ikisinede göster canm. genetikçiye özellikle göster zatenCan'ım sağolasın . İnşallah o güzel günleri de göreceğiz . Kromozom analizi ve trombofoli paneli test sonuçlarım çıkmış. Bu sonuçları genetik doktoruna mı göstermeli kadın doğumcular yeterlimi. Bize whatsupp ile yollayacaklar sonuçları
cnm bazen hemen çıkmıyor. dur bakalımm.. idrarda özellkle geç çıkıyor.kızlar bugün adet olmam lazım olmadım gittim test yaptım evde yapılanlardan malesef negatif çıktı çok heycanlanmıştım yaaaNASIL DA umutlanmıştım
iki hamilelik geçirdim ikisindede adetten önce göğüslerim fena sızlamaya başlamıştı. Hatta ikincide test bile yapmamıştım. Bekliyordum yanihamile nasıl hissediliyor ben bu olayı anlamıyorum :) bi de cinsiyeti herkesin içine doğuyo bi de onu anlamıyorum. ben hiçbişeyi anlayamıyorummm valla :)ben mi garibim nedir:)
Ben zaten idrar testine hic guvenmiyorum bende daha onceki aylarda iki kez cift cizgi cikmisti nasil sevinmistim kan testi yaptirinca negatif oldugunu gormustum.Onun icin bence biraz daha bekle kanda baktirirsinkızlar bugün adet olmam lazım olmadım gittim test yaptım evde yapılanlardan malesef negatif çıktı çok heycanlanmıştım yaaaNASIL DA umutlanmıştım
Öyle düşünme cnm o çok güzel bir yerde melek oldu die uzulunur mu hiç. . Biz sdce kendmz içn uzuluyorz kendi hayallerimiz yarım kaldıgi içn yoksa herkesn girmek için can attığı en güzel yerde olan yawrmza neden üzülelim onlar bizden daha şanslı onlar ölmedi ki ölüm sadece sonsuzluğun başlangıcı biz inş orda sonsuza dek yawrlarmzla olcz ... o buluşma zamanına kadar da yaşamak zorundayız insanız yicez icicez gulucez ama bu ewlatlarmzi dusunmedgmz sewmdgmz anlamna gelmez Rab bim bilio içimiz nasıl yanio nasl özlüyor. ..Kızlar bugün iş yerinde biri espiri yaptı bende güldüm sonra bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam ağlayacaktım utandım yavrum toprak altında bende gülüyorum
Canm bugun benim çalıştığım yere de biri bebegini getirmisti.6.7 aylık herkes sevmeye başladı.ben hic orali olmadm ama bebek ağlamaya baslayinca cok cok kötü oldum.sonra dışarı çıkıp ağladım.ben de doğum yaptm ama ben hic bebegimin aglamasini duyamadm.yavrum hic sesi cikmadan ruhunu teslim etmis.kuzum benim annen seni ne kadar da cok özlüyo.Evet canım haklısın ama ne bileyim işte moralim bozuldu oğlumu çok özlüyorum öyle böyle değil ciğer acısını da yaşadık Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah burda bebeklerimiz in sevimliliklerini de yazdığımız günler olur bugün bebek geldi iş yerine tam ömerim kadar 3 aylık aynı kapkara saçları vardı kafamı çevirip bakamadım herkes aldı sevdi kucağına ben kapıyı kapattım görmeyeyim diye allahım sen yardım et
Kızlar bugün iş yerinde biri espiri yaptı bende güldüm sonra bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam ağlayacaktım utandım yavrum toprak altında bende gülüyorum
ayy zelalcim saol ya ben bunu ariyordumm:)Arkadaslar cay filan bahane aslinda Allah ol derse oluyor ben ilk bebegr hamile kalmadan sancili adet oluyordum tesadufen aktara ugradim baska seyler alicaktim bayana sordum o da sana bi karisim vericem hem adet duzenliyor hem agrita iyi geliyor demisti ben cay a basladim obur ay kirunmayi biraktim adet duzrnliydi kirunmayi birakinca cayida kestim tabi. Ve o ay hemen hamile kaldim. Oglumun kaybindan sonra adet periyodum 35 -33 gune cikti omceden 28 gunde olurdum. Cay aklima geldi aldim adetimle baslafim yumurtla gunune yakin biraktim icmeyi bi iki gun oncesi den sonra korunmayi biraktve sukur yeniden hsmile kaldim. 5 adet cay hepsinden ayni oranda alin benimkiler paketeydi bazilari cali gibi ben tonottan gecirip hepsini hsrmanladim sktsr her birinden bir tutam al demle demisti ben bir yemek kasigi karistirdigim cay demleme duzgeclerine alip bir fincan kaynamis suyla sabah aksam ac karinla ictim. Acimsi hi tafi var. Ama kesinlikle yumurtlama zamani icmeyin ve adeti brkleyin eger gebelik olursa icmeniz dusuge neden olmasin. Ya da korunuyorsaniz tam ay icin periyodunuz duzenlenir. Umarim ise yarar. Isimleri ada cayi , coban cantasi,aslan pencesi , hayit tohumu ve civan percemi resimde yukledim
ahhh cnm öyle düşünmee. tabiki güleceksin, böyle hissetmen çok normal. ben bile bazen hala diyorum senin gibi. ama hayat devam ediyor ve yeni umutlar için yaşamak gülmek zorundayızKızlar bugün iş yerinde biri espiri yaptı bende güldüm sonra bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam ağlayacaktım utandım yavrum toprak altında bende gülüyorum
hepimiz öyleyiz.ben biri doğurmuş dediklerinde bile kötü oluyorumCanm bugun benim çalıştığım yere de biri bebegini getirmisti.6.7 aylık herkes sevmeye başladı.ben hic orali olmadm ama bebek ağlamaya baslayinca cok cok kötü oldum.sonra dışarı çıkıp ağladım.ben de doğum yaptm ama ben hic bebegimin aglamasini duyamadm.yavrum hic sesi cikmadan ruhunu teslim etmis.kuzum benim annen seni ne kadar da cok özlüyo.
Allah sabır versin canım o kadar zor ki bu acı. Dua etmekten başka yapacak biseyimiz yok. Ben de 36 haftalıkken kaybettim bebeğimi. 6 ay oldu. Zamanla alıştım bu acıya. Yine ağlıyorum, ağlıyorum. Hayırlısı diyorum, vardır bir hayır şer görünende, dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun benim birini 38 haftalık bir diğerini de 41 gün yaşadı benimde 2 ay oldu doğum yapalı herşeyden bir hayır vardır diye teselli ediyorum gerçekten çok yoruldum aldığım kıyafetleri yıkayıp kaldırmaktan hastahanesi boş dönmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?