Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Arkadasım yazdıkların yuregımındagladı. Hamileyim ve inan cok ıcten dua ettım. İnşallah seneye bu vaıtler mutlulukla guzel haberlerını verecegın mesajlar yazarsın. Cok dua et. Allah gonlune genıslık versın, etrafındakilere de hem akıl hem merhamet versın
Allah Razı olsun. Inşallah sağsalim kavuşursun bebeğine. Hayat işte çok garip kaderden kaçılmıyor. Allah a sığınmaktan başka birşey gelmiyor elden

Yok ya :KK43:( dün giyindim hazırlandım evden çıkaSIM gelmedi hazır değilmişim insanlarla karşılaşmaya çünkü biri bana iyisin iyisin dese ağlayasım geliyor kötü görünüyor Sun dese bunalıma giriyorum duygu karmaşası bugün yine oğlum aklımda bi kaçgündür duygularımı bastırıyordum bugün engel olamadım çooook özlüyorum oğlumu :KK43:(( canım çok yanıyor çok
Canım aynı duyguları ben de yaşadım. Doğum iznim bittiğinde durumumu bilmeyen kişiler bebek nasıl diye soruyorlardı ve her defasında kendimi tutamayıp ağlama krizleri geçiriyordum. Yersiz, zamansız, evde, sokakta ve şu an yazarken bile. Aradan 5 ay geçti. Dün Biri eşime soruyor, eşin hamile degilmiydi diye. Ve her defasında aciklama yapmak. Tekrar tekrar yüreğimizin daglanmasi. Zor, çok zor. Eşimin ailesi başkalarının bebeklerini severken bile inan o kadar zoruma gidiyor ki. Benim bebegimi de böyle seveceklerdi diyorum kendi kendime. Zamanla acin azalacak. Yeni bir bebek bunu daha da kolaylastiracaktir. Allah hepimize sabır güç versin.

Canım aynı duyguları ben de yaşadım. Doğum iznim bittiğinde durumumu bilmeyen kişiler bebek nasıl diye soruyorlardı ve her defasında kendimi tutamayıp ağlama krizleri geçiriyordum. Yersiz, zamansız, evde, sokakta ve şu an yazarken bile. Aradan 5 ay geçti. Dün Biri eşime soruyor, eşin hamile degilmiydi diye. Ve her defasında aciklama yapmak. Tekrar tekrar yüreğimizin daglanmasi. Zor, çok zor. Eşimin ailesi başkalarının bebeklerini severken bile inan o kadar zoruma gidiyor ki. Benim bebegimi de böyle seveceklerdi diyorum kendi kendime. Zamanla acin azalacak. Yeni bir bebek bunu daha da kolaylastiracaktir. Allah hepimize sabır güç versin.
Amin canım inşallah bugün bende çok ağlama krizine girdim bikaç gün tuttum kendimi diyorum ki herşey allahtan Rabbimin vardır bi Hikmeti kendimi sakinleştiriyorum hepimiz öleceğiz diyorum ama öyle bi an oluyor ki inan kalbim sızlıyor kokusu burnuma geliyor İşte o zaman kopuyorum ne yapacağım bilmiyorum çok acizm çok

Sen bebek düşünüyormusun baya zaman olmuş ben bu ay başlayacam inşallah erken merken ne yapayım ya

Sen bebek düşünüyormusun baya zaman olmuş ben bu ay başlayacam inşallah erken merken ne yapayım ya
Düşünüyorum canım ancak hazirana eşim şehir dışında. Hayırlısı artık. Hamile kalmadan önce o kadar takmiyordum. Ne zaman olursa diyordum.Stres yok. Nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorsun.
Ama, olup da kaybedince annelik dugusunu yaşayıp kaybedince hemen kucaginin dolmasını istiyorsun. O duyguyu yaşıyorum ben şimdi.
Senin ne kadar oldu? 3 aydan sonra toparlanmaya başlıyor vücut. Doktorum bana 5.aydan sonra baslayabilirsin demişti. Coraspin folik asit kullaniyorum.

