Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

gerçektende çok haklısın. bende buradan öğrendim genetik testini. ve kaç doktora gittim gerek yok diyorlar birde. çok acımasızlar gerçekten.. evlat acısı çekmeyen ne bilir kii. onlara göre herşey normal. boşver önüne bak modundalar

Maşşallah canım 6 değerinin 4ünde mutasyon var. Kesinlikle ve kesinlikle kan sulandırıcı hap ve iğne kullanman şart. Ben sana demiştim hatırlarsan sende kesin pıhtılaşma çıkacak diye. Yani anlamıyorum gerçekten, ben oğlumu kaybettikten sonra yaptığım araştırmalara göre bu yorumu yapabiliyorken doktorlar nasıl bu kadar kör olabiliyorlar. Bu kadar kesin bir şeyi nasıl göremiyorlar. Kesinlikle bebeklerimizi kaybetmemiz kader, o ayrı mesela ama ne olursa olsun Dr. hatası olmamalı bence. Ben şahsen senin Dr.un olsaydım o bebeği o kadar bekletmez alırdım sezaryenle. Benim kardeşlerim 23 sene önce biri 2100, diğeri 2200 gr doğdu ve hiç küveze girmeden eve gelmişlerdi 35.haftada doğmalarına rağmen ( tek yumurta ikiziydiler ). Şuan ki Dr.um bebek 1 kg olsun, ondan sonra korkma diyor bana. Düşün 1 kg. 1kg olana kadar bir problem yaşamayız inşallah, 1kg olduktan sonra problem çıksa da bir şekilde Allah'ın izniyle yaşatırız diyor. 2kg olan bebek nasıl yaşamaz yaaa!!! Bunları duyunca kan beynime sıçrıyor. Nasıl diploma veriyorlar böylelerine anlamıyorum!!!

Çok haklısın canım benim doktorum bile 32 .haftada 2 kilo 100 gr dı artık doğsada sıkıntı olmaz korkulacak günleri geçtik demişti

Çok haklısın canım benim doktorum bile 32 .haftada 2 kilo 100 gr dı artık doğsada sıkıntı olmaz korkulacak günleri geçtik demişti
benim bebeğimde 3350 idi. ben onu besledim büyüttüm, biraz kilolu doğsun diye hergün muz yedim. ama ömrü yokmuş yavrumun ki ömrü olmayan 5 kiloda olsa yaşamıyor , ömrü olan da 1 kilo da olsa yaşıyor .. ALLAHIN TAKDİRİ.

maşallah benim yavrumun kilosu 1547 gramdi..
31 bitmişti 32ye girmek üzereydi kaybettiğimde..
boyu da uzundu. aklima geldikçe çok üzülüyorum
demekki ömrü o kadardi
ama bi hafta geride kalmişti 30 haftalik gelişimi

Ah Can'ım yaramı deşme. Doktora öyle güvendim ki. Yaşımca meslek hayatı var dedim . Elinden neler gelip geçmiştir dedim. Ama sonuç ortada. Bide dikişleri kontrole gittiğimde testleri yaptırmana gerek yok. Tekrarlayan düşüklerde yapılıyor onlar dedi. Senin ölümdü dedi. Zaten çok zor hamilelik geçirmiştim. Ve düşük geçmişim de vardı. 5. Ay sonuna kadar proluton depot iğne kullandım 7. Ay sonuna kadar progestan kullandım 200 mg gözlerim görmüyordu baş dönmesinden. İlaçların yan etkilerinden. Kaç doktor gezdim kimse yönlendirmedi. İnsaf yanı. Bu kadar basit bişey. Bilmediklerinden de değil. Hiçbirine Hakkı'mı helal etmiyorum. En sonunda ben yaptırmak istiyorum sevkimi yapın diye gittiğimde hiç itiraz edilmedi. Sadece maaş için yapıyorlar bu mesleği. Hiçbiri insan canini düşünmüyor. Senden ve forumdaki tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Ben bedenen ve ruhen çektiğim acıları biliyorum. Bebeğim kim bilir ne acılar çekti. Gün be gün içimde büyümeye çalıştı. Düşünmek istemiyorum. Düşündükçe daha kötü oluyorum

E
Artık problemin nerden kaynaklandığını biliyorum en azından. GerisiAllah in takdiridir. Ona göre tedavime bakarım. Doktorlara kalsa ölen ölsün kalan kalsın çok umurlarında sanki.

