Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ALLAH sabır versin canım ve başın saolsun. çok zor bi süreçtesin.. hep gün yenileri gelmesin diyoruz ama bitmiyor maalesef ve bitmeyecekte...yaseminin dediği tüm testlerini yaptır canım. ama daha çok yeni bi lohusalığın geçsin kendini biraz toparla. sonra git yaptır. devlet hastanesine git. bizimki düşük diil, ölü doğum, gerek yok diyen doktorlar çıkacaktır pes etme, ben 3 doktor gezdim anca yaptırabildim. moral bozma, bu testlerini mutlaka yaptır. bende doğuma 2 gün kala kaybettim. 40. haftamdaydım ve bildiğime göre herşey normaldi.. ama hareketlerini hissetmedim doktora gittim ve kalbi atmıyor dedi:KK43: inşallah bundan sonra herşey iyi olacak. yeni hamilelik içinde biraz bekle benim şahsi düşüncem. vucuden ve ruhen biraz toparla. en azından 4-5 ay geçsin, sonra düşün tabi.. ALLAH tekrar hepimizesabır vversin...
Arkadaşlar hepinizden allah razi olsun.burada biraz da olsun rahatliyorum.evet zaman herşeyin ilacı.ilk baştaki depresif halde değilim ama çokta iyi değilim.bazen hemen hamile kalmak istiyorum.bazen de hic.çünkü hamile kalmaktan da korkuyorum.benim gebeliğin problemli geçti.rahim kısalığı vardı önlemek için 2 ay hastanede kaldım vs vs..önlendi derken bebeğinin hic bi problemi yokken 37 haftayı da geçerken hareketlerini hissetmedim gittiğimde kalbi durmuş.şokları yaşadım.neyse hepimize allah sabir versin.en kısa zamanda bebeklerimiz olur.allah bizi boyle siniyor

Evet sezaryan oldu ve ilk bebegimdi.cok zor bi durum.Rabbim hepimize sabir versin.ustelik benim hamile kalmam 2 yil sürmüştü.yani 3 yildir bu bebegi bekliyordum ama nasip degilmis.doktor muayene ettiginde kalbi atoyrdu.kurtarabilecrgini düşünerek sezaryana aldi amaolmadi iste.

Benim de ilk bebegimdi acaba cahillikten tecrübesizlikten bisey mi yaptım ağır mi kaldırdım temizlik yapıp yoruldum mu diye kendimi sucluyorum hala bazen çünkü benim ne dekolman belirtisi oldu ne de dekolmani sebep olan bisey çıktı. Kaç doktora gittim ne kadar tahlil test varsa yaptırdım hiç bisey çıkmadı takdiri ilahi diyebiliyoruz sadece. Kist var cocuk olmaz bekle demisti doktor ben de biraktim korunmayi Sezeryandan 6 ay sonra hamile kaldım 20 haftalık olduk ama zaman gecmiyo her gún hastanedeyim neredeyse psikolojim bozuldu bunu da kaybedersem diye her gün ağlıyorum ilk bebegimi özlüyorum sana tavsiyem çok ara verme doktorlarin lafına bakma psikolojik ve fiziksel olarak hazır olduğun an yeniden dene ilk bebek geç oldu diye yine geç olacak değil

Benim de ilk bebegimdi acaba cahillikten tecrübesizlikten bisey mi yaptım ağır mi kaldırdım temizlik yapıp yoruldum mu diye kendimi sucluyorum hala bazen çünkü benim ne dekolman belirtisi oldu ne de dekolmani sebep olan bisey çıktı. Kaç doktora gittim ne kadar tahlil test varsa yaptırdım hiç bisey çıkmadı takdiri ilahi diyebiliyoruz sadece. Kist var cocuk olmaz bekle demisti doktor ben de biraktim korunmayi Sezeryandan 6 ay sonra hamile kaldım 20 haftalık olduk ama zaman gecmiyo her gún hastanedeyim neredeyse psikolojim bozuldu bunu da kaybedersem diye her gün ağlıyorum ilk bebegimi özlüyorum sana tavsiyem çok ara verme doktorlarin lafına bakma psikolojik ve fiziksel olarak hazır olduğun an yeniden dene ilk bebek geç oldu diye yine geç olacak değil

