- 9 Haziran 2016
- 89
- 14
- 3
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin canım.çok acı çok Üzücü Yaşananlar ama onlar bizim kayıplarımız değil kısa bir süre ayrı kalmak zorunda olduğumuz evlatlarımız.insallah ebediyette hiç ayrılmıycaz. Yeni gebelik için takıntı yaparsan süreç uzar yok Kafanı rahatlat olur falan diyorlar ama bununla çokta alakası olduğuna inanmıyorum tamamen Rabbimin ne zaman nasip ediceğiyle alakalı bir durum.ben yeniden hamile kalmak için hiç Kafamı rahatlatmadım daha doğrusu rahatlatamadım.aksine acaba oldumu diye her hafta kan veriyordum.çok şükür nasip etti Rabbim ve oldu .dua en önemli şey dua ediyoruz ve Allah'a vermesi için yalvarıp bekliyoruZ başka ne gelir elden. Insallah en en en kısa zamanda güzel haberlerini alırızHerkese merhaba arkadaşlar ben 2014te tüp bebek olan kızımı doğumdan 1 gün sonra hemşire hatası nedeniyle kaybettim malesef tekrar gebe kalamadım kafayı yemek üzereyim ne yazık ki
Çok saoll arkadaşım bana umut oldun arkadaşın gibi benimde bebislerim olur insallahRabbim buyukCanım başın saolsun Rabbim sabrını artırsın benimde 34 haftalık bebeğim karnımda öldü hersey cok güzel gidiyordu bi kontrole gittim kalbi Durmuş dediler bende normal doğum yaptım altı ay Sonrada tekrar gebe kaldım benim diabetim yoktu ama lisedeyden diabeti olup simdi sağlıklı cocukları olan arkadaşım var Rabbimin izniyle hersey olur ben üç ay korundum sonra bıraktım diabet bebek ölümüne sebep değil bildiğim kadarıyla
Allah sabrını arttırsın canım. Insallah hepimizi tekrarından korsun.hiç birsey inkansız değildir bunu unutma. En azından neden olduğu belli ve önlem alınabilir. Allah nasip etsin yeterki. ️Inşallah en kısa zamanda uzun Ömürlü evlatlar versin. Unutmamızın imkanı varmı hiç meleklerimizi. Ben evime getirip 5gün vakit geçirdim. Sarıldım uyudum oğlumla.kokladım öptüm yatağına yatırdım... O Ufacık 5günde toplam 5saat uyudum yüzüne battaniyesi gelmesin nefes alamaz,ya elini burnuna kapatırsa ve görmezsem diye.Çok pişmanım keske o 5saatide uyumadan geçirseydim onunla38 haftalık bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm.ardından seker hastasi oldumu öğrendim.etrafinizda benim gibi diyabeti olup çocuk doğuranlar varmi ve ne zaman tekrar gebe kaldiniz.meleğini unutamiyorum.
Çok üzüldüm canim Allah cumlemize sabir versin banada kizimi evine getirememek çok koydu.ben boynu bükük eve yavrum mezarlia gittiAllah sabrını arttırsın canım. Insallah hepimizi tekrarından korsun.hiç birsey inkansız değildir bunu unutma. En azından neden olduğu belli ve önlem alınabilir. Allah nasip etsin yeterki. ️Inşallah en kısa zamanda uzun Ömürlü evlatlar versin. Unutmamızın imkanı varmı hiç meleklerimizi. Ben evime getirip 5gün vakit geçirdim. Sarıldım uyudum oğlumla.kokladım öptüm yatağına yatırdım... O Ufacık 5günde toplam 5saat uyudum yüzüne battaniyesi gelmesin nefes alamaz diye. Çok pişmanım keske o 5saatide uyumadan geçirseydim onunla
Tekrar gebe kaldinmi canim kaldiysan nekedar sure sonra olduAllah sabrını arttırsın canım. Insallah hepimizi tekrarından korsun.hiç birsey inkansız değildir bunu unutma. En azından neden olduğu belli ve önlem alınabilir. Allah nasip etsin yeterki. ️Inşallah en kısa zamanda uzun Ömürlü evlatlar versin. Unutmamızın imkanı varmı hiç meleklerimizi. Ben evime getirip 5gün vakit geçirdim. Sarıldım uyudum oğlumla.kokladım öptüm yatağına yatırdım... O Ufacık 5günde toplam 5saat uyudum yüzüne battaniyesi gelmesin nefes alamaz,ya elini burnuna kapatırsa ve görmezsem diye.Çok pişmanım keske o 5saatide uyumadan geçirseydim onunla
Kasım'da kaybettim Oğlumu canım. Suan 7 8 haftalık hamileyim.doğumdan 5,5 ay sonra hamile kalmıs oldum yaniTekrar gebe kaldinmi canim kaldiysan nekedar sure sonra oldu
İnşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir bende cok suçluluk duygusu yasadım acaba başka doktora gitsemiydim kontrolümden önceki gün eşimle yürüyüş yaptık acaba gitmesemiydim acaba böyle olsa şöyle mi olurdu diye namaz kılarken dua ederdim allahım sağlıklı sıhhatli olsun hastalanmasın ( benim bi arkadaşımın yeğeni ablamla aynı gün doğum yaptılar iki yada üç yaşındayken kız lösemi oldu) ben cok üzülmüştüm acaba eksik mi dua ettim diye düşünmekten geri alamadım hiç ama bunlar bizim kaderimiz daha doğduğumuz gün yazılıyor kaderimize kendini suçlama lütfen kendini topla vücudun ve aklın yeni bebeğin fikrine hazır olsunÇok saoll arkadaşım bana umut oldun arkadaşın gibi benimde bebislerim olur insallahRabbim buyuk
