Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu arada bebeğime otopsi yapılmasını istemiştim kan pıhtılaşma bozukluğu old.orda çıkarmı bide bebeğim doğduğunda kordon bağı ince dediler böle birşeyler karşılaşan varmi

Canm ben de 39.haftada dekolmandan kaybettim bebegimi.ins bu bebegini sağlıkla kucağına alirsin.bunda korkularn olur elbet ama daha tedbirli davranacagn icin sonuc güzel olur ins.bi de arada buraya yazarsan bizim icin de umut olursun
Canım benim geç yazdım kusura bakma calisiyorum ben vaktim olmuyo :( kaderdaşim benim basın sağolsun rabbim cennette ebediyen sevdirecek meleklerimizi bize gönlünü ferah tut ne zaman için daralsa yaz buraya dekolman nedeni neymiş belli mi ?

Ayyy H hayalimbenim nasıl sevindim hayırlı ömürlü olsunnn takip ediyordum seni malum ikimiz de dekolman yaşamıştık çok şükür bebis gelmiş rabbim bizlere de nasip etsin :)

Ayy senden allah razi olsun.bu dediklerini yaptiracam
6 li ve 12 li dediğinde kesin sonuç cikiyor mu bi de pıhtılaşma yaptiracam dediğimde genetik testini de orası yaparmi ilgin için sagol

Rabbim hepimizden razı olsun canım. Tabii ki de birbirimize yardım edip, yol göstereceğiz. Genetik bölümüne git, anlat derdini. Pıhtılaşmayla ilgili 6'lı trombofili panali yaptırmak istiyorum de. Ayrıca da kromozom analizi istiyorum de. Kromozom analizinde senin ve eşinin DNA'sında mutasyon var mı yok mu ona bakıyorlar. Eşinle birlikte gitmen gerek yani. Genetik testler bunlar. Bir de Protein S, Protein C, Anti DNA, ANA gibi biyokimya lab.ında yapılan testler var. Bunları da verirse sana pıhtılaşma ile ilgili başka test kalmıyor canım. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Ben testleri yaptırırken bir şey çıksın diye çok dua ettim. İlk başta benim oğlum için de sebepsiz bebek ölümü dendi ama durum öyle değilmiş. Sebepsiz olması daha kötü. En azından bir sebep var ve çok şükür bu sebep karşısında alınabilecek önlemler var...

Hiçbir sorun yoktu.ben de kan phtilasmasindan subheleniyorum.doktoruma iletmistim.ole bi kanıt yok dedi.hemotolojide her onune gelene yapmıyorlar da.2 düşükten sonra yapiyorlarms.bu arada bebeğinde gelişme geriliği varmiydi.en büyük kanıt oymuş doktorun dedi
Canım doktorun tam olarak ne dedi. Bebeğimde gelişme geriliği vardı. 29. Haftadan sonra başladı. Eşi yaşlı olduğu için Gelişimi de etkiledi diye biliyorum. Küçük bi ilde yaşıyorum bikaç doktor var ve hepsine göre herşey normal.

Canım benim geç yazdım kusura bakma calisiyorum ben vaktim olmuyo :KK43: kaderdaşim benim basın sağolsun rabbim cennette ebediyen sevdirecek meleklerimizi bize gönlünü ferah tut ne zaman için daralsa yaz buraya dekolman nedeni neymiş belli mi ?
Canm benim yeni oldu.40 gün önce kaybettim kızımı.doktor hicbir sebep söylemedi ama biraz toparlannca gidip tahlillerimi yapmayi düşünüyorum.

Canm benim yeni oldu.40 gün önce kaybettim kızımı.doktor hicbir sebep söylemedi ama biraz toparlannca gidip tahlillerimi yapmayi düşünüyorum.

Allahım sabrını bol versin canım doğum beklerken ölüm olması en iyi ben anlarım seni :( sebebini arastir canım öncelikle tansiyon mu pıhtılaşma mi neymiş öğren bu süreçte sakin kendi sağlığını ihmal etme ben kendimi mahvettim çok hastalandim sen yapma bunu sezeryan mi oldu peki? Ilk bebeğin miydi?

Rabbim hepimizden razı olsun canım. Tabii ki de birbirimize yardım edip, yol göstereceğiz. Genetik bölümüne git, anlat derdini. Pıhtılaşmayla ilgili 6'lı trombofili panali yaptırmak istiyorum de. Ayrıca da kromozom analizi istiyorum de. Kromozom analizinde senin ve eşinin DNA'sında mutasyon var mı yok mu ona bakıyorlar. Eşinle birlikte gitmen gerek yani. Genetik testler bunlar. Bir de Protein S, Protein C, Anti DNA, ANA gibi biyokimya lab.ında yapılan testler var. Bunları da verirse sana pıhtılaşma ile ilgili başka test kalmıyor canım. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Ben testleri yaptırırken bir şey çıksın diye çok dua ettim. İlk başta benim oğlum için de sebepsiz bebek ölümü dendi ama durum öyle değilmiş. Sebepsiz olması daha kötü. En azından bir sebep var ve çok şükür bu sebep karşısında alınabilecek önlemler var...

Canim çok teşekkürler
testleri not aldım.en kısa zamanda yaptiracam.benim doktorum doçent.riskli gebeliklere bakiyor.ayrıca tip fakültesinde öğretim üyesi.ayrıca kitap yazmış derslerde okutuluyor.adanada yaşıyorum.ayni zamanda çok ilgili herkes tarafından tavsiye edilen doktor.boyle bir şeyi nasıl atlıyor anlamıyorum
Ben kendisine söyledim yok ole bişey olmaz.ayrıca bizi ikna etti.otopsi yaptırın mutlaka bir sonraki gebelik için.hatta genetik testi yaptirmaniza gerek yok dedi sormustum benotopside pıhtılaşma bozukluğu çıkarmi acaba

Canım doktorun tam olarak ne dedi. Bebeğimde gelişme geriliği vardı. 29. Haftadan sonra başladı. Eşi yaşlı olduğu için Gelişimi de etkiledi diye biliyorum. Küçük bi ilde yaşıyorum bikaç doktor var ve hepsine göre herşey normal.
Hicbirsey demedi.sebepsiz.çünkü 2gun önce kontrol etmişti.kordon bağının içindeki kan akışına herşeye bakıyor.bakarkende söylüyor.tecrübeli bi doktor.doçent.riskli gebeliklere bakıyor.otopsi yapılıyor.kasımda belli olacak

Hicbirsey demedi.sebepsiz.çünkü 2gun önce kontrol etmişti.kordon bağının içindeki kan akışına herşeye bakıyor.bakarkende söylüyor.tecrübeli bi doktor.doçent.riskli gebeliklere bakıyor.otopsi yapılıyor.kasımda belli olacak
Doğum da Parça kalmıştı sanırım nasıl farkettiniz . Ben muayene olmadım doğum sonrası

Doğum da Parça kalmıştı sanırım nasıl farkettiniz . Ben muayene olmadım doğum sonrası
Canim ben doğumdan bi hafta sonra muayene olmaya gittim iyiki gitmisim ultrason da baktı.gitmeseydim bir sure sonra aşırı kanama ve rahimde enfeksiyona neden olyomus .onun için sende en kısa zamanda git.

Canim ben doktoruma acaba kan pıhtılaşma bozuklugundan dolayimi oldu dedim etrafımda boyle ileri haftalarda kaybeden çok gebe var dedim.bana kendisi elimizde boyle bi kanıt yok dedi.2gun önce kontrole girmiştim.göbek bağı kordonundaki kan akışı gayet sağlıklı dedi.pıhtılaşma bozukluğunda bebekte gelişme geriliği oluyormuş.bilmiyorum artik sonra bi adamı oldu anlamadım.ben bi de son hafta yatarak geçirdim.hareketsizlikte pıhtılaşmayı tetikliyomus

arkadaşlar mrh ben araniza yeni katildim.bende hepiniz gibi bebeğimi kaybettim 37+5ken 1 ay önce.normal doğum yaptım.üstelik içerde parca kalmis bi de 10 gün sonra kürtaj oldum.burada yazılanlara bakınca tek olmadigimi anladım.bi nebze teselli buldum.hala ağlama nöbetleri geciriyorum.aklıma geliyor.bu arada bi sorum olacaktı kanamam 32.gün kesildi.bugün 46.gün hala adet olmadım.42.gün kırmızı leke geldi bidefa kesildi.bi de son 10 gündür kasiklarima hafif ağrı girip kesiliyor.sizde boyle olaniniz varmı cevaplarsaniz sevinirim.artik herşeyin normale dönmesini istiyorum
:( Allah sabırların en büyüğünü versin arkadaşım.cennet kusun şefaatçin olsun insallah.insallah Rabbim tekrarından korusun bizleri. Benim 6ay olucak nerdeyse ama bir an olsun Aklımdan Çıktığı gün olmadı meleğimin...çok özlüyorum ama elden ne gelir. Sabır sabır sabır sürekli hepimiz için sabır istiyorm

Canim ben doktoruma acaba kan pıhtılaşma bozuklugundan dolayimi oldu dedim etrafımda boyle ileri haftalarda kaybeden çok gebe var dedim.bana kendisi elimizde boyle bi kanıt yok dedi.2gun önce kontrole girmiştim.göbek bağı kordonundaki kan akışı gayet sağlıklı dedi.pıhtılaşma bozukluğunda bebekte gelişme geriliği oluyormuş.bilmiyorum artik sonra bi adamı oldu anlamadım.ben bi de son hafta yatarak geçirdim.hareketsizlikte pıhtılaşmayı tetikliyomus
ALLAH sabır versin canım ve başın saolsun. çok zor bi süreçtesin.. hep gün yenileri gelmesin diyoruz ama bitmiyor maalesef ve bitmeyecekte...yaseminin dediği tüm testlerini yaptır canım. ama daha çok yeni bi lohusalığın geçsin kendini biraz toparla. sonra git yaptır. devlet hastanesine git. bizimki düşük diil, ölü doğum, gerek yok diyen doktorlar çıkacaktır pes etme, ben 3 doktor gezdim anca yaptırabildim. moral bozma, bu testlerini mutlaka yaptır. bende doğuma 2 gün kala kaybettim. 40. haftamdaydım ve bildiğime göre herşey normaldi.. ama hareketlerini hissetmedim doktora gittim ve kalbi atmıyor dedi:( inşallah bundan sonra herşey iyi olacak. yeni hamilelik içinde biraz bekle benim şahsi düşüncem. vucuden ve ruhen biraz toparla. en azından 4-5 ay geçsin, sonra düşün tabi.. ALLAH tekrar hepimizesabır vversin...

Pıhtılaşma testleri hamile iken yapılabiliyor mu

Genetik olanlar yaptırılabilir canım, sorun olmaz. Ama protein S, protein C gibi biyokimya lab.ında yapılan testler gebeyken doğru sonuç vermez. Genetik olan Trombofili Panelini yaptırabilirsin...

Allahım sabrını bol versin canım doğum beklerken ölüm olması en iyi ben anlarım seni :KK43: sebebini arastir canım öncelikle tansiyon mu pıhtılaşma mi neymiş öğren bu süreçte sakin kendi sağlığını ihmal etme ben kendimi mahvettim çok hastalandim sen yapma bunu sezeryan mi oldu peki? Ilk bebeğin miydi?
Evet sezaryan oldu ve ilk bebegimdi.cok zor bi durum.Rabbim hepimize sabir versin.ustelik benim hamile kalmam 2 yil sürmüştü.yani 3 yildir bu bebegi bekliyordum ama nasip degilmis.doktor muayene ettiginde kalbi atoyrdu.kurtarabilecrgini düşünerek sezaryana aldi amaolmadi iste.

bugün oğlum gideli tam 2 ay oldu tıpkı ilkgünkü gibi acı çekiyorum zaman ilaç derler benim için geçerli değil galiba zaman geçtikçe içimde ki acısı daha derinleşiyor yavrumu çok özlüyorum benim bebeğimde uzun yıllar sonra gelmişti bana hiç doyamadım kuzuma keşke daha çok öpseydim her emzirmeye başlamadan bi kere öpüyordum yavrumu içime doğmuş gideceği galiba kendimi teselli etmeye çalışıyorum olmuyor nasıl bir ateşmiş yandı yüreğim yandı onu çok özlüyorum ne güzel ayda doğdu oğlum diyordum bahar çiçeklerini evime dolduracak diyordum olmadı işte sadece kokusu kaldı burnum sa ah anneciğim ah yavrum ah kuzum semi çok özledim annem

bugün oğlum gideli tam 2 ay oldu tıpkı ilkgünkü gibi acı çekiyorum zaman ilaç derler benim için geçerli değil galiba zaman geçtikçe içimde ki acısı daha derinleşiyor yavrumu çok özlüyorum benim bebeğimde uzun yıllar sonra gelmişti bana hiç doyamadım kuzuma keşke daha çok öpseydim her emzirmeye başlamadan bi kere öpüyordum yavrumu içime doğmuş gideceği galiba kendimi teselli etmeye çalışıyorum olmuyor nasıl bir ateşmiş yandı yüreğim yandı onu çok özlüyorum ne güzel ayda doğdu oğlum diyordum bahar çiçeklerini evime dolduracak diyordum olmadı işte sadece kokusu kaldı burnum sa ah anneciğim ah yavrum ah kuzum semi çok özledim annem
canım benimm 2 ay çok kısa bir süre. düşün bi yakınını bile kaybetsen anca geçer acısı. evlat acısı en büyük acıymış.. 2 ay neki.. benim 9 ay oldu. tabiki eskisi gibi değilim, ama her konuştuğumda hala ağlıyorum .. zaman seninde ilacın olacak ama 2 ay değil. daha uzun sürecek bizim için bu süre..

Back
X