Canım içindeki canı düşün ve artık ağlama lütfen. Ben de hamile kalınca tam bir ay boyunca her gün ağladım oğlum aklıma geldiğinde. Hormonların da etkisi var tabii... Ama artık içimizdeki canları düşünmek zorundayız. Onlar da Rabbimin bize emaneti ve onlara da iyi bakmak zorundayız. Sen ağladıkça, üzüldükçe hem evladın cennette üzülüyor sen üzgünsün diye hem de içindeki sabi etkileniyor bundan. Kaybettiğimiz evlatlarımız için maalesef elimizden gelen hiç bir şey yok onlara kavuşmak için dua etmekten başka. Artık içimizdeki canları düşünmeli ve ona göre yaşamalıyız. Onlar da en az abileri, ablaları gibi ilgiyi, sevgiyi ve şefkati hak ediyor. Meleklerimize hamileyken ki ruh halimiz nasılsa bu bebeklerimizde de öyle olmaya çalışmalıyız. Biliyorum bu çok zor ama onlar için yapmak zorundayız. Bizler içimizdeki canların da anneleriyiz ve anneler daima evlatları için en iyi olanını ister ve en iyi olanını yapar...

Tamamen teslimiyetçi ol. Sen zaten elinden geleni yapmışsın, gerisini Yaradana bırak. Biz ne yaparsak yapalım Yaradan ne yazdıysa o olacak, bundan ötesi yok, bundan kaçış yok. Bol bol dua et bebeğini sana bağışlaması için. İçini de ferah tut bu defa biz de güleceğiz inşallah. Tabii ki daha dikkatli ve temkinli olacağız ama psikolojimizi de bozacak şekilde değil. İçindeki canı düşün annesi. Onun sana ve senin iyi olmana çok ihtiyacı var...

Canım içindeki canı düşün ve artık ağlama lütfen. Ben de hamile kalınca tam bir ay boyunca her gün ağladım oğlum aklıma geldiğinde. Hormonların da etkisi var tabii... Ama artık içimizdeki canları düşünmek zorundayız. Onlar da Rabbimin bize emaneti ve onlara da iyi bakmak zorundayız. Sen ağladıkça, üzüldükçe hem evladın cennette üzülüyor sen üzgünsün diye hem de içindeki sabi etkileniyor bundan. Kaybettiğimiz evlatlarımız için maalesef elimizden gelen hiç bir şey yok onlara kavuşmak için dua etmekten başka. Artık içimizdeki canları düşünmeli ve ona göre yaşamalıyız. Onlar da en az abileri, ablaları gibi ilgiyi, sevgiyi ve şefkati hak ediyor. Meleklerimize hamileyken ki ruh halimiz nasılsa bu bebeklerimizde de öyle olmaya çalışmalıyız. Biliyorum bu çok zor ama onlar için yapmak zorundayız. Bizler içimizdeki canların da anneleriyiz ve anneler daima evlatları için en iyi olanını ister ve en iyi olanını yapar...

Tamamen teslimiyetçi ol. Sen zaten elinden geleni yapmışsın, gerisini Yaradana bırak. Biz ne yaparsak yapalım Yaradan ne yazdıysa o olacak, bundan ötesi yok, bundan kaçış yok. Bol bol dua et bebeğini sana bağışlaması için. İçini de ferah tut bu defa biz de güleceğiz inşallah. Tabii ki daha dikkatli ve temkinli olacağız ama psikolojimizi de bozacak şekilde değil. İçindeki canı düşün annesi. Onun sana ve senin iyi olmana çok ihtiyacı var...
Ahh canım ilk haftalar rahattım ama biraz acele ettik galiba dikislerimde sizlamalar başlayıp bebek de hareketlenince sürekli elim karnında hareketlerini takip ediyorum ağlamak da elimde değil ki gurbet elde yalnızlık kimsesizlik biraz da hormonal sanırım :( bi siz anlıyorsunuz beni herkes unuttu sanki ben hiç o acıları yaşamadım gibi davranıyorlar dediğin gibi sadece rabbimiz var ona sığınıyoruz şu bebisleri sağlıkla bi alalım da kucagimiza herşey iyi olacak inşallah senin bebis nasıl sen nasılsın bu arada?

