Merhaba Hanımlar benim durum biraz vahim, benimle aynı durumda olan varmı bilmiyorum. 7 aylık bebeğim var. Sezeryan ile doğum yaptım. İlk 40 gün herşey iyi gidiyordu, 40 günden sonra evde yanlız iken çocuğumu emzirdiğim sırada ayağa kalkarken aniden gözüm karardı yarı baygınlık geçirdim, çok korktum tek olduğum için. Ardından bu baş dönmeleri devam etti ayağa kalkamıyorum resmen kalkmaya korkuyorum. Her gün acillere gidiyorum. İlk iki ay çocuğumu kucağıma dahi almaya korktum yanlız kalmaya korktum. Çok kötü günler geçirdim. Gölgemden korkar oldum. Bununla beraber başımda basınç hissi Bi türlü geçmek bilmedi. Doktorlar lohusalık depresyonu dedi. Hastaneye gitmedin mi dicek siniz. Gözükmediğim doktor kalmadı KBB sinden nörolojisine dahiliyesinden göz doktoruna kadar herşey temiz. Ama ben iyi değilim. Psikoloğa gittim ilaç kullanmaya başladım. Korkularım bir tık gitti anca uzun bir süre denge problemi yaşadım. Şu 2 3 haftadır denge kaybı fazla yaşamıyorum ancka baş ağrım hala var. Yani demem o ki ben doğumdan sonra ben olmaktan çıktım. Mahf oldum eski enerjim gitti. Neşem gitti sebebini bilmediğim sıkıntı var içimde. Fiziksel şikayetlerim geçmiyor. Geçmedikçe korkuyorum hastalık hastası oldum resmen. Herşey temiz olmasına rağmen başıma çok takıyorum. İyiyse neden bu kadar ağrı yapıyor diyorum. Stresten bir insanım vücudu bu kadar ağrır mı. Çok üzülüyorum etrafımda anne olan kadınlara bakıyorum bebekleri ile gezip tozuyorlar. Ben dışarıya çıkmaya korkar oldum tek başıma
sürekli ölecekmişim bebeğim yanlız kalacakmış korkusu. Çok yoruldum çok