- 9 Haziran 2016
- 89
- 14
- 3
- 37
Üzülme canim Allah hepimizin kucaklarini dolduracak.bize teselli kardeş yollicak.yavrularimizida gorcez bigunRabbim kimseyi yari yolda koymaz emeğini yarim bir akmaz sinavimiz boyleymis bende çok üzülüyorum mezarlina gidip agliyorumCanm ben de aynen senin gibi cantalarmla gittim.hatta ben ameliyata girince esim kosmus arabadan çantayı getirmis.bebegin kiyafetlerini isterler diye.ama geldiginde ablam agliyormus ve elimde cantayla kalakaldm diyo.canm benim daha 2.5 ay oldu.39.haftamin bittigi gün kontrole diye hastaneye gittik.hastaneye girdim fis alirkenkanamam basladi ve karnimda sertlesme oldu.hemen lavaboya gittim kani görünce iste nisan geldi dedim.doktor muayene etti ve acil sezaryan dedi.meger o esnada bebegimin kalbi zayıflamış.ameliyata girdim ciktim.uyudum uyandm bebek yok.kabullenmem o kadar zor oldu ki.amelyata girerken bile tamam hasretim bitti kizima kavusuyorum dedim.ama hic göremedim yavrumu kokusunu alamadm bebegimin.sezaryan oldugum icin doktor 6 ay bekle dedi.ben de en az 5 ay gecsin diyorum sonrası Allah kerimdir takdir etmisse olur yoksa ne yapsak da bos.hem ustelik ben bu bebege 22 ay sonra hamile kalmıştım.hamile kalmadan önce aşılama bile yaptm olmadı.bir ay ramazanda ara vermistik ve o ay hamile kaldm.o kadar cok sevinmistik ki ...ben idrar testini bile atmaya kiyamamistim.evde bebegim icin aldıklarımi gorunce icim kıpır kıpır oluyordu.düşün bebek mağazalarının posetlerini bile görünce şükrediyordum.ama olmadı nasip degilmis.ben de senin gibi hep kendimde kabahat aradm acaba erken gitseydim farkedilirmiydi diye?maalesef es ayrılması 2 dk oncesinden bile farkedilmiyormus.erken giyseydim en fazla acilman var doğum baslamis derler ve hastanede tutarlardi.ve ben yine aynisini yasayinca is isten gecmis olacaktı.ben hastanedeyken esinden ayrıldı ama sonuc aynı.Rabbim hepimize sabir versin ve başkalarının bebeklerine bakıp sabretmektense kendi bebeklerimize bakıp şükretmeyi nasip etsin.ayrica normal dogum yapsaydm sadece 3 ay korunurdum.ama sezaryan olunca biraz beklemek gerekiyo iste.
Seninde basin sağolsun canim bebeğin kaç haftalikti bende normal yaptim ama kimi 6 ay kimi8 ay kimi1 sene bekleşen daha II olur dedi ben sekiz ayini doldurunca düşünüyorum.sonuçta 9 aylik uzun bi gebelik geçirdim acele etmemeye calisiyorum.Başın sağolsun Can'ım. Kendini suçlama ömür yazılsaydı hertürlü yasardı. Rızkı yokmuş yavrularımızın. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende normal doğum yaptım Doktorum üç ay sonra korunmayı bırak demişti. Ama nekadar geç olursa okadar da iyi dedi
Simdi kaç aylik bi sorun yasadin mi bende 8 ay son8 ay sonra kaldım cnm
8 ay sonra kaldım cnm[/Qbi sorun yasadinmi bende 8 ay sonra dusunuyorum
Bebeğin kaç haftalikti dusunuyomusun uç ay sonraBaşın sağolsun Can'ım. Kendini suçlama ömür yazılsaydı hertürlü yasardı. Rızkı yokmuş yavrularımızın. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende normal doğum yaptım Doktorum üç ay sonra korunmayı bırak demişti. Ama nekadar geç olursa okadar da iyi dedi
daha yeni cnm. 2.5 aylık. sen normal doğum yapmışsın zaten. bi sorun yaşayacağını sanmam senin. ben sezeryanlıyım.Simdi kaç aylik bi sorun yasadin mi bende 8 ay son
Evet normal doğum ama korkuyorum iste.bende şekerde varya 3 aylik şekerine baktirip doktor kontrolünde gebe kalcam 9 ay boyunca hem kadindogum hem endekorolojiye gitcem o yüzden biraz sabretmeye calisiyorum8 ay sonra kaldım cnm
2 uç ay daha sabretmeye calisiyorum Rabbim hayirlisiyla nasip etsindaha yeni cnm. 2.5 aylık. sen normal doğum yapmışsın zaten. bi sorun yaşayacağını sanmam senin. ben sezeryanlıyım.
