- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Canim cok sevindim ne zamandir girmiyordum yeni farkettim yazini bir hamişimiz daha oldu ne mutlu bize.Insallah saglik sihhatle bebegini alirsin kucagina Gozun aydin olsun canimGünaydın melek anneleri bu mübarek günde bende güzel bir haber vereyim bende gebeyim. Lekelenmelerim var biraz cok ayakta kaldıkca oluyor ama Rabbim büyük gönderdi emanetini inşallah kese göründü yerleşimi cok güzel filan dedi ama lekelenmeler korkutuyor beni doktorun demesi ise düşeceği varsa düşer son adet tarihine göre 6 haftalık ama geç döllenme sanırım simdilik kalp atışını duymadık iki hafta sonra çağırdı tekrar Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile göndersin bebişleri
Canim ben seni biliyorum bebegimi ilk kaybettigim zamanlar saatlerce sizin yazismalarinizi okurdum ozamanlar buraya yazan herkes tek tek bebek sahibi olmustu.Ben seni hep merak ediyordum bebegin oldu mu diye.Demek tedavi surecindesin insallah canim insallah dualarim seninle burda yuzu tekrar gulen melek anneleri gibi sen de bebegini saglik sihhatle kucagina alirsin insallahmerhaba melek anneleri
uzun zamandır yazmıyordum
topiğin ilklerindenim
uzunca zaman yazıştık paylaştık herşeyi burada
sonra çocuğu olanlar tek tek ayrıldılar doğal olarak....
bir kısmıyla hala görüşüyoruz
bir sorun olmamasına rağmen bir ben tekrar anne olamadım sanırım..
tüp bebek tedavisine başladım dualarınızı bekliyorum .......
Aynen kardeşim saglikli sihatli hayirli yavrularimiz olsun inşallah.kaynanam geldi biraz gaz verdi bana hemen yap anca öyle duzelirsin dedi.ama alto ay bari belkicem kardeşim can bu çokta riske aceleye gerek yok.Doğru söylüyorsun canım üst üste vücudu çok yorucak.hayırlısı olsun.ne demişler geç olsun da güç olmasin:))
Benim de annem hemen olsun istiyor. Korunmayı bıraktığımı söylememiştim . İyiki de söylememişim yoksa ah tüh vah bir sürü yorum yapar. Üç ay bitti normal doğum olmasına rağmen hala rahim kasılmalarını hissediyorum . Karnımın üzerine baskı yaparak oturduğumda rahim ağrı yapıyor bu normal mi . Sezeryan olanlar nasıl kiAynen kardeşim saglikli sihatli hayirli yavrularimiz olsun inşallah.kaynanam geldi biraz gaz verdi bana hemen yap anca öyle duzelirsin dedi.ama alto ay bari belkicem kardeşim can bu çokta riske aceleye gerek yok.
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli uzun ömürlüCanim cok sevindim ne zamandir girmiyordum yeni farkettim yazini bir hamişimiz daha oldu ne mutlu bize.Insallah saglik sihhatle bebegini alirsin kucagina Gozun aydin olsun canim
Canım benimde normaldi doğumum ve bende doğumdan sonra o kasılmaları 3 buçuk ay hissettim.4.ayda geçti .özellikle lavaboda daha çok kendini gösteriyordu. Bana kalırsa 4.ay bitince korunmayı bırakmak gayet mantıklı. Tabi bünye meselesi biraz. Kişi en iyi kendinin Dr udur.hazır olduğunu hissediyorsun zaten vücut olarakBenim de annem hemen olsun istiyor. Korunmayı bıraktığımı söylememiştim . İyiki de söylememişim yoksa ah tüh vah bir sürü yorum yapar. Üç ay bitti normal doğum olmasına rağmen hala rahim kasılmalarını hissediyorum . Karnımın üzerine baskı yaparak oturduğumda rahim ağrı yapıyor bu normal mi . Sezeryan olanlar nasıl ki
Benimde üç ay bitti .3. Adetim.kasılmalar hala devam ediyor.özellikle sinir stres yaptığım anlarCanım benimde normaldi doğumum ve bende doğumdan sonra o kasılmaları 3 buçuk ay hissettim.4.ayda geçti .özellikle lavaboda daha çok kendini gösteriyordu. Bana kalırsa 4.ay bitince korunmayı bırakmak gayet mantıklı. Tabi bünye meselesi biraz. Kişi en iyi kendinin Dr udur.hazır olduğunu hissediyorsun zaten vücut olarak