Ahh canım ilk haftalar rahattım ama biraz acele ettik galiba dikislerimde sizlamalar başlayıp bebek de hareketlenince sürekli elim karnında hareketlerini takip ediyorum ağlamak da elimde değil ki gurbet elde yalnızlık kimsesizlik biraz da hormonal sanırım :KK43: bi siz anlıyorsunuz beni herkes unuttu sanki ben hiç o acıları yaşamadım gibi davranıyorlar dediğin gibi sadece rabbimiz var ona sığınıyoruz şu bebisleri sağlıkla bi alalım da kucagimiza herşey iyi olacak inşallah senin bebis nasıl sen nasılsın bu arada?

Çok şükür canım şu ana kadar bir problem çıkmadı. Herşey yolunda Rabbime çok şükür. Ufaklık da büyüyor işte yavaş yavaş. Pazartesi günü ilk hareketlerini gördük ufakligin :) hareketlerini görünce daha farklı hissetmeye başladım. Dedim ben ne yapıyorum, içimdeki bu yavruyu da üzüyorum kendimi üzülerek. O yüzden moralimi yüksek tutmaya ve yaşananları düşünmemeye çalışıyorum içimdeki can için.

Hamilelik ağır geçiyor maalesef. Çok kusuyorum ve cok uyuyorum :( bu arada canım dikişlerinin sizlamasi çok normal telaş etme sakın. Ben göğsümden de ameliyat olmuştum 17 yaşındayken 7 sene boyunca dikislerim sizladi. Özellikle de yağışlı havalarda nasıl sizlardi ki sezaryen yerim de sızlıyor. En çok da yağışlı havalarda. Bu yüzden stres yapma sakın. Sezaryen den 2 ay sonra tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var. Dert etme bunları. Rabbim büyük güldürecek inşallah hepimizi merak etme. Pozitif düşün pozitif olsun :)

2 ay sonra hamile kalanlar var demişsin hiç problem olmadı mı acaba benimde bi yanım bebek için yanıyor bi yanım korkuyor zaten zor güç olmuştu acaba şimdi hemen hamile kalabilirmiyim şimdi 6 ayı beklesem bu seferde olmazsa zaman baya geçmiş olacak allahım yardım etsin kafam allak bullak hiç sağlıklı düşünemiyorum bana da dua edin lütfen

Ayin 11 i için randevu aldım. Bi muayene olayım. Doğumdan sonra hiç muayene olmadım sadece dikişlere bakmıştı doktorum. Bide şu pıhtılaşma testlerini sorucam. Ayin 14 ünde iki ay olucak. Bulunduğun ilde araştırma hastanesi yok. Rahim filan toparlanmış mi bakalım doktor ne dicek

2 ay sonra hamile kalanlar var demişsin hiç problem olmadı mı acaba benimde bi yanım bebek için yanıyor bi yanım korkuyor zaten zor güç olmuştu acaba şimdi hemen hamile kalabilirmiyim şimdi 6 ayı beklesem bu seferde olmazsa zaman baya geçmiş olacak allahım yardım etsin kafam allak bullak hiç sağlıklı düşünemiyorum bana da dua edin lütfen
Canik sen yinede 6 ay bekle normalde iki yil diyolar sezaryan arasina ama ozel durumumuzdan bize 6 ay 1 yil diyor drlar. Evet belki 2 ay arayla sorun yasamadan cocugunu kucagina alanlar vardir kazara olmustur. Fakat biz once kayiplarimizin nedenlerini arastirmaliyiz ve hamilelik boyunca kaybetigimiz vitamin minarelleri toplamaliyiz ki yeni hamilelikte bebek tutunabilsin. Allah once melek annelerine sonra isteyen herkese yeniden hamile kalmayi ve saglikli omurlu bebeklerini kucaklamayi nasip etsin.

