Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

2 ay bitti 3.aydayım bende hemen bebek istiyorum ama korkuyorum :KK43:(((
bende korkuyorum canim.. 9 ay oldu.. çok uzun zaman demi..:(
2 ay önce (Martta) korunmayı birakitm hemen olmadi.. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inş.. çok dua ediyorum.

bende korkuyorum canim.. 9 ay oldu.. çok uzun zaman demi..:KK43:
2 ay önce (Martta) korunmayı birakitm hemen olmadi.. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inş.. çok dua ediyorum.
İnşallah en kısa zamanda olur allah yardımcın olsun bizim cami hocası 1001 fatiha oku demişti bana sende oku bi faydası olur inşallah allah büyük bu kabuslar son olur inşallah

OFF ya eltim hamile. Onu biraz olsun tanıyorsam sırf benim canımı yakmak için bebek düşünmüştür. Ben kaybımı yaşadıktan sonra face de başladı kadın doğumcular beğenmeye, hamilelikle ilgili gruplar filan. Off neyse ya içim bi tuhaf oldu. Kıskandım mi özendim mi bilemiyorum. Tarif edemediğim bi duygu.

OFF ya eltim hamile. Onu biraz olsun tanıyorsam sırf benim canımı yakmak için bebek düşünmüştür. Ben kaybımı yaşadıktan sonra face de başladı kadın doğumcular beğenmeye, hamilelikle ilgili gruplar filan. Off neyse ya içim bi tuhaf oldu. Kıskandım mi özendim mi bilemiyorum. Tarif edemediğim bi duygu.
benim yengemde hamile abimin eşi..
bebegimi kaybettikten sora hamile kaldi. henüz yeni evliydi 1 aylık felandi. tanimiyordum hiç tanişmadim çok da iyi.. yeğenim olucak diye tabi ben seviniyordum..
en son bundan 6 ay önce benim canimi yakti... o zamanda 3 aylık hamileydi.
cocuğum var dedi detaya girmiyim baya laf söledi çok üzüldüm cvp vermedim..
zamanla soğudum... çok az kaldi.. doğum yapıcak yakinda.
yinede abimin çocuğu.. dua ediyorum sağlıkça kucagina alsin diye..
kötülük düşünemiyorum. allaha havale ettim başka bişey demem..

benim yengemde hamile abimin eşi..
bebegimi kaybettikten sora hamile kaldi. henüz yeni evliydi 1 aylık felandi. tanimiyordum hiç tanişmadim çok da iyi.. yeğenim olucak diye tabi ben seviniyordum..
en son bundan 6 ay önce benim canimi yakti... o zamanda 3 aylık hamileydi.
cocuğum var dedi detaya girmiyim baya laf söledi çok üzüldüm cvp vermedim..
zamanla soğudum... çok az kaldi.. doğum yapıcak yakinda.
yinede abimin çocuğu.. dua ediyorum sağlıkça kucagina alsin diye..
kötülük düşünemiyorum. allaha havale ettim başka bişey demem..
Yaa tamam biz bebeğimizi kaybettik diye kimsenin çocuğu Olmasın demiyorum. Bunlarda yeni evli daha sene dolmadı. Konu oda değil. Ben hamileyken aramıştı. Kendisi Bulunduğum ilde hemşirelik yapmıştı. Orası iyi değil memleketine git filan Demişti doğum için. Daha ç hafta önce aramış ben sana dememişmiydim. Ee kendin benden daha kötü bi yerde yaşıyorsun özel hastanesi bile yok . Bide dediğim gibi bebeğimi kaybettikten sonra başladı Facede görüyordum beğendiklerini. Beğenilen grupların bildirimleri filan geliyor ya. İşte zamanlama filan manidar. Bide bana dedikleri , konuşmaları filan düşününce...

Canım öncelikle başın sağolsun. Öyle düşünme. Allah görüyor, biliyor. Biz anneyiz, elbet bir gün kucagimiza alıp sevebilecegimiz, doya doya opebilecegimiz evlatlarımız olucak. Ben de bugün bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Onun adına çok sevindim. Bi yandan da yüreğim burkuldu. Ama ne yapalım. Sırası gelecektir bize de. Sadece biraz sabır.

Böylesi bizim için daha hayırlıymış belkide. Eşim hala evlendiğini idrak edemiyor. Beş senemiz doldu 33 Yaşında ama yok. Çok anneci. Çocuk yapmak için Kardeşinin evlenmesini bekledim bi nebzede olsun akıllanır belki diye. Biraz faydası oldu Tabi ama yinede her işimize annesini karıştırır. Benim fikirlerimi çokda önemsemez . Sırf annesi çocuğu kesecekler dedi diye otopsi yaptırmadık mesela bana soran olmadı bile. Oysaki ikinci kaybımızdı. Şimdi gel bölge eğitim araştırmaya sevkimizi yaptıralım Güzelce testlerimizi yaptıralım diyorum gitmek istemiyor. Izin alamazmış ben Bursa'ya ailemin yanına gittiğimde yaptırcakmışım. Bide böyle bi adamdan çocuk için ağlayıp sızlanıyorum. Yazık bana...

