Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Birde gerçekten geciktiim için kalbi durmuş olabilirmiiöyleyse ben napcam bu pişmanlık keskeler yikiyo beni
ben de 40. cı haftadaydım, bende geçmi kaldım keşke normal sancımı beklemeseydim sezeryan olsaydım diye çok yiyip bitirdim kendimi, ama bu pişmanlık bizi bi yere götürmüyor, hangi anne evladından olmak ister, biz onları 9 ay karnımızda taşıdık, bilsek böle olcakk hiç beklermiydik, ama şöyle düşün onların ölüm tarihleri belliydi ve sen bunu değiştiremezdin, eğer 2 gün önce gidip doğum yapsaydın zamanı gelince yine bi şekilde kaybedecektin... maalesef keşke elimizden bişi gelse keşke keşke ama yok maalesef

Evet çok haklisin bidaha olur birşey olmaz zaten birşey paylaşma din ki demeleri beni sinir ediyor bazen kalplerini kiriyorum dayanamıyorum suan hamilemisin
9 ay karnımızda taşıdık paylaşmamak mı oluyor bu. ama bu diyenler çocuklarının eli kanasa ortalığı yaygaraya veren insanlar eminim ki... yazıkk çok yazık. bana da çok diyen oldu. aa ne iyi görünüyorsun toparladın diyorlar. gel de bi içimi gör hele senn.. evet cnm şükür hamileyim inşallah bu sefer kucağımıza alabiliriz hayırlısyla.

Ne kadar sure sonra gebe kaldin canim diğeri kaç haftalikti

Beni rahatlatan kardeşim saol benim gibi hisseden insanlarla konuşmak çok iyi geldi agri çektiğim için bekledim için aylarca kizdim kendime.daha sonra gebe kaldin mi

38 haftalikti sanci çekip doğuma DİE gitmştim cantalarimla kala kaldim

Tekrar gebe kaldinmi ne kadar ara verdin

Beni rahatlatan kardeşim saol benim gibi hisseden insanlarla konuşmak çok iyi geldi agri çektiğim için bekledim için aylarca kizdim kendime.daha sonra gebe kaldin mi
Canım başın sağolsun öncelikle normal doğurdum diye kızma kendine ben sezeryanla doğum yaptım hiç bi nedeni yokken bebeğimi kaybettim sadece 7 gün yaşadı emzirdim sevdim öptüm ama sarılık için yatırdık evimize geleceğimiz gün bebeğim melek oldu benimde keşkek Erim çok keşke diyorum normal doğurabilseydim belki bebeğim direnç li olurdu keşke onu hastane odasında o gece bıtakmasaydım doktorum git dinlen dedi zaten bebeğimde yoğun bakım odasındaydı 1 dk anca görüyordum bende kendimi neden sütüm geç geldi bebeğimi doyuramadım sarılık oldu diye suçluyorum ne keşkekeler biter ne pişmanlıklar ben bırak bebek sevmeyi sesini duymaya bile tahammül edemiyorum herkesten fellik fellik kaçıyorum oğlum yaşasaydı 4 aylık olacaktı gülücük atardı şimdi diyorum herşeyim yarım kaldı ne yapalım bunda da vardır bir hayır kendini suçlama ama

Saol seninde haşin sağolsun benimde 5 ay oldu evde çok agri çektim ondan oldu dedim aylarca kendime .kismet olsaydi Rabbim beni daha erken cikarirdi evden

Saol seninde haşin sağolsun benimde 5 ay oldu evde çok agri çektim ondan oldu dedim aylarca kendime .kismet olsaydi Rabbim beni daha erken cikarirdi evden
Aynen öyle yaşayacağı varsa yaşıyor sen hamileyken hiç açlık tokluk kam şekeri baktırmadın mı bu şeker belki sonradan çıkmıştır benimde insülin kullanıp bebeğini sağlıkla kucağına alan tanıdığım kişiler var bacaklarından iğne yapıyorlardı o yüzden korkma normal doğurmuşsun zaten ben olsam hemen bebek yapardım tabi Doktorunla konuş önce bu acıyı anca yeni bebekler giderir diyor herkes hatta ben sezeryan lıyım benim doktorum bile öyle söyledi

Canım ben de ilk doğum yaptığımda astım cıktı gebelik boyunca tansiyonum normaldi sonrasında 14/9 15/9 lara cıktı ventolini kullanmadan nefes bile alamıyordum canım kimseyi görmek istemiyordum evden dahi çıkmıyordum kendimi resmen dibe vuruyordum ama sonra ailem için diğer cocuklarım için kendimi toparlamam gerektiğini düşündüm. Ve şükür şimdi daha iyiyim acısı yüreğimden çıkmıyor ama meleğim hepimizin gitmek istediği yerde o beni avutuyor belki de birlikte oynuyorlardır meleklerimiz