Canm benim yengem ameliyathane hemsiresi.benim durumumdaki cok hastann sezaryanini yapmislar hala da ayni isi yapiyor.son aya gelmis bi gebelikte bu durumu önceden hicbir doktor öngöremezdi diyor(seker ve tansiyon hastalatnda ve esi önde olan gebelilerde bu risk oluyormus sadece)yani 6 ve 7 aylikken önceden farkediliyormus ama 9 aylık bi bebekte böyle bi seyi önceden bilemezdin diyor.ben doktoruma da bikac saat önce hastaneye gelseydim farkedilir miydi diye sordum o da hayir dedi.ayrica bu durumu ben hastanedeyken yasadm ve 20 dk icinde ameliyattaydm ama yine de bebek kurtulmadi.ayrica yengem bu durum yasandiginda anne kaybi da olabiliyo dedi.biz de bebeklerin cogunu kaybediyoruz.sağ cikan bebekler de saglikli kalamiyo muhakkak bi engeli oldugunu söylüyor.Rabbim bize bunu takdir etmis sabretmek lazim.bu bebegim gitti ama ins saglikli evlatlarmz olur.hem yengemin annesi ilk gebeliginde 6.7 aylik gebeyken ayni durumu yaşamış ve bebegini kaybetmis.simdi bir kizi ve bir oglu var.annem de ben dogmadan önce yasayan 4 aylik kizini kaybetmis ve ustelik artk bebek emekliyormus.o zamanlar cok agladm cok üzüldum diyo ama simdi bizler oldugumuz icin hic aklima bile gelmiyo diyor.

Kızlar bir de ben gebeyken son günler gecmek bilmiyordu.eminim hepiniz öyleydiniz.hem cok agirlasmistm hem geceleri fazla uyuyamiyordum.bir de bebegi bir an önce kucagima almak icin sabirsizlaniyordum.nerden bilecektim ki bebegimle gecirdigim son günlermis.o zaman her gecen gün eziyet gibi geliyordu ve 39 haftam bittigi gün bebek dogdu.ama şimdi 2.gebelik oldugunda ilkinde 39.haftaya kadar gitmis olmam benim icin bir umut olacak.en azndan biraz daha erken sezaryan olursam daha az korkmus olacam.iste şer bildiklerimiz altinda hayır vardr.şu anda bu bebeği kaybetmem de şer gibi görünse de belki sağlk sorunu olan bi bebekti ve ömür boyu bakmam zor olacaktı.Rabbim takdir etse diğer yaza bi sağlıklı bebek kucagima alabilirm belki de.tek yapmamız gereken sabretmek cok cok dua etmek tedbir alip tevekkül etmek.

Çok şükür canım şu ana kadar bir problem çıkmadı. Herşey yolunda Rabbime çok şükür. Ufaklık da büyüyor işte yavaş yavaş. Pazartesi günü ilk hareketlerini gördük ufakligin :) hareketlerini görünce daha farklı hissetmeye başladım. Dedim ben ne yapıyorum, içimdeki bu yavruyu da üzüyorum kendimi üzülerek. O yüzden moralimi yüksek tutmaya ve yaşananları düşünmemeye çalışıyorum içimdeki can için.

Hamilelik ağır geçiyor maalesef. Çok kusuyorum ve cok uyuyorum :KK43: bu arada canım dikişlerinin sizlamasi çok normal telaş etme sakın. Ben göğsümden de ameliyat olmuştum 17 yaşındayken 7 sene boyunca dikislerim sizladi. Özellikle de yağışlı havalarda nasıl sizlardi ki sezaryen yerim de sızlıyor. En çok da yağışlı havalarda. Bu yüzden stres yapma sakın. Sezaryen den 2 ay sonra tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var. Dert etme bunları. Rabbim büyük güldürecek inşallah hepimizi merak etme. Pozitif düşün pozitif olsun :)

Arka arkaya geliyo bebisler inşallah bu sefer buraya güzel haberlerimizi yazıp umut olucaz tüm melek annelerine :)

Arka arkaya geliyo bebisler inşallah bu sefer buraya güzel haberlerimizi yazıp umut olucaz tüm melek annelerine :)
Insalkah canim Allah once tum melek annelerine sonrada isteyen herkese hayirli omurlu ve saglikli bebekler nasip etsin. Benim yarin kontrolum var ikili test yapilcak. Insallah her sey yolundadir. Insallah Mevlam yuzumuzu guldurur bu defa dogucak yavrularimiza bu dunyada anneli yapariz ve ahirettede meleklerimize kavusuruz insallah

