Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar ben kintrole gittim bu gun cok sukur iyi dedi dr. Ikuli rest yapildi olcum normal ama kan sonuclari cikinca yine gidicem. Kimil kimildi dr enseyi olcene kadar cok ugrasti ve biz esimle hep kiz heralde diyoduk ama dr um sanirim erkek dedi cok erken soylemek icin ama ben erkege benzettim dedi aglamakli oldum bi an ne olursa olsun saglikli omurlu hayurli olsun abisine aldiklarimiz ona nasip okucak dedim icimden
Canım nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun minik paşaya.ben çok kötü bir hamilelik geçiriyorum aşırı kusma aşırı bulantı yarın benim de ikili test var .hakkımızda Hayırlısı olsun .çok aktif değilim ama bütün melek anneleri her an dualarımda.
Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun .biliyorum hepimizin içi paramparça .ben hala ağlıyorum kuzuma her şey yarım kaldı her şey...ama yine de çok şükür Allah yeniden anne Olmayı nasip edecek inşallah .

"Ben bir anneyim yüreğinde evlat sevgisi evlat hasreti çeken bir anneyim.
Geceleri evlat hasretinden uyuyamayan bir anneyim.
Bir anneyim ben evlat sahibi olmak isteyen,
Evlat sevgisini yasamak isteyen bir anneyim ben
Bir anneyim ben annelerin icinde evlatsız bir anne..."

Günümüz kutlu olsun buruk geçirdiğimiz bugün dilerim yerini birgün mutluluğa bırakır en son 14.05.2001 de bugünü son kez annemle kutlamıstım bir gün sonrada kaybettim en korktuğum en kactığım gün sanırım bircoğumuzun kactığı bigün
Öyle güzel yazmışsın ki . Çok duygulandım tam melek annelerime uygun

Yazık ya erkekler daha içe kapanık olur derler doğru galiba ne diyeyim inşallah bizimde baharlarımız olur içimize çiçekler açar inşallah bizlerde mutlu oluruz inşallah çocuk sesine kokusuna doyarız hayırlısı olsun ama ikizim olsun isterim .kardeşlerim ikiz teyzemin dayımın babaannemin var belki benimde olur belki yüreğim böyle soğur
HaaHaaahh :))) bizim kafalar aynı senle . Anneannemin ikizleri olmuş yaşamamış. Bi ara bende diyordum genlerde var inşallah ikiz olur diye:))hep hormonlardan bunlar hormonlardan :)

Ya ben gittim kent hastanesine

Teşekkür ederim şimdilik gitmek istemiyorum cuma günü gittim gittiğim e bin pişman oldum yarın işe başlayacağım belki kafam dağılır baktım olmuyor yazarım sana tekrar Sağol anneler günün kutlu olsun
Nasıl canım ya iznin haziranda bitmiyormuydu

Z
Kizlar ben kintrole gittim bu gun cok sukur iyi dedi dr. Ikuli rest yapildi olcum normal ama kan sonuclari cikinca yine gidicem. Kimil kimildi dr enseyi olcene kadar cok ugrasti ve biz esimle hep kiz heralde diyoduk ama dr um sanirim erkek dedi cok erken soylemek icin ama ben erkege benzettim dedi aglamakli oldum bi an ne olursa olsun saglikli omurlu hayurli olsun abisine aldiklarimiz ona nasip okucak dedim icimden
Zelalcim herseyin yolunda olmasina cok sevindim Insallah saglik sihhatle kucagina alirsin bebisini birdahaki anneler gununde bebeginin minik ellerini tutarak kutlarsin insallah gununu

Hepinizin anneler gununu kutluyorum annelegi en cok hakeden melek anneleri.
Insallah canim sizdende bekliyorum bu ay guzel haberler insallah bir daki anbeler gununde gozumuzden yas mutluluktan akar. Allah hepimize saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin. Bizleri fogacak yavrularimiza yavrularimizida bize bagislasin...

Y
Kendi doktorun dışında başka bi doktora gittin mi hiç tekrar hamilelik için
yok gitmedim gitmek istemiyorum yine muayne edecek alttan kendi doktorum baktı zaten herşey yolunda dedi ya doktorum da yılların doktoru güveniyorum ama ne bileyim adam sonuçta bile bile ben tehlikeye atmaz çünkü bebeğim vefat
Kendi doktorun dışında başka bi doktora gittin mi hiç tekrar hamilelik için
Gitmedim şimdi gitsem alttan bakacaklar bıktım valla kendi doktorum baktı zaten herşey normal dedi adam da bile bile tehlikeye atmaz herhalde yılların doktoru sonuçta bide bebeğim vefat edince bile hep yanımızdaydı güveniyorum ama ne bileyim işte karar veremiyorum ne yapsam allah bi çıkış yolu göstersin inşallah doktorum ahmet seçkin önoğlu netten bakabilirsin çok iyi bi doktor

