Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün tAm 10 ay bitti oğlumu kaybedeli. Nasıl geçmiş ben nasıl dayanmışım anlayamıyorum yıldönümü gelmesin istiyorum nasıl dayanıcam 1. Yaşınıkutlsmamız gerekirken mezarına gidicez
benimde 30 mayısta 9 bitti 10aya girmişti. yaşasaydi 10 aylık olucakti yavrum.
emekliycekti diyorum. bakinirdi yaramazlıklar yapardi
olmadi be güzelim olmadii... 30 agustasa 2 ay kaldi... mezarina gitcem hamile olursam gidermiyim bilmiyorum eşim götüremem diyo hamile olursan diyo
30 agustos oğlumun en özel günü. idari izin.. hemde çok özel günü...
doğum günü hazirlardim.. 1, yaş günü.. resimli pasta hazirlanirdik...öle bi hayallerim vardi oğlumla ilgili.. işte elim bomboş kaldi..
başkalarinin çocuklari görünce benim oğlum o kadarcik olmuştu dedim
hiç sevemiyorum içimden gelmiyo.
napayim işte
dayanmişim o şekilde. hiç bişey olmamişim gibi yoluma devam etmişim bunca aylarda...
herkes unuttun diyo peki ya içimdekini bilebilse..
unuttun diyenlere çok kızıyorum ben nasıl unuturum oğlumu o benim canparçam herşeyimdir

Haklisin canim teslimiyetci olmak lazim kesinlikle ah bir olabilsem insallah bu ay hic dusunmeyeyim diyorum tatile de az kaldi biraz daha kafami rahatlatirim herhalde.Sizlerle konusmak da cok iyi geliyor hepinizden Allah razi olsun

Hepimiz aynı durumdayız canım. Hepimizden Allah razı olsun. Birbirimize destek olmasak gerçekten çok daha zor olurdu bu süreç...

O ınu

annem bile bana diyo ki bak çabuk unuttun görseydin hiç unutamazdin diye.
bende unutmak istemiyorum anne keşke görseydim diye çok kızdim..
hala canimi yakiyor çok kızdim.. işte annedir o bi abimi kaybetmişiz onu bile unuttu annem.. bende dedim ki
anne bak bi abim daha vardi onu bile hiç anmiyosun deyince bişey demedi..
ben olsam çocuklarima anicam bak abin vardi diycem. annem gibi olmuycam dedim..
doğum gününü bile unutuyo benim büyük abiminkini hiç unutmadiydi çok gücendim çok... nabiyim işte.. yinede annem o.. böle şeylerde olsada... iyi de olsada kötü de olsada yine annem işde..
oğlumun doğum gününü hiç bi zaman unutmuycam ki.. 30 agustos günü geldiğinde çocuklarim olsada beraber mezara götürcem.. bak senin abin o diycem.. çocuklarim topragi sevcekti ki..
ilerde zaman geçsede annem hala ilk cocuğunu yasini tutuyo desinler...

Yüreği yanan tüm melek anneleri,bende siZden biriyim.maksimum 9 haftaya kadar yaşayan erken dönem 3 düşüğüm vardı,gecen sene Haziran ayında oğlumu karnımda kaybettim 8ci ayda.herseyini hazırladığım gün doktor kontrolünde kalbinin durduğunu öğrendim,normal doğumla aldılar.içinizin nasıl yanıp kavrulduğunu en iyi ben bilirim..3 ay sonra hamile kaldım,kanımda pıhtılaşma var,bebeğim çok badireler atlattı,plasentamda da büyüme vardı,stresli sorunlu bi hamilelik yasadım,hamileliğimden birşey anlamadım,hiç birşey almadım bebişime.33.cu haftaya kadar tuttu doktor karnımda,zaten kemikleri bi hafta geriden geliyodu,gelişimde yavaşlama görünce risk de alarak sezeryanın dünyaya geldi kızım 2 hafta küvezde kaldı..çok zor süreçler atlattık.çok şükür şimdi evimizdeyiz..Doğuma girerken tüm canı yanan sizler için sağlıklı bebekleriniz olsun diye dua ettim...bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum,sıkıntılı dönemlerimde bu forumdan destek bulmaya çalıştım,eğer bi gün kucağıma alırsam yavrumu buradaki arkadaslara yardımcı olmak amacıyla yazıcım demiştim,,,Allah hepinize sağlıklı evlatlar bahsetsin bu mübarek ayda...kan pıhtılaşması olanlar,folik asit,ve iğne kullansınlar son güne kadar,ben haftada 2 gün corasprin kullandım..vakti var arkadaslar.sabredin bekleyin.allah hepinizin yüzünü güldürsün..

