Sezeryan Doğum Sonrası

Bende şubat soğuğunda doğum yapmıştım.
kesinlikle pijama takımı ve bornoz
Doğum yapan kişinin hiç üşümemesi gerekir.
bebek gazlı olur,anne hasta olur,bebek gazdan ağlar uyuyamaz,anne dinlenemez felan filan

Ben pijama giymiştim gecelik özellikle istemedim rahat edemem diye..zaten ameliyatliydım ve birde gecelikle uğraşmak istemedim..zaten eğer özel hastanede olucaksa doğum ameliyathaneye girmedrn once o hastaneye ait önlük giydiriyorlar ve bana hemen ameliyattan sonra pijama giyin demediler bununla durun yarın giyeceksiniz dediler
Sondayi çıkardiktan sonra zaten iç çamasır ve hasta bezi takiyorsunuz pijamayi da ondan sonra giydim

Ameliyata girerken onluk alti ciplakmi oluyor

Sondadan korkuyorum ben ya

Sezeryan olcaksaniz epiduralen sonra takmıştı benim doktorum sizde öyle isteyin korkuyorum diyin
Zaten hiçbişey hissetmiyorsunuz belden aşağısı direk felç gibi..
Ertesi gün çıkartıyorlar sondayı hiç korkmayin çok basit bişey huylanmıştım ben gıdıklanma gibiydi..ve en önemlisi yürüyuş yapmanız bol bol yürüyüş yapın hastanede kaldığınız sürece çünkü iyileşme sürecini hızlandırıyor.sormak istediğiniz sorular ursa seve seve yardımcı olurum

Sondadan korkuyorum ben ya
Korkmayın ben ikisini de yaşadım. Ilkinde ameliyathanede uyusukken taktılar ikincisinde önlüğü giydikten sonra. Hiç kasmaya gerek yok ki ben çatala çıkıp muayene olamayanlardanim. O yüzden ben bile sorun etmedim
Rahat olun. Rahat olunca yoluna giriyor.

Evdede sutyenlemi gezcez rahat olunmaz öyle
Emzirme atletleri var ben hala onlari kullanıyorum çok rahat. Tekrar atlet giymek zorunda kalmiyorsun. Emzirmek de kolay. Sadece en az 1 beden büyük almak mantıklı. Onların da kaplı ve kapsız olanlari var. Sürekli aç kapa yaparken en kullanışlı olan penye ve kapsız olanlar bence. Göğüs pedini yine bu emzirme atletiyle kullanabilirsiniz. Ben bir de göğüs kalkanı almıştım ilk 3 ay falan kullandim her ikisinde de. Cankurtaran vallahi.

Bana doğum sonrası gecelik giydirdiler, 1-2 kere altımı kontrol ettiler, rahat oldu. İlk Gece gecelikle uyudum, sabah pijama giydim. Normal kilot giyip normal ped taktım. Hiç öyle pijama çarşaf batıracak kadar kanamam olmadı.

Bana gitmeden once gecelik getir demislerdi ben 2 gecelik bir pijema takimi ile gittim.
Sadece bir tane gecelik kullandim.
Saat basi gelip bakiyorlar kanamani kontrol ediyorlar pijema ile zor olur.
Zaten bir gece kalip cikiyorsun.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…