• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gunaydin melek anneleri Allah hepinize her sabah yeni umutlarla uyanmayi nasip etsin. Memleketimdeyim dugunumuzde esimden mihir olarak istedigim bi kurban vardi. Burda bi turbede cok sukur Allah gelip yapmayi nasip etti hepinize du aettim hamile olanlar saglicakla kavusun yavrularina ve isteyenlerede aratmadan Allah saglikli omurlu evlatlar versin diye... insallah bi gun evletlerimlada gelip kurbanimizi yapmayi nasip eder Allah bize
Allah kabul etsin canm.ins bebisininkini de kesersiniz.

FB_IMG_1465127409513~3.webp

Sağol canım bitki çayını Adetim boyunca içeceğim değil mi bitince bırakacağım herhalde
Adet bittikten sonrada devam et yumurtlama gunununde onceki gun birak tahmini olarak adetle beraber 11. Gun yumurtlama gunu sende 10 gun ic birsk canim sonra bati bekle o arada icme

Adet bittikten sonrada devam et yumurtlama gunununde onceki gun birak tahmini olarak adetle beraber 11. Gun yumurtlama gunu sende 10 gun ic birsk canim sonra bati bekle o arada icme
Canım ben Çayı adet Başlangıcı itibariyle 4gün içtim adetim bitmeden de bıraktım . Ne olur ne olmaz erken yumurtlama falan olursa adet bitince içmiş olmayım dedim.

Canim seni cok iyi anlayabiyorum.ben bebegime tam 22 ay sonra hamile kalabildim.o kadar cok bekledim ki.bebegim gec geldi erken gitti :KK43: bunda da bakalm ins cok beklemeyiz.sen kac aydır düşünüyorsun?ins hayırlı zamanlarda cok beklemeden hamile kalırız.biz bebegimizi kucağımıza almadan bu acılarımız hafiflemez.
Dort ay ama besinci döngüm oldu canim.hemen hamile kalirim zannediyordum olmadi olmadikca daha cok kafayi takmaya basladim ne kadar dusunmeyeyim desem de olmuyor iste uzuluyorum hem de cok.O kadar açlik hissediyorumki hamilelige yeniden midem bulansa her kokudan nefret etsem karnim sisse kilolarimi dert etsem sirtim agrisa gece uykularim tuvalete gitmekten yatakta artik donememekten bolünse ve her ay onu gorebilmek icin doktor randevumu iple ceksem cok ozluyorum o gunleri kimse farkinda bile degil ne uzuldugumun ne de yeni bir bebegi ne kadar istedigimin icten ice yasadigim duygular ne kadar yogun anlatamam kizlar.Nasil kafami rahatlatirim bilemiyorum.Bu ay okulda oyle cok etkinlikler yaptimki kafam baska seylerle mesgul olsun diye ama olmuyor olmuyor.Bunu kafaya takmamanin sırrı nedir biri bana ogretsin ne olur

Dort ay ama besinci döngüm oldu canim.hemen hamile kalirim zannediyordum olmadi olmadikca daha cok kafayi takmaya basladim ne kadar dusunmeyeyim desem de olmuyor iste uzuluyorum hem de cok.O kadar açlik hissediyorumki hamilelige yeniden midem bulansa her kokudan nefret etsem karnim sisse kilolarimi dert etsem sirtim agrisa gece uykularim tuvalete gitmekten yatakta artik donememekten bolünse ve her ay onu gorebilmek icin doktor randevumu iple ceksem cok ozluyorum o gunleri kimse farkinda bile degil ne uzuldugumun ne de yeni bir bebegi ne kadar istedigimin icten ice yasadigim duygular ne kadar yogun anlatamam kizlar.Nasil kafami rahatlatirim bilemiyorum.Bu ay okulda oyle cok etkinlikler yaptimki kafam baska seylerle mesgul olsun diye ama olmuyor olmuyor.Bunu kafaya takmamanin sırrı nedir biri bana ogretsin ne olur
canım birde şöyle dene ilişki olduktan sonra o ay sanki hamileymişsin gibi yani o bebeği içinde büyütüyormuş gibi hissetmen ve içinde bebek varmış gibi beslenmene dikkat etmen hareket etmene dikkat etmen vs.yaparaktan gör bak o ay hamile kalacaksın