Yaa tamam biz bebeğimizi kaybettik diye kimsenin çocuğu Olmasın demiyorum. Bunlarda yeni evli daha sene dolmadı. Konu oda değil. Ben hamileyken aramıştı. Kendisi Bulunduğum ilde hemşirelik yapmıştı. Orası iyi değil memleketine git filan Demişti doğum için. Daha ç hafta önce aramış ben sana dememişmiydim. Ee kendin benden daha kötü bi yerde yaşıyorsun özel hastanesi bile yok . Bide dediğim gibi bebeğimi kaybettikten sonra başladı Facede görüyordum beğendiklerini. Beğenilen grupların bildirimleri filan geliyor ya. İşte zamanlama filan manidar. Bide bana dedikleri , konuşmaları filan düşününce...
bende demiyorum işde Allaha havale ettim herşeyi..
ne diyim.. rabbim benim ne hissettiğimi bilir...
takmiycaksin boşver.
ha alttakini alintilanamadim okudum yorumunu..
eşinizin çok anneci olmasi seni iyice stres yapmış olman..
benim eşim de bazen fikirlerimi umursamiyor öle yaparsa bende umursamam... kızıyor diyorum ki sen benim fikirlerimi hiç umursamiyorsun ben senin fikirlerini neden umursayim dedim..
oda sen yanlış düşünüyorsun ondan dedi bende öle mi dedim.. sende yanlış düşünüyorsun hep haklı sen mi olucaksin dedim...
sinirlendim böle yaparsa hep o haklı çikarsa hayatta umursamam valla.. kusura bakmasin..
erkekler kendini aile reisi saniyor karsini küçük görüyo.. en büyük haklı kendileriymiş gibi hissediyo sence iyi mi?
eşinizde de bak bebegimizi kaybettik bi araştiralim de.. gelmesen gelme ben giderim.. de.. takma.. sanki kendi yapıcak testleri..

bende demiyorum işde Allaha havale ettim herşeyi..
ne diyim.. rabbim benim ne hissettiğimi bilir...
takmiycaksin boşver.
ha alttakini alintilanamadim okudum yorumunu..
eşinizin çok anneci olmasi seni iyice stres yapmış olman..
benim eşim de bazen fikirlerimi umursamiyor öle yaparsa bende umursamam... kızıyor diyorum ki sen benim fikirlerimi hiç umursamiyorsun ben senin fikirlerini neden umursayim dedim..
oda sen yanlış düşünüyorsun ondan dedi bende öle mi dedim.. sende yanlış düşünüyorsun hep haklı sen mi olucaksin dedim...
sinirlendim böle yaparsa hep o haklı çikarsa hayatta umursamam valla.. kusura bakmasin..
erkekler kendini aile reisi saniyor karsini küçük görüyo.. en büyük haklı kendileriymiş gibi hissediyo sence iyi mi?
eşinizde de bak bebegimizi kaybettik bi araştiralim de.. gelmesen gelme ben giderim.. de.. takma.. sanki kendi yapıcak testleri..
Dediğin doğru canım valla takmıycaksın. Ozaman kıymetlisin. Demiycem gidelim gitmeyelim. Herzaman ben Yapıcı oldum idare edici oldum ama yeter artık . Yaşadıklarım zaten ağır geliyor . Yarın doktor randevum var . Doğum sonrası hiç muayene olmadım. Sağlığım için gidicem.daha da hiçbirşey umrumda değil şudakikadan itibaren

Dediğin doğru canım valla takmıycaksın. Ozaman kıymetlisin. Demiycem gidelim gitmeyelim. Herzaman ben Yapıcı oldum idare edici oldum ama yeter artık . Yaşadıklarım zaten ağır geliyor . Yarın doktor randevum var . Doğum sonrası hiç muayene olmadım. Sağlığım için gidicem.daha da hiçbirşey umrumda değil şudakikadan itibaren
Senin elin hamile kalmış benimki utanmasa hamile kalırdı sırf ben atandım diye kadın 35 yaşında kpss kursuna gidiyor 2 yıldır harıl harıl çalışıyor bebeğin cenazesine geldiğinde herkes ağlıyor bizimki de almış telefonu çıt çıt ne yapıyorsa sırıt yor 3 aydır da ne aradı ne sordu ama hamileyken hep bebeğimin ultrason resimlerini isterdi vatsup tan şimdi anlıyorum ne kadar kıskanç olduğunu ne saf mışım kafana takma canım bunlar hep böyle

tabi sağlılğıın çok önemli bak eşin hiç umursamiyor senin sağlığın iki kaybini yaşamişsin en zor gününde sana destek vermesi lazim tamam aşkım gidelim doktora araştiralim demesi lazim... demi.
eşin kimle evli.. hayatta kimle yaşiycak ömrünü kimle geçincek tabi senle geçincek demi anne baba her zaman olmuyor yarin bi gün onlarda gidecek.. başina kim kalicak karı koca birbinie tutunmalidir.. eşin bence çok yanlış yapıyo.
çocuklarin olucak herşeyin olucak illa anneci babaci olmak zorunda degiller..
bence muayene olmalisin araştirmalisin. eşine bakma.. umursama bile.. ben dedim sen umursamazsan ben hiç umursamam dedim. sustu bile demedi.

