kuvezde kaldı mı . sağlıcakla büyüt imşallah. allahım bizde nasip etsinn amin.

Bugün doğum iznim bitti . aile hekimden 10 gün rapor aldım. Bikez daha anladım insanlar arasındaki farkları. Herkesin kendince yorumları var ama keşke biraz daha nazik olabilseler.sağolsun gerçekten moral verenlerde yok değil. Ben anlaşılmak istemiyorum zaten kimseden böyle bi beklentim de olamaz ama insanlar çok garip herkes kendini dusunuyor
ben doğum iznim bitince 2 ay da ücretsiz izin almıştım. gidemedim hemen işyerine.. sende kendini iyi hissetmiyorsan ve uzatabiliyorsan uzat biraz daha cnm. kimse seni düşünmez :( sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap..

Canm inanki insanlar cok acımasız.ben de bu durumu yasaynca bazı insanlarn garip hareketlerine şahit oldum.ve bikac kisiye bundan sonra mesafeli davranmaya karar verdim.
1.kisi: ben kızım için bu kadar yanarken bi arkadasimin( su anda 2.kiza hamile)benden cocugunun erkek olmamasmdan teselli beklemesi.
2.kisi: benden bikac hafta geriden hamile olan birinin benim neden sorumsuza davranıp 39.haftaya kadar normal dogumu beklememin saçma oldugunj söylemesi.ve ayni kisi 3.bebegini ayni haftada 39.haftada normal dogurdu.
3.kisi de komsum.gelini benden 20 gün önce dogum yaptı.beni gördüğünde hemen kucagindaki torununu seviyo.bir de gecen diyo bizim bebek büyüdü cok güzel oldu.simdi seninki de büyürdü gibi laflar..
bunlar senin duydukların canım. bide duymadıklarımız arkamızdan konuştujkları var. normal doğumu beklemek suç sanki... adı üstünde normal.. insanlar çok ama çok acımasızlar.. ben yanımda hamile insanların bile konuşmasına tahammül edemiyorum. ben yokken konuşun arkadaşım yaa, etkileniyorum işte. ama yok kim anlarki bizi...

nmayı da bıraktım dediğin gibi yeni bi Bebek için hayal kurmak çok iyi geliyor. Her konuda ihtiyacım var dinlenmeye. Hem kime yarandım ki . Üç senedir aynı kişilerle çalışıyorum. Ocak ayında mesaiye kaldılar ben son haftalarda olduğum için hem yorulmamak için hem de her an doğum iznine çıkma ihtimalim var diye mesai için adımı yazdırmadım ama onlar laklak yaptılar hep mesai saatlerinde. Ben nasılsa izne çıkıcam ya bütün bekleyen dosyalar evraklar herşey bastan sona bana yaptırdılar. Kimseye ne yaranılıyor nede başka bişey . Bide bi sene önce doğum yapmış bi arkadaş diyo ki bugün niye başlamıyon. Kendi 45+45 almışken bide. Ne yani ne farkımız var bebeğim hayatta değil diyemi . Melek anneleri herkesten daha fazla hak ediyor. Saçlarıma aklar düştü üçayda .
benimde o kadar çok beyazım çıktı kii.. bu olaydan sonraa, bakıyorum eşiminde çıkmış aralarda ki onun hiç yoktu :( o kadar üzülmeye saç mı dayanır :(

gülçin merhaba canım. 36. haftalık doğmuş kızın, kuvezde kaldı mı . sağlıcakla büyüt imşallah. allahım bizde nasip etsinn amin.
Küvezde kalmadı. Dr bizi hep en kötüsüne alıştırdı. Hazırlıklı olun erken olacak küvezde kalır dedi hep ama benim minik survivorum güçlü çıktı. Düşük kilolu doğmasına rağmen girmedi küveze.

Amin inşallah Allah öncelikle tüm melek annelerine sonrasında tüm isteyen herkese nasip etsin.

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz dualarınizii için saolun dün doktora gittim sanci gözükmüyor ama b ihtimal kullandığım adalat die bi ilaçtan onu haftaya çarşambaya kadar kullanıp bırakcam inş ozaman da 35 bitmiş oluyo dün kilosu 2 600 çıktı çok şükür hareketdee iyiydi hala ara ara oluyo sancılar ama öğün ki gibi diil zaten ole olduğu anda alcaz hayirlisila bakalım hersey Allahimin elinde inş kuveze faln gerek kalmadan kazası z belasiz nasip olur Allahım hepimizin yardımcısı olsun n amin sizlerede tabikide hbr vercem inş güzel haberler veririm amin

Küvezde kalmadı. Dr bizi hep en kötüsüne alıştırdı. Hazırlıklı olun erken olacak küvezde kalır dedi hep ama benim minik survivorum güçlü çıktı. Düşük kilolu doğmasına rağmen girmedi küveze.

Amin inşallah Allah öncelikle tüm melek annelerine sonrasında tüm isteyen herkese nasip etsin.

