- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Canım ya çatlaklar bende de var ama hiç umrumda değil ben 17 kilo almıştım hepsi gitti dal gibi değildim zaten benimde 1 haziranda bitiyor bende kamuda çalışıyorum ama hiç bi yere sığmıyor um senin normal doğum du sanırım ben öyle olsam hiç beklemem keşke normal doğurabilseydim korktum işte bide son günler çok şişmiş tim olmadı işte bende ailemden uzağım gittim geldim ama hiç biyer bana iyi gelmedi allahım sen yardım et çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama bi türlü normal hayata adapte olamıyorum hep suratım asık hep yaşlar gözümün ucunda biri nasılsın dese hönk hönk ağlamam geliyor içimi bitek buraya döküyorum sende doktor a bi görün bakalım Rabbim ne dilerse o üstüne hiç bişey yok ben öyle kasmışım ki kendimi bak sonuç ortada insanoğlu çok acizmiş onu anladım inşallah bundan sonra hiç evhamlı olmayacağım hiç bişeye dikkat etmeyecem Rabbim ne dilerse oCanım seninle yakın tarihlerde yaşamışız evlat Acısını. 2. Adetimden sonra başlasam mi diyorum. Sonra cesaret edemiyorum daha erken mi diyorum psikolojik olarak da vücut olarak da çok da hazır Değilim sanırım. Doğumdan kalan kiloları veremedim. Çatlaklar kırmızı kırmızı. Idrarımı yaparken Ağrı oluyor . Hala vücudumda ateş var vs. Vs. Çarşamba doktor randevum var bakalım ne dicek . Iznim 21 haziranda bitiyor hemen başlamayı düşünmüyorum ben. Kamuda çalışıyorum rapor Alıp ailemin yanında geçirmeyi düşünüyorum. Bu bana iyi gelecektir. Yaşadığım ilde bana destek olacak kimse yok. Hiçbir sosyal hayat ta yok . Çiçek Çimen görse insanın içi Açılıyor bana yetiyor. Terör korkusundan biryere çıkamıyoruz neyazıkki Yaşadığım şehirde