39+6 günlüktü. Doğum yaptığım doktorum 1 yıl dedi. Daha erken risklimi olur dediğimde Ozaman 6 ay demişti. İlk adetimi olduktan sonra gidip muayene olduğumda altı ay dedi. Bide benim düşük vardı ölü Doğumdan önce. O yüzden beklesen daha iyi . Düşük riski artıyor sık gebeliklerde demişti. Başka bi doktora gittiğimde üç ay ama nekadar sonra kalırsan okadar iyi dedi. Burda kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Zaten bilimsel olarakta düşük riski artıyor ve düşük ağırlıklı Bebek ler doğduğunu birçok yerde okumuştum. İkinci adetimden sonra yanı doğumdan 2.5 Ay sonra korunmayı bıraktım. Bakalım hayırlısı ayın 22 Sini bekliyorum :)Bebeğin kaç haftalikti dusunuyomusun uç ay sonra
Yaa daha yirmi gün önce eşimin kuzeni ikinci sezeryanını oldu. Kız daha 18 yaşında 40 kilo bişey. Benim yarım kadar. İki bebeğinin arasında 3.5 ay var. Gayette sağlıklılar. Allah nasip ettikten sonra herşey oluyor. Tabi tedbiri de elden bırakmamak şart. Ben kariyer dedim Bebek istemedim dört yıl erteledim. İsteyincede yaşadıklarım malum. Aynı sene evlendiklerimin hatta sonra evlenenler bile 2 çocuklu.bide elti var bende gidip acı vermek için hemen hamile kaldı. Boynumuz bükük kalmasın en çok da eşimi düşünerek yanı korunmayı bıraktım. Gerisi Allah in Takdir-i.Bebeğin kaç haftalikti dusunuyomusun uç ay sonra
22 haziran mı son adet tarihin az kalmış o zaman belirti varmı ay çok sevindim ya sanki hamilesin gibi hissettim senin yaşın kaç ben de yok iş yok borçlar derken yaşım oldu 32 ne yapalım kader işteYaa daha yirmi gün önce eşimin kuzeni ikinci sezeryanını oldu. Kız daha 18 yaşında 40 kilo bişey. Benim yarım kadar. İki bebeğinin arasında 3.5 ay var. Gayette sağlıklılar. Allah nasip ettikten sonra herşey oluyor. Tabi tedbiri de elden bırakmamak şart. Ben kariyer dedim Bebek istemedim dört yıl erteledim. İsteyincede yaşadıklarım malum. Aynı sene evlendiklerimin hatta sonra evlenenler bile 2 çocuklu.bide elti var bende gidip acı vermek için hemen hamile kaldı. Boynumuz bükük kalmasın en çok da eşimi düşünerek yanı korunmayı bıraktım. Gerisi Allah in Takdir-i.
