Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

arkadaşlar mrh ben araniza yeni katildim.bende hepiniz gibi bebeğimi kaybettim 37+5ken 1 ay önce.normal doğum yaptım.üstelik içerde parca kalmis bi de 10 gün sonra kürtaj oldum.burada yazılanlara bakınca tek olmadigimi anladım.bi nebze teselli buldum.hala ağlama nöbetleri geciriyorum.aklıma geliyor.bu arada bi sorum olacaktı kanamam 32.gün kesildi.bugün 46.gün hala adet olmadım.42.gün kırmızı leke geldi bidefa kesildi.bi de son 10 gündür kasiklarima hafif ağrı girip kesiliyor.sizde boyle olaniniz varmı cevaplarsaniz sevinirim.artik herşeyin normale dönmesini istiyorum

Başın sağolsun canım allah yardımcın olsun yardımcımız olsun benim 2 ay oldu ama bende hergün ağlama krizine giriyorum hiç kolay değil mesala şimdi dışarda yağmur var yavrum ıslanıyor diye düşünüyorum off allahım sen güç ver sen normal doğum yapmışsın ben sezeryan oldum 35.günde adet oldum ve hala olmadım normalde 26 günde bir olurdu şimdi 33 gün oldu bende bekliyorum hiç belirti yok belki sitres ten dir sende biraz bekle bakalım tekrar Rabbim sabır versin kandil günü allah hepimizin yüzünü güldürsün birdaha kandiller bebeklerimizle dua etmeyi şükretmeyi nasip etsin

sağol canım.Allah sabir versin bizlere.tez zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin.bende hayırlı kandiller diliyorum herkese.hayırlı evlat için bol bol dua edelim

Canm cok gecmis olsun cok üzüldüm başın sağolsun Rabbim sabirlar versin cok cok zor bende oğlumu kaybettim 10 ay oluyor ama acı hep ayni sadece zamanla alismaya calisiyrsn toparlanmaya iyilesmeye calisiyorsun...
Rabbim en kisa zamanda hepimize kucagimza alabilegmz saglikla buyutebilecegimz evlatlar nasip etsin insallah.
Cnm ben sezeryan dgm yapmstm agrim cktu,kanamam iki hafta fazla geldi snra akinti seklinde devam etti 32 yda 33 gunler de adetim geldi asiri sekildeydi cnm snra düzene grmeye basladi o sekilde devam etti

Allah sabır versin canım. Bende 14 martta ölü doğum Yaptım. Normal doğum oldu. 23 gün sürdü kanamam 46. Günde adet oldum. Herkes ilk adet yoğun olur diyordu benim herzamankinden azdı. Doğumdan önce 5 gün dü yine 5 gün devam etti. Arada benimde adet Sancısı gibi ağrılarım oluyordu. Bide rahim kasılmaları filan. Dün adetim bitti. Sanki herşey normale döndü gibi hissediyorum.canım doktorun kaç ay korun dedi

Canim basin sagolsun Allah sabirlar versin dua et sen de bol bol sabredebilmek icin ben cok korkuyordum bu aciyla agzimdan yanlis bir kelime cikarmi isyana dusermiyim diye.cunku neden benim basima geldi diye aklindan geciyor bazen.Yasadigin cok zor ama bizim goremedigimiz bir hayir mutlaka var icinde boyle dusunmeye calis canim.Benim adetim 31.gunde gelmisti ve cok yogun ve sanciliydi sonraki ay duzenli bir sekilde devam etti.Sen Oncelikle sagligina kavus kendine iyi bak sonra mutlaka Rabbim yuzunu guldurecek saglikli sihhatli bir bebegin olacak insallah.Zaman canim zaman herseyin ilaci inan sabret dua et

Çok sağolsun iyi dileklerini için.biran önce nu yaşadıklarımı atlatmak istiyorum.benim doktorun istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi.normal dogum yaptigim icin.ama 3ay folikasit kullanıp öyle hamile kal dedi.bende 4.5 ay sonra düşünüyorum.ama bi turlu adet olamazdım.bu gün 47.gün bişey yok.ama ara ara kasiklarima sancı giriyor.adet alametimi acaba bilemedimki

Bebeğini kaybetme nedeni neydi

Başın sağ olsun canım. Rabbim sabırlar versin. Çok zor bir dönemdesin, daha acın çok taze. Ama inan alışacaksın bu acıyla yaşamaya. Hatta bir süre sonra gülmeye bile başlayacaksın. İlk başlarda kendine kızacaksın nasıl gülebilirim diye ama sonra sen mutlu olduğun zaman bebeğinin mutlu olduğunu düşünüp, için rahatlayacak. Çünkü ben ilk zamanlarda hep bebeğimi kötü gördüm rüyamda. Hep yeniden kaybediyordum ya da o da üzgün ve mutsuzdu. Şimdi çok şükür öyle rüyalar görmüyorum çünkü oğluma söz verdim ağlamayacağım diye. Bazen tutamıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum sonra oğlumun üzüldüğü aklıma geliyor ve siliyorum hemen göz yaşlarımı.