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok şükür Rabbime bebeginle evine donebilmissin :) Rabbim sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler versin bebeğine. Rabbim bizlerin de kucagini doldursun inşallah. Sonunda mutlu sona kavuşan melek anneleri bizlerin de umudu oluyor...

Canm hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.gercekten bizler icin umut oluyorsunuz.ins bir gün bizde burays bizim de evlatlarmz oldu diye yazarz

4 kayıp sonrası,hele son ayda kaybettiğim oğlumdan sonra artık umudumu kesmiştim kızlar,gitmediğim doktor kalmamıştı,umudunuzu yitirmeyin zamanı var.sabırla isyana düşmeden bekleyin..mükafatımızınalıcaz inşallah hem bu dünyada hem ahirette..istanbulda yaşayan arkadaşlar doktorumu merak edenlere,tedavimle ilgili bilgi almak isteyenlere özelden yazabilirim bana mesaj atabilirsiniz.

Ben de tam o noktaya deyinecektim. Doktorun kimdi? Ben de 36.haftada oğlumu kaybettim kan pıhtılaşması çıktı. İğne ve coraspin kullanıyorum şu anda. Dr.unu merak ettim gerçekten...

Beni yavruma kavuşturdu Allah ondan razı olsun,Prof kılıç aydınlı..kan pıhtılaşması konusunda uzman..gidebilecek durumda olanlara tavsiye ederim.en azından riskli haftalarda gidip görüşünü almanızı tavsiye ederim.

Ve benimle aynı hastalıkta olan arkadaslar nacizane tavsiyem son hafları beklemeyin doğum için,,yine doktorunuz bilir en iyisini ama bu illet hastalıkta yavrular beslenmiyor,küvezde kalanların içinde en zayıfı en küçük olanı benim yavrumdu,içerde çok mücadele ediyorlar beslemediler için..sizlere nacizane tavsiyem 32.ci haftadan sonra çok sıkı kontrole gidin..rahimde beslenmiyorlar fakat dışarda açığı kapatacaklar inşallah..ha küvez süreci de ayrı bir stres orası da ayrı bi konu,ama benim başka çarem yoktu..erken alınmak zorundaydı.inşallah sizlerin vakitli olur,ama tedbirli olun.benim canım çok yandı sizlere bir nebze yardımım olabilirse çok mutlu olucam..Allah hepinizin yardımcısı olsun.tez zamanda kucaklarınızı doldursun...

Rabbim evladınıza uzun uzun güzel ömürler nasip etsin însallah.melekleriniz de şefaatçiniz olsun. Aynı acıyla sınamasın Allah bizi. Böyle yaşanmışlıklar çok üzüyor ama Rabbimden Gelene ne denir ki. Bizlere umut oluyorsunuz onca acıdan sonra yine de hep bir umut var diyoruz

Canim cektigin sıkıntılar hic kolay degil ve sen guclu olmayi sabretmeyi basarabilmissin.Rabbim mukafakatini vermis ne mutlu.Allah bebegini saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin Uzun saglikli bir omur nasip etsin Dualarin icin cok cok tesekkurler.Mutlulugun daim olsun canim

Bugün test sonuçlarım için doktora gittim. Haftada üç gün coraspin kullanacakmışım. Kese göründükten sonra 37. Haftaya kadar iğne kullanacaksın dedi. Korunmayı bırakabilirsin ama nekadar geç hamile kalırsam daha iyimiş. 14 ünde üç ay olucak. Genelde altı ay diyorlar zaten

Hayırlısı olsun canım. İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Hayırlısı olsun canım. İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Amin. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. İsteyen her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…