Şimdiki aklım olsa evlendiğim gün hamile kalırdım 7.yıla gireceğiz sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor öyle üzülüyorum ki22 haziran mı son adet tarihin az kalmış o zaman belirti varmı ay çok sevindim ya sanki hamilesin gibi hissettim senin yaşın kaç ben de yok iş yok borçlar derken yaşım oldu 32 ne yapalım kader işte
Bebeğin 38 haftalıkken vefat etti ocak ayında 5 ay geçti canim. 8 ayin dolunca tekrar hamile kalmak istiyorumYaa daha yirmi gün önce eşimin kuzeni ikinci sezeryanını oldu. Kız daha 18 yaşında 40 kilo bişey. Benim yarım kadar. İki bebeğinin arasında 3.5 ay var. Gayette sağlıklılar. Allah nasip ettikten sonra herşey oluyor. Tabi tedbiri de elden bırakmamak şart. Ben kariyer dedim Bebek istemedim dört yıl erteledim. İsteyincede yaşadıklarım malum. Aynı sene evlendiklerimin hatta sonra evlenenler bile 2 çocuklu.bide elti var bende gidip acı vermek için hemen hamile kaldı. Boynumuz bükük kalmasın en çok da eşimi düşünerek yanı korunmayı bıraktım. Gerisi Allah in Takdir-i.
Nasip canim üzülme hic göçün olmaz denilip ikiz doğuranlar var.bende alti yillik evliym28 yasindayimŞimdiki aklım olsa evlendiğim gün hamile kalırdım 7.yıla gireceğiz sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor öyle üzülüyorum ki
Ayyyy inşallah gebesindir kaç ay sonra basladin bebek calismalarinaHamileymişim gibi hissediyorum. Ama bilmiyorum yaa hem başka bi Bebek için umutlanmak güç veriyor hemde yine hayal kırıklığı yaşarmıyız diye Zaman Zaman aklıma geliyor korkuyorum. Allah a sığınmaktan dua etmekten başka bişey gelmiyor elden. 28 yaşına girdim 5.5 senelik evliyim . Bende düşünüyorum keşke ilk yıllarda Bebek düşünseydim diye sonra düşünüyorum tam hazır değildim . Ekonomik özgürlüğüm yoktu vs vs. Mutlu olmayan bi anne çocuğuna ne verebilir ki S sernur3535
Benim şimdide yok ekonomi ozgurluum tek maaşla geciniyorz ama Rabbine bin skr o kadar çok bebek istiyorum ki seker hastasyim ama 4 tane çocuk istiyorumAyyyy inşallah gebesindir kaç ay sonra basladin bebek calismalarina
2.5 ay sonra 2. Adetimi olduktan sonra bıraktım Can'ım korunmayı. İnşallah herşey güzel olur. Biraz daha Zaman iyi olabilirdi. Risk aldım biliyorum.Ayyyy inşallah gebesindir kaç ay sonra basladin bebek calismalarina
Allah isteyen herkese istediği kadar hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizim evlatlarımız çok şanslı olucaklar galiba. Birşeyin değeri yokluğunda anlaşılırmış. Yan komşumun üç coçugu var bütün gün çocuklarla kavga ediyor ciddi anlamda karı koca çocuklarına çok bağırıyorlar. Eşimle benim yüreğimiz sızlıyor çocuklarına böyle davrandıkları içinBenim şimdide yok ekonomi ozgurluum tek maaşla geciniyorz ama Rabbine bin skr o kadar çok bebek istiyorum ki seker hastasyim ama 4 tane çocuk istiyorum
Aminn canim çok haklisin.elinde kinin kiymetini bilmek lazim..her anne baba cocuna kizar ama herşeyin bi dozu olmali.olsun canim bazen risk almak gerekip hayirlisiyla olsun.Allah isteyen herkese istediği kadar hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizim evlatlarımız çok şanslı olucaklar galiba. Birşeyin değeri yokluğunda anlaşılırmış. Yan komşumun üç coçugu var bütün gün çocuklarla kavga ediyor ciddi anlamda karı koca çocuklarına çok bağırıyorlar. Eşimle benim yüreğimiz sızlıyor çocuklarına böyle davrandıkları için
Önceki gebeliğin kacinci haftada sonlanmisti canimAminn canim çok haklisin.elinde kinin kiymetini bilmek lazim..her anne baba cocuna kizar ama herşeyin bi dozu olmali.olsun canim bazen risk almak gerekip hayirlisiyla olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?