İnanan aynı duyguları yaşıyoruz iyiki de altı ayı beklememişim doktorum hemen hamile kal gel dedi ben korktum bekledim 3.aya kadar busefer de olmadı yumurtlama günlerini de takip ettim halbuki demekki psikolojim de vücudum da hazır değilmiş yada çok istedim ondan ya bu aralar oğlumu deli gibi özlüyorum bide işe gidip geliyorum ya ya işyerine bebek geliyor yada sokakta görüyorum ondan mı nedir Hasretim iyice depreşiyor ya ne kadar sulu gözlü oldum Ota moka Ağlıyorum hayırlısı ile ramazanda güzel haberler alırız inşallah geçen yıl Ramazanın 20.günü hamile olduğumu öğrenmiŞtim şimdi eşime diyorum temmuzu bekleyelim hamike falan olursam oğlumun doğum tarihine denk gelecek ya aynı şeyler olursa diye korkuyorum olmaz korkma diyor ama bakalım nasip Rabbim korusun

Benimde kafamı rahatlatmam gerek ne yapsam ki halk eğitimde kurslar varmış onlara falan yazılSam faydası olur mu ki bi arkadaşım oda düşük yaptı Koro yada oryantale gidEcem diyor acaba bende yapabilirmiyim ki hiç oynayamam da

Canm ayni duygulari yaşıyoruz.ben de bir an once korunma suremin bitmesini bekliyorum.hic kafaya takmamaya çalış.bi de kuru incir ye arada az az.ve adetinin ilk gününden saymaya başla.11 .gun 13.gun ve 15.günlerde dene.ve cok ayıp ama bizzat bu yöntemle 3 kisi o ay hamile kaldı.yani tesadüf de olabilir ama dene.beraberlik sonrası bisiklet çevir.

İnanan aynı duyguları yaşıyoruz iyiki de altı ayı beklememişim doktorum hemen hamile kal gel dedi ben korktum bekledim 3.aya kadar busefer de olmadı yumurtlama günlerini de takip ettim halbuki demekki psikolojim de vücudum da hazır değilmiş yada çok istedim ondan ya bu aralar oğlumu deli gibi özlüyorum bide işe gidip geliyorum ya ya işyerine bebek geliyor yada sokakta görüyorum ondan mı nedir Hasretim iyice depreşiyor ya ne kadar sulu gözlü oldum Ota moka Ağlıyorum hayırlısı ile ramazanda güzel haberler alırız inşallah geçen yıl Ramazanın 20.günü hamile olduğumu öğrenmiŞtim şimdi eşime diyorum temmuzu bekleyelim hamike falan olursam oğlumun doğum tarihine denk gelecek ya aynı şeyler olursa diye korkuyorum olmaz korkma diyor ama bakalım nasip Rabbim korusun
Canm hepimiz ayni duyguları yaşıyoruz.gecen arkadaslar hamileliklerinden bahsediyorlar.ben bahsetsem olmuyo bahsetmesem olmuyo...icim acıyo.karşı komsum benden 20 gun once dogum yaptı.her camdan baktığımda bebeginin kiyafetlerini görüyorum.her sey her yer her konusma bana kızımı hatırlatıyor.karnim boş kucagm da boş.gözlerimde hep yaş.ilk defa bu hafta bebegimin mezarına gittik.esim beni bi mexarn başına getirdi(o da ilk defa görüyordu)bak bebegimiz burda dedi.baktm mezara yok dedim benim bebegim burda degil dedimo ısrarla burası dedi.hayir hiçbirşey hissetmiyorum bebeğim burda degil dedim.sonra saga sola baktı babasi cicek ekmis ordan tanıdı.iste burası dedi. O mezarın başına gidince içim cız etti ve o an ağlamaya başladım.iste bebeğim burda dedim.Kızım cennete gitti.sonsuza kadar melek oldu günahsız tertemiz yavrum.bem onu cok sevdim cok.ve cok da özlüyorum.o kısacık zamanda nasıl da alışmışız.Rabbim gönüllerimize ferahlık versin ve bize ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Canım ben de ilk oğluma hamile kalmadan önce hep stres yaptım. Neden olmuyor, neden olmuyor. Bu ay da olmadı. Böyle böyle 8 ay geçti ve 8.ayın sonunda ancak mutlu haberi alabilmiştim. Çok şükür bu defa 2.ayda hamile kaldım. Ama tamamen teslimiyetçi oldum. Dedim oğlumda o kadar stres yaptım olmadı. Demek ki bir vakti, bir zamanı vardı. Bunda da Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten deyip rahat bıraktım kendimi... Tamamen teslimiyetçi olmak lazım. Bu arada yumurtlama takibi yapmayın bence. Şöyle ki benim adet döngüm 28 gündür. Normalde 14.günde yumurtlamam lazım ama hem ilk oğlumda hem de bu oğlumda erken döllenme vardı, yani 14.günde değil de 10-12. günde yumurtluyor muşum. Bu sebeple adet biter bitmez başlayın çalışmalara ve 2 gün de bir kesinlikle birlikte olun...

