• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah yardımcımız olsun benim birini 38 haftalık bir diğerini de 41 gün yaşadı benimde 2 ay oldu doğum yapalı herşeyden bir hayır vardır diye teselli ediyorum gerçekten çok yoruldum aldığım kıyafetleri yıkayıp kaldırmaktan hastahanesi boş dönmekte
Canım Allah büyük sabırlar versin.cok zor bi durum.Allah sana bize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin.peki kilo problemin var mı?benim kilom da fazla benim de 2 ay oldu.bu korunma sürecinde kilo vermeye çalışıyorum.hedefim 10 kilo zayiflamak.

ben bebegimi kaybetmiş melek annesi olarak sölüyorum burrda
hala oldum fakat yengem bebegine kötü davraniyordu kızdim ama çok üzüldüm bebege ...
bebegin sevgiye ihtiyaci var... uyumakla emzirmekle degil.. sevgi ariyor.. mutluluk ariyor..
anneme dedim ki keşke görseydim dedim.. göstermiyor dedi..:(
hala oldum da sevemedim kucagimada hiç almadim...
sevdirmiyor ki nabayim.. ben naptim sana dediğimde cvp vermedi yengem...
kıskaniyor saniyor inanki çok üzüldüm..
allahım nolur bebegini sevgi mutluluk içinde büyütmeye nasip et diye dua ettim...
rabbim isteyene de bizede bebek sahibi olmayi nasip etsin uzun ömürlü yaşamaya nasip eder inşallah...amin.

Allah sabır versin canım o kadar zor ki bu acı. Dua etmekten başka yapacak biseyimiz yok. Ben de 36 haftalıkken kaybettim bebeğimi. 6 ay oldu. Zamanla alıştım bu acıya. Yine ağlıyorum, ağlıyorum. Hayırlısı diyorum, vardır bir hayır şer görünende, dua ediyorum.
Üzmek istemiyorum ama var mı görünen bir nedeni?
ağlama arkadaşim nolur ağlama...:(
bebeginizi en güvenli bir yerde.. orda bizi bekliyor..
bende gördüğüm halde şükrettim bi yanim üzüntülüydüm..
biliyorum ki bebegim en güzel bir yerde anne- babasini bekliyor.
bende alıştım.. acisini.. nasıl bi şey olduğu anladim..
çok dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebegim gelicek dedim..

Canım b
ağlama arkadaşim nolur ağlama...:KK43:
bebeginizi en güvenli bir yerde.. orda bizi bekliyor..
bende gördüğüm halde şükrettim bi yanim üzüntülüydüm..
biliyorum ki bebegim en güzel bir yerde anne- babasini bekliyor.
bende alıştım.. acisini.. nasıl bi şey olduğu anladim..
çok dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebegim gelicek dedim..
Canım benim bizimde bebişlerimz olacak sevecek öpeceğiz Rabbim mübarek günlerde dualarımız kabul etsin

Canım Allah büyük sabırlar versin.cok zor bi durum.Allah sana bize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin.peki kilo problemin var mı?benim kilom da fazla benim de 2 ay oldu.bu korunma sürecinde kilo vermeye çalışıyorum.hedefim 10 kilo zayiflamak.[/QUOTE

Canım Allah büyük sabırlar versin.cok zor bi durum.Allah sana bize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin.peki kilo problemin var mı?benim kilom da fazla benim de 2 ay oldu.bu korunma sürecinde kilo vermeye çalışıyorum.hedefim 10 kilo zayiflamak.
Ah ah o kilolar gitmiyor . 67 ye yapıştım kaldım bi beş kilo da ben versem süper olucak valla. Sıkıntıdan yemek yiyenlerdenim. Oruçlar başlasa Ramazan ayı üç kilo hedefim :))

image.webp
Kızlar test sonuçlarım çıktı. Pıhtılaşma ile ilgili bi problem varmış. Kadın doğumcuya göstermem gerekiyormuş. Nedir ne değildir anlayan varmı. Ve tabikii @yaseminkara :))

Ah ah o kilolar gitmiyor . 67 ye yapıştım kaldım bi beş kilo da ben versem süper olucak valla. Sıkıntıdan yemek yiyenlerdenim. Oruçlar başlasa Ramazan ayı üç kilo hedefim :))
Insaallah veririz canm.benim de ramazandaki hedefim 4 kilo vermek.bakalm verelim de diğer gebeliklerimiz icin daha iyi olur ins

Tutuy Tutuy canm sen kaybetme nedenin neydi?goster bakalm doktorun ne diyecek?ins önlem alınır ve saglikli bebislerimiz olur.ben de ramazandan sonra gidip yptiracam ins.

Tutuy Tutuy canm sen kaybetme nedenin neydi?goster bakalm doktorun ne diyecek?ins önlem alınır ve saglikli bebislerimiz olur.ben de ramazandan sonra gidip yptiracam ins.
Eşi yaşlı ve gelişme geriliği vardı. 29. Haftadan itibaren gelişimi geri kalmaya başladı. Benim biraz doktor ihmali ile de alakalı. 2500 kiloyu geçsin küvoze gerek kalmasın diye 39+6 günlükken sancılarım başlayana kadar bekledik. 2 gün sonrası sezeryan olacaktı. Zaten normal doğum düşünme Bebek sancıları kaldıramaz demişti doktorum. Ama son haftaya kadar bekledi. Bizde hangi aklahizmet doktora güvendiysek . Nasip işte. Ömür yazışmamış yavruma. Millet doktor yüzü görmeden evde kendi başına bile doğuruyor . Kısmet böleymiş

Eki Görüntüle 1841747 Kızlar test sonuçlarım çıktı. Pıhtılaşma ile ilgili bi problem varmış. Kadın doğumcuya göstermem gerekiyormuş. Nedir ne değildir anlayan varmı. Ve tabikii @yaseminkara :))

merhaba canım. 3 geninde mutasyon çıkmış. muhtemelen iğne ve ilaç kontrolü ile bir gebelik geçirmen gerekiyor. benim de 2 tanesinde çıktı. bir kan testi sonucumu bekliyorum henüz doktora göstermedim ben de.

herkese merhaba arkadaşlar. burayı okuyorum fakat girip yazamıyorum.. bebek isteyenlere sıhhatli bebekler için dua ediyorum. hamile kardeşlerime sıhhatli haftalar geçirip sağ salim bebeklerine kavuşabilmeleri için dua ediyorum.. benim 8 ay olmak üzere.. biraz daha bekliyoruz. hayırlısı Hakk'tan.. herkese hayırlı cumalar inşaallah.

Ben 3 sezaryan olup 2 bebeğini kayip edip tekrardan hamile kalan var mı varsa ne kadar sürede hamile kaldılar herhangi problem yaşadılar mi

merhaba canım. 3 geninde mutasyon çıkmış. muhtemelen iğne ve ilaç kontrolü ile bir gebelik geçirmen gerekiyor. benim de 2 tanesinde çıktı. bir kan testi sonucumu bekliyorum henüz doktora göstermedim ben de.
Sanırım evet ilaç ve iğne. En azından tedavimi bilirim . Daha kaç kayıp yaşamam gerekecek. Bi düşük bi ölü doğum. Bide doktorlar yönlendirmiyor bile bu testler için. Kendi araştırmalarım ençok da burda yazılanlar sayesinde bişeyler yapmaya çalışıyorum. Buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun. Hem zor Zaman'ımızda birbirimize destek olduk . Hemde birçok şeyi burdan öğrendik

Back
X