Çok medyatik bi doktormuş. Bir sürÜ şey çıkıyor hakkında. Magazinsel haberler bile var:)) hürriyet ailem e röportaj filan vermiş. Çoğunlukla olumlu yorumlar var. Dediğin gibi bile bile tehlikeye atmaz.@sennur3535

Çok medyatik bi doktormuş. Bir sürÜ şey çıkıyor hakkında. Magazinsel haberler bile var:)) hürriyet ailem e röportaj filan vermiş. Çoğunlukla olumlu yorumlar var. Dediğin gibi bile bile tehlikeye atmaz.@sennur3535
Öyle düşünüyorum ama kafam da karışık bi yanım deli gibi bebek istiyor bi yanımda deli gibi korkuyor Rabbim yol göstersin arada kaldım

Günaydın tüm melek anneleri! Yaşadığımız her güne şükürler olsun. Bugün çok karamsar ve aptalca uyandım. Oyle diyorum çünkü, bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük kendine acimasidir bence, ozguvenin ve cesaretin bittiği yerdir. Haber okurken şöyle bi kendime geldim, ben ne yapiyorum diye. Insan geçmişe saplandikca ve hep kaybettiklerini düşündükçe yenilmeye başlıyor. Hayır dedim kendi kendime! Mutlu olmama sebep olacak var olan her şeyi düşündüm. Ailem, eşim, bebeğim (cennette), öğrencilerim, yani tüm sevdiklerim... Ama en önemlisi bu duyguyu bana hissettirecek zihnim... bunları paylaşmak istedim çünkü bana göre hangi duyguyu paylasirsak onun damlalarin bir araya getirdiği sel gibi güçlü olacağıdır.

Bu arada aile hekimime pihtilasma genetik test sonuçlarını aile hekimime teslim ettim ve bir riskli gebelik uzmanı gozetimi altinda olmamın daha iyi olacağını soylediler. Adana' da görevini yürüten işinde çok iyi olan bir prof doktor ismi verildi. Henüz gitmedim ama en kısa zamanda düşünüyorum. Doktorla irtibata geçtik, gebeligi beklemememi, öncesinde gitmemin daha iyi olacağını, pihtilasmayla ilgili diyet verebileceğini söyledi. Elimizden geleni imkanlarımız dahilinde yapacağız.
Sizi mutlu edecek tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle tüm melek anneleri!!!

Bu arada aile hekimime pihtilasma genetik test sonuçlarını aile hekimime teslim ettim ve bir riskli gebelik uzmanı gozetimi altinda olmamın daha iyi olacağını soylediler. Adana' da görevini yürüten işinde çok iyi olan bir prof doktor ismi verildi. Henüz gitmedim ama en kısa zamanda düşünüyorum. Doktorla irtibata geçtik, gebeligi beklemememi, öncesinde gitmemin daha iyi olacağını, pihtilasmayla ilgili diyet verebileceğini söyledi. Elimizden geleni imkanlarımız dahilinde yapacağız.
Sizi mutlu edecek tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle tüm melek anneleri!!!
Sen bebeğini nasıl kaybetmiştin başın sağolsun çok oldu mu hemen bebek düşünüyormusun

Senin de başın sağ olsun canım. 25 kasimda 36 haftalıkken kaybettim bebegimi. 5.5 ay oldu. Hareketlerini hissetmeyince doktora gorundum. Ve hayatımda hiç unutamayacagim cümleyi işittim. Bebegimin kalbi durmuştu. Melek olmuştu yavrum. Hiç problem görünmüyordu. Miyomum vardı ama o da gelişimine olumsuz etki de etmemişti. Pihtilasma bozukluğu varmış. Şu an coraspin ve folik asit kullanıyorum. Bebek düşünüyorum.
Bebeğini ne kadar oldu kaybettin?
Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.

Senin de başın sağ olsun canım. 25 kasimda 36 haftalıkken kaybettim bebegimi. 5.5 ay oldu. Hareketlerini hissetmeyince doktora gorundum. Ve hayatımda hiç unutamayacagim cümleyi işittim. Bebegimin kalbi durmuştu. Melek olmuştu yavrum. Hiç problem görünmüyordu. Miyomum vardı ama o da gelişimine olumsuz etki de etmemişti. Pihtilasma bozukluğu varmış. Şu an coraspin ve folik asit kullanıyorum. Bebek düşünüyorum.
Bebeğini ne kadar oldu kaybettin?
Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
2 ay bitti 3.aydayım bende hemen bebek istiyorum ama korkuyorum :((((

Back
X