Canm ben de aynen senin gibi cantalarmla gittim.hatta ben ameliyata girince esim kosmus arabadan çantayı getirmis.bebegin kiyafetlerini isterler diye.ama geldiginde ablam agliyormus ve elimde cantayla kalakaldm diyo.canm benim daha 2.5 ay oldu.39.haftamin bittigi gün kontrole diye hastaneye gittik.hastaneye girdim fis alirkenkanamam basladi ve karnimda sertlesme oldu.hemen lavaboya gittim kani görünce iste nisan geldi dedim.doktor muayene etti ve acil sezaryan dedi.meger o esnada bebegimin kalbi zayıflamış.ameliyata girdim ciktim.uyudum uyandm bebek yok.kabullenmem o kadar zor oldu ki.amelyata girerken bile tamam hasretim bitti kizima kavusuyorum dedim.ama hic göremedim yavrumu kokusunu alamadm bebegimin.sezaryan oldugum icin doktor 6 ay bekle dedi.ben de en az 5 ay gecsin diyorum sonrası Allah kerimdir takdir etmisse olur yoksa ne yapsak da bos.hem ustelik ben bu bebege 22 ay sonra hamile kalmıştım.hamile kalmadan önce aşılama bile yaptm olmadı.bir ay ramazanda ara vermistik ve o ay hamile kaldm.o kadar cok sevinmistik ki ...ben idrar testini bile atmaya kiyamamistim.evde bebegim icin aldıklarımi gorunce icim kıpır kıpır oluyordu.düşün bebek mağazalarının posetlerini bile görünce şükrediyordum.ama olmadı nasip degilmis.ben de senin gibi hep kendimde kabahat aradm acaba erken gitseydim farkedilirmiydi diye?maalesef es ayrılması 2 dk oncesinden bile farkedilmiyormus.erken giyseydim en fazla acilman var doğum baslamis derler ve hastanede tutarlardi.ve ben yine aynisini yasayinca is isten gecmis olacaktı.ben hastanedeyken esinden ayrıldı ama sonuc aynı.Rabbim hepimize sabir versin ve başkalarının bebeklerine bakıp sabretmektense kendi bebeklerimize bakıp şükretmeyi nasip etsin.ayrica normal dogum yapsaydm sadece 3 ay korunurdum.ama sezaryan olunca biraz beklemek gerekiyo iste.