Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hemsire hatası?
Evet canım hemşire hatası hicbir sağlık problemi yoktu önlem amaçlı bi gece kuvezde kalsın dediler kuvezin monitörü kapalıymış yavrumun solunumu durmuş temizlik görevlisi fark etmiş hemşire bahçeye çıkmış telefonla arayıp çağırmışlar düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum özel hastane güya buz kime nasıl guvenecez bilmiyorum

Cok acı olmuş. Hemşireyı sıkayet ettınız mi? Yasadıgınız son acı olsun inşallah

Başınız sağolsun. Bu yazınızı görünce kanım dondu beynim yandı. O hemşire resmen bi canın kaybına sebep olmuş. Şikayet ettiniz mi ?? Allah sabır versin Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size

Başin sağolsun arkadasim çok üzüldüm.Allahtan başka güvenecek kimsemiz yok bu dünyada.Rabbim kullarin eline düşürmesin kimse kimsenin umrunda değil.üzülme canim.tekrar gebelik dusunuyomusun

Başin sağolsun arkadasim çok üzüldüm.Allahtan başka güvenecek kimsemiz yok bu dünyada.Rabbim kullarin eline düşürmesin kimse kimsenin umrunda değil.üzülme canim.tekrar gebelik dusunuyomusun
O hemşireyi şikayet etmelisiniz.boyle disiplinsizlik olamaz.insanların bi araba parasini alip dünya sini başına yikamazsinboyle bi unutkanlik kabul edilemez.

Başın sağolsun canım gerçekten çok acı işte yavrunun ömrü o kadarmış malesef o hemşire sebep olmuş hakkını ara mutlaka aslında benim bebeğimde dolaylı olarak hemşire kurbanı sütün var sakın mama verme dedi bend anlamadım kaç kez doğum yaptım ki ne bileyim 2 gün emzirmeye uğraştım sonra süt geldi mama verdim ama iş işten geçmişti yavrum sarılık oldu hastanede yatarken anneciğini bıraktı gitti hala inanamıyorum

Basin sağolsun kardeşim.yavrularimizin ömürleri yokmuş ne yapsak nafile.acilari bir omur içimizde kalacak

İlk ay deneme başarısız. Hem sevindim hem üzüldüm . Zaten neye ne tepki vereceğimi bilemiyorum ki son yaşadıklarımdan sonra. Mantıklı düşününce böylesi daha iyi oldu aslında. Daha 14 ünde üç ay oldu zaten. Daha vücudum iyileşmedi. Hemen yoruluyorum. İdrarımı yaparken ağrı oluyor filan .

Evet arkadaşım olacakta tüp denedim negatif oldu malesef nisanda laparoskopi ve histereskopi oldum bekliyorum maddi olarak toparlayabilirsek yine denerim henüz rabbim nasip etmedi erken menopoz durumum var ne yazık ki

Bilemiyoruz işte başımıza ne gelecek sarılık yüzünden mi vefat etti mikrop falan mı kaptı ki

Evet arkadaşım olacakta tüp denedim negatif oldu malesef nisanda laparoskopi ve histereskopi oldum bekliyorum maddi olarak toparlayabilirsek yine denerim henüz rabbim nasip etmedi erken menopoz durumum var ne yazık ki
herkesin ayrı bi hikayesi var ne garip değilmi.imtihan dünyası işte. İnşallah bu günler çok geride kalıcak. Sadece Zaman ihtiyacımız olan

N N-A-Z-L-I canm Allah sabir versin.cok zor bi durum hepimizin biseyler sebep olmus ama sonuc aynı.hepimizin acısı büyük.hepimizin cigeri yanıyo.ins sağlıklı olarak baska bebeklerimizi kucagimiza aliriz yoksa bu acı hic dinmiyo.ben de 39.haftamda kaybettim bebegimi diyorum keske biraz erken doktor alsaydı ama nasibi yokmuş iste.ne yapsaydk da sonuc bu olacaktı.sebepler de bahane iste.

Hayırlısı canm.bi dahaki ay olur belki.Rabbim en iyi zamanda gönderir ins.bu arada senin normal dogumdu demi?bi de ilk bebeğine kac aysa gamile kalmistin?

Hayirlisi olsun canim 6 ay geçsin ardarda gebelik kolay değil.bende bekliyorum 5 ay oldu benim 7 ayin dolunca başlama yi düşünüyorum.hayirli doğru zamanda kalalim inşallah.

Evet kardeşim çok haklisin.Rabbim cumlemize yardim etsin kaç ay sonra düşünüyorsun tekrar doktorun ne dedi

Hayırlısı canm.bi dahaki ay olur belki.Rabbim en iyi zamanda gönderir ins.bu arada senin normal dogumdu demi?bi de ilk bebeğine kac aysa gamile kalmistin?
Daha önce lki hamilelik yaşadım. İlki korunurken oldu .ikincide ikinci ayda hamileydim.aslında dediğim gibi mantıklı düşününce böylesi daha iyi oldu.zaten doktorların söylemesine gerek yok ben görüyorum tam anlamıyla vücudumun hazır olmadığını.eski enerjim yok.hala toparlanamadim okadar dinlememe rağmen. Normal dogumda benim.doğum sonrası 3. Adetim.normalde 30 gün olan preyod 28 e indi sanırım doğum sonrası. Bayağı bi yoğun bide

Hayirlisi olsun canim 6 ay geçsin ardarda gebelik kolay değil.bende bekliyorum 5 ay oldu benim 7 ayin dolunca başlama yi düşünüyorum.hayirli doğru zamanda kalalim inşallah.
Doğru söylüyorsun canım üst üste vücudu çok yorucak.hayırlısı olsun.ne demişler geç olsun da güç olmasin:))

Evet kardeşim çok haklisin.Rabbim cumlemize yardim etsin kaç ay sonra düşünüyorsun tekrar doktorun ne dedi
Canm ben sezaryan oldum.doktorum ısrarla en az 6 ay dedi.bikac defa sa sordum vücut 6 ayda ancak eski haline döner dedi.bol bol da kemik suyu ic dedi.ben de 6 ay beklemeyi düşünüyorum tabi sabredebirsem.belki 5 ayda da bırakırım korunmayı.zaten ilkinde cok gec hamile kalmıştım.hic bir sebep olmamasına ragmen ancak 22.ayda hamile kaldm.ama bu defa nedense hemen hamile kalacakmisim gibi geliyo.ins bikac ayda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…