E

Artık problemin nerden kaynaklandığını biliyorum en azından. GerisiAllah in takdiridir. Ona göre tedavime bakarım. Doktorlara kalsa ölen ölsün kalan kalsın çok umurlarında sanki.
En azından Sebebi buldun ben ne yapacam hiç sebep de yok inan ki çok korkuyorum bugün adet oldum üzüldüm halbuki umutlanmıştım ne yapayım Rabbin ne zaman kısmet ederse artık Tevekkül den başka çarem yok bu arada 6 ayı beklemek çok saçma bak 2 aydır hiç korunmadım yok demekki 6 ay beklesem üstüne bi 6 ay daha gider di herhalde hemen hamile kalınmıyormuş bu benim kendi fikrim tabi herkes kendine göre değerlendirir

Allah hakkımızda hayırlısıni versin sonuç ta sabır etmek zor zaman hiç geçmiyor çaresizlik çok zor

Can'ım vardır bi hayır herşeyde üzme kendini. Her nasip vaktini bekler. Daha kötü durumda da olabilirdin. Bu günümüze şükür. En azından sağlıklıyız sadece biraz daha Zaman...

Can'ım vardır bi hayır herşeyde üzme kendini. Her nasip vaktini bekler. Daha kötü durumda da olabilirdin. Bu günümüze şükür. En azından sağlıklıyız sadece biraz daha Zaman...
Evet canım doğru söylüyorsun en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin Rabbim o kadar çok bebek sevesim var ki oğlumu o kadar çok özlüyorum ki anlatamam belki dedim

Evet canım doğru söylüyorsun en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin Rabbim o kadar çok bebek sevesim var ki oğlumu o kadar çok özlüyorum ki anlatamam belki dedim
Az önce arkadaşla konuşuyoruz üç kızı var illa erkek istediler 4. Erkek. 6.5 aylık doğdu. Şuan 3400 gram olmuş. Hergün hastanedeler. Kuvözden çıkacak solunum cihazı sipariş etmişler onun gelmesini bekliyoruz dedi. Biberon ile beslenirken hemen yoruluyormuş . Doktor ilerde zekadA problem olabilir demiş. Çok zor ya konuşmak için bile dermanı kalmamış. Her gün gözünün önünde çok zor. O yüzden hayırlısı ne ise o olsun.

Arkadaşlar bitki çayını almaya gittim aktara adam dediki hazır olanı Var ondan vereyim dedi bunu alıyor kadınlar dedi bende onu aldım umarım işe yarar içeriğine baktım fazladan birtek papatya var birde keçi boynuzu pekmezi özü önerdi onu aldım Rabbim şifa vesilesi versin buarada kızlar bize dua edin kayınğederime akciğer kanseri tanısı koydular herşey üst üste geldi sanki 1.5 ay önce de eşimin amcası vefat etmişti sanki bu sene olumsuzluklar sağnak gibi yağıyor eşim çok üzülüyor bende eşime üzülüyorum daha evlat acısı geçmemişken şimdide babaya üzülüyoruz allah yardım etsin bize dua ederken babamıza ederseniz çok sevinirim

Canım Allah şifa versin bir an önce. Hayırlısı olsun senin içinde.canımı Sıkma demekki vücut hala hazır değilmiş .emin ol hiç birsey vaktinden önce olmuyor hersy nasip kısmet.bu arada keçi boynuZu özü çok faydalı.sabah uyanır uyanmaz sende iç Eşin de içsin.

Gunaydin melek anneleri Allah hepinize her sabah yeni umutlarla uyanmayi nasip etsin. Memleketimdeyim dugunumuzde esimden mihir olarak istedigim bi kurban vardi. Burda bi turbede cok sukur Allah gelip yapmayi nasip etti hepinize du aettim hamile olanlar saglicakla kavusun yavrularina ve isteyenlerede aratmadan Allah saglikli omurlu evlatlar versin diye... insallah bi gun evletlerimlada gelip kurbanimizi yapmayi nasip eder Allah bize

Rabbim dualarını da kurbanını da kabul etsin

Sağol canım bitki çayını Adetim boyunca içeceğim değil mi bitince bırakacağım herhalde

Canm Allah sifa versin.ins bu olumsuzluklar biter.unutma her gecenin sabahı vardr.

Bu ay benim yine olmadi((Kesin bir doktora gidicem artik.tabi caya da devam
Canim seni cok iyi anlayabiyorum.ben bebegime tam 22 ay sonra hamile kalabildim.o kadar cok bekledim ki.bebegim gec geldi erken gitti bunda da bakalm ins cok beklemeyiz.sen kac aydır düşünüyorsun?ins hayırlı zamanlarda cok beklemeden hamile kalırız.biz bebegimizi kucağımıza almadan bu acılarımız hafiflemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…