Insalkah canim Allah once tum melek annelerine sonrada isteyen herkese hayirli omurlu ve saglikli bebekler nasip etsin. Benim yarin kontrolum var ikili test yapilcak. Insallah her sey yolundadir. Insallah Mevlam yuzumuzu guldurur bu defa dogucak yavrularimiza bu dunyada anneli yapariz ve ahirettede meleklerimize kavusuruz insallah
Canım senin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli sonra hemen hamile kalabildin mi

Arkadaşlar bugün psikoloğa gittim bazı sorularıma bi uzman görüşü yön verir dedim çünkü ne yapsam acım hafiflemedi gün geçtikçe yavruma duyduğum özlem arttı bide bunu deneyeyim dedim neyse anlatayım da gitmeyi düşünenler bi kere daha düşünsün doktora gittim hatta trafik vardı 15 dk geç kaldık daha girer girmez kadın geç kaldınız size ayıracağım süre yarım saat kırk dk olacaktı geç kaldığınız süreyi düşerim dedi bende elde olmayan nedenlerden dolayı dedim gerçekten inanılmaz trafik vardı neyse sordu ad soyad yaş iş güç aile falan ne iş yapıyorlar diye bunları yazması 10 15 dk sürdü zaten sonrada sıkıntın ne dedi anlattım öyle suratıma suratıma boş bi bakışı var dı ki oda üstüme çöktü çıkaSIM geldi inanırmısınız kadına şu soruları sordum ben hamileyken çok evhamlıydım hep bebeğime bişey olacak korkusu vardı yeni bi hamilelikte aynı şeyleri yaşamamak için ne yapmalıyım cevap yok 2.soru yeni bi bebekte de aynı şeyi yaşama korkum var bunu nasıl atarım cevap yok 3.soru hiç bişeyden zevk almıyorum sürekli Ağlıyorum kalbim sıkışİyor nefes alamadığım zamanlar oluyor sokağa çıkmak istemiyorum heryerde ya hamile ya bebek görüyorum nasıl atlatırım cevap yok 4.soru hergece farklı bebek görüyorum hep bebek emziriyorum bunlar normal mi cevap yok kadının bana verdiği tek cevap işe başlayın iyi gelir bunu bana kayınValidem Bile söylüyor bu kadının tek farlı 150 lira verip söyledi yani anlıyacağınız psikolok bi işe yaramıyor ha bide önce psikiyatrist te gidin ilaça başmalısınız dedi sonra sizi daha iyi tanımamız gerekiyor dedi haberleşelim dedi ben zaten ilaç almıyayım diye Piskologa gittim anlayacağınız çözüm yine yok inanın açıp Kuran okumak bile bin katta daha iyi töğbe haşa kıyaslamıyorum bile en iyi bol dua edip Yaradan a sığınmak ve allaha bol bol dua edip yavrularımıza kavuşacağımız günü beklemek Rabbim yardımcımız olsun dua en büyük ilaç mış onuda anladım