Zaman her şeyin ilacı ve bize en iyi gelen şey emin ol yeniden hamile kalmak. Ben bu haftaya kadar hiç sevinemedim, hiç sahiplenemedim bebeğimi ama onun hareketlerini görünce dedim kendine gel içinde minik bir can, can bulmaya çalışıyor. O da Rabbimin sana emaneti ve ona da iyi bakmak zorundasın.

Rabbim aynı acıları yaşatmasın hiç birimize ve en tez ve hayırlı zamanda doldursun hepimizin kucaklarını inşallah...

Hiçbir sorun yoktu.2 gün önce kontrole gittim.bişey yoktu.otopsi yapilacak.o da kazıma çıkarmış.kasima kadarda beklemek istemiyorum.zaten otopsi ve patolojidende bişey cikmicak herhalde.ben kan pıhtılaşma bozuklugundan supheleniyorum.ama doktorun öyle bi kanıt yok dedi.söyledim kendisine.ama ben yinede yaptiracam.acaba patoloji de çıkarmıştır bilginiz varmi

Sağol canım içten dileklerin için.burada bir nebze teselli buluyorum.bir an önce zamanın geçmesini istiyorum.tekrar hamile olmak istiyorum.bide benim hamileliğin sorunlu geçti.2 ay hastanede yattım.az da olsa rahim kısalığı var bi de 28 haftalıkken suyunda azalma vardı.herşey yoluna girdi.kilosu normale dondu derken boyle oldu.o Günlerim gelio aklıma.

Canim bu arada bebegin hayırlı uğurlu olsun.zamanında sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş
Sen ne zaman gebe kaldın.uzun bi zaman aramı verdin.

Canim bu arada bebegin hayırlı uğurlu olsun.zamanında sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş
Sen ne zaman gebe kaldın.uzun bi zaman aramı verdin.

Ben sezaryenle doğum yaptım ve dr 4 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi. Bu süre zarfında da gerekli tetkikleri yaptırdım ve sonuç olarak kan pıhtılaşması hastası olduğum ortaya çıktı. Hem preeklampsi hem de pıhtılaşmaya dayanamamış kuzum, 36.haftada kalbi durdu 6.ayda da hamile kaldım. 4 gün sonra tam 8 ay olacak oğlumu kaybedeli. Şimdi kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum bebeğim için. Rabbim eğer hayırlı ve sağlıklı bir evlat olacaksa bunu bize bağışlar inşallah...

Sen neden kaybettin meleğini? Sebebi belli mi?

Hiçbir sorun yoktu.ben de kan phtilasmasindan subheleniyorum.doktoruma iletmistim.ole bi kanıt yok dedi.hemotolojide her onune gelene yapmıyorlar da.2 düşükten sonra yapiyorlarms.bu arada bebeğinde gelişme geriliği varmiydi.en büyük kanıt oymuş doktorun dedi

Canım ona bakmıyor. Burada bir sürü arkadaş var bebeği 3-3,5 kg olup da kan pıhtılaşması çıkan. Pıhtı birden oluşup bebeği besleyen damarı tıkayabiliyor ve bir kaç gün içinde bebeğin ölümüne sebep olabiliyor. Bazısı da yavaş yavaş tıkıyor damarı ve gelişim geriliği oluyor. Sen onu dinleme bence ve Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip testleri iste. Olmazsa bu bebeğimden önce de 5 haftalık bir düşüğüm vardı dersin, nerden bilecekler. Tüm testlerini yaptır, için rahat olsun... Ve pıhtılaşma için de genetik testleri de iste. 6lı ya da 12li trombofili panali iste. Koagülasyon testleri normal çıkabilir. Benim oğlumda 32.haftada yapılan koagülasyon testlerimde sorun yoktu ama bak pıhtılaşma sonucu preeklampsi gelişmiş ve ikisine dayanamayıp kalbi durmuş oğlumun. Ben oğlumu kaybetmeden 3 gün önce de dr.a gittim hareketlerini hissetmiyorum diye. Ne bir idrar ne bir kan tahlili yaptı. NST'ye soktu (ki hiç hareket etmedi bebeğim orada da ) , ultrasonla baktı ve hiç bir şey yok deyip gönderdi. 3 gün sonra da kontrol için gittiğimizde kalbi durmuştu oğlumun. Kaybedeli sadece 10-12 saat olmuş demişti detaylı ultrasonda oğluma bakan dr. Ben hatta şikayet ettim dr. Oğlumu kaybettiğim gün idrar tahlili yaptılar bana idrarda protein çıktı. Eğer bunu kaybetmeden önce yapsaydı oğlum sağ doğacaktı. Evet ben yine kaybedecektim belki de ama bu dr.un suçu olmayacaktı, Takdir-i İlahi diyecektim. Şuan dr. ihmali söz konusu oğlumu kaybetmemde...

Ayy senden allah razi olsun.bu dediklerini yaptiracam
6 li ve 12 li dediğinde kesin sonuç cikiyor mu bi de pıhtılaşma yaptiracam dediğimde genetik testini de orası yaparmi ilgin için sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…