Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin inşallah canım bidaha bu acıları yaşamayız inşallah duayı tam yapmak lazımmış ben hep allahım sağsalim kucağıma almayı nasip et diye gerçekten nasip etti ama ömürlü olmadı demekki ömürlü de demek lazımmış

Benim oğlumu görenlerde hep aynı şeyi söylediler allah kendi için yaratmış elma gibi yanaklar minnacık burun ağzını görsen sanki yoktu fındık gibi allahım kurban olurum onu yaratıp 5 günde olsa kucağıma alıp sevdirene şükür ki anne olduk kısa sa olsa ahirette doyarız inşallah doğumhanede yakışıklı ya bak diye gülüyorlar dı

Ah kizlar yine yuregimi dagladiniz... hepimizin acisi cok buyuk hepimizin yuregi yangin yeri ama yinede sukretmek Allahim verdigin derde de sukurler olsun. Beterinden koru sana ve meleklerimize layik kullar olmayi nasip et. Bu gum hastanede psikiyatri druna bi bayan geldi 50 li yaslarda tekerlekli sandalyede felcli 30 lu yaslarinda bi gencle kendine ilac yazdirmaya gelmisti oglunuda nereye gitse yaninda goturuyormus. Oyle yakisikli bi genctiki astsubaymis 3 yil once goreve giderken kaza geciriyor ve su an felc. Cocuk her seyin farkinda agzi akiyor konusamiyor umutlari gebcligi yarim kalmus. Anne iste ogluna bakiyor gucu yettikcede bakar eminim ama ya kadina bi sey olursa ? O yuzden derdime sukrettim. Allah kimseyi evladiyla ve evladinn sagligiyla sinamasin. Sinadiklarinada guc sabir versin.

Güçlü durmaya çalışıyorum canım tam toparlandim dedigim anda bakiyorum en bastayim yine dagilmisim darmadağın olmuşum.Kendimi hep sıktım aglamamk icin hep durdurdum belki de ondan byle doluyorum tasiyrm..Bgn dua ederken birden aglamaya başladım hickira hickira kendimi tutamadım nefes alamadim fenalastim ztn dua ediyrdm Rabbim yardim etti şimdi şükür iyiyim...
Haklısın canm,oglumun odasina grmek,beni uzmekten baska bsy sağlamıyor ama sanki odasnda onu bulucakmsm gbi ariyorum elimde olmadan hala inanamiyrm yokluguna..Alsmaya çalışıcam artik yokluguyla yaşamaya..
cok zor hepimizin yaşadıkları Rabbim yardim etsin yaralarimizi sarsin ins..belki de şer gördüğümüz hayrdr biz bilemeyiz ki Rabbim bilir..Artk ins aglamycm bende bebegimin uzulmesini asla istemem hep mutlu olsun isterim.
Rabbim bizi odullendirdi evet biz hepimiz ozeliz bende byle dusunuyorum canim ins bu sabrimizin mükafatını gorucez bizde ins mutlu olucaz...Rabbim hepimize yaralarimizi saricak evlatlar gondersin(amin)
Suan calismiyrm cnm evdeyim surekli disariya atiyorum kendimi evde duramiyorm aslinda kpss snvina gricem cok az kaldi ama hic calisamiyrm kafam almiyor

Yazdıkların beni de çok üzdü ben de bi kaç parça kıyafeti saklamıştım eşyalarını kaldırmadan ara ara gidip kokluyorum içinde oğlum vardı diyorum ne kadar da güzel kokuyor hala mis gibi ben hep ağladım hiç Sıkma dım kendimi teselli ederler ken bile siz beni alamazsınız sizin çocuğunuz ölmedi diyorum hala telefonlarımı açımıyor um sokağa tek başıma çıkmıyor um kimseyle görüşüyorum sadece eşimle çıkıyorum bizim ailelerde başka şehirlerde o yüzden şuan yanlızız

İki buçuk aylık olması gerekirken bir buçuk aylikta kaldı dün çok feci bir sanciyla düşürdüm. Dort beş saat sancı çektim altı yedi parça koca koca düştü içim bitti. Artık hamile kalmaya bile korkuyorum. Düşünemiyorum

Evet canım. Öyle düşünmek istiyorum bende düşünüyorum da ama işte acı.. Sizin yaşadıklarıniz elbet daha zordur herşeyi hissediyorsunuz kavuşmaya az bir zaman kala.. Çok zor bi imtihan.. Umarım kazaniriz .