Canım benc
kızlar hemen ilk aydan hamile kalan yok galba acba hiç korunmasam mı...:/
. Canım bence 3 ay korun . Vücudun rahmin toparlasın. Seninde birazda olsa psikolojin düzelsin. Biliyorum zaman geçmez ama yeniden hamile kalabilmrk içinde vücudunun iyi olması lazımki yeni birbebeği büyütebilsin içinde.

Bugün tAm 10 ay bitti oğlumu kaybedeli. Nasıl geçmiş ben nasıl dayanmışım anlayamıyorum yıldönümü gelmesin istiyorum nasıl dayanıcam 1. Yaşınıkutlsmamız gerekirken mezarına gidicez

Canım ben de ilk oğluma hamile kalmadan önce hep stres yaptım. Neden olmuyor, neden olmuyor. Bu ay da olmadı. Böyle böyle 8 ay geçti ve 8.ayın sonunda ancak mutlu haberi alabilmiştim. Çok şükür bu defa 2.ayda hamile kaldım. Ama tamamen teslimiyetçi oldum. Dedim oğlumda o kadar stres yaptım olmadı. Demek ki bir vakti, bir zamanı vardı. Bunda da Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten deyip rahat bıraktım kendimi... Tamamen teslimiyetçi olmak lazım. Bu arada yumurtlama takibi yapmayın bence. Şöyle ki benim adet döngüm 28 gündür. Normalde 14.günde yumurtlamam lazım ama hem ilk oğlumda hem de bu oğlumda erken döllenme vardı, yani 14.günde değil de 10-12. günde yumurtluyor muşum. Bu sebeple adet biter bitmez başlayın çalışmalara ve 2 gün de bir kesinlikle birlikte olun...
Haklisin canim teslimiyetci olmak lazim kesinlikle ah bir olabilsem insallah bu ay hic dusunmeyeyim diyorum tatile de az kaldi biraz daha kafami rahatlatirim herhalde.Sizlerle konusmak da cok iyi geliyor hepinizden Allah razi olsun

Bugün tAm 10 ay bitti oğlumu kaybedeli. Nasıl geçmiş ben nasıl dayanmışım anlayamıyorum yıldönümü gelmesin istiyorum nasıl dayanıcam 1. Yaşınıkutlsmamız gerekirken mezarına gidicez
Geriye donup bakinca nasil gecmis diyor insan degil mi ama aci oldugu yerde duruyor oylece ve insan o aciyla yasamayi basarabiliyor işte

Canm ayni duygulari yaşıyoruz.ben de bir an once korunma suremin bitmesini bekliyorum.hic kafaya takmamaya çalış.bi de kuru incir ye arada az az.ve adetinin ilk gününden saymaya başla.11 .gun 13.gun ve 15.günlerde dene.ve cok ayıp ama bizzat bu yöntemle 3 kisi o ay hamile kaldı.yani tesadüf de olabilir ama dene.beraberlik sonrası bisiklet çevir.
Tamam canim denerim.Bisikleti cevirirken esim kafayi yedigimi dusunecek ama olsun yapicam mutlaka.Carsamba gunu randevu aldim doktora gidicem doktor alti ay korun sonra bir kac ay zaten hamile kalmazsin sekiz ayi bulur demisti simdi simdi aklima geliyor neden oyle dedi acaba gidince bir de onu sorayim

Back
X