Canim benimde normal doğum karnim agrio bazen 5 geçti ama bilmiyorum normalin iki ay sonra korunmaya birakcm bakalim hayirlisiBenim de annem hemen olsun istiyor. Korunmayı bıraktığımı söylememiştim . İyiki de söylememişim yoksa ah tüh vah bir sürü yorum yapar. Üç ay bitti normal doğum olmasına rağmen hala rahim kasılmalarını hissediyorum . Karnımın üzerine baskı yaparak oturduğumda rahim ağrı yapıyor bu normal mi . Sezeryan olanlar nasıl ki
Arkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen
İnş canim ya amin amin tek dileğimz bu sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olsun hepimize nasip etsin ins bizde bu sefer kavusuruzzz aminnnnnnnnn karar vermek çok zor tam doguma griodum bi anda durdu kasilmalar ama sanci var yinede bakalım bekliyorzzcanım dualarımız seninle inşallah. hem neden ağlıyorsun, kendini strese sokma bak bu haftaya kadar geldin ve doktor kontrolundesin. Allah'ın izniyle bebeğin sağ salim doğacak. güzel şeyler düşün, güzel olsun, hayr olsun.. Allah yardımcın olsun canım. güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım dualarım seninle Rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebeğine doktor kontrolündesin rahat olmaya çalış lütfen zor ama dene kendini de bebeği de strese sokmamaya çalış zor cok zor ama dayanmak zorundasın dualarım seninleArkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen
Öncelikle sakın ol.kendini de bebegide strese sokma.herşey çok guzel olucak Allah in izniyle.dualarım sizinle .İşte dün ki gibi olduğu anda alincak Rabbim e emenetttt
Bu gun aklimdaydin nasil oldu bebek dogdumu acava diye dusunmustum. Hatta msj atmak icin actim senin yazdigini gordum korkma arkadasim dedihin gibi Allaha siginmaktan vaska caremiz yok. Bi cok kisi 34. Haftada saglicakla aliyor kucagina hatta kuzenim o haftada dogum yapti 1 hafta kuvezde kaldi sonra cikti simdi 2 yasina girecek. Hepimizin dualari sen ve dogacak yavrunla insallah bundan sonra ben yavrumu kucagima aldim evime geldim darisi basiniza demek icin yazicaksin. Evet yasadiklarimizin tarifi yok ama Alaha sukur yeni umutlarimiz var.Allah senin ve heekesin evlatlarini korusun bagislasin. Dualarimiz seninle...vArkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen
Canım Rabbim yardımcn olsun.sağlıkla kucağına alırsın insaallah.rahat ol annesi stres yapma.bebegin kilosu nasl?ins küveze gerek kalmaz.bi arkadasmn kızı var.onu n 31+5 haftalıkken kasilmalari başlamış ve 1cm de acilma varmis.doktor hemen ciger gelistirici vurmus ve yat hic ayaga kalkma demis.bu sekilde 35+5e kadar dayanmış.ve 35 +5 te normal dogum yapmış ve kizi 2.900 dogdugu ivin hic küveze bile almamışlar.sadece biraz sarılık gecirmis.su anda kızı 1.5 yaşında.sen de sakin ol bak arkadaşım 4 hafta dayanmış o sekilde.ins bebisini saglilkla hayirla alırsın ve önceki acılarını unutursunArkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen
Canım Arkadaşların da dediği gibi sakin ol ve miniğini strese sokma.hersey çok güzel ilerliycek Gör bak.tüm dualarım sen ve bebeğinleArkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen
Canm inanki insanlar cok acımasız.ben de bu durumu yasaynca bazı insanlarn garip hareketlerine şahit oldum.ve bikac kisiye bundan sonra mesafeli davranmaya karar verdim.Bugün doğum iznim bitti . aile hekimden 10 gün rapor aldım. Bikez daha anladım insanlar arasındaki farkları. Herkesin kendince yorumları var ama keşke biraz daha nazik olabilseler.sağolsun gerçekten moral verenlerde yok değil. Ben anlaşılmak istemiyorum zaten kimseden böyle bi beklentim de olamaz ama insanlar çok garip herkes kendini dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?