- 11 Kasım 2019
- 820
- 1.039
- 44
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Rica ederimTeşekkürler
Sütyen içine yani meme ucuna.Gogus pedini sutyenemi koyuyorsunuz yoksa akletin icinde dururmu
Evdede sutyenlemi gezcez rahat olunmaz öyleSütyen içine yani meme ucuna.
ara ara meme ucuna krem sürmeyi ihmal etmeden tabi.
Emzirme sütyeni alacaksınız.Evdede sutyenlemi gezcez rahat olunmaz öyle
Ben geniş lahusa pedi götürmüştümDogumdan sonra orkidmi kullanılmalı yoksa hasta bezimi
Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
(Ben değil yengem doğum yapacak)
Ameliyata girerken onluk alti ciplakmi oluyorBen pijama giymiştim gecelik özellikle istemedim rahat edemem diye..zaten ameliyatliydım ve birde gecelikle uğraşmak istemedim..zaten eğer özel hastanede olucaksa doğum ameliyathaneye girmedrn once o hastaneye ait önlük giydiriyorlar ve bana hemen ameliyattan sonra pijama giyin demediler bununla durun yarın giyeceksiniz dediler
Sondayi çıkardiktan sonra zaten iç çamasır ve hasta bezi takiyorsunuz pijamayi da ondan sonra giydim
Ameliyata girerken onluk alti ciplakmi oluyor
Sondadan korkuyorum ben yaUzun arkadan bağlamalı önlük giydiriyorlar zaten ameliyathaneye girince tüm öüğü kaldıriyorlar iç çamaşır da olmuyor üstüne pamuk gibi bişey örtülüyor bende öyle olmuştu
Sondadan korkuyorum ben ya
Sezaryen ya da normal doğuma bakmaz ki bu. Adi üstünde lohusalık işte ortalama 40 günlük bir kanama olur yani.Ben seseryanda vajinada kanama olduğunu bilmiyordum bu yüzden sordum zaten.
Korkmayın ben ikisini de yaşadım. Ilkinde ameliyathanede uyusukken taktılar ikincisinde önlüğü giydikten sonra. Hiç kasmaya gerek yok ki ben çatala çıkıp muayene olamayanlardanim. O yüzden ben bile sorun etmedimSondadan korkuyorum ben ya
Emzirme atletleri var ben hala onlari kullanıyorum çok rahat. Tekrar atlet giymek zorunda kalmiyorsun. Emzirmek de kolay. Sadece en az 1 beden büyük almak mantıklı. Onların da kaplı ve kapsız olanlari var. Sürekli aç kapa yaparken en kullanışlı olan penye ve kapsız olanlar bence. Göğüs pedini yine bu emzirme atletiyle kullanabilirsiniz. Ben bir de göğüs kalkanı almıştım ilk 3 ay falan kullandim her ikisinde de. Cankurtaran vallahi.Evdede sutyenlemi gezcez rahat olunmaz öyle
Vallahi pijamayla ciktim geldim. Zaten arabaya bindim hemen.Hastaneden çıkarken ne giydin?
TeşekkürlerBen pijama giymiştim gecelik özellikle istemedim rahat edemem diye..zaten ameliyatliydım ve birde gecelikle uğraşmak istemedim..zaten eğer özel hastanede olucaksa doğum ameliyathaneye girmedrn once o hastaneye ait önlük giydiriyorlar ve bana hemen ameliyattan sonra pijama giyin demediler bununla durun yarın giyeceksiniz dediler
Sondayi çıkardiktan sonra zaten iç çamasır ve hasta bezi takiyorsunuz pijamayi da ondan sonra giydim
TeşekkürlerBana doğum sonrası gecelik giydirdiler, 1-2 kere altımı kontrol ettiler, rahat oldu. İlk Gece gecelikle uyudum, sabah pijama giydim. Normal kilot giyip normal ped taktım. Hiç öyle pijama çarşaf batıracak kadar kanamam olmadı.