- 15 Şubat 2016
- 130
- 180
- 23
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bu mübarek Ramazan ayında Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.Memleketteydim canm acil sekilde izmir e gittim..Bir ay öncesinde Babam merdivenden düşmüş,kolu kırıldı ben kolu kırıldı dye üzülürken,tümör çıktı o yzdn kemik gucsuzlesp dusmede kırılmış zaten doktorlarn alçıya almamsndn anlamam lazımdı basmdan kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım dort saat suren ameliyat gecirdi kemik alındı tumorlu kısım tmzlendi platin taktlr cimentlma yapıldıdaha bir suru kontrller olucak sonrasında kemoterapi ne kdr gorucegi belli olucak Rabbim babamı bize bağışlasın insallah iyilesir babam, tum dualarim bu yönde daha yeni geldim evime aklm hep ailemde...
Amin canim insallahAllah yardımcın olsun rabbim şifa versin inşallah
Sağol canım amin insallahGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Bu mübarek Ramazan ayında Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.
Rabbim şifasını versin canım çok geçmiş olsunMemleketteydim canm acil sekilde izmir e gittim..Bir ay öncesinde Babam merdivenden düşmüş,kolu kırıldı ben kolu kırıldı dye üzülürken,tümör çıktı o yzdn kemik gucsuzlesp dusmede kırılmış zaten doktorlarn alçıya almamsndn anlamam lazımdı basmdan kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım dort saat suren ameliyat gecirdi kemik alındı tumorlu kısım tmzlendi platin taktlr cimentlma yapıldıdaha bir suru kontrller olucak sonrasında kemoterapi ne kdr gorucegi belli olucak Rabbim babamı bize bağışlasın insallah iyilesir babam, tum dualarim bu yönde daha yeni geldim evime aklm hep ailemde...
Çok geçmiş olsun Allah sifa ismi hürmetine şifa versinMemleketteydim canm acil sekilde izmir e gittim..Bir ay öncesinde Babam merdivenden düşmüş,kolu kırıldı ben kolu kırıldı dye üzülürken,tümör çıktı o yzdn kemik gucsuzlesp dusmede kırılmış zaten doktorlarn alçıya almamsndn anlamam lazımdı basmdan kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım dort saat suren ameliyat gecirdi kemik alındı tumorlu kısım tmzlendi platin taktlr cimentlma yapıldıdaha bir suru kontrller olucak sonrasında kemoterapi ne kdr gorucegi belli olucak Rabbim babamı bize bağışlasın insallah iyilesir babam, tum dualarim bu yönde daha yeni geldim evime aklm hep ailemde...
Rabbim şifasını versin canım çok geçmiş olsun
Amin canlarim amin cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun Allah sifa ismi hürmetine şifa versin
olsun
Canımm çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah. Tez zamanda iyileşsin.dua edicem ben de baban içinMemleketteydim canm acil sekilde izmir e gittim..Bir ay öncesinde Babam merdivenden düşmüş,kolu kırıldı ben kolu kırıldı dye üzülürken,tümör çıktı o yzdn kemik gucsuzlesp dusmede kırılmış zaten doktorlarn alçıya almamsndn anlamam lazımdı basmdan kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım dort saat suren ameliyat gecirdi kemik alındı tumorlu kısım tmzlendi platin taktlr cimentlma yapıldıdaha bir suru kontrller olucak sonrasında kemoterapi ne kdr gorucegi belli olucak Rabbim babamı bize bağışlasın insallah iyilesir babam, tum dualarim bu yönde daha yeni geldim evime aklm hep ailemde...
Amin tatlim cok sagolasin,Rabbim kabul etsin dualarımizi.. insallah sende saglikla bebegini kucagina alrsn yuzun hep gülsün canım benimCanımm çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah. Tez zamanda iyileşsin.dua edicem ben de baban için
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin dualarim seninle Rabbim babani sizlere bagislasinMemleketteydim canm acil sekilde izmir e gittim..Bir ay öncesinde Babam merdivenden düşmüş,kolu kırıldı ben kolu kırıldı dye üzülürken,tümör çıktı o yzdn kemik gucsuzlesp dusmede kırılmış zaten doktorlarn alçıya almamsndn anlamam lazımdı basmdan kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım dort saat suren ameliyat gecirdi kemik alındı tumorlu kısım tmzlendi platin taktlr cimentlma yapıldıdaha bir suru kontrller olucak sonrasında kemoterapi ne kdr gorucegi belli olucak Rabbim babamı bize bağışlasın insallah iyilesir babam, tum dualarim bu yönde daha yeni geldim evime aklm hep ailemde...
Amin canim benim amin...cok sagolasin cnm..Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin dualarim seninle Rabbim babani sizlere bagislasin
hayıt tohumu Aslan pençesi çoban çantası Civan percemi adaçayı bunlarıal 50. Gr kadar.karıstır robotta Çek 1yemek kaş demle sabah akşam iç.bu adet düZenlemek için birde bunun hazır olanı Var aktarda bayan çayı diye satılıyor ven adet bitene kadar içtimMerhaba canlar, 6 ay önce kaybettim oğlumu..
Korunma sürem bitti, bitkisel bir karışım varmış..
Sizler yapmışsınız sanırım, nasıl ne kadar almalıyım aktardan..
Dün adet oldum, bugün 2. günüm. .
Sağol arkadaşım deneyeceğim inşallah..hayıt tohumu Aslan pençesi çoban çantası Civan percemi adaçayı bunlarıal 50. Gr kadar.karıstır robotta Çek 1yemek kaş demle sabah akşam iç.bu adet düZenlemek için birde bunun hazır olanı Var aktarda bayan çayı diye satılıyor ven adet bitene kadar içtim
Rica ederim güzel haberlerin olur inşallah ben bu ay içtim gerçekten adet söktürüyor hamilelik içinde işine yarar inşallahhhhhhSağol arkadaşım deneyeceğim inşallah..
Basin sagolsun allah sabir versin sennur arkaasim yazmis gerci ama ben sadece cali gibi olanlari robotan cektim hayit tohumu kucuk mesela onu cekmene gerek yok. Bu ay korunacaksan tum ay icmen daha iyi ama kirunmuyorsan adet baslangici sabah aksam ac karinla bir fincan yumurtlama donemine bi kac gun kala birakabilirsin ben o sekilde kullandim cok sukur o ay hamile kaldim. Cay adet sokturme, agri ve duzenleme icin ama belki yumurta catlamasinada yardimci oluyodur. Ama su bi gercek cay bahane Allah ol desin yeter insallah hayirli omurlu saglikli evlatlar nasip eder isteyen herkeseMerhaba canlar, 6 ay önce kaybettim oğlumu..
Korunma sürem bitti, bitkisel bir karışım varmış..
Sizler yapmışsınız sanırım, nasıl ne kadar almalıyım aktardan..
Dün adet oldum, bugün 2. günüm. .
Basin sagolsun allah sabir versin sennur arkaasim yazmis gerci ama ben sadece cali gibi olanlari robotan cektim hayit tohumu kucuk mesela onu cekmene gerek yok. Bu ay korunacaksan tum ay icmen daha iyi ama kirunmuyorsan adet baslangici sabah aksam ac karinla bir fincan yumurtlama donemine bi kac gun kala birakabilirsin ben o sekilde kullandim cok sukur o ay hamile kaldim. Cay adet sokturme, agri ve duzenleme icin ama belki yumurta catlamasinada yardimci oluyodur. Ama su bi gercek cay bahane Allah ol desin yeter insallah hayirli omurlu saglikli evlatlar nasip eder isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?