Canm Allah sabır versin.ben de kızımı kaybettim ayni sebepten.bebegin esinden ayrılmış.ben hastanedeyken oldu hersey.bebegi kurtarabilmek icin sezaryana aldi ama olmadı.hala hergün ağlıyorum.ayrica benim seker de yoktu nedeni bile belli degil.peki senin belirtin oldu mu öncesindn.ya da kanaman falan oldu mu esinden ayrilinca

Hayir hiçbir belirtim olmadi 9 ayini doldurmuştur sancilandim doğuma gittim içerde ne su ne esin kalmis dedi kalbi durma dedi ama bi hafta öncesi kontrole gittymde herşey normaldir son bi haftada ne olduysa oldu

Baktirdim canim biraz yüksekti diyet yapman yeterli dediler insilin gerek görmediler son haftalarda artti sanirim keşke banada insulin verselrdi gebelik şekeri değil şuan normal seker hastasiymisim

Kanama hiçbirşey yoktu hiçbirşey anlamadim cantalarimla doğuma gittim canim.tekrar gebe kaldin mi

Kanama hiçbirşey yoktu hiçbirşey anlamadim cantalarimla doğuma gittim canim.tekrar gebe kaldin mi
Başın sağolsun Can'ım. Kendini suçlama ömür yazılsaydı hertürlü yasardı. Rızkı yokmuş yavrularımızın. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende normal doğum yaptım Doktorum üç ay sonra korunmayı bırak demişti. Ama nekadar geç olursa okadar da iyi dedi

Canm ben de aynen senin gibi cantalarmla gittim.hatta ben ameliyata girince esim kosmus arabadan çantayı getirmis.bebegin kiyafetlerini isterler diye.ama geldiginde ablam agliyormus ve elimde cantayla kalakaldm diyo.canm benim daha 2.5 ay oldu.39.haftamin bittigi gün kontrole diye hastaneye gittik.hastaneye girdim fis alirkenkanamam basladi ve karnimda sertlesme oldu.hemen lavaboya gittim kani görünce iste nisan geldi dedim.doktor muayene etti ve acil sezaryan dedi.meger o esnada bebegimin kalbi zayıflamış.ameliyata girdim ciktim.uyudum uyandm bebek yok.kabullenmem o kadar zor oldu ki.amelyata girerken bile tamam hasretim bitti kizima kavusuyorum dedim.ama hic göremedim yavrumu kokusunu alamadm bebegimin.sezaryan oldugum icin doktor 6 ay bekle dedi.ben de en az 5 ay gecsin diyorum sonrası Allah kerimdir takdir etmisse olur yoksa ne yapsak da bos.hem ustelik ben bu bebege 22 ay sonra hamile kalmıştım.hamile kalmadan önce aşılama bile yaptm olmadı.bir ay ramazanda ara vermistik ve o ay hamile kaldm.o kadar cok sevinmistik ki ...ben idrar testini bile atmaya kiyamamistim.evde bebegim icin aldıklarımi gorunce icim kıpır kıpır oluyordu.düşün bebek mağazalarının posetlerini bile görünce şükrediyordum.ama olmadı nasip degilmis.ben de senin gibi hep kendimde kabahat aradm acaba erken gitseydim farkedilirmiydi diye?maalesef es ayrılması 2 dk oncesinden bile farkedilmiyormus.erken giyseydim en fazla acilman var doğum baslamis derler ve hastanede tutarlardi.ve ben yine aynisini yasayinca is isten gecmis olacaktı.ben hastanedeyken esinden ayrıldı ama sonuc aynı.Rabbim hepimize sabir versin ve başkalarının bebeklerine bakıp sabretmektense kendi bebeklerimize bakıp şükretmeyi nasip etsin.ayrica normal dogum yapsaydm sadece 3 ay korunurdum.ama sezaryan olunca biraz beklemek gerekiyo iste.

38 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm.ardından seker hastasi oldumu öğrendim.etrafinizda benim gibi diyabeti olup çocuk doğuranlar varmi ve ne zaman tekrar gebe kaldiniz.meleğini unutamiyorum.
Basin sagolsun canim Allah sabrini artirsin. Zor cok zor ama bize dusen sabredip Allaha siginmak o sabrini veriyor. Vakti gelince Allah saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun tum melek annelerinin kucagini

Oo

Haşin sağolsun kardeşim yasadiklarimiz kolay değil .Allahim evlatlarimizi cennette canli versin kucamiza.bu benim en büyük hayalim kizimi canli gözleri acil görmek çok istiyorum.doktorun coook güzel gözlü bi kizin olacak derdi.yavrunun gözlerine bakabilmek nasp olur inşallah hepimize.ben simdi bebek mazalarinin önünden kaçarak geliyorum senin gibi doğmadan aldigm kiyafetlerini severdim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…