Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bu mübarek Ramazan ayında Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.

Rabbim şifasını versin canım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah sifa ismi hürmetine şifa versin

olsun

Merhaba canlar, 6 ay önce kaybettim oğlumu..
Korunma sürem bitti, bitkisel bir karışım varmış..
Sizler yapmışsınız sanırım, nasıl ne kadar almalıyım aktardan..
Dün adet oldum, bugün 2. günüm. .

Canımm çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah. Tez zamanda iyileşsin.dua edicem ben de baban için

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin dualarim seninle Rabbim babani sizlere bagislasin

hayıt tohumu Aslan pençesi çoban çantası Civan percemi adaçayı bunlarıal 50. Gr kadar.karıstır robotta Çek 1yemek kaş demle sabah akşam iç.bu adet düZenlemek için birde bunun hazır olanı Var aktarda bayan çayı diye satılıyor ven adet bitene kadar içtim

Sağol arkadaşım deneyeceğim inşallah..

Basin sagolsun allah sabir versin sennur arkaasim yazmis gerci ama ben sadece cali gibi olanlari robotan cektim hayit tohumu kucuk mesela onu cekmene gerek yok. Bu ay korunacaksan tum ay icmen daha iyi ama kirunmuyorsan adet baslangici sabah aksam ac karinla bir fincan yumurtlama donemine bi kac gun kala birakabilirsin ben o sekilde kullandim cok sukur o ay hamile kaldim. Cay adet sokturme, agri ve duzenleme icin ama belki yumurta catlamasinada yardimci oluyodur. Ama su bi gercek cay bahane Allah ol desin yeter insallah hayirli omurlu saglikli evlatlar nasip eder isteyen herkese

Sağolasın arkadaşım yok bu ay korunmıycam..
Adetliyim zaten, totem olsun diye hamilelik takvimi bile yaptım..
Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin yeter ki,
neyin vesile olacağını bilemeyiz biz kullar..
Rabbim bizim için hayırlı olan neyse onu versin..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşlar. benim durumum da artık kesinleşti. size de yazmak istedim.
39+6 da bebeğimi kaybetmiştim. 8 ay oldu..
2 tane genimde heterozigot mutasyon çıktı. hamilelikten önce kan sulandırıcı ilaç, hamilelik olursa iğne başlanacak..
Allah sıhhatli günler nasip etsin bize..

Benim yengem uç sezaryan oldu 4uncuyu istiyorlar ama en son sezaryaninin üstünden 8 yol geçti canim.iyi bir doktora danismalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…