Senin elin hamile kalmış benimki utanmasa hamile kalırdı sırf ben atandım diye kadın 35 yaşında kpss kursuna gidiyor 2 yıldır harıl harıl çalışıyor bebeğin cenazesine geldiğinde herkes ağlıyor bizimki de almış telefonu çıt çıt ne yapıyorsa sırıt yor 3 aydır da ne aradı ne sordu ama hamileyken hep bebeğimin ultrason resimlerini isterdi vatsup tan şimdi anlıyorum ne kadar kıskanç olduğunu ne saf mışım kafana takma canım bunlar hep böyle
Benimkide gelmiş whatsupptan yakışıp duruyor du. Telefonun sesini kis bari. Bi kere aradı o da kendini HAKLI çıkarmak için. Böyle bi durumda ben sana demedim mi. Allahtan gelen bişey . Ölüm var Dünya'da . Ama insan Kurduğu cümlelere biraz daha dikkat eder. Sonuçta çocuk değil kimse. Bide babası imam. Dini bütün bi ailede yetişmişler.

Ca
. Canım bu arada işe başladın mi .

Ca
. Canım bu arada işe başladın mi .
Yok ya :(( dün giyindim hazırlandım evden çıkaSIM gelmedi hazır değilmişim insanlarla karşılaşmaya çünkü biri bana iyisin iyisin dese ağlayasım geliyor kötü görünüyor Sun dese bunalıma giriyorum duygu karmaşası bugün yine oğlum aklımda bi kaçgündür duygularımı bastırıyordum bugün engel olamadım çooook özlüyorum oğlumu :((( canım çok yanıyor çok

Canım bence dışardakilerin ne dediğini cok umursamayın esimin akrabalarından biri de hamile ben hastaneden çıktığımda gelmek istemedi. Gelip gelmemesi umurumda değildi benim içim yanarken farketmedim bile. Daha sonra haber göndermiş onunki de erkekti benimki de belki kıskanır görmek istemez beni demiş üzüldüm biraz ama sonra ben bu acıyı yaşarken insanlar onu demiş bunu demiş takmayacağım dedim ve umursamadım hiç o onun karaktersizliği dedim geçtim. Sizde umursamayın bi garip insanlar var siz üzüldükçe üstünüze gelen hep bana deyip kendini başkalarının yerine koyamayan. O yüzden kendi kendime karar verdim kimseye benim acım üstünden prim yaptırmayacağım dedim ve umursamadım hiç.

Yok ya :KK43:( dün giyindim hazırlandım evden çıkaSIM gelmedi hazır değilmişim insanlarla karşılaşmaya çünkü biri bana iyisin iyisin dese ağlayasım geliyor kötü görünüyor Sun dese bunalıma giriyorum duygu karmaşası bugün yine oğlum aklımda bi kaçgündür duygularımı bastırıyordum bugün engel olamadım çooook özlüyorum oğlumu :KK43:(( canım çok yanıyor çok
Benimde Hersabah aniden uyanıyorum ilk aklıma. Gelen o.Sadece bir kez gördüm. Duygusal bağ kurmamak için kucağıma bile almadım . Kokusunu bilmiyorum ama onu çok özlüyorum . Annelik çok farklı bi duyguymuş gercekten çok . Yarın doktor randevum var . Bakalım pıhtılaşma genetik testlerimi yaptırmak istiyorum. Sevk etse bölge eğitim araştırmaya. Bulunduğum ilde yok.

Benimde Hersabah aniden uyanıyorum ilk aklıma. Gelen o.Sadece bir kez gördüm. Duygusal bağ kurmamak için kucağıma bile almadım . Kokusunu bilmiyorum ama onu çok özlüyorum . Annelik çok farklı bi duyguymuş gercekten çok . Yarın doktor randevum var . Bakalım pıhtılaşma genetik testlerimi yaptırmak istiyorum. Sevk etse bölge eğitim araştırmaya. Bulunduğum ilde yok.
Arkadasım yazdıkların yuregımındagladı. Hamileyim ve inan cok ıcten dua ettım. İnşallah seneye bu vaıtler mutlulukla guzel haberlerını verecegın mesajlar yazarsın. Cok dua et. Allah gonlune genıslık versın, etrafındakilere de hem akıl hem merhamet versın

Back
X