Mrb canm çok şükür hepimiz çok iyiyiz kızımla hayat başka :)) rabbim herkesi sağlıkla yavrusuna kavustursun. Sen nasılsın bebeğimiz nasil
İyi olmanıza sevindim:) bizde iyiyiz çok şükür. 2 buçuk aylık oldu bizim minnoş. Sıcaklardan biraz bunaldık sadece:)

Canım sen kaç kilo doğurdun akciğer gelistrici YAPMİSMİDİN z b ihtimal bende haftaya cuma alincak gibi gelio inş benimde sizler gibi güler yüzüm ona kavuscam günü sabırsızlıkla bekliyorum amin ya heycan stres korku panik hepsi bi arada Allahım yardım etsin ins bu günlerin hurmetine
2400 gr doğdu ama gelişim geriliği de vardı. Ben oğlumu 36+4 de kaybedince riske atmak istemedi Dr lar. 36 yı tamamladık aldılar. Küveze girmedi o kadar minik olmasına rağmen.

Amin Allah tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

@eda_insaat F fatmaelif kızlar nasılsınız? Bebişleriniz Nasıl? Uzun zamandır haber alamadık birbirimizden.

Melisaveannesi Melisaveannesi sen naptın ameliyat oldun mu. Var mı hamilelik?
Canim unuttun galiba eylulde ameliyat oldum ben martta da korunmayi biraktik hala hamilelik yok bekliyoruz dr 6 ay olmazsa gelin dedi 3 ay bitti bakalim sen nasılsın bebis nasil cok öpüyorum

Canim unuttun galiba eylulde ameliyat oldum ben martta da korunmayi biraktik hala hamilelik yok bekliyoruz dr 6 ay olmazsa gelin dedi 3 ay bitti bakalim sen nasılsın bebis nasil cok öpüyorum
Kusura bakma aklımdan çıkmış yazdıktan sonra farkettim bende. Allah hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallah meleğini sana da. BiZ iyiyiz büyümeye uğraşıyor bizim minnoş. Gayet iyiyiz:)) hiç bu kadar iyi olabileceğimi düşünmezdim hatta

Kusura bakma aklımdan çıkmış yazdıktan sonra farkettim bende. Allah hayırlı Zaman'da nasip etsin inşallah meleğini sana da. BiZ iyiyiz büyümeye uğraşıyor bizim minnoş. Gayet iyiyiz:)) hiç bu kadar iyi olabileceğimi düşünmezdim hatta
Oyyy maşallah kuzumm biliyorum hayatim o donem paylasmistik durumlarımızi allah hep iyi gunlerini gostersin size :) inşallah canim bende sizin tecrubelerinizden faydalanirim bir gun cocuk sahibi olabilirsem

Oyyy maşallah kuzumm biliyorum hayatim o donem paylasmistik durumlarımızi allah hep iyi gunlerini gostersin size :) inşallah canim bende sizin tecrubelerinizden faydalanirim bir gun cocuk sahibi olabilirsem
Olacaksın inşallah. Yeter ki Allah hayırlı Zaman'da nasip etsin:)

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz dualarınizii için saolun dün doktora gittim sanci gözükmüyor ama b ihtimal kullandığım adalat die bi ilaçtan onu haftaya çarşambaya kadar kullanıp bırakcam inş ozaman da 35 bitmiş oluyo dün kilosu 2 600 çıktı çok şükür hareketdee iyiydi hala ara ara oluyo sancılar ama öğün ki gibi diil zaten ole olduğu anda alcaz hayirlisila bakalım hersey Allahimin elinde inş kuveze faln gerek kalmadan kazası z belasiz nasip olur Allahım hepimizin yardımcısı olsun n amin sizlerede tabikide hbr vercem inş güzel haberler veririm amin
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)

ah canımm
rabbim cennet kapısında karşılaştırsın sizi sonra o minicik elleriyle elinizden tutsun sizin hadi annem babam gelin beraber oynayalım burası çok güzel desin sizee... hep beraber girin oraya inş. yeni doğacak evlarların ve bı güzel kızınla beraber orda hep oynayın yiyin için gülün eğlenin ..
yavrum ne kadar da güzel ... ve sağlıklı görünüyor aslında
eet çok umutluydu doktrlar yüzde 80 yaşar demşti ama nasibi yokmuş kuzumun okadar ciğer gelştrciye ragmen hiç gelişmemiş ciğerleri yawrmn Rab bim kimseyi ewladının ve sewdiğinin acısıyla sınamasın... yine de hamd olsun .. :(

Arkadaşlar doğum yapalı üç ay oldu. Üçüncü adetimi oldum. Normal doğumdu. Geçen ay kendimi biraz yordum. Karnımın üzerindeydim hep. Çömelerek iş yaptım birkaç gün. Ozamandan sonra Rahmi'm ağrıyor. Doktora gittim bişey olmadığını söyledi. Dinlen dedi. Üzerine adet oldum . Yirmi günü geçti hala Ağrı'm var. Zaten doğum sonrası geçmeyen Ateş var vücudumda. Sizce normal mi bu ağrı

Mrb canm çok şükür hepimiz çok iyiyiz kızımla hayat başka :)) rabbim herkesi sağlıkla yavrusuna kavustursun. Sen nasılsın bebeğimiz nasil
Cok sevindim evlatlarini kucagina alanlar yazmis hep bu gun ;) darisi basimiza insallah ara sira ugrayin bura kuzlar bebeklerden firsat olmuyor biliyorum ama malesef her gun yeni melek anneleri katiliyo aramiza onlara ve bize morel umut oluyosunuz bu arada Allah kuzimada sizede saglikli uzun omurler versin kuzucugu op yerime bizede dua etmeyi unutmayin

Back
X