- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
Canım cok sevindim Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşallahMelek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
amin canım insallah. Rabbim sağlıklı sıhatlı uzun Ömürlü nasip etsinde hiç farketmez kız erkek. Toprak ta 7+6da duymuştum kalp atışını.bunda da 1 2güne kadar duyulur ama haftaya gel garanti olsun dedi bakalım :)Çok şükür canım. Rabbim kalp atışlarını da duyup, kucağına alıp, büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Bu haftada kalp atımı yoksa ben sana diyeyim kız bebek geliyor hayırlısıyla :)
insallah canım hayırlısıyla .darısı sanaÇok güzel haber inşallah kalp atışlarını da duyarsınız hayırlı uğurlu olsun
amin canım insallah .çok teşekkür ederimCanım cok sevindim Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun bakalımamin canım insallah. Rabbim sağlıklı sıhatlı uzun Ömürlü nasip etsinde hiç farketmez kız erkek. Toprak ta 7+6da duymuştum kalp atışını.bunda da 1 2güne kadar duyulur ama haftaya gel garanti olsun dedi bakalım :)
insallah canım hayırlısıyla .darısı sana
amin canım insallah .çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canm.tatlı heyecanlar başlamış tekrar..insaallah bu defa sonuc güzel olacak.hayırlısıyla kucağına alip büyütürsünüz insMelek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
Hayırlı olsun canım. Herşey yolunda gidecek inanıyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Melek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
️Inşallah canım amin.Hayırlı olsun canm.tatlı heyecanlar başlamış tekrar..insaallah bu defa sonuc güzel olacak.hayırlısıyla kucağına alip büyütürsünüz ins
insallah arkadasım.amin herkese nasip etsin RabbimHayırlı olsun canım. Herşey yolunda gidecek inanıyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Hadi hayirlisi olsun canim Allah saglicakla aldirsin kucagina sizi yavrunuza yqvrunuzu size bagislasin yakinda duyarsin kalp atisini bende cumartesi kontrole gitcem cinsiyeti coktan belli olmustur ama gitmedim. Allah hayirlisini nasip etsin dedim kiz erkek farketmez cumartesi yazarim bendeMelek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
Cok sukur Canim darisi kalp atislarini duymaya saglik sihhatle kucagina almaya insallahMelek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
Siz sezaryan can sonra kaç ay bekledinizMelek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
Çok teşekkür ederim inşallah hersey hepimiz için güzel olucak.hadi Hayırlı haberler inş. Ne verirse Rabbim ömürlüsünü sağlıklısını versinHadi hayirlisi olsun canim Allah saglicakla aldirsin kucagina sizi yavrunuza yqvrunuzu size bagislasin yakinda duyarsin kalp atisini bende cumartesi kontrole gitcem cinsiyeti coktan belli olmustur ama gitmedim. Allah hayirlisini nasip etsin dedim kiz erkek farketmez cumartesi yazarim bendeAllah isteyen tum kullarina nasip etsin bastq melek annelerine
inşallah canım.rabbim hepimize güzel günler nasip etsinCok sukur Canim darisi kalp atislarini duymaya saglik sihhatle kucagina almaya insallah
Siz sezaryan can sonra kaç ay beklediniz
çok teşekkür ederim amin inşallah.benim normal doğumdu.doğumdan 5buçuk ay sonra hamile kaldımBu arada hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız ins
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah..Melek anneleri merhaba herkese. Bugün Dr a gittim ilk kez.keseyi gördük ama Dr Um gec Döllenme büyük ihtimalle,kalp atışını haftaya alırız dedi.7+1 iz suan. ️Inşallah hersey yolunda gider. Tüm dualarım sizinle.bebegini dünyaya getirenler uzun güzel ömürlerle hep yan yana olsun evlatlarıyla,hamile olanlar sağlıkla kucaklarına Alıp büyütsün . Bekleyenlere de Rabbim tez vakitte nasip etsin.
Amin canım insallah.en kısa zamanda Rabbim nasip etsin Sizederabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah..
darisi bizlerin başina:)
canım çok teşekkür ederim :) darısı isteyen herkese insallah,başta melek anneleri olmak üzere. Geçen gün aklımdaydın uzun zamandır yazmıyor acaba nerelerdetoprakim- Canm çok sevindim hamileymissin hayırlısı olsun gozun aydın saglikla sihatle ins kucagina alırsın:)
Hamile kalan bütün arkadslarima saglikli gebelik saglikli dogum diliyorum skntisiz sekilde hepiniz ins saglikla kucaginiza alirsiniz:)
Uzun zamandr gremedm foruma aramıza katılan arkadaşlarımız olmuşhepinize geçmiş olsun başınız sağolsun Allah sabır versin insallah en yakin zamanda saglikli bebeklerinize hamile kalirsiniz..
Memleketteydim canm acil sekilde izmir e gittim..Bir ay öncesinde Babam merdivenden düşmüş,kolu kırıldı ben kolu kırıldı dye üzülürken,tümör çıktı o yzdn kemik gucsuzlesp dusmede kırılmış zaten doktorlarn alçıya almamsndn anlamam lazımdı basmdan kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım dort saat suren ameliyat gecirdi kemik alındı tumorlu kısım tmzlendi platin taktlr cimentlma yapıldıcanım çok teşekkür ederim :) darısı isteyen herkese insallah,başta melek anneleri olmak üzere. Geçen gün aklımdaydın uzun zamandır yazmıyor acaba nerelerdearasimmmm dedim kendi kendime.
Allah yardımcın olsun rabbim şifa versin inşallahMemleketteydim canm acil sekilde izmir e gittim..Bir ay öncesinde Babam merdivenden düşmüş,kolu kırıldı ben kolu kırıldı dye üzülürken,tümör çıktı o yzdn kemik gucsuzlesp dusmede kırılmış zaten doktorlarn alçıya almamsndn anlamam lazımdı basmdan kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım dort saat suren ameliyat gecirdi kemik alındı tumorlu kısım tmzlendi platin taktlr cimentlma yapıldıdaha bir suru kontrller olucak sonrasında kemoterapi ne kdr gorucegi belli olucak
Rabbim babamı bize bağışlasın insallah iyilesir babam, tum dualarim bu yönde daha yeni geldim evime aklm hep ailemde...