Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ikisinede göster canm. genetikçiye özellikle göster zaten

hamile nasıl hissediliyor ben bu olayı anlamıyorum :) bi de cinsiyeti herkesin içine doğuyo bi de onu anlamıyorum. ben hiçbişeyi anlayamıyorummm valla :)ben mi garibim nedir:)
iki hamilelik geçirdim ikisindede adetten önce göğüslerim fena sızlamaya başlamıştı. Hatta ikincide test bile yapmamıştım. Bekliyordum yani

kızlar bugün adet olmam lazım olmadım gittim test yaptım evde yapılanlardan malesef negatif çıktı çok heycanlanmıştım yaaa NASIL DA umutlanmıştım
Ben zaten idrar testine hic guvenmiyorum bende daha onceki aylarda iki kez cift cizgi cikmisti nasil sevinmistim kan testi yaptirinca negatif oldugunu gormustum.Onun icin bence biraz daha bekle kanda baktirirsin

Geçen ay da 4 gün gecikmiş ti bakalım o zaman demekki adet döngüm değişmiş daha önce öne gelirdi şimdi geriye gidiyor iyice yaşlanıyor um

Kızlar bugün iş yerinde biri espiri yaptı bende güldüm sonra bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam ağlayacaktım utandım yavrum toprak altında bende gülüyorum

Kızlar bugün iş yerinde biri espiri yaptı bende güldüm sonra bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam ağlayacaktım utandım yavrum toprak altında bende gülüyorum
Öyle düşünme cnm o çok güzel bir yerde melek oldu die uzulunur mu hiç. . Biz sdce kendmz içn uzuluyorz kendi hayallerimiz yarım kaldıgi içn yoksa herkesn girmek için can attığı en güzel yerde olan yawrmza neden üzülelim onlar bizden daha şanslı onlar ölmedi ki ölüm sadece sonsuzluğun başlangıcı biz inş orda sonsuza dek yawrlarmzla olcz ... o buluşma zamanına kadar da yaşamak zorundayız insanız yicez icicez gulucez ama bu ewlatlarmzi dusunmedgmz sewmdgmz anlamna gelmez Rab bim bilio içimiz nasıl yanio nasl özlüyor. ..

Evet canım haklısın ama ne bileyim işte moralim bozuldu oğlumu çok özlüyorum öyle böyle değil ciğer acısını da yaşadık Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah burda bebeklerimiz in sevimliliklerini de yazdığımız günler olur bugün bebek geldi iş yerine tam ömerim kadar 3 aylık aynı kapkara saçları vardı kafamı çevirip bakamadım herkes aldı sevdi kucağına ben kapıyı kapattım görmeyeyim diye allahım sen yardım et

Canm bugun benim çalıştığım yere de biri bebegini getirmisti.6.7 aylık herkes sevmeye başladı.ben hic orali olmadm ama bebek ağlamaya baslayinca cok cok kötü oldum.sonra dışarı çıkıp ağladım.ben de doğum yaptm ama ben hic bebegimin aglamasini duyamadm.yavrum hic sesi cikmadan ruhunu teslim etmis.kuzum benim annen seni ne kadar da cok özlüyo.

acısını yaşamadğım kuzumu unuttuğum bi an bile yok ama bn bebeklerden kaçmıyorum arkdşlrmn bebeklerni alıorm sewiorm öpüp kokluyorm diorm yawrmun kokusunu alamadm bari diğer bebekleri kokliim.. dün apartmnda bi kadına gttim bi kızı var kızı görnce sesim soluğum gtti tıpkı kızıma benziodu o kadar kötü oldum ki anlatamam ama bişi belli etmedim eğer kendmi soyutlarsam insanlardan bu trawmayı atlatamam olabildğnce normal dawranmya çalşyorum ya sabır çekiorm Rab bim bni ve eşimi yawrularmzn şefaatine layık kılsın inş.. inanıyorum bunlar bi sınaw ve inş bu sınawdan hakkıyla geçerz Rab bim bölesi acılarla sınamasın inş hiçbiirmizi...

Tabii ki de güleceğiz, mutlu olacağız ve ağlayacağız. Bunlar insani duygular. Ben de ilk güldüğümde senin gibi hissettim ve sonrasında da her gülümsediğimde kendimi kötü hissettim. Ama sonra düşündüm ben mutlu olursam benim oğlum da mutlu olur. Oğlum beni üzgün değil, mutlu görmek ister. O sebeple artık gülüyorum, içim yansa da mutlu görünüyorum. Çünkü meleğimi üzmeye hiç mi hiç hakkım yok...

ayy zelalcim saol ya ben bunu ariyordumm:)
şu an regl oldum. içmeye başlicam..
diğer arkadaşlarda içsin:)

arkadaşlar beni de ağlattiniz
ben bebekleri görüyorum hiç biri oğluma benzemiyo hatta hiç sevesim gelmiyor.. sevemiyorum bile...
bana kucagima veren de oldu sevdim bebek bana masumcuk bakiyor...
bakin hala oldum şimdi yeğenimi nasıl sevecegim...
hiç kucagima alip da sevemedim...
çok zor. oğluma ihanet edecekmişim gibi hissediyorum...
rabbim çok şükür dayanma gücü veriyor dayaniyorum sonuçta kocam var.. ailem var.. yine bebegimiz olucak.. öle düşünüyorum..
görümcem ben bebekleri gördükçe dövesim geliyo sevemiyorum diyo.. bende öle dedim..
3 aydir hamile kalamadim.. agustos ve eylülde hamile kalacakmişim gibi hissediyorum..1 sene olucak oğlumu kaybedeli..
30 ağustosu unutamam o gün bile zafer bayrami. işterindede tatil... .o gün mezarina gitmek istiyorum

ahhh cnm öyle düşünmee. tabiki güleceksin, böyle hissetmen çok normal. ben bile bazen hala diyorum senin gibi. ama hayat devam ediyor ve yeni umutlar için yaşamak gülmek zorundayız

hepimiz öyleyiz.ben biri doğurmuş dediklerinde bile kötü oluyorum

Allah yardımcımız olsun benim birini 38 haftalık bir diğerini de 41 gün yaşadı benimde 2 ay oldu doğum yapalı herşeyden bir hayır vardır diye teselli ediyorum gerçekten çok yoruldum aldığım kıyafetleri yıkayıp kaldırmaktan hastahanesi boş dönmekte

Allah sabır versin canım o kadar zor ki bu acı. Dua etmekten başka yapacak biseyimiz yok. Ben de 36 haftalıkken kaybettim bebeğimi. 6 ay oldu. Zamanla alıştım bu acıya. Yine ağlıyorum, ağlıyorum. Hayırlısı diyorum, vardır bir hayır şer görünende, dua ediyorum.
Üzmek istemiyorum ama var mı görünen bir nedeni?

Hiperinsulinizm bağlı hipoglesimi yani fazla insulin salgıladığı için kan şekeri dusuyjordu ama vefatının sebebi hastahane enfeksiyonu kapması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…