Arkadaşlar bugün psikoloğa gittim bazı sorularıma bi uzman görüşü yön verir dedim çünkü ne yapsam acım hafiflemedi gün geçtikçe yavruma duyduğum özlem arttı bide bunu deneyeyim dedim neyse anlatayım da gitmeyi düşünenler bi kere daha düşünsün doktora gittim hatta trafik vardı 15 dk geç kaldık daha girer girmez kadın geç kaldınız size ayıracağım süre yarım saat kırk dk olacaktı geç kaldığınız süreyi düşerim dedi bende elde olmayan nedenlerden dolayı dedim gerçekten inanılmaz trafik vardı neyse sordu ad soyad yaş iş güç aile falan ne iş yapıyorlar diye bunları yazması 10 15 dk sürdü zaten sonrada sıkıntın ne dedi anlattım öyle suratıma suratıma boş bi bakışı var dı ki oda üstüme çöktü çıkaSIM geldi inanırmısınız kadına şu soruları sordum ben hamileyken çok evhamlıydım hep bebeğime bişey olacak korkusu vardı yeni bi hamilelikte aynı şeyleri yaşamamak için ne yapmalıyım cevap yok 2.soru yeni bi bebekte de aynı şeyi yaşama korkum var bunu nasıl atarım cevap yok 3.soru hiç bişeyden zevk almıyorum sürekli Ağlıyorum kalbim sıkışİyor nefes alamadığım zamanlar oluyor sokağa çıkmak istemiyorum heryerde ya hamile ya bebek görüyorum nasıl atlatırım cevap yok 4.soru hergece farklı bebek görüyorum hep bebek emziriyorum bunlar normal mi cevap yok kadının bana verdiği tek cevap işe başlayın iyi gelir bunu bana kayınValidem Bile söylüyor bu kadının tek farlı 150 lira verip söyledi yani anlıyacağınız psikolok bi işe yaramıyor ha bide önce psikiyatrist te gidin ilaça başmalısınız dedi sonra sizi daha iyi tanımamız gerekiyor dedi haberleşelim dedi ben zaten ilaç almıyayım diye Piskologa gittim anlayacağınız çözüm yine yok inanın açıp Kuran okumak bile bin katta daha iyi töğbe haşa kıyaslamıyorum bile en iyi bol dua edip Yaradan a sığınmak ve allaha bol bol dua edip yavrularımıza kavuşacağımız günü beklemek Rabbim yardımcımız olsun dua en büyük ilaç mış onuda anladım
Psikolojik destek bebeğimi kaybettiğim ilk Günler'de düşünmüştüm.daha sonra benzer durumlar ile karşılaşacağımı tahmin ederek hiç gitmedim.hemen ilacı dayıyorlar. O ilaçların yan etkileri de malum. Çevremdeki herkese her sorana herşeyi baştan sona anlattım. Başıma ağrılar girip midem bulanana kadar. Artık soran olursa nasip diyorum, Ömrü yokmuş diyorum okadar. Basına gelmeyen gerçekten anlamıyor . Ağzı olan Konuşuyor . Bana iyi gelen tek yer burası . Bu topic deki Arkadaşlarım sayesinde moral buluyorum. Tek olmadığımı herkesin basına gelebileceğini gördüm. Aramızda Bebeğini bekleyenler ,kavuşanlar var onlar bana cesaret veriyor. Umudum hala var . Bütün hayallerim Yarım kaldı diyordum çok şükür yenilerini kurabiliyorum. Zaman zaman hüzünleniyorum ama diyorum içimden Rabbim nasip eder. Dua ediyorum . Bu bana çok iyi geliyor

Psikolojik destek bebeğimi kaybettiğim ilk Günler'de düşünmüştüm.daha sonra benzer durumlar ile karşılaşacağımı tahmin ederek hiç gitmedim.hemen ilacı dayıyorlar. O ilaçların yan etkileri de malum. Çevremdeki herkese her sorana herşeyi baştan sona anlattım. Başıma ağrılar girip midem bulanana kadar. Artık soran olursa nasip diyorum, Ömrü yokmuş diyorum okadar. Basına gelmeyen gerçekten anlamıyor . Ağzı olan Konuşuyor . Bana iyi gelen tek yer burası . Bu topic deki Arkadaşlarım sayesinde moral buluyorum. Tek olmadığımı herkesin basına gelebileceğini gördüm. Aramızda Bebeğini bekleyenler ,kavuşanlar var onlar bana cesaret veriyor. Umudum hala var . Bütün hayallerim Yarım kaldı diyordum çok şükür yenilerini kurabiliyorum. Zaman zaman hüzünleniyorum ama diyorum içimden Rabbim nasip eder. Dua ediyorum . Bu bana çok iyi geliyor
İyiki gitmemiş sin ben gittim sinirim iyice bozuldu kadının boş bakışlarını bi görseydin niye geldin ki der gibiydi bu herkesin başına geliyor git evinde yaşa der gibiydi yada ben öyle algıladım içimden başına gelse anlarsın dedim töğbe töğbe insanı günaha da sokuyor karar verdim pazartesi işe başlayacam müdürden rica etmiştim yerimi de değiştirmiş belki kafam dağılır bide karar verdim bu ay bebek için uğraşacam erken ama kısmet zaten benim geç olmuştu bütün bunlara piskoloğun odasında kadının suratına bakarak karar verdim inşallah kararlılığım devam eder

Canım senin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli sonra hemen hamile kalabildin mi
Canim ben 7 ay sonra biraktim ayni ay hamile kaldim dr 6. Ayda birak dedi ama ben dus dolgularimi yaptirdim o surecte once bedenen 6 ay gecmeli o surecre kaybinin nedenlerini arastir. Ben cok kiziyorum nedenibi arasturmadan hamile kalanlara. Benim otopsi sonucuma tum drlar dogum esnasinda yuttugu suyun akcigerde enfeksiyone neden olmasi dediler. Ona eagmen unuversteye profa gitt ozeline genetik bi test yapmam laxim mi diye yapmadilar. O da genetik olmadigini soylefi belki 4 ayri dr a gittim. En azindam cabaladim tabiki neden ne olursa olsun kader fakat bazen bizlerin vucudundaki bi rahatsizlik bebekleri etkiliyor. Daha once merve diye bi arkafasta cok acele etti 33. Hafrada bevegini karninda kaubetmisti arastirmadan iki ay sonra hamile kaldi malesef onuda 8. Haftasinda kaybetti o yuzden once kendinizi topatlayin gereken tum testleri yapin ve Allaha teslim olun tedbirinizi alin takdir zaten yuce Mevlanin.

İyiki gitmemiş sin ben gittim sinirim iyice bozuldu kadının boş bakışlarını bi görseydin niye geldin ki der gibiydi bu herkesin başına geliyor git evinde yaşa der gibiydi yada ben öyle algıladım içimden başına gelse anlarsın dedim töğbe töğbe insanı günaha da sokuyor karar verdim pazartesi işe başlayacam müdürden rica etmiştim yerimi de değiştirmiş belki kafam dağılır bide karar verdim bu ay bebek için uğraşacam erken ama kısmet zaten benim geç olmuştu bütün bunlara piskoloğun odasında kadının suratına bakarak karar verdim inşallah kararlılığım devam eder
Canm seni anlıyabiliyorum.gercekten en iyi ilac dua etmek.bu bebeklerimizin acısı baska bebegi kucagimiza alınca hafifleyecek.ama bebek icin de acele etme.önce bi vücudunun eski haline dönmesi lazm.bu da en az 6 ay.sen dışardan dikislerine bakıp iyilestim deme.icerden rahmi de kesip dikiş atıyorlar.ve ıcerisi nemli olduğu icin disardaki gibi cabuk iyileşmeyor.

Ben ne testi yaptırayım benim bilinen bisorunum yoktu bebeğim doğduktan bir hafta sonra vefat etti ani bebek ölümü diyorlar ön otopsiye göre ayrıntılı otopsi bu ay sonuna doğru çıkacak doktorum da hemen bebek yapabilirsin sıkıntı olmaz dedi Of allahım ya kafayı yiyecem ne yapacağımı şaşırdım yaşım da 33 korkuyorum da zeLal senin ilk bebeğin hemen olmuşmuydu yoksa beklemişmiydin

Canım seninle yakın tarihlerde yaşamışız evlat Acısını. 2. Adetimden sonra başlasam mi diyorum. Sonra cesaret edemiyorum daha erken mi diyorum psikolojik olarak da vücut olarak da çok da hazır Değilim sanırım. Doğumdan kalan kiloları veremedim. Çatlaklar kırmızı kırmızı. Idrarımı yaparken Ağrı oluyor . Hala vücudumda ateş var vs. Vs. Çarşamba doktor randevum var bakalım ne dicek . Iznim 21 haziranda bitiyor hemen başlamayı düşünmüyorum ben. Kamuda çalışıyorum rapor Alıp ailemin yanında geçirmeyi düşünüyorum. Bu bana iyi gelecektir. Yaşadığım ilde bana destek olacak kimse yok. Hiçbir sosyal hayat ta yok . Çiçek Çimen görse insanın içi Açılıyor bana yetiyor. Terör korkusundan biryere çıkamıyoruz neyazıkki Yaşadığım şehirde

Back
X