Düşünüyorum canım ancak hazirana eşim şehir dışında. Hayırlısı artık. Hamile kalmadan önce o kadar takmiyordum. Ne zaman olursa diyordum.Stres yok. Nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorsun.
Ama, olup da kaybedince annelik dugusunu yaşayıp kaybedince hemen kucaginin dolmasını istiyorsun. O duyguyu yaşıyorum ben şimdi.
Senin ne kadar oldu? 3 aydan sonra toparlanmaya başlıyor vücut. Doktorum bana 5.aydan sonra baslayabilirsin demişti. Coraspin folik asit kullaniyorum.
Benim 2.5 ay oldu olana kadar 3 ay dolacak hemen hamile kalırmıyım oda belli değil ben 7 ayda zor güç hamile kalmıştım tabi öncesi de var

Benim 2.5 ay oldu olana kadar 3 ay dolacak hemen hamile kalırmıyım oda belli değil ben 7 ayda zor güç hamile kalmıştım tabi öncesi de var
Bende folik asit alıyorum 30 Günlükken kontrole gittim doktorum başlattı ama ben bekledim bu ay düşünüyorum allah ne dilerse o

Günaydın Melek Anneleri. Özellikle meleğini yeni kaybeden arkadaşlar biliyorum hemen kucağınız dolsun, o duyguları yeniden yaşayayım istiyorsunuz ama öncelikle hem bedenen hem de psikolojik olarak iyileşmeniz gerekiyor. Bebeğini doğmadan kaybeden anneler lütfen tüm testlerinizi yaptırın, yapılması gereken tüm araştırmalarınızı yaptırın hatta test sonuçlarınızı öyle bir iki dr.a değil bir kaç dr.a gösterip, sebebini bulup, önlemini alıp, ondan sonra tekrar bebek düşünün ne olur. Maalesef daha önce kötü örneklerini gördük :( Hiç bir araştırma yapmadan 2-3 ay sonra hamile kalan bir iki arkadaşımız bebeklerini maalesef kaybetti. Aynı acıları tekrar yaşamamak için ne olur önce testlerinizi yaptırın sonra tekrar hamile kalın. Ruhunuzun ve bedeninizin iyileşmesine zaman tanıyın.

Ben oğlumu kaybettikten sonra psikolojik destek de almıştım ve gerçekten iyi de gelmişti. Bebeğimi kaybettikten 5.5 ay sonra tekrar hamile kaldım ama hamile kaldıktan sonra da psikolojim bozuldu. O ağlama krizleri geri geldi. Oğlumu kaybettiğim ilk günlerdeki gibi her sabah oğlumu düşünerek uyanmaya başladım. Sürekli kendimi ve yaşadıklarımızı en başta olduğu gibi sorgular oldum. Yine kendimi suçlamalar başladı ben anneyim oğlumun iyi olmadığını nasıl anlamadım diye :( Çok şükür içimdeki canın hareketlerini görünce atlattım o buhranı ve içimdeki can için iyi olmam gerektiğini düşünerek kendimi toparlamaya başladım.

Bunları şundan dolayı anlatıyorum, eğer bedenimiz ve ruhumuz sağlıklı olmazsa sağlıklı bebekler de dünyaya getiremeyiz maalesef. Biliyorsunuz bebekler annenin yaşadıklarından çok etkileniyor. Bu sebeple kendinizi hem bedenen hem de psikolojik olarak toparlayıp ondan sonra tekrar yeni bir bebek düşünün ne olur...

Bu acıyla biz bir defa yandık ve bir defa daha yanmayalım. Elimizden gelen her şeyi yapıp, Rabbime bırakalım...

Kizlar mrb ne kadar çok kişi aramıza katılmış çok zor ilk aylar çok zor yaşama yan bilemez ama aylar geçtikçe en azından bi dört ay biraz alisiosunn tabi ağlama krizleri insanları görmek istemeMekke ve senle hamile kalıp doguran lari görünce paramparça ölüyosunn ama sonra bi bakiosunn yeni bi bebek istio sun sonra korkular ya yine aynı şeleri yasarsam Allah korusun biz sıramızı savdikkkkk ben hamile kaldıktan sonra ilk beş ay çok rahatım hani çok yakmayın vide mutluydum hele bide oğlum olduğunu öğrenince sonra hareketlerini hissetmeye başladım okadar zor oldukij sürekli elim karnimda sürekli etcekmi napio faln sonra biraz ağrılar kasilmalar falan simdi 28 bitti çok şükür 29 dayı z çok deysik im duygularım korkular çok arttı heycanlaniprum mutluyummm çok ama hepsini uçta yasio rumm ole bi panikliyorumkki bazen kalbim yerinden çıkacak sanıyorumm bide ewdeyim tek rapor aldım ailem yanımda diill Allahım sanki saatler durdu saniyeler sayar oldum ama sanki geçmio zamn Rabbim hayirlisila geçirsinnn gün yaklaştıkça bide kaybettigim Haftalara geldikçe sanki kalbim sıkışio zaten bide kasılma lar oluyo hergün yüreğim ağzında ana sonra Rabbim oyardim etçek biliorum ona sığındı m zaten sadece kuran faln dinleyince rahatliorumm bole işte anlatayım ddm xor bi dönem inş mutlu olur guleriz bizde seneye bizimde anneler günümuzzz kutlanır Rabbim hepimize yardım etsin ins herkesin gonlundekinj versin aminn