Benim altı ayı gecti canım daha bi kere bile bebek sevmedim kucağıma dahi alamadım pikniğe alısveriş merkezlerine gidip ağlaya ağlaya eve dönerdim sende bol bol dua et kendini topla ve kendi bebeğini seversin inşallah hayırlısıylaGecen gün parka gittim kiz bebeği olan birini gördüm sevmek istedim kizima olan hasretini gidermek istedim ama seçmene izin vermedi ağlayarak evime döndüm.bidaha kimsenin bebeğini sevmeye calismicam kizimi kimsede aramicam ahirette kavuscam inşallah.Rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseden sevgi dilendirmesin ellerimi uzattima pişman oldum
Evet çok haklisin kadere ve kazaya inancimiz tam ikmali sorular beynimi yedi aylarca ailem uzakta burada kimsem yok tek basma evde her gün düşünmekten kafayi yicektim üzüntüden seker hastasi oldun diyorlar ama napiyim anneyim yavrum benim arkadaşım can yoldasim olcakti Allah evlat isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin coook saol kardeşim ben beş ay boyunca sizlerin yorumlar ini okuyup teselli aradim kendi acimi yazamadim amaİnşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir bende cok suçluluk duygusu yasadım acaba başka doktora gitsemiydim kontrolümden önceki gün eşimle yürüyüş yaptık acaba gitmesemiydim acaba böyle olsa şöyle mi olurdu diye namaz kılarken dua ederdim allahım sağlıklı sıhhatli olsun hastalanmasın ( benim bi arkadaşımın yeğeni ablamla aynı gün doğum yaptılar iki yada üç yaşındayken kız lösemi oldu) ben cok üzülmüştüm acaba eksik mi dua ettim diye düşünmekten geri alamadım hiç ama bunlar bizim kaderimiz daha doğduğumuz gün yazılıyor kaderimize kendini suçlama lütfen kendini topla vücudun ve aklın yeni bebeğin fikrine hazır olsun
Aminnnnn canim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz bu dünyadaki en güzel duygu kendi bebeğini sevmek hasretle o günü bekliyorumBenim altı ayı gecti canım daha bi kere bile bebek sevmedim kucağıma dahi alamadım pikniğe alısveriş merkezlerine gidip ağlaya ağlaya eve dönerdim sende bol bol dua et kendini topla ve kendi bebeğini seversin inşallah hayırlısıyla
bunlar çok normal duygular . hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz hala. ben yanımda hamilelikle ilgili bile konuşulmasından hoşlanmıyorum. bebek zaten hiç kucağıma almadım diyebilirim. benle hamile olan kişilerin bebeklerini görünce içim parçalanıyor resmen.suçluluk duygularim oluyor geçmişi gittim falan DİE ve her bebek gördüğümde agliyorum kiskaniyorum kizimi ozluyorum
Seni çok iyi anliyorum ama mecbur görüyoruz her yerde el tim doğum yapacak görmeye gitmek istemiyorum al amcasi DİE eşimin kucana vermesini istemiyorum çocuklarıyla ovunmesinden biktimbunlar çok normal duygular . hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz hala. ben yanımda hamilelikle ilgili bile konuşulmasından hoşlanmıyorum. bebek zaten hiç kucağıma almadım diyebilirim. benle hamile olan kişilerin bebeklerini görünce içim parçalanıyor resmen.
evlat acısını çekmeyen bilemez. çok incitiyorlar bazen bilerek bazen bilmeyerek yapıyorlar bunu.. ama ateş düştüğü yeri yakıyor başka hiçkimseyi. vah vahh dedi herkes 2 gün geçti bitti onlara. biz ise bi ömür boyu unutamayacağız.Seni çok iyi anliyorum ama mecbur görüyoruz her yerde el tim doğum yapacak görmeye gitmek istemiyorum al amcasi DİE eşimin kucana vermesini istemiyorum çocuklarıyla ovunmesinden biktim
Birde gerçekten geciktiim için kalbi durmuş olabilirmiiöyleyse ben napcam bu pişmanlık keskeler yikiyo benibunlar çok normal duygular . hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz hala. ben yanımda hamilelikle ilgili bile konuşulmasından hoşlanmıyorum. bebek zaten hiç kucağıma almadım diyebilirim. benle hamile olan kişilerin bebeklerini görünce içim parçalanıyor resmen.
niye gecikesin. zaten normal doğum sancısını evde çekin diyor doktorlar. kaçıncı haftadaydın ki.millet evde doğum yapıyor, tarlada doğuruyor cnm onların ki yaşıyor. ALLAH ömür verseydi yaşarlardı.Birde gerçekten geciktiim için kalbi durmuş olabilirmiiöyleyse ben napcam bu pişmanlık keskeler yikiyo beni
Evet çok haklisin bidaha olur birşey olmaz zaten birşey paylaşma din ki demeleri beni sinir ediyor bazen kalplerini kiriyorum dayanamıyorum suan hamilemisinevlat acısını çekmeyen bilemez. çok incitiyorlar bazen bilerek bazen bilmeyerek yapıyorlar bunu.. ama ateş düştüğü yeri yakıyor başka hiçkimseyi. vah vahh dedi herkes 2 gün geçti bitti onlara. biz ise bi ömür boyu unutamayacağız.