Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım seninle yakın tarihlerde yaşamışız evlat Acısını. 2. Adetimden sonra başlasam mi diyorum. Sonra cesaret edemiyorum daha erken mi diyorum psikolojik olarak da vücut olarak da çok da hazır Değilim sanırım. Doğumdan kalan kiloları veremedim. Çatlaklar kırmızı kırmızı. Idrarımı yaparken Ağrı oluyor . Hala vücudumda ateş var vs. Vs. Çarşamba doktor randevum var bakalım ne dicek . Iznim 21 haziranda bitiyor hemen başlamayı düşünmüyorum ben. Kamuda çalışıyorum rapor Alıp ailemin yanında geçirmeyi düşünüyorum. Bu bana iyi gelecektir. Yaşadığım ilde bana destek olacak kimse yok. Hiçbir sosyal hayat ta yok . Çiçek Çimen görse insanın içi Açılıyor bana yetiyor. Terör korkusundan biryere çıkamıyoruz neyazıkki Yaşadığım şehirde
Canım ya çatlaklar bende de var ama hiç umrumda değil ben 17 kilo almıştım hepsi gitti dal gibi değildim zaten benimde 1 haziranda bitiyor bende kamuda çalışıyorum ama hiç bi yere sığmıyor um senin normal doğum du sanırım ben öyle olsam hiç beklemem keşke normal doğurabilseydim korktum işte bide son günler çok şişmiş tim olmadı işte bende ailemden uzağım gittim geldim ama hiç biyer bana iyi gelmedi allahım sen yardım et çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama bi türlü normal hayata adapte olamıyorum hep suratım asık hep yaşlar gözümün ucunda biri nasılsın dese hönk hönk ağlamam geliyor içimi bitek buraya döküyorum sende doktor a bi görün bakalım Rabbim ne dilerse o üstüne hiç bişey yok ben öyle kasmışım ki kendimi bak sonuç ortada insanoğlu çok acizmiş onu anladım inşallah bundan sonra hiç evhamlı olmayacağım hiç bişeye dikkat etmeyecem Rabbim ne dilerse o

Ben ne testi yaptırayım benim bilinen bisorunum yoktu bebeğim doğduktan bir hafta sonra vefat etti ani bebek ölümü diyorlar ön otopsiye göre ayrıntılı otopsi bu ay sonuna doğru çıkacak doktorum da hemen bebek yapabilirsin sıkıntı olmaz dedi Of allahım ya kafayı yiyecem ne yapacağımı şaşırdım yaşım da 33 korkuyorum da zeLal senin ilk bebeğin hemen olmuşmuydu yoksa beklemişmiydin
Bende dogumdan sonra kaybettim. Benimde on raporda akciger enfeksiyonu yaziyodu yinede sonucu bekledim. Zaten anca toparlanir dikuslerinde rahminde hepimizin aklindan hemen hamile kalmak gecti ama zamanla mantikki dusunuyosun. Dogacak yeni bebek kalsiyumu vitamini senden almazsa hem sen hem o riske girer once toparlanmalisin. Ben oglumda ikinci ay kaldim bu gamikeligimdede biraktigim ay Allah aratmadan hepinize nasip etsin ama 6 ay bekle canim. 6. Ayinda birak o arada dr git kan rahlilerine yumurta rezervine baktir. Hirmonlarina baktir bende 32 yasindayim. Insallah bu defa saglikli omurlu ve hayirli evlatlarimizi aluriz kucagimiza

Kizlar ben kintrole gittim bu gun cok sukur iyi dedi dr. Ikuli rest yapildi olcum normal ama kan sonuclari cikinca yine gidicem. Kimil kimildi dr enseyi olcene kadar cok ugrasti ve biz esimle hep kiz heralde diyoduk ama dr um sanirim erkek dedi cok erken soylemek icin ama ben erkege benzettim dedi aglamakli oldum bi an ne olursa olsun saglikli omurlu hayurli olsun abisine aldiklarimiz ona nasip okucak dedim icimden

Kizlar ben kintrole gittim bu gun cok sukur iyi dedi dr. Ikuli rest yapildi olcum normal ama kan sonuclari cikinca yine gidicem. Kimil kimildi dr enseyi olcene kadar cok ugrasti ve biz esimle hep kiz heralde diyoduk ama dr um sanirim erkek dedi cok erken soylemek icin ama ben erkege benzettim dedi aglamakli oldum bi an ne olursa olsun saglikli omurlu hayurli olsun abisine aldiklarimiz ona nasip okucak dedim icimden
Yaa çok duygulandım. Benim bebeğimde erkekti. Özene bezene aldım herbirşeyini. Ama hiç birini kullanmak nasip olmadı. Rabbim doğacak evlatlarımıza Ömür verir inşallah

Kayınvalidem sübyan için hocaya gitmiş. Hoca herhangibişey yok Demiş. Yinede bi dua Yazmış.çocuk için. Bu benim ikinci kaybımdı . Acaba başka hoca araştırayım mi . Fikirlerinize ihtiyacım var.

Kayınvalidem sübyan için hocaya gitmiş. Hoca herhangibişey yok Demiş. Yinede bi dua Yazmış.çocuk için. Bu benim ikinci kaybımdı . Acaba başka hoca araştırayım mi . Fikirlerinize ihtiyacım var.
Canim Allaha sigim testlerini yaptir hem hoca yok demis. Mevlam kaderimize boyle yazmis saglik sorunum varsa tedavi olursun ama ben cok inanmuyorum. Allah kaderimize yazmazsa subyabda nazarda islemezdi

Merhaba melek anneleri nisan ayında hamie olurum kalırım diyodum olmadı umutluydum hamile kalırım diye diğer hamileliğimde hemen hamile kalmıstım ama simdi olmadı kısmet değilmiş bu ay inşallah ama geçen sene kızımada mayıs ayında hamile kalmıstım bilemeyiz kaderimizde olanı rabbim nasıl kararladıysa hayırlısı nezamansa ozaman olucak biz nekadar önlem alsakta bi sorun olmasada olcak olduktan sonra oluyo benim kayınvalidem sübyan duası vermişti eltimde 5kayıp olmus sonra sübyan duası tasımıs demek istemem o duayı tasıyanlardada olmus arastırdım bende olabilirmi diye bi arkadasımız psikolojik destek almak icin gitmiş ama o doktorla sınırlı kalmayın evet bizim gibi bu acıyı yasayanlar kendi kendilerine atlatabiliyorlar ama gitmekte yarar var diye düşünüyorum ben gittim bana cok iyi geldi 4-5 seansta kendimi suclamayı bıraktım kader olduğuna olması gerektiği icin oldu konustum vedalastım kızımla yapamam olmaz demiştim dayanamam demiştim resimlerine bakıyorum odasına giriyorum 4 ay oldu kaybedeli bazen dün gibi geliyor bazen yıllar gibi hiç gecmicek bir sızı evet ama kabulleniyorsun bisüre sonra.simdi tekrar hamile kalan annelerden aldığımız güzel haberlerle mutlu oluyoruz sanki sizden aldığımız güzel haberlerle can buluyoruz bizde inşallah dilerim kısa zamanda güzel haberler paylasırız

Ilk anneler günüm olacaktı. Ortada bebek olmadığı için çevremde beni anneden sayan yok. Ne yazık ki eşim de dahil . Tüm melek annelerinin , tüm kaderdaşlarımın anneler günü şimdiden kutlu olsun.

Ayy çok duygulandım ya Kuzucuk
Çok duygulandım ya inşallah sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah bize de nasip olur bugünlerimizi aratmaz Rabbim inşallah

Ilk anneler günüm olacaktı. Ortada bebek olmadığı için çevremde beni anneden sayan yok. Ne yazık ki eşim de dahil . Tüm melek annelerinin , tüm kaderdaşlarımın anneler günü şimdiden kutlu olsun.
Aynı şeyi bende düşünüyordum bu erkekler de çok duygusuz en azından eşim öyle insan bi küçük hediye alır oğlumuz un yerine ben aldım Sana der nerde anca ben ağladık ça ele güne karşı kafayı yiyeceksin çok üzülme bidaha çocuğumuz olmaz gibi şeyler söylüyor bazen ben bu adamı mı sevdim evlendim diyorum hepimizin anneler günü kutlu olsun birdaha ki anneler gününe yavrularımız kucaklarımızda sağlıkla girmeyi nasip etsin Rabbim

Aynı şeyi bende düşünüyordum bu erkekler de çok duygusuz en azından eşim öyle insan bi küçük hediye alır oğlumuz un yerine ben aldım Sana der nerde anca ben ağladık ça ele güne karşı kafayı yiyeceksin çok üzülme bidaha çocuğumuz olmaz gibi şeyler söylüyor bazen ben bu adamı mı sevdim evlendim diyorum hepimizin anneler günü kutlu olsun birdaha ki anneler gününe yavrularımız kucaklarımızda sağlıkla girmeyi nasip etsin Rabbim
Bunun babalar günü de var :))ah ahh bizde işler tam tersi . Ne yazikki eşim ve ailem dahil çevremde beni teselli edecek kimse olmadığı için kimseye ağlayıp sızlanamadım. Eşim benden hassas . Tv de bebek çıkar hemen değiştirir, internette bebek resim videoları gösteririm bakmaz, arkadaşların vs. ... Niye bizim ki deyip durur hala. Öyle deme bu halimize şükür biz sağlıklıyız yine olur gibi teselli edici Cümleler bana düşer

Bunun babalar günü de var :))ah ahh bizde işler tam tersi . Ne yazikki eşim ve ailem dahil çevremde beni teselli edecek kimse olmadığı için kimseye ağlayıp sızlanamadım. Eşim benden hassas . Tv de bebek çıkar hemen değiştirir, internette bebek resim videoları gösteririm bakmaz, arkadaşların vs. ... Niye bizim ki deyip durur hala. Öyle deme bu halimize şükür biz sağlıklıyız yine olur gibi teselli edici Cümleler bana düşer
Yazık ya erkekler daha içe kapanık olur derler doğru galiba ne diyeyim inşallah bizimde baharlarımız olur içimize çiçekler açar inşallah bizlerde mutlu oluruz inşallah çocuk sesine kokusuna doyarız hayırlısı olsun ama ikizim olsun isterim .kardeşlerim ikiz teyzemin dayımın babaannemin var belki benimde olur belki yüreğim böyle soğur

Insalkah canim Allah once tum melek annelerine sonrada isteyen herkese hayirli omurlu ve saglikli bebekler nasip etsin. Benim yarin kontrolum var ikili test yapilcak. Insallah her sey yolundadir. Insallah Mevlam yuzumuzu guldurur bu defa dogucak yavrularimiza bu dunyada anneli yapariz ve ahirettede meleklerimize kavusuruz insallah

İnsaallah canım amin ecmain.. doktorun dediği gibi oglun olcak sanırım ben cook önceden buraya bişey yazmıştım geçmişten bugüne yazılanları okuduğumda genelde kızını kaybedenlerin kızı oğlunu kaybedenlerin oğlu olmuş demiştim tabi hamile bile değildim o zamanlar. Komşum da benden bi ay sonra aynı benim gibi son haftasında kızını kaybetti şimdi tekrar hamile kızı olcak inşallah benim de ilk oğlum melek oldu ama ikinci oglum karnimda sımsıkı tutunuyo annesine:) Rabbim kardeşlerini teselli olarak gonderiyo insaallah meleklerimizin yaşayamadığı uzun ömrü kardeşlerinin ömrüne eklesin Rabbim

Kaderdaşlarım, melek anneleri, cennet anneleri
Benim anneler günümü kutlayan olmadı o yüzden ben burda sizlere anneler gununuz kutlu olsun demek istedim. Belki bu sene olmadı ama daha nice mutlu anneler günü gorecegiz insallah... Oğlum yaşasa nerdeyse 1 yaşında olacaktı anne diyecekti ve benim en güzel hediyem olacaktı ama olmadı belki bu dünyada boynumuz bükük kaldı mahsun olduk ama olsun meleklerimiz ahirette hazırlıyor hediyelerini..

"Ben bir anneyim yüreğinde evlat sevgisi evlat hasreti çeken bir anneyim.
Geceleri evlat hasretinden uyuyamayan bir anneyim.
Bir anneyim ben evlat sahibi olmak isteyen,
Evlat sevgisini yasamak isteyen bir anneyim ben
Bir anneyim ben annelerin icinde evlatsız bir anne..."

Günümüz kutlu olsun buruk geçirdiğimiz bugün dilerim yerini birgün mutluluğa bırakır en son 14.05.2001 de bugünü son kez annemle kutlamıstım bir gün sonrada kaybettim en korktuğum en kactığım gün sanırım bircoğumuzun kactığı bigün

Gozumde yaslar birikti yine gecen sene oglumla kutluyacagimin hayaliyle gecti bu sene buruk bi tandan teni umudum var ama yasayamadiklarim bogazimda hep bi dugum. Yalvariyorum her gece her sabah her an rabbime kimseye evlat aci gisterme gorenlere sabir ver. Bosalan kucaklari omurluleriyle doldur yarabim ve dogacak yavrularimizi bize bizide onlara bagisla bu dunyada onlara annelik yapmayi ahirettede yavrularimiza kavusup onlara annelik yapmayi nasip et diye... Anneler gunumuz kutlu olsin yuregim nasil aciyor bi siz bilirsiniz. Kimseye sezdirmeden akitiyorum yaslarimi icime Annemi uzmemek icin. Allah kimseyi evlatsizda annesizde koymasin. Nice evlat var bu gunu bizim gibi buruk geciren. Anne hasretiyle yanip tutusan.

Canım sen izmirdemisin EMDR Nedir hangi Dr gittin önerebileceğin Dr varmı izmirde bende nefes alamıyorum doğum izni deyim 1 ayım var işe başlamak için hiç birşey yapmak gelmiyor içimden işe bile gitmek istemiyorum bebeğimi çok beklemiş tim çok istemiştim bunu iş yerindekiler de biliyor utanıyorum kendimi bomboş dayak yemiş gibi hissediyorum dışarı çıkmak istemiyorum hep gözüme bebekler çarpıyor oğlumu parka götürecektim markete gidecektik gezecektik onunla her dakka konuşuyordum :KK1: Oba öyle alışmışım ki allahım yatıyorum kalkıyorum aklımda ne yapacağım bilmiyorum çooook mutsuzum çok kimse anlamıyor
Uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Ben de psikolog desteği aldım EMDR. İzmirdeyim. Kendi doktorumu sana önerebilirim. Travma konusunda uzman birisi. Bana iyi geldi. Unutulmuyor. Sadece kabullenip bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun. 8 ay oldu... Benimde
Kesinlikle git derim. İhtiyacın var.

Canm aynen ben de senin gibi kendimi buruk hissediyorum.bana anneler gunuyle ilgili markalardan mesaj gelince oturup ağladım.sonra da şükür ki annem yaşıyor dedim ve zor olsa da çıkıp anneme hediye aldm ve kendime de biseyler aldm.ins. hayırlısıyla diğer anneler gününde başka evladm olur deyip kendimi teselli ettim.ama üzülme biz anne olduk ve bebislerimizin bize hediyesi oldu...CENNET......daha iyisi olamazdi zaten.

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Ben de psikolog desteği aldım EMDR. İzmirdeyim. Kendi doktorumu sana önerebilirim. Travma konusunda uzman birisi. Bana iyi geldi. Unutulmuyor. Sadece kabullenip bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun. 8 ay oldu... Benimde
Ya ben gittim kent hastanesine
Teşekkür ederim şimdilik gitmek istemiyorum cuma günü gittim gittiğim e bin pişman oldum yarın işe başlayacağım belki kafam dağılır baktım olmuyor yazarım sana tekrar Sağol anneler günün kutlu olsun

Back
X