Arkadaslar slm benim hikayemi eakiler bilir 6 ay once 34. Haftayken aniden minik kizimin kalbi durdu. Hicbirsey bulamadilar butun tahlileler yapildi. Simdi ise 8 haftalik hamileyim. Inanin ilk basta cektiginz aci hic bitmeyecel gibi geliyor ama bir sekilde geciyor kizlar. Sabredin. Butun tahlillernizi yaptrin evvel allaha kendinizi teslim edin

Zor cok zor ben hamile oldugumu ogrendgimide tekrar sevinemedim bile kalp atisini duydum yine sevinedim. Cok zor umudunuzu kaybetmeyin.o bunu demis bu sunu demis koyverin gitsin. Kimse sizin cektiginiz aciyi anlayaz esiniz bile.

Benim su an tek yaptgim allaha dua etmek. Yememe icmeme dikkat etmek. Cok kasmiyorum. Hamileligimi de fazla kimse bilmiyr. Dogal surecinde yasiyorum. Emin olun ki bebbegini yeni kaybeden anneler. Bu aci tam gecmeyeck.hep bir tarafiniz yarim kalacak. Ama yasayacksiniz. Ve hepinizin burdan saglikli bebbekleriniZ OLACAK. ben kizimi kaybettigimi ogrendgim ani unutamiyrum. Kendi kendime yemin etmistim ben bu hastahaneden saglikli bir bebekle cikacgm diye. Oylede olacak umudumu hic kaybedim

Senin de başın sağ olsun canım. 25 kasimda 36 haftalıkken kaybettim bebegimi. 5.5 ay oldu. Hareketlerini hissetmeyince doktora gorundum. Ve hayatımda hiç unutamayacagim cümleyi işittim. Bebegimin kalbi durmuştu. Melek olmuştu yavrum. Hiç problem görünmüyordu. Miyomum vardı ama o da gelişimine olumsuz etki de etmemişti. Pihtilasma bozukluğu varmış. Şu an coraspin ve folik asit kullanıyorum. Bebek düşünüyorum.
Bebeğini ne kadar oldu kaybettin?
Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.

Aynen benim de senin gibi oldu 11 kasimda kaybettim. Ben de bisey cikmadi. Bir suru tahlil. Simidi 8 haftalik hamileyim 4.ayda hamile kaldim. Sen de umudunu yitirme ayni ayda ayni acilari yasamisiz

Aynen benim de senin gibi oldu 11 kasimda kaybettim. Ben de bisey cikmadi. Bir suru tahlil. Simidi 8 haftalik hamileyim 4.ayda hamile kaldim. Sen de umudunu yitirme ayni ayda ayni acilari yasamisiz
Ben de pihtilasmada cikmadi canim troidime kadar bakildi bisey yok. Ben zaten cabuk hamile kalmistim korunmayi biraktim tabi bu surecte kendime iyi baktim tekrar hamile kaldim simdi 8 haftalik ama cok korkualrim var hafta ya tekrar dr konturoli drum riskli gebelik uzmanina yonlendirecek belirli haftalarda

11 kasimda kaybettim canim martta korunmayi biraktim hamilee kaldim. Bu sefer seker yuklemesi yptirmayacgm.

Kocalar hep anlayissiz takmayin. Benim kocaya da arada bir gelip gidiyor.
Sen sezeryan mı olmuştun hem başın sağolsun hemde gözün aydın diyeyim Rabbim bize de nasip etsin ömürlü ve sağlıklı olanlardan :) ya ben bebeğimi doğduktan sonra kaybettim hiç sebep bile yok ben ne tahlili yaptırayım kafamda deli sorular sürekli dua ediyorum hem içimin sızısı dinsin hemde bugünü mü aramayayım diye ay allahım ya imtahınımız ne kadar büyükmüş

Back
X