Doktora gittin mi canım bende senin Dediğin gibi düşürdüm. Doktor yinede kürtaj yapmıştı. Kalan Parçalar için. Ihmal etme

Yeni katilan arkadaslarim hepinize Allahim sabirlar versin okudukca parcalandim basa döndüm yasadigimiz acilar oyle zorki unutulmuyor gecmiyor acisi.Rabbim yardim etsin hepimize kucaklarimiz saglikli omurlu bebeklerle dolsun insallah da bu acilarimiza ilac olsun

İyi geceler kızlar. H hayalimbenim dün gece sancısı olduğu için hastaneye yattı durdurulamayınca Sezaryana almışlar ve 34. Haftada bebeğini dünyaya getirdi. Tedbir amaçlı bebeği küveze alındı. Kk nın şifresini unuttuğu için buraya girip size haber verememiş. Selamlarımı iletti tüm melek annelerinden oğlu için dua bekliyor. İnşallah ikisi de hayırlısıyla çıkar hastaneden.

Rabbim yardımcısı olsun aynı acıları yaşamasın tekrar sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur inşallah

Amin canım, inşallah. Bol bol dua edelim. Rabbim aynı acıyla sınamasın hiç birimizi. Demek kuzucuğu dayanamamış bir an önce annesine kavuşmak istemiş :) Korkmasın 34.haftaya kadar, bir şekilde yaşar Rabbimin izniyle. Allah'ım sağlıkla kucaklarına alıp, hastaneden bir an önce çıkmalarını nasip etsin.

Siz nasılsınız canım? Ufaklık büyümüştür :)

Normal canım ders çalışamaman. Aklını verememen çok normal. Ders çalışmak için konsantre olman lazım ama bu durumda o biraz imkansız... Dediğim gibi başka şeylerle doldur aklını. Spor yap, hobi kurslarına katıl. Kendini toparladıktan sonra hayırlısıyla seneye tekrar girersin KPSS ye üzülme. Yeter ki sen iyi ve sağlıklı ol. Her şey olur zamanla... Şuan en önemli olan şey senin sağlığın...

bunu okuyumca aklıma geldi yazmak istedim..
aynisi banada dedi.. uzun boyluymuş oğlum öteki bebeklerden daha güzelmişti.. anlatti hemşire.. hiç böle bebek görmedim demişti.. 31 haftalik .. 1.5 kilosu.. 49 cmdii.. anlatiyolar içimde kaldi keşke görseydim dedim göremedim.. unutamazsin dediler nasıl unutabilirm ki unutmak bile istemiyorum.. geriye utrason fotograf kaldi.. bakamiyorum baktıkça ağlıyorum sakliyorum halaa

allahım hastaneden sağ salim çikmayı nasip etsin inş.. bi an kavuşur oğluna..amin..

Teşekkür ederiz biz gayet iyiyiz düşük doğum kilolu doğmuştu benim minnoş toparladı baya ele avuca geliyor artık:)

Senin Nasıl gidiyor hamileliğin.

kızlar istanbul anadolu yakasında tavssiye edebileceğiniz bir perinatolog var mı ?
Canım eskiden zeynep kamil hastanesinde çalışıyordu şimdi tam gün yasası nedeniyle ayrılmış galiba profesör Dr zeki Şahinoğlu ayrıntılı USG ve riskli gebelik alanında bir numaradır ben 7 yıl önce orda çalışıyordum ordan biliyorum bak istersen netten ben istanbulda olsam hiç düşünmeden giderim

Rabbim sağlıkli sıhhatli sekilde hastaneden bebegiyle cikmayi nasip etsin insallah.
Bebeğini saglikla güzelliklerle güle güle büyütsün...
Rabbim hiçbirimize ayni